Little talks s Verizou
+28
Fusion
FrActraL
Nikuška
KickPato
nermal
Thoper
J123456789V
nucleon
The Sheriff
K7BO
mAt3s25
Tiger100
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Sverige
Mrdofúz
Spammer
peter12
Yulgar
G.Z.L
Xoxy
Veriza
Peter Pettigrew
Android
32 posters
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Little talks s Verizou
To čo napísal Light je PRESNE TO, čo by podľa mňa nemala robiť svojmu bratrancovi. Preboha.Nikuška napísal:Takému podivnému chalanovi robí ahegao a šepkať oniichana? Skôr ako to že vyhodí plagáty a vankúš spraví to, že sa spraví. Fakt dosť blbá rada.LightBringer napísal:To už sú extrémy, samozrejme. Ja som napr. ani ako dieťa neletel na tie chutné kawaii anime postavičky. Skôr ako roztomilosť ma do anime vtiahla jeho temná stránka. Prvé japonské seriály, ktoré som videl boli temné kyberpunkové filozofické lahôdky, ktorým som ešte vtedy ani poriadny nechápal, ale bavila má tá temnota, ktorá z nich išla. Bratranec je divný, mám rovnaký názor ako ty a takí ľudia ako on mi prídu creepy a podľa mňa majú aj mastné vlasyVeriza napísal:Hej bohuzial mam a ten chalan sa vobec nevie rozpravat s babami a je k nim hnusny a riesi si iba tieto veci. A plagaty su v pohode aj Light ma doma plagat s Rjukom ktory vyzera ale strasidelne a drsne Ale tento chalan ma 18 a ma v izbe plagaty s polonahymi anime dievcatami ja neviem ako trapne sa musi citit ked mu niekto cudzi vojde do izby ale podla mna to ani neriesi a ked mu na to nieco povies tak sa urazi a nakrici do teba ale to je jedno on je proste vysinuty a ten vakus ani nejdem komentovat pri babach by som to pochopila, ked nemaju dlhsie chlapca tak aj vankusik je pomocnik ale ked ho ma chalan a na nom je nakreslena nejaka animovana postavicka tak fakt neviem ci sa s nim v noci objima alebo co a este podotykam prosim pekne ze ta anime postavicka na jeho vankusi vyzera ako dieta
PS: Skús mu urobiť ahegao, pošepkaj mu oniichana a uteč rýchlo uteč. Možno z toho dostane taký kultúrny šok, že roztrhá všetky svoje loli plagáty a vyhodí vankúš z okna
PS 2: Vankúš ti na stretko naozaj nedonesiem, to sa nemusíš báť.
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Waifušik Ty si zlatá TimVeriza napísal:Este objimem moj waifusik a mozem ist Tak cusky
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Hej, to ona rada vymýšľa takéto neexistujúce slová Waifúšik je ďalšie do zbierky.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
To ty ju určite učíš tieto sprostosti A jej brácho sa čuduje, čo to znamená, keď mu povie onii-chan
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Aj to ako má osloviť teba keď ťa stretne som ju naučil.
nucleon- Level 24 | Legenda
Horšie, ty pičifúz.
nucleon- Level 24 | Legenda
Keby takému weebovi čo spáva s anime vankúšmi pošepká jeho maldšia sesternica onichan do ucha tak sa spraví asi rovno dvakrát lebo nič podobné ešte nezažilNikuška napísal:Takému podivnému chalanovi robí ahegao a šepkať oniichana? Skôr ako to že vyhodí plagáty a vankúš spraví to, že sa spraví. Fakt dosť blbá rada.LightBringer napísal:To už sú extrémy, samozrejme. Ja som napr. ani ako dieťa neletel na tie chutné kawaii anime postavičky. Skôr ako roztomilosť ma do anime vtiahla jeho temná stránka. Prvé japonské seriály, ktoré som videl boli temné kyberpunkové filozofické lahôdky, ktorým som ešte vtedy ani poriadny nechápal, ale bavila má tá temnota, ktorá z nich išla. Bratranec je divný, mám rovnaký názor ako ty a takí ľudia ako on mi prídu creepy a podľa mňa majú aj mastné vlasyVeriza napísal:Hej bohuzial mam a ten chalan sa vobec nevie rozpravat s babami a je k nim hnusny a riesi si iba tieto veci. A plagaty su v pohode aj Light ma doma plagat s Rjukom ktory vyzera ale strasidelne a drsne Ale tento chalan ma 18 a ma v izbe plagaty s polonahymi anime dievcatami ja neviem ako trapne sa musi citit ked mu niekto cudzi vojde do izby ale podla mna to ani neriesi a ked mu na to nieco povies tak sa urazi a nakrici do teba ale to je jedno on je proste vysinuty a ten vakus ani nejdem komentovat pri babach by som to pochopila, ked nemaju dlhsie chlapca tak aj vankusik je pomocnik ale ked ho ma chalan a na nom je nakreslena nejaka animovana postavicka tak fakt neviem ci sa s nim v noci objima alebo co a este podotykam prosim pekne ze ta anime postavicka na jeho vankusi vyzera ako dieta
PS: Skús mu urobiť ahegao, pošepkaj mu oniichana a uteč rýchlo uteč. Možno z toho dostane taký kultúrny šok, že roztrhá všetky svoje loli plagáty a vyhodí vankúš z okna
PS 2: Vankúš ti na stretko naozaj nedonesiem, to sa nemusíš báť.
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Yulgar- TikToker
Vek : 29
Chceš Lighta namiesto vankúša?? vravela si že vankúš používaš ako pomôcku keď nieje chlap a teraz chceš Lighta namiesto vankúša takže chápem správne na čo ho chceš?Veriza napísal:Fakt ho za to zabijem a teba tiez Ja chcem Lighta, nechcem vankus:D
Najprv som nechapal kde je problem, ked spavam s vankusom pod hlavou, dokym som si nedal do google co je to waiffu 😂😂😂Veriza napísal:Nepozeraju ho divny ludia vies divne je podla mna ne ked niekto pozera anime ale ked si polepi celu izbu anime plagatmi a spava s vankusom waifu. A to je niekto z mojej rodiny. Hej viem co je waifu, Light ma to musel naucit lebo som sa mu vyhrazala A uz aj Otaku a weeb mi vysvetloval ale zabudla som akurat je to nieco s tymi co maju anime az prilis radi aj e to ich zivot ci nieco take. O tychto slovickach sme sa bavili na stretku a bolo toho vela ne vsetko si uz pamatam
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Ahegege čo? Hovor po slovensky, dievčatko.Veriza napísal:Hej preklep uz som aj Lightovi povedala ze viem co to je a ze ak mi to nevysvetli podrobnejsie lebo viem ze ma aj v takych veciach znalosti tak mu nabuduce okrem oniichana urobim aj ahegao
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Ak to nemá nič s wafflami alebo iným chutným jedlom, tak to ani nejdem googliť.Peter Pettigrew napísal:Najprv som nechapal kde je problem, ked spavam s vankusom pod hlavou, dokym som si nedal do google co je to waiffu 😂😂😂Veriza napísal:Nepozeraju ho divny ludia vies divne je podla mna ne ked niekto pozera anime ale ked si polepi celu izbu anime plagatmi a spava s vankusom waifu. A to je niekto z mojej rodiny. Hej viem co je waifu, Light ma to musel naucit lebo som sa mu vyhrazala A uz aj Otaku a weeb mi vysvetloval ale zabudla som akurat je to nieco s tymi co maju anime az prilis radi aj e to ich zivot ci nieco take. O tychto slovickach sme sa bavili na stretku a bolo toho vela ne vsetko si uz pamatam
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Anti-ahegao loog.Yulgar napísal:To čo si spravil za logo
No waifu, no laifu, Pp.Peter Pettigrew napísal:Najprv som nechapal kde je problem, ked spavam s vankusom pod hlavou, dokym som si nedal do google co je to waiffu 😂😂😂Veriza napísal:Nepozeraju ho divny ludia vies divne je podla mna ne ked niekto pozera anime ale ked si polepi celu izbu anime plagatmi a spava s vankusom waifu. A to je niekto z mojej rodiny. Hej viem co je waifu, Light ma to musel naucit lebo som sa mu vyhrazala A uz aj Otaku a weeb mi vysvetloval ale zabudla som akurat je to nieco s tymi co maju anime az prilis radi aj e to ich zivot ci nieco take. O tychto slovickach sme sa bavili na stretku a bolo toho vela ne vsetko si uz pamatam
Mne tiež rôzne veci napadli ale vzhľadom na Verizin vek sa k tomu nejdem vyjadrovať, lebo ešte dostanem banMrdofúz napísal:Zaujímavý príspevok nejdem sa pýtať čo robíš doma so svojimi vankúšikmi Ten bratranec je z Trnavy?Veriza napísal:Hej bohuzial mam a ten chalan sa vobec nevie rozpravat s babami a je k nim hnusny a riesi si iba tieto veci. A plagaty su v pohode aj Light ma doma plagat s Rjukom ktory vyzera ale strasidelne a drsne Ale tento chalan ma 18 a ma v izbe plagaty s polonahymi anime dievcatami ja neviem ako trapne sa musi citit ked mu niekto cudzi vojde do izby ale podla mna to ani neriesi a ked mu na to nieco povies tak sa urazi a nakrici do teba ale to je jedno on je proste vysinuty a ten vakus ani nejdem komentovat pri babach by som to pochopila, ked nemaju dlhsie chlapca tak aj vankusik je pomocnik ale ked ho ma chalan a na nom je nakreslena nejaka animovana postavicka tak fakt neviem ci sa s nim v noci objima alebo co a este podotykam prosim pekne ze ta anime postavicka na jeho vankusi vyzera ako dieta
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
A čo zaujímavé z anime veta má ešte bratranec v izbe okrem plagátov a vankúša?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
O tých vankúšikoch som počul, tiež mi to príde divné. U dievčat ešte ako tak, ale chlapci, no pomlčím.
Spomenul som si na jeden vtipný obrázok k tejto téme, bol aj niekde na fóre, ale dávno. Ak ho nájdem na googli, tak ho sem pridám.
Spomenul som si na jeden vtipný obrázok k tejto téme, bol aj niekde na fóre, ale dávno. Ak ho nájdem na googli, tak ho sem pridám.
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Tak nebol to vankúš, ale deky či povliečky. Ale toto som myslel.
Akurát neviem nájsť verziu bez tých cenzúr.
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Sverige and The Sheriff dali like na tento príspevok
No waifu - no laifu. Niekto sa za to hanbí, niekto nie, a niekto je na to tak hrdý, že si v pohode vyvesí vakúše aj z balkóna
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Gaius Julius Caesar napísal:Tak nebol to vankúš, ale deky či povliečky. Ale toto som myslel.
The Sheriff- Level 17 | Profesionál
Mesto : Western Battleon
Meno : Mr. Sheriff
Dukáty : 550307
Verizu, tá je najzaujímavejšia. Akurát tú hneď vyženie z izby von, lebo nie je na vankúši...Android napísal:A čo zaujímavé z anime veta má ešte bratranec v izbe okrem plagátov a vankúša?
Keby mu povie "oniichan" tak by ju hneď vymenil za vankúše, ale WTF, je to jej bratranec, tak nech si radšej nechá tie perv vankúšeMrdofúz napísal:Verizu, tá je najzaujímavejšia. Akurát tú hneď vyženie z izby von, lebo nie je na vankúši...Android napísal:A čo zaujímavé z anime veta má ešte bratranec v izbe okrem plagátov a vankúša?
To by bolo faaakt dosť divnéCapt. Rhubarb napísal:Keby mu povie "oniichan" tak by ju hneď vymenil za vankúše, ale WTF, je to jej bratranec, tak nech si radšej nechá tie perv vankúšeMrdofúz napísal:Verizu, tá je najzaujímavejšia. Akurát tú hneď vyženie z izby von, lebo nie je na vankúši...Android napísal:A čo zaujímavé z anime veta má ešte bratranec v izbe okrem plagátov a vankúša?
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou