Little talks s Verizou
+25
Yulgar
KickPato
FrActraL
nermal
Kazuto1
K7BO
Nikuška
Peny
Tiger100
Android
Thoper
Sverige
Gaius Julius Caesar
The Sheriff
G.Z.L
Lionfish
Mrdofúz
nucleon
peter12
Peter Pettigrew
LightBringer
XezepusMECHA
Capt. rhubarb
Spammer
Veriza
29 posters
Strana 34 z 40
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ani Light uz nechodi
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Začne neboj sa.. aj na nás teraz dobre sere lebo je kariérista
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Musí makať a zarábať, aby mohol Verize kupovať nové skejty.Spammer napísal:Začne neboj sa.. aj na nás teraz dobre sere lebo je kariérista
Tie v zime dobre zahrejú a potešia.Veriza napísal:Potom ked sa ochladi tak mi ostavaju uz len tie kavicky so Spamerom
Často sa ti skrýva, keď ho stratíš na chvíľu z dohľadu?Veriza napísal:Hej a potom sa sustredim asi tak ze neviem co nakecam do telefonu, alebo Lucasa stratim z dohladu a niekde sa mi zasijelightbringer napísal:Timea aj tri. Telefonovať, robiť si úlohy do školy a starať sa o chameleóna. A ver mi, robí to naozaj bežne.Capt. Rhubarb napísal:Tak vraj ženy dokážu zvládať aj viac vecí naraz, tak by si dala aj tri, nie?Veriza napísal:Dve naraz? A nechces mi dat rovno tri?lightbringer napísal:Už ťa čakajú dokonca dve. Rozmýšľam, že ti ich dám pozrieť naraz.Veriza napísal:Hej ved uz sa ma vypytuje ci mam dopozerane ze mi pripravil dalsieAndroid napísal:Tak dokukaj @LightBringer má pre teba už určite pripravené niečo ďalšie, ako ho poznám.Veriza napísal:Hej stale Black pozeram no teda skor nepozeram lebo som nemala cas ale chcem ho dokoncit aj teraz cez vikendAndroid napísal:A čo máš práve rozkukané? Stále ten Black Bullet?Veriza napísal:Hej pozeram ale teraz menej lebo som nemala cas ale stale baviThe Sheriff napísal:@Veriza Ako pokračuje tvoje sledovanie anime? Stále baví?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Príď potom okuknúť aspoň tú Jasnú (ak to nezakážu)Veriza napísal:Tento rok sa asi nikam nedostanemlightbringer napísal:Pomaly už budeš musieť presedlať na snowboardVeriza napísal:Hej vsak kym sa da tak neplanujem prestat a nevadi sa mi viac obliect a ist sa niekam previezt. Akurat uz nechodim tak casto na rampy lebo su namrznute niekedy ranoSverige napísal:Pozrel som si akurát predpoveď počasia v Trnave.. Tak to vyzerá, že budeš v pohode skateboardovať možno až do začiatku decembra. Síce to bude chladný skateboarding, ale mrazy sú zatiaľ hlásené len po nociach.Veriza napísal:No teraz som nebola ale este sa da vsak cez den byva aj 10 stupnov a este sa nema ochaditSverige napísal:Ešte skejtuješ? Už je asi koniec túto sezónu či?
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Vieš, že som vyťažený a celkovo tá situácia mi nehrá do karát. Ale sľúbil som sa, že prídem, tak prídem, keď budem mať priestor.Veriza napísal:Ani Light uz nechodi
Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Tak chcela by som ale neviem ci aj nasi nebudu chciet ist zase na tyzden na vylet s chatou aj so starkymi.lightbringer napísal:Príď potom okuknúť aspoň tú Jasnú (ak to nezakážu)Veriza napísal:Tento rok sa asi nikam nedostanemlightbringer napísal:Pomaly už budeš musieť presedlať na snowboardVeriza napísal:Hej vsak kym sa da tak neplanujem prestat a nevadi sa mi viac obliect a ist sa niekam previezt. Akurat uz nechodim tak casto na rampy lebo su namrznute niekedy ranoSverige napísal:Pozrel som si akurát predpoveď počasia v Trnave.. Tak to vyzerá, že budeš v pohode skateboardovať možno až do začiatku decembra. Síce to bude chladný skateboarding, ale mrazy sú zatiaľ hlásené len po nociach.Veriza napísal:No teraz som nebola ale este sa da vsak cez den byva aj 10 stupnov a este sa nema ochaditSverige napísal:Ešte skejtuješ? Už je asi koniec túto sezónu či?
Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Jaaj, tak pôjdeš s nimi na výlet.Veriza napísal:Tak chcela by som ale neviem ci aj nasi nebudu chciet ist zase na tyzden na vylet s chatou aj so starkymi.lightbringer napísal:Príď potom okuknúť aspoň tú Jasnú (ak to nezakážu)Veriza napísal:Tento rok sa asi nikam nedostanemlightbringer napísal:Pomaly už budeš musieť presedlať na snowboardVeriza napísal:Hej vsak kym sa da tak neplanujem prestat a nevadi sa mi viac obliect a ist sa niekam previezt. Akurat uz nechodim tak casto na rampy lebo su namrznute niekedy ranoSverige napísal:Pozrel som si akurát predpoveď počasia v Trnave.. Tak to vyzerá, že budeš v pohode skateboardovať možno až do začiatku decembra. Síce to bude chladný skateboarding, ale mrazy sú zatiaľ hlásené len po nociach.Veriza napísal:No teraz som nebola ale este sa da vsak cez den byva aj 10 stupnov a este sa nema ochaditSverige napísal:Ešte skejtuješ? Už je asi koniec túto sezónu či?
Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
No neviem velmi sa mi nechce ak mam byt uprimnalightbringer napísal:Jaaj, tak pôjdeš s nimi na výlet.Veriza napísal:Tak chcela by som ale neviem ci aj nasi nebudu chciet ist zase na tyzden na vylet s chatou aj so starkymi.lightbringer napísal:Príď potom okuknúť aspoň tú Jasnú (ak to nezakážu)Veriza napísal:Tento rok sa asi nikam nedostanemlightbringer napísal:Pomaly už budeš musieť presedlať na snowboardVeriza napísal:Hej vsak kym sa da tak neplanujem prestat a nevadi sa mi viac obliect a ist sa niekam previezt. Akurat uz nechodim tak casto na rampy lebo su namrznute niekedy ranoSverige napísal:Pozrel som si akurát predpoveď počasia v Trnave.. Tak to vyzerá, že budeš v pohode skateboardovať možno až do začiatku decembra. Síce to bude chladný skateboarding, ale mrazy sú zatiaľ hlásené len po nociach.Veriza napísal:No teraz som nebola ale este sa da vsak cez den byva aj 10 stupnov a este sa nema ochaditSverige napísal:Ešte skejtuješ? Už je asi koniec túto sezónu či?
Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Dajú ti na výber? Kde by si bola, keď idú aj starkovci?Veriza napísal:No neviem velmi sa mi nechce ak mam byt uprimna
Mas pekny obrazok inak
Díkes. Z jedného anime, ktoré ti dám raz pozrieť.
Veriza dal like na tento príspevok
Ostala by som u tety. No urcite budu chciet aby som isla s nimi a budu pindat ak sa zacnem vyhovarat ale ja tam nechcem ist.lightbringer napísal:Dajú ti na výber? Kde by si bola, keď idú aj starkovci?Veriza napísal:No neviem velmi sa mi nechce ak mam byt uprimna
Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Minulý rok ste tiež boli?Veriza napísal:Ostala by som u tety. No urcite budu chciet aby som isla s nimi a budu pindat ak sa zacnem vyhovarat ale ja tam nechcem ist.lightbringer napísal:Dajú ti na výber? Kde by si bola, keď idú aj starkovci?Veriza napísal:No neviem velmi sa mi nechce ak mam byt uprimna
Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Boli sme a prave preto tam uz nechcem ist znova lebo viem ako to zas dopadne a ze sa zase cela rodina pohada kvoli blbovinamlightbringer napísal:Minulý rok ste tiež boli?Veriza napísal:Ostala by som u tety. No urcite budu chciet aby som isla s nimi a budu pindat ak sa zacnem vyhovarat ale ja tam nechcem ist.lightbringer napísal:Dajú ti na výber? Kde by si bola, keď idú aj starkovci?Veriza napísal:No neviem velmi sa mi nechce ak mam byt uprimna
Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Ten nenapraví už ani Ježiš.Veriza napísal:Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou