Little talks s Verizou
+28
Fusion
FrActraL
Nikuška
KickPato
nermal
Thoper
J123456789V
nucleon
The Sheriff
K7BO
mAt3s25
Tiger100
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Sverige
Mrdofúz
Spammer
peter12
Yulgar
G.Z.L
Xoxy
Veriza
Peter Pettigrew
Android
32 posters
Strana 28 z 40
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Spammer dal like na tento príspevok
Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
V pohode, zajtra mám free day, kedykoľvek volaj. Ale plánujem dlho spať, tak tak po desiatej asi O chvíľu idem hrať CSko, tak do tretej rána asi.Veriza napísal:Este som ti zabudla nieco dolezite povedat ale to mozeme poriesit uz aj zajtra Ak sa ti bude datlightbringer napísal:Dnes ti brnknem okolo ôsmej večer. Tak na 30-45 min. maxVeriza napísal:Mozem ti o tom pokecat, anime este pozeram ale zajtra ak by si mal do vecera cas tak mi zavolaj chcela by som ti aj nieco ine este povedat. Staci na chvilu nemusime dlho ak nemas casLightBringer napísal:V pohode, veď nič súrne som nechcel, len som ti písal, ako si na tom s anime. Kde ste boli výletovať? Mali ste počasie?Veriza napísal:Posledne 3 dni som nemala cas. Boli sme na vylete a vcera som cely den nieco riesila zase s nasimi prepac ze som sa neozyvala
Povymýšľame spolu ešte vecí, neboj sa. Aj s ostatnými.Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
S kým kalíš?lightbringer napísal:V pohode, zajtra mám free day, kedykoľvek volaj. Ale plánujem dlho spať, tak tak po desiatej asi O chvíľu idem hrať CSko, tak do tretej rána asi.Veriza napísal:Este som ti zabudla nieco dolezite povedat ale to mozeme poriesit uz aj zajtra Ak sa ti bude datlightbringer napísal:Dnes ti brnknem okolo ôsmej večer. Tak na 30-45 min. maxVeriza napísal:Mozem ti o tom pokecat, anime este pozeram ale zajtra ak by si mal do vecera cas tak mi zavolaj chcela by som ti aj nieco ine este povedat. Staci na chvilu nemusime dlho ak nemas casLightBringer napísal:V pohode, veď nič súrne som nechcel, len som ti písal, ako si na tom s anime. Kde ste boli výletovať? Mali ste počasie?Veriza napísal:Posledne 3 dni som nemala cas. Boli sme na vylete a vcera som cely den nieco riesila zase s nasimi prepac ze som sa neozyvala
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Ideme na guláš?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Ako šikovne tam vsunula to slovo "sama"Veriza napísal:Slubujem ze ich nebude nikdy praktizovat samaMrdofúz napísal:Veriza všetky tieto nápady sú nebezpečné, nieže ich budeš niekedy praktizovať
S polskými fellas.Spammer napísal:S kým kalíš?lightbringer napísal:V pohode, zajtra mám free day, kedykoľvek volaj. Ale plánujem dlho spať, tak tak po desiatej asi O chvíľu idem hrať CSko, tak do tretej rána asi.Veriza napísal:Este som ti zabudla nieco dolezite povedat ale to mozeme poriesit uz aj zajtra Ak sa ti bude datlightbringer napísal:Dnes ti brnknem okolo ôsmej večer. Tak na 30-45 min. maxVeriza napísal:Mozem ti o tom pokecat, anime este pozeram ale zajtra ak by si mal do vecera cas tak mi zavolaj chcela by som ti aj nieco ine este povedat. Staci na chvilu nemusime dlho ak nemas casLightBringer napísal:V pohode, veď nič súrne som nechcel, len som ti písal, ako si na tom s anime. Kde ste boli výletovať? Mali ste počasie?Veriza napísal:Posledne 3 dni som nemala cas. Boli sme na vylete a vcera som cely den nieco riesila zase s nasimi prepac ze som sa neozyvala
Máme 20 minút break práve, pridaj sa nabudúce ak chceš.
Preco ma tu nechcete. Co take som spravil?
Levloj45- Banned
Dukáty : 31230
Mate iba predsudky.
Levloj45- Banned
Cau Veriza
Levloj45- Banned
A ty si kto?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Levloj = Jakovlev ci?
Chystate gulasik? 😊😊😊Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Asi by si ochorela ale preco nie? Dievca teba radsej s Thoperom nech ani von neposielaju samu 😫😫😂Veriza napísal:Asi by som ochorela ale preco nie Hej akurat ne v mojom meste lebo by ma niekto spoznalPeter Pettigrew napísal:Napriklat behat s Thoperom skoro vyzlecena cez sidliska v zime? 😂😂😂XezepusMECHA napísal:A tiež zistí, že niektorých zážitkov by sa radšej nezúčastnila, lebo sú až príliš ...LightBringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Nemal si mať permanentný?Levloj45 napísal:Cau Veriza
Poslednú sobotu v mesiacilightbringer napísal:Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Kavečanky?Peny napísal:Poslednú sobotu v mesiacilightbringer napísal:Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Myslím, že dostal len ban, warning a permanentný zákas prispievanie do TEJTO TÉMY! Takže prosím moderátorov @Darkneus @FrActraL, aby to overili a ak sa to potvrdí, mal by Levloj dostať ban alebo aspoň warn za porušenie zákazu. Ďakujem.Peny napísal:Nemal si mať permanentný?Levloj45 napísal:Cau Veriza
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
nucleon, FrActraL and Gaius Julius Caesar dali like na tento príspevok
Ďakujem za upozornenie. Momentálne som v aute na parkovisku, okolo 15:00 - 16:00 by som mal byť doma. Situáciu preverím.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
nucleon and Gaius Julius Caesar dali like na tento príspevok
Mám pocit, že ty by si si s tým Jurom veľmi dobre rozumelaVeriza napísal:Keby uz nebolo co pit?Sverige napísal:Myslíš si, že by ju naozaj napadlo behať v zime v spodnom prádle po víno na pumpu o druhej ráno?Mrdofúz napísal:Veriza všetky tieto nápady sú nebezpečné, nieže ich budeš niekedy praktizovať
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Levloj45 napísal:Preco ma tu nechcete. Co take som spravil?
Levloj45 napísal:Mate iba predsudky.
@Levloj45 dnes si trojnásobne porušil zákaz.Levloj45 napísal:Cau Veriza
Dňa 6. apríla 2021 som ti udelil PERMANENTNÝ ZÁKAZ PRISPIEVANIA DO VERIZINÝCH TOPICOV V TEJTO SEKCII (toť témy s názvom "Little talks s Verizou") za hrubé porušenie pravidiel, keď si písal neslušné príspevky.
Znenie môjho zákazu:
Odkaz na daný príspevok - https://battleon.slovakforum.net/t2932p675-topic#351031FrActral napísal:@Levloj45 ban na 40 dní a permanentný zákaz prispievania do tejto témy. Po jeho porušení bude nasledovať ban na 3 mesiace.
Za toto porušenie ti dávam jeden a posledný warn. Po napísaní ďalšieho príspevku do Veriziných topicov dostávaš automaticky ban na 4 mesiace.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Peny, nucleon and peter12 dali like na tento príspevok
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Berieme aj mladú som počulPeny napísal:Poslednú sobotu v mesiacilightbringer napísal:Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou