Little talks s Verizou
+25
Yulgar
KickPato
FrActraL
nermal
Kazuto1
K7BO
Nikuška
Peny
Tiger100
Android
Thoper
Sverige
Gaius Julius Caesar
The Sheriff
G.Z.L
Lionfish
Mrdofúz
nucleon
peter12
Peter Pettigrew
LightBringer
XezepusMECHA
Capt. rhubarb
Spammer
Veriza
29 posters
Strana 21 z 40
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Nieže Verize začneš preberať nápadníkaPeny napísal:Koľkoročný?Veriza napísal:Chodim este ked sa da ale teraz musim ako na povel chodit kam nasi rozkazu aby som ich nahodou nenastvalalightbringer napísal:Ee, bol som mimo mesto dosť a potom home office. Mi napadlo, či ty nevybehneš dnes.Veriza napísal:Ale aj tak bolo dnes skaredo. Ty si bol?
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Patrik je krehka dusa on neni nasilnikSpammer napísal:Nevolávaj si s tým násilníkomVeriza napísal:Kedy si zas konecne zavolame ujo Patrik?KickPato napísal:jak na tajnáša, verejne.... Robo pritlačí trocha jej fotrovcov a ešte oni sami sa k nám pridajú
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
To sa on sam tak nazval ked sme prvy raz spolu volali ja som mu to nevymyslelapeter12 napísal:ujo PatrikVeriza napísal:Kedy si zas konecne zavolame ujo Patrik?KickPato napísal:jak na tajnáša, verejne.... Robo pritlačí trocha jej fotrovcov a ešte oni sami sa k nám pridajú
Mozno by si ma uz ani nepamatal takze....peter12 napísal:ale tak keby si mu napísala tak niekedy by možno určite prišielVeriza napísal:Uz asi nie lebo kym skonci korona tak aj zabudne na to ze v nejakej Trnave niekedy bolpeter12 napísal:dúfam že vám to vyjde teraz je to blbé cez koronu... a odkial je vlastne ten chalan?Veriza napísal:Naposledy sme si napisali asi tak rok dozadu ze sa stretneme znova v tt v sk8parku ked sa bude dat. A to je asi tak vsetkoAndroid napísal:Pekný darček A si s tým chalanom ešte v kontakte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
21 mal ked tu bolPeny napísal:Koľkoročný?
Ja poslucham stale ale oni si vzdy najdu nejaky problem aj ked ziadny neni len aby ma niekam nepustililightbringer napísal:Len ty pekne poslúchaj. Nech ťa pustia ku nám na turistiku potomVeriza napísal:Chodim este ked sa da ale teraz musim ako na povel chodit kam nasi rozkazu aby som ich nahodou nenastvalalightbringer napísal:Ee, bol som mimo mesto dosť a potom home office. Mi napadlo, či ty nevybehneš dnes.Veriza napísal:Ale aj tak bolo dnes skaredo. Ty si bol?
Ja neviem o co mu stale ide ale stale pise tie veciPeter Pettigrew napísal:Nie tak zhurta Lion, este ani nevies ci sa drzali za ruky a uz ich chces bozkavat 😎Lionfish napísal:Veriza a pobozkala si aspon toho chlapca skataka co sa ti pacil
On neni ziadne moj napadnik takzeMrdofúz napísal:Nieže Verize začneš preberať nápadníkaPeny napísal:Koľkoročný?
Ty poslednu dobu strasne vela pracujes ani nemas cas chodit von a dokonca mi ani nemas kedy zavolat. Neni si tak trocha prepracovay uz? Daj si volnoolightbringer napísal:Uvidím, možno ak bude nejaký deň teplejšie. Teoreticky aj dnes by sa dalo, svieti slnko.. je 11 stupňov momentálne, tak prečo nie. Akurát dnes ale že vôbec nemám čas.Peter Pettigrew napísal:Ty este planujes tento rok skateovat? 😂 Cakas na dalsi babie leto v novembri? 😂lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Ty preco si skrabal susedke auto? Ona si to nemoze sama?lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Light je iba gentleman A tá susedka mala už nad 50Veriza napísal:Ty preco si skrabal susedke auto? Ona si to nemoze sama?lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Ty žiarlišVeriza napísal:Ty preco si skrabal susedke auto? Ona si to nemoze sama?lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Serie už aj na kamarátov, nám to tiež robí... jeho už nezmeníš, je to kariéristaVeriza napísal:Ty poslednu dobu strasne vela pracujes ani nemas cas chodit von a dokonca mi ani nemas kedy zavolat. Neni si tak trocha prepracovay uz? Daj si volnoolightbringer napísal:Uvidím, možno ak bude nejaký deň teplejšie. Teoreticky aj dnes by sa dalo, svieti slnko.. je 11 stupňov momentálne, tak prečo nie. Akurát dnes ale že vôbec nemám čas.Peter Pettigrew napísal:Ty este planujes tento rok skateovat? 😂 Cakas na dalsi babie leto v novembri? 😂lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Vidno, že ho ešte dobre nepoznáš.Veriza napísal:Patrik je krehka dusa on neni nasilnikSpammer napísal:Nevolávaj si s tým násilníkomVeriza napísal:Kedy si zas konecne zavolame ujo Patrik?KickPato napísal:jak na tajnáša, verejne.... Robo pritlačí trocha jej fotrovcov a ešte oni sami sa k nám pridajú
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Tiež mu to poslednú dobu hovorím, mala by si mu nejak dohovoriť. Mám pocit, že teba počúva viac ako nás ostatných.Veriza napísal:Ty poslednu dobu strasne vela pracujes ani nemas cas chodit von a dokonca mi ani nemas kedy zavolat. Neni si tak trocha prepracovay uz? Daj si volnoolightbringer napísal:Uvidím, možno ak bude nejaký deň teplejšie. Teoreticky aj dnes by sa dalo, svieti slnko.. je 11 stupňov momentálne, tak prečo nie. Akurát dnes ale že vôbec nemám čas.Peter Pettigrew napísal:Ty este planujes tento rok skateovat? 😂 Cakas na dalsi babie leto v novembri? 😂lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871262
Ta jeho susedka ma nad 50? Ja ze aspon nejaka mladaFrActraL napísal:Light je iba gentleman A tá susedka mala už nad 50Veriza napísal:Ty preco si skrabal susedke auto? Ona si to nemoze sama?lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
NeziarlimSpammer napísal:Ty žiarlišVeriza napísal:Ty preco si skrabal susedke auto? Ona si to nemoze sama?lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Beriem spat vcera sme volali viac nez hodinu a konecne sa nikam neponahlalSpammer napísal:Serie už aj na kamarátov, nám to tiež robí... jeho už nezmeníš, je to kariéristaVeriza napísal:Ty poslednu dobu strasne vela pracujes ani nemas cas chodit von a dokonca mi ani nemas kedy zavolat. Neni si tak trocha prepracovay uz? Daj si volnoolightbringer napísal:Uvidím, možno ak bude nejaký deň teplejšie. Teoreticky aj dnes by sa dalo, svieti slnko.. je 11 stupňov momentálne, tak prečo nie. Akurát dnes ale že vôbec nemám čas.Peter Pettigrew napísal:Ty este planujes tento rok skateovat? 😂 Cakas na dalsi babie leto v novembri? 😂lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Uz je v pohode a vysvetlil mi preco nemal posledne tyzdne na nich cas tak ak ti chyba skus mu zavolat uz ti mozno zdvihneK7BO napísal:Tiež mu to poslednú dobu hovorím, mala by si mu nejak dohovoriť. Mám pocit, že teba počúva viac ako nás ostatných.Veriza napísal:Ty poslednu dobu strasne vela pracujes ani nemas cas chodit von a dokonca mi ani nemas kedy zavolat. Neni si tak trocha prepracovay uz? Daj si volnoolightbringer napísal:Uvidím, možno ak bude nejaký deň teplejšie. Teoreticky aj dnes by sa dalo, svieti slnko.. je 11 stupňov momentálne, tak prečo nie. Akurát dnes ale že vôbec nemám čas.Peter Pettigrew napísal:Ty este planujes tento rok skateovat? 😂 Cakas na dalsi babie leto v novembri? 😂lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Da sa tu zmenit meno keby som niekedy chcela?
Im nezdvihnemVeriza napísal:Uz je v pohode a vysvetlil mi preco nemal posledne tyzdne na nich cas tak ak ti chyba skus mu zavolat uz ti mozno zdvihneK7BO napísal:Tiež mu to poslednú dobu hovorím, mala by si mu nejak dohovoriť. Mám pocit, že teba počúva viac ako nás ostatných.Veriza napísal:Ty poslednu dobu strasne vela pracujes ani nemas cas chodit von a dokonca mi ani nemas kedy zavolat. Neni si tak trocha prepracovay uz? Daj si volnoolightbringer napísal:Uvidím, možno ak bude nejaký deň teplejšie. Teoreticky aj dnes by sa dalo, svieti slnko.. je 11 stupňov momentálne, tak prečo nie. Akurát dnes ale že vôbec nemám čas.Peter Pettigrew napísal:Ty este planujes tento rok skateovat? 😂 Cakas na dalsi babie leto v novembri? 😂lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Sama nie, ale admin ti ho môže zmeniť, ak ho o to požiadaš.Veriza napísal:Da sa tu zmenit meno keby som niekedy chcela?
Ale prečo, nemeň si ho!
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Ty ich nemas radlightbringer napísal:Im nezdvihnemVeriza napísal:Uz je v pohode a vysvetlil mi preco nemal posledne tyzdne na nich cas tak ak ti chyba skus mu zavolat uz ti mozno zdvihneK7BO napísal:Tiež mu to poslednú dobu hovorím, mala by si mu nejak dohovoriť. Mám pocit, že teba počúva viac ako nás ostatných.Veriza napísal:Ty poslednu dobu strasne vela pracujes ani nemas cas chodit von a dokonca mi ani nemas kedy zavolat. Neni si tak trocha prepracovay uz? Daj si volnoolightbringer napísal:Uvidím, možno ak bude nejaký deň teplejšie. Teoreticky aj dnes by sa dalo, svieti slnko.. je 11 stupňov momentálne, tak prečo nie. Akurát dnes ale že vôbec nemám čas.Peter Pettigrew napísal:Ty este planujes tento rok skateovat? 😂 Cakas na dalsi babie leto v novembri? 😂lightbringer napísal:Dnes už skejt nejdem. Ráno som škrabal susedke auto. A som vďačný sebe samému, že ja som si dal fóliu
Paci sa ti?lightbringer napísal:Sama nie, ale admin ti ho môže zmeniť, ak ho o to požiadaš.Veriza napísal:Da sa tu zmenit meno keby som niekedy chcela?
Ale prečo, nemeň si ho!
Ja si ho este nechcem menit mozno niekedy v buducnosti ja sa len pytam ci sa to da
Strana 21 z 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou