Little talks s Verizou
+25
Yulgar
KickPato
FrActraL
nermal
Kazuto1
K7BO
Nikuška
Peny
Tiger100
Android
Thoper
Sverige
Gaius Julius Caesar
The Sheriff
G.Z.L
Lionfish
Mrdofúz
nucleon
peter12
Peter Pettigrew
LightBringer
XezepusMECHA
Capt. rhubarb
Spammer
Veriza
29 posters
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Jop, chápem..Veriza napísal:Boli sme a prave preto tam uz nechcem ist znova lebo viem ako to zas dopadne a ze sa zase cela rodina pohada kvoli blbovinamlightbringer napísal:Minulý rok ste tiež boli?Veriza napísal:Ostala by som u tety. No urcite budu chciet aby som isla s nimi a budu pindat ak sa zacnem vyhovarat ale ja tam nechcem ist.lightbringer napísal:Dajú ti na výber? Kde by si bola, keď idú aj starkovci?Veriza napísal:No neviem velmi sa mi nechce ak mam byt uprimna
Idem Timea, potrebujem sa vyspať, dnes som zase presedel pol dňa z PC, už mám unavené oči a potrebujem sa prespať na zajtra. Čaká ma trocha viac free deň, aspoň od kompu, ale zase mi treba polietať po meste a podobne. Ale aspoň sa prejdem. Tak zatiaľ. Dobrú noc.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Jeho nechame napokoji zaveseneho na krizi a skusim ti ho napravit ja oki? Nechaj to na mna prostelightbringer napísal:Ten nenapraví už ani Ježiš.Veriza napísal:Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Oki tak si trocha oddychni od toho pocitaca zajtra Cusky a dobru aj tebe.lightbringer napísal:Jop, chápem..Veriza napísal:Boli sme a prave preto tam uz nechcem ist znova lebo viem ako to zas dopadne a ze sa zase cela rodina pohada kvoli blbovinamlightbringer napísal:Minulý rok ste tiež boli?Veriza napísal:Ostala by som u tety. No urcite budu chciet aby som isla s nimi a budu pindat ak sa zacnem vyhovarat ale ja tam nechcem ist.lightbringer napísal:Dajú ti na výber? Kde by si bola, keď idú aj starkovci?Veriza napísal:No neviem velmi sa mi nechce ak mam byt uprimna
Idem Timea, potrebujem sa vyspať, dnes som zase presedel pol dňa z PC, už mám unavené oči a potrebujem sa prespať na zajtra. Čaká ma trocha viac free deň, aspoň od kompu, ale zase mi treba polietať po meste a podobne. Ale aspoň sa prejdem. Tak zatiaľ. Dobrú noc.
Dobre mu vykrúť ten krk.Veriza napísal:Jeho nechame napokoji zaveseneho na krizi a skusim ti ho napravit ja oki? Nechaj to na mna prostelightbringer napísal:Ten nenapraví už ani Ježiš.Veriza napísal:Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Light sa uz raz pochvalil, ze ma nejaku kamaratku maserku a teraz si nasiel dalsiu 😎 Ako to ten kanec robi heheVeriza napísal:Jeho nechame napokoji zaveseneho na krizi a skusim ti ho napravit ja oki? Nechaj to na mna prostelightbringer napísal:Ten nenapraví už ani Ježiš.Veriza napísal:Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Nech to nerobí, ako sa bude potom Light obzerať do priestoru, keď pôjde na skejte? Zase sa vysype niekde na štrku.mAt3s25 napísal:Dobre mu vykrúť ten krk.Veriza napísal:Jeho nechame napokoji zaveseneho na krizi a skusim ti ho napravit ja oki? Nechaj to na mna prostelightbringer napísal:Ten nenapraví už ani Ježiš.Veriza napísal:Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Koľko sklamania Kedy bol u teba vlastne naposledy?Veriza napísal:Ani Light uz nechodi
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Veriza, dnes je pekne, utekaj von po skole 😎
On sa vysype aj so zdravym 😎Sverige napísal:Nech to nerobí, ako sa bude potom Light obzerať do priestoru, keď pôjde na skejte? Zase sa vysype niekde na štrku.mAt3s25 napísal:Dobre mu vykrúť ten krk.Veriza napísal:Jeho nechame napokoji zaveseneho na krizi a skusim ti ho napravit ja oki? Nechaj to na mna prostelightbringer napísal:Ten nenapraví už ani Ježiš.Veriza napísal:Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
To je pravda
Nie je nad rodinné výlety.. hlavne keď sa na nich celá rodina tradične pohádaVeriza napísal:Tak chcela by som ale neviem ci aj nasi nebudu chciet ist zase na tyzden na vylet s chatou aj so starkymi.lightbringer napísal:Príď potom okuknúť aspoň tú Jasnú (ak to nezakážu)Veriza napísal:Tento rok sa asi nikam nedostanemlightbringer napísal:Pomaly už budeš musieť presedlať na snowboardVeriza napísal:Hej vsak kym sa da tak neplanujem prestat a nevadi sa mi viac obliect a ist sa niekam previezt. Akurat uz nechodim tak casto na rampy lebo su namrznute niekedy ranoSverige napísal:Pozrel som si akurát predpoveď počasia v Trnave.. Tak to vyzerá, že budeš v pohode skateboardovať možno až do začiatku decembra. Síce to bude chladný skateboarding, ale mrazy sú zatiaľ hlásené len po nociach.Veriza napísal:No teraz som nebola ale este sa da vsak cez den byva aj 10 stupnov a este sa nema ochaditSverige napísal:Ešte skejtuješ? Už je asi koniec túto sezónu či?
Všeobecne rodinné výlety sú najlepšia vec
Android dal like na tento príspevok
@Veriza vieš o tom, že už o chvíľu budeš mať 5000 príspevkov?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
"Káva" Každý chodí rád na "kávy" ku pekným kamarátkam.lightbringer napísal:Nie, Spammer chce s nimi len na kávu
Okej, ale mohol by som sa upokojiť, som vo Verizinej téme
@Veriza chystáš sa za Lightom do LM niekedy? Ak tak dajte vedieť. Môžem s vami vybehnúť na kávu. Zoberiem aj sesternicu (cca v tvojom veku)
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Timea, káva ti chladne... dokedy mám na teba čakať
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Android dal like na tento príspevok
A mňa nezavoláš, pekné od teba Hlavne, že Timejku o ktorej vieš, že určite nepríde voláš ale mňa čo som kúsok od teba necháš tak... dobrý si to ty kamarát
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Android: Priority sú priority Nehnevaj sa, ale Veriza je aj vzhľadom na svoje mladý vek krajšia ako ty a Spammer má v tom jasno.
Aj tebe by som mohla keby si chcelmAt3s25 napísal:Dobre mu vykrúť ten krk.Veriza napísal:Jeho nechame napokoji zaveseneho na krizi a skusim ti ho napravit ja oki? Nechaj to na mna prostelightbringer napísal:Ten nenapraví už ani Ježiš.Veriza napísal:Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Ja som ale neni maserka taka ze by som to vedela Ale rada sa na nu hram a vacsinou ani nikomu neublizimPeter Pettigrew napísal:Light sa uz raz pochvalil, ze ma nejaku kamaratku maserku a teraz si nasiel dalsiu 😎 Ako to ten kanec robi heheVeriza napísal:Jeho nechame napokoji zaveseneho na krizi a skusim ti ho napravit ja oki? Nechaj to na mna prostelightbringer napísal:Ten nenapraví už ani Ježiš.Veriza napísal:Tak ti spravim masaz na ten tvoj krivy krklightbringer napísal:Tá by sa zišla. Mám síce veľmi ergonomické a pohodlné kreslo, ale mesiac nonstop každý deň niekoľkohodín za kompom spraví aj tak svoje. A ešte viac ako chrbát na to dopláca môj už teraz dosť krivý krk.Veriza napísal:Potom prides a spravim ti masaz chrbta lebo on prides po tom nekonecnom sedeni ako si stale za tym pocitacomlightbringer napísal:Bohatý z tohto jobu nebudem, až tak money-rich to nie je Ale je to pre mňa dôležitá firma, ktorej to potrebujem spraviť.Veriza napísal:Budes bohaty ale strasne unaveny mal by si si od toho oddychnutlightbringer napísal:Viacmenej. Nie úplne, ale posledný týždeň sa venujem už niečomu inému. Tú zo začiatku mesiaca dorobím až koncom mesiaca, teraz mi to stojí, lebo čakám na nové podklady od firmy.Veriza napísal:Hej vsak viem A uz si si dokoncil to co robis uz mesiac?
Milion rokov dozadu asiSverige napísal:Koľko sklamania Kedy bol u teba vlastne naposledy?Veriza napísal:Ani Light uz nechodi
Mozno prave preto ze urcite nepride ju na tu kavu vola :Dkeby ze pozve teba tak to fakt hrozi ze by na tu kavu aj siel.Android napísal:A mňa nezavoláš, pekné od teba Hlavne, že Timejku o ktorej vieš, že určite nepríde voláš ale mňa čo som kúsok od teba necháš tak... dobrý si to ty kamarát
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932783
Hej bolo pekne ale odkedy som prisla zo skoly tak som si stihla akurat spravit ulohy a este musim robit projekt a potom uz bude tma. Tak dnes asi z vonka nic nebudePeter Pettigrew napísal:Veriza, dnes je pekne, utekaj von po skole 😎
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou