Little talks s Verizou
+28
Fusion
FrActraL
Nikuška
KickPato
nermal
Thoper
J123456789V
nucleon
The Sheriff
K7BO
mAt3s25
Tiger100
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Sverige
Mrdofúz
Spammer
peter12
Yulgar
G.Z.L
Xoxy
Veriza
Peter Pettigrew
Android
32 posters
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Aj ponožka sa občas zíde, hlavne v zime.nermal napísal:Ked pojdes v zime kupovat rano o druhej vino na pumpu tak si zober aspon ten sal.Peter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Jedna?lightbringer napísal:Aj ponožka sa občas zíde, hlavne v zime.nermal napísal:Ked pojdes v zime kupovat rano o druhej vino na pumpu tak si zober aspon ten sal.Peter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
To je Juro, jemu stačí jedna ponožka, nech sa mu ohreje jedna noha a tá potom prenesie teplo do druhej nohy. Veď vieš, že Thopy je mutant a jeho anatómia je inšia ako tá naša...Spammer napísal:Jedna?lightbringer napísal:Aj ponožka sa občas zíde, hlavne v zime.nermal napísal:Ked pojdes v zime kupovat rano o druhej vino na pumpu tak si zober aspon ten sal.Peter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Veriza by nebehala, ale určite by išla radšej na skejtePeter Pettigrew napísal:Napriklat behat s Thoperom skoro vyzlecena cez sidliska v zime? 😂😂😂XezepusMECHA napísal:A tiež zistí, že niektorých zážitkov by sa radšej nezúčastnila, lebo sú až príliš ...LightBringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Spammer dal like na tento príspevok
Jurove nohy nekomentujem odkedy ssom pri nich zaspával na chate. Hlavou smerom k nimAndroid napísal:To je Juro, jemu stačí jedna ponožka, nech sa mu ohreje jedna noha a tá potom prenesie teplo do druhej nohy. Veď vieš, že Thopy je mutant a jeho anatómia je inšia ako tá naša...Spammer napísal:Jedna?lightbringer napísal:Aj ponožka sa občas zíde, hlavne v zime.nermal napísal:Ked pojdes v zime kupovat rano o druhej vino na pumpu tak si zober aspon ten sal.Peter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
Preboha, pamätámSpammer napísal:Jurove nohy nekomentujem odkedy ssom pri nich zaspával na chate. Hlavou smerom k nimAndroid napísal:To je Juro, jemu stačí jedna ponožka, nech sa mu ohreje jedna noha a tá potom prenesie teplo do druhej nohy. Veď vieš, že Thopy je mutant a jeho anatómia je inšia ako tá naša...Spammer napísal:Jedna?lightbringer napísal:Aj ponožka sa občas zíde, hlavne v zime.nermal napísal:Ked pojdes v zime kupovat rano o druhej vino na pumpu tak si zober aspon ten sal.Peter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Android napísal:Preboha, pamätámSpammer napísal:Jurove nohy nekomentujem odkedy ssom pri nich zaspával na chate. Hlavou smerom k nimAndroid napísal:To je Juro, jemu stačí jedna ponožka, nech sa mu ohreje jedna noha a tá potom prenesie teplo do druhej nohy. Veď vieš, že Thopy je mutant a jeho anatómia je inšia ako tá naša...Spammer napísal:Jedna?lightbringer napísal:Aj ponožka sa občas zíde, hlavne v zime.nermal napísal:Ked pojdes v zime kupovat rano o druhej vino na pumpu tak si zober aspon ten sal.Peter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
ale tipujem, že si bol v takom stave, že si ich necítil alebo ti to bolo jedno ne?Spammer napísal:Jurove nohy nekomentujem odkedy ssom pri nich zaspával na chate. Hlavou smerom k nimAndroid napísal:To je Juro, jemu stačí jedna ponožka, nech sa mu ohreje jedna noha a tá potom prenesie teplo do druhej nohy. Veď vieš, že Thopy je mutant a jeho anatómia je inšia ako tá naša...Spammer napísal:Jedna?lightbringer napísal:Aj ponožka sa občas zíde, hlavne v zime.nermal napísal:Ked pojdes v zime kupovat rano o druhej vino na pumpu tak si zober aspon ten sal.Peter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
takže ti prechladne len jedna noha?lightbringer napísal:Aj ponožka sa občas zíde, hlavne v zime.nermal napísal:Ked pojdes v zime kupovat rano o druhej vino na pumpu tak si zober aspon ten sal.Peter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Veriza všetky tieto nápady sú nebezpečné, nieže ich budeš niekedy praktizovať
Kupuješ skate, kamarát?Thoper napísal:Veriza, čo hovoríš na dosku?
Značka Enjoi Wallin Skart
Parametre
- Šírka: 8.25"
- Dĺžka: 32.0"
- Wheelbase: 14.25"
Tak trochu uvažujem nad ňou, ostatné príslušenstvo mám len dosku mám už zošúchanú a odratú... chcem to znova roztočiť na sk8
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Myslíš si, že by ju naozaj napadlo behať v zime v spodnom prádle po víno na pumpu o druhej ráno?Mrdofúz napísal:Veriza všetky tieto nápady sú nebezpečné, nieže ich budeš niekedy praktizovať
Nikdy nevieš s kým sa na fóre zapletie. Zatiaľ bola len s Lightom, ale po stretku s Thopero sa možn aj po víno o druhej ráno naučí chodiť..Sverige napísal:Myslíš si, že by ju naozaj napadlo behať v zime v spodnom prádle po víno na pumpu o druhej ráno?Mrdofúz napísal:Veriza všetky tieto nápady sú nebezpečné, nieže ich budeš niekedy praktizovať
Sverige dal like na tento príspevok
Veď si len pozri v Thopyho profile https://battleon.slovakforum.net/u580 položku :: zábava:: "Hudba, hokejbal, šport, ženy a víno s pivom"
Sverige- Level 22 | Príspevkový lord
Mesto : Púchov (Liptovský Pucholáš)
Ta co Veriza, kedy ideme na víno?
Mesto : Košice
Dukáty : 455455
Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Ja sa rada zucastnim vsetkych vasich zazitkov mne je jedno ci su prilis alebo ne ak bude srandaXezepusMECHA napísal:A tiež zistí, že niektorých zážitkov by sa radšej nezúčastnila, lebo sú až príliš ...LightBringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Asi by som ochorela ale preco nie Hej akurat ne v mojom meste lebo by ma niekto spoznalPeter Pettigrew napísal:Napriklat behat s Thoperom skoro vyzlecena cez sidliska v zime? 😂😂😂XezepusMECHA napísal:A tiež zistí, že niektorých zážitkov by sa radšej nezúčastnila, lebo sú až príliš ...LightBringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Jasne jasne neberiem si nic neboj saPeter Pettigrew napísal:Veriza, neber si priklady jasne? 😂😂😂😎
Na sk8e v snehu asi ne Radsej by som s nim bezala ale len chvilu lebo ja bezat dlho neviemAndroid napísal:Veriza by nebehala, ale určite by išla radšej na skejtePeter Pettigrew napísal:Napriklat behat s Thoperom skoro vyzlecena cez sidliska v zime? 😂😂😂XezepusMECHA napísal:A tiež zistí, že niektorých zážitkov by sa radšej nezúčastnila, lebo sú až príliš ...LightBringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Keby uz nebolo co pit?Sverige napísal:Myslíš si, že by ju naozaj napadlo behať v zime v spodnom prádle po víno na pumpu o druhej ráno?Mrdofúz napísal:Veriza všetky tieto nápady sú nebezpečné, nieže ich budeš niekedy praktizovať
Slubujem ze ich nebude nikdy praktizovat samaMrdofúz napísal:Veriza všetky tieto nápady sú nebezpečné, nieže ich budeš niekedy praktizovať
Este som ti zabudla nieco dolezite povedat ale to mozeme poriesit uz aj zajtra Ak sa ti bude datlightbringer napísal:Dnes ti brnknem okolo ôsmej večer. Tak na 30-45 min. maxVeriza napísal:Mozem ti o tom pokecat, anime este pozeram ale zajtra ak by si mal do vecera cas tak mi zavolaj chcela by som ti aj nieco ine este povedat. Staci na chvilu nemusime dlho ak nemas casLightBringer napísal:V pohode, veď nič súrne som nechcel, len som ti písal, ako si na tom s anime. Kde ste boli výletovať? Mali ste počasie?Veriza napísal:Posledne 3 dni som nemala cas. Boli sme na vylete a vcera som cely den nieco riesila zase s nasimi prepac ze som sa neozyvala
Kedy ma pozves? Ak prides za mnou tak aj zajtra A pojdeme ho kupit o druhej rano na pumpu?Thoper napísal:Ta co Veriza, kedy ideme na víno?
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou