Little talks s Verizou
+28
Fusion
FrActraL
Nikuška
KickPato
nermal
Thoper
J123456789V
nucleon
The Sheriff
K7BO
mAt3s25
Tiger100
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Sverige
Mrdofúz
Spammer
peter12
Yulgar
G.Z.L
Xoxy
Veriza
Peter Pettigrew
Android
32 posters
Strana 14 z 40
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ja som zvieratko?Capt. Rhubarb napísal:Ja viem, ktoré zvieratko má Lighta najradšej.peter12 napísal:Veriza ktoré tvoje zvieratko má Lighta radšej? Theo alebo Lukas?
- Veriza
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Hej tak to si teraz celkom trafil podla mna Brat mi este hocikedy povie ze keby som sa narodila ako zviera tak by som bola kacka, lebo tie su vraj sprosteThoper napísal:Heh, rozmýšľam, aké zvieratko by bola. Podľa povahy by som to tipoval na nejakú tvrdohlavú a neoblomnú baranicu (nie tú čo nosí Robo v zime na papuli)Capt. Rhubarb napísal:Ja viem, ktoré zvieratko má Lighta najradšej.peter12 napísal:Veriza ktoré tvoje zvieratko má Lighta radšej? Theo alebo Lukas?
- Veriza
Hej to by bolo super ja aj tak teraz nemam vela nasetene ale mala by som dostat nejake penize a aj tak nemam na co minat tak by som si kupila nieco ako mas ty. Len Robo mi pisal ze este mesiac minimimalne jeden mi chce davat cviky bez tazsich tych veci cinkovych. A kolko stoja tie veci keby si to chcem kupovat napriklad co robis teraz ty?Peny napísal:Ja ho mám od Roba, ale môžem ti zistiť, kde sa oplatí brať. Ale my berieme väčšinou z jednej našej stránky, kde má Robo už pri každom nákupe zľavy, ak by si si chcela niečo objednávať, mohla by si si cez neho, spraví ti to pravidelne aj nejakých 20% a ešte môžeš mať aj dovoz zdarma, keď si kúpiš 3 a viac položiek. Pozisťujem ti to, dnes s ním budem.Veriza napísal:Za kolko by som si kupila vlastne a kde sa to oplati kupovat?Peny napísal:Robko mi dal svoj starý
Xezie: Začínala som so 6 kilovým, teraz mám 8
Ja si nebudem kupovat lebo ani neviem odkial to necham na teba a neviem ako budem mat na to cas ked budem mat skolu a podobne ale chcela by som to robit pravidelne. A zisiel by sa mi trener. Nejaky mily sympaticky a pekny z Kosic Hej vari a chuti, mamina mi pomaha vait niektore veci ochutnava aj ona. Ten salat na vikend je uplne super inak.nucleon napísal:Nekupuj si vlastné, napíš mi ak budeš chcieť, dám ti objednať na adresu. Pokecáme o tom niekedy. Zatiaľ si dokonči mesiac s tým čo máš, potom prejdeme ďalej. A tebe ešte nebudem dávať veľké kettle a činky. Postupne a pomaly sa k tomu dostaneš, ale nechaj si jeden - dva mesiace na cviky s vlastným telom a skúšanie stravy. Zatiaľ všetko v pohode? Varí a chutí?Veriza napísal:Za kolko by som si kupila vlastne a kde sa to oplati kupovat?Peny napísal:Robko mi dal svoj starý
Xezie: Začínala som so 6 kilovým, teraz mám 8
Theo Lucas ho ma rad ale len chvilu kym ho sonduje a potom si zalezie do svojho sveta a nic neriesi Theo by sa s Lightom hral cely den uz ho bol aj vencit a rozumeli si Keby sa od nich nenapadne vyparim tak Light si ani nevsimne ze im tam chybam ako pekne sa s nim hralpeter12 napísal:Veriza ktoré tvoje zvieratko má Lighta radšej? Theo alebo Lukas?
Ja budem rada ked ho uvidim ale radost prejde jeho a hlavne potom ako sa mu dotknem auta lebo to mi zakazal este viac Ze mi napisal ze ak sa chcem dotykat tak radsej jeho ruky ako auta lebo na to je citlivy a potom by ma musel zabitXezepusMECHA napísal:Radosť ťa hneď prejde, keď uvidíš Matúša na živo.Veriza napísal:Paci sa mi tu velmi a ano vsetko je tu v poriadku dakujem
Nekomentujem to ale dakujem ze aspon ty ma beries tak ako chcem aby ma brali aj ostatnyKickPato napísal:Timea už nieje dieťa, čo sa hráš.. za to že si sa ty hral v 15tich preteky na pieskovisku nemusia aj ostatný Veriza je už žena, však Veriza? povedz im to a dojeb Lighta že ťa má za dieťaLightBringer napísal:Jj viem, už som sa poučil A po prvom onii-chanovi cez phone call som pochopil, akú veľkú chybu som spravil.nermal napísal:Vies ze ked napises na nieco ze to este nevie tak sa to naschval pojde naucit
Posepkam to aj tebe chces? Cvicila som si to aj potom a mam to este lepsie natrenovane. Kedy zavolame?KickPato napísal:Timea počul som že to vieš presne takto povedať jak hentá japonka ale neverím ti kým mi to nepovieš osobne cez webkunucleon napísal:Dobre vieme, že to bol tvoj sen odkedy si začal pozerať anime. Aby ti mladá pošepkala do tvojho mastného ucha "onii - san"
A nepacilo sa ti to? : )LightBringer napísal:Ale veď ono je to celé naopak. Nesníval som o tom. Aj preto ma skoro odvalilo ako to chlapíka s pivom na videu
(Veriza poďme preč, robia nám zle..)
prečo si si ešte potom nacvičovala onii chana?Veriza napísal:Posepkam to aj tebe chces? Cvicila som si to aj potom a mam to este lepsie natrenovane. Kedy zavolame?KickPato napísal:Timea počul som že to vieš presne takto povedať jak hentá japonka ale neverím ti kým mi to nepovieš osobne cez webkunucleon napísal:Dobre vieme, že to bol tvoj sen odkedy si začal pozerať anime. Aby ti mladá pošepkala do tvojho mastného ucha "onii - san"
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932783
https://www.youtube.com/watch?v=HCxIH2UHPpoLightBringer napísal:Done.
Už som ho preškrtol v príspevku. Pre istotu.
Android and nermal dali like na tento príspevok
tvoja oblúbená
Hej raz mi napisal spravu ze ak mu budem pisat do jeho temy tak mi raz v noci unesie chameleona a spravi si z neho prilohu do rizotaLightBringer napísal:Do Matúšovej už asi prestala, lebo ju odtiaľ ten černokňažník vyhnal.
LightBringer and Android dali like na tento príspevok
Ne len moja A uz jej konecne chapem celej tej pesnickenermal napísal:tvoja oblúbená
Lebo to vobec nebolo take ako som chcela ale potom som prisla na to kde robim chybu a ako to mozem este vylepsit Tak som to vylepsilanermal napísal:prečo si si ešte potom nacvičovala onii chana?Veriza napísal:Posepkam to aj tebe chces? Cvicila som si to aj potom a mam to este lepsie natrenovane. Kedy zavolame?KickPato napísal:Timea počul som že to vieš presne takto povedať jak hentá japonka ale neverím ti kým mi to nepovieš osobne cez webkunucleon napísal:Dobre vieme, že to bol tvoj sen odkedy si začal pozerať anime. Aby ti mladá pošepkala do tvojho mastného ucha "onii - san"
Ach jaj :Duž aj rozumieš tým obrázkom vo videu?
máš zmysel pre detail :Dto je superVeriza napísal:Lebo to vobec nebolo take ako som chcela ale potom som prisla na to kde robim chybu a ako to mozem este vylepsit Tak som to vylepsilanermal napísal:prečo si si ešte potom nacvičovala onii chana?Veriza napísal:Posepkam to aj tebe chces? Cvicila som si to aj potom a mam to este lepsie natrenovane. Kedy zavolame?KickPato napísal:Timea počul som že to vieš presne takto povedať jak hentá japonka ale neverím ti kým mi to nepovieš osobne cez webkunucleon napísal:Dobre vieme, že to bol tvoj sen odkedy si začal pozerať anime. Aby ti mladá pošepkala do tvojho mastného ucha "onii - san"
nermal napísal:Ach jaj :Duž aj rozumieš tým obrázkom vo videu?
Hej aj to ze tie prevratene oci su agegao a odkedy pozeram anime a hladam si ho aj pomimo toho co mi povie light tak chapem aj vsetkemu co v tej pensicke povedia
Az tak dobre to neviem este ani teraz ale ten prvy pokus pred Lightom bol trapny A bolo to nastastie do uska len cez telefon ne nazivo lebo to keby spravim tak sa zacnem velmi nenavidiet:Dnermal napísal:máš zmysel pre detail :Dto je superVeriza napísal:Lebo to vobec nebolo take ako som chcela ale potom som prisla na to kde robim chybu a ako to mozem este vylepsit Tak som to vylepsilanermal napísal:prečo si si ešte potom nacvičovala onii chana?Veriza napísal:Posepkam to aj tebe chces? Cvicila som si to aj potom a mam to este lepsie natrenovane. Kedy zavolame?KickPato napísal:Timea počul som že to vieš presne takto povedať jak hentá japonka ale neverím ti kým mi to nepovieš osobne cez webkunucleon napísal:Dobre vieme, že to bol tvoj sen odkedy si začal pozerať anime. Aby ti mladá pošepkala do tvojho mastného ucha "onii - san"
tebe nič neujde:Dasi si spravila len preklep ale píše sa to ahegaoVeriza napísal:nermal napísal:Ach jaj :Duž aj rozumieš tým obrázkom vo videu?
Hej aj to ze tie prevratene oci su agegao a odkedy pozeram anime a hladam si ho aj pomimo toho co mi povie light tak chapem aj vsetkemu co v tej pensicke povedia
Hej preklep uz som aj Lightovi povedala ze viem co to je a ze ak mi to nevysvetli podrobnejsie lebo viem ze ma aj v takych veciach znalosti tak mu nabuduce okrem oniichana urobim aj ahegao
LightBringer and nermal dali like na tento príspevok
máš zauímavé presvedčovacie metódy
Lebo on vie tak zaujimavo vyvetlovat vsetky tieto anime veci ze aj ked polovici toho co mi hovori nerozumiem ale bavi ma ho pocuvat a ma prijemny hlas
preto sa mu vyhrážaš ked chceš niečo vedieť
Ja sa mu nevyhrazam a ak chce tak moze dostat oniichana s ahegao za odmenu ze mi o tom porozprava Podla mna to viem povedat uz dost lepsie ako prvy krat
Strana 14 z 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou