Little talks s Verizou
+26
K7BO
FrActraL
Quadro'Ye
The Sheriff
Peter Leopold
Peny
Nikuška
nucleon
Paul McCartney
Thoper
Yulgar
XezepusMECHA
G.Z.L
Lionfish
Spammer
KickPato
Veriza
Sverige
mAt3s25
LightBringer
peter12
Mrdofúz
Android
Capt. rhubarb
Peter Pettigrew
Gaius Julius Caesar
30 posters
Strana 37 z 40
Strana 37 z 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Little talks s Verizou
Zase majme pre Yulgara pochopenie. On v jej veku sa zakoktal ked ho dievca oslovili a mal erekciu ked videl spoluziacky na kupalisku …. Predstava ze v tom veku by siel na rande je pre neho nepredstavitelna I guess 🤷🏻♂peter12 napísal:presne tak je to mladé dievča tak je normálne že sa stretáva s chlapcami vo svojom čase... a nás to nemusí vôbec zaujímaťMrdofúz napísal:Aj toto tiež sa mi nezdá že by ti to hovorila Veriza a jej asi nebude príjemné, keď ti niekto hovorí o tom ako sa stretávala s nejakými chlapcami a mala s nimi rande. Je to jej súkromná vec tak nech si randí s kým chce a nemusí o tom vedieť celý battleonYulgar napísal:No tak ne zoznamku ale nejaké stretko si malaVeriza napísal:Tak to je mile ze si take veci pocul ale ja som na ziadnu zoznamku nechodila takzeYulgar napísal:Timea ako si dopadla s tým skejťákom cez zoznamku Som počul že ste sa stretli tak trocha pred silvestrom ........
Darkneus- Level 15 | Rezident Battleonu
Vek : 30
Dukáty : 303940
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Ešteže sa Jakovlev nedostal do tejto témy
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Yulgar daj mi pokoj s tym tvojim kamaratom!Yulgar napísal:Poslal som ti odpoveď v súkromnej správe možno ho budeš poznať... alebo teda skôr si myslím, že budeš dobre poznať jeho mladšieho brataVeriza napísal:A ako sa vola ten kamarat ktory o mne hovori take super zaujimave veci?Yulgar napísal:kamoš má 21 sa mi zdá? neviem tak nejak na výške tam študuje ale on je odtial priamo z TT a býva asi niekde cca tam kde Veriza tam mi povedal pár velmi zaujímavých vecí .D
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
XezepusMECHA dal like na tento príspevok
Yulgar, toto je upozornenie od moderatora. Ano po jeho neuposluchnuti si porusil pravidlo a bude nasledovat ban. Prestan Verize vypisovat spravy typu vyssie uvedeno, dalej sexualneho charakteru, stalking charakteru alebo inak nevhodného. Platí aj na iné témy na fóre!
XezepusMECHA, Fusion, FrActraL and Veriza dali like na tento príspevok
Dakujem
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
XezepusMECHA, FrActraL and Yulgar dali like na tento príspevok
@Yulgar narovinu. Nerád by som ti dal ban, mám ťa ako užívateľa a battleon hráča rád, vieš pridávať dobré príspevky týkajúce sa DF, hier a podobne. Ale to, čo pridávaš posledný týždeň v tejto téme je nielen proti pravidlám (ak bude potrebné, vypíšem ti aj proti ktorým a prečo), ale hlavne je to z morálneho hľadiska neprijateľné (keď ešte vezmeme do úvahy, že to píšeš 15 ročnému dievčaťu). Veriza sa necíti pri tvojich posledných správach príjemne a my by sme boli neradi, keby na Battleon prestala chodiť, kvôli hlúpostiam, ktoré sem niekedy napíšeš - a sám si určite uvedomuješ, že to hlúposti sú. Ak to berieš ako srandu ty aj Veriza - potom je to v poriadku. Ak to berieš ako srandu len ty a Veriza kvôli tvojim príspevkom nebude chcieť prispievať na fórum, potom je to jasné porušenie pravidiel.
Sme k tebe zhovievaví, preto ti ban nedávame, ja osobne to ani nechcem. Ak ale bude obťažovanie a neuposlúchnutie moderátorov z tvojej strany pokračovať aj naďalej, vieš čo bude nasledovať. A áno, v plnom súlade s pravidlami fóra.
Sme k tebe zhovievaví, preto ti ban nedávame, ja osobne to ani nechcem. Ak ale bude obťažovanie a neuposlúchnutie moderátorov z tvojej strany pokračovať aj naďalej, vieš čo bude nasledovať. A áno, v plnom súlade s pravidlami fóra.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
XezepusMECHA and Fusion dali like na tento príspevok
Yulgar, už trochu cúvni, toto je už priveľké sústo. Double-mod-warning nie je sranda Som rád, za vaše príspevky páni moderátori, Yulgar dúfam, že si mal len nejaký výpadok a Verize sa ospravedlníš a znova tu budeme žiť v harmónii (bla, bla, bla.. a tak dalej). Skrátka jej už nepíš to čo nechce aby si jej písal. Buď gentleman a správaj sa slušne.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
G.Z.L dal like na tento príspevok
Nemôžeš s ním volať ešte tak skoro po Silvestri Light sa ešte asi nestihol úplne presunúť do našej dimenzie.Veriza napísal:Vcera si na telefone znel hrozne inak Ako keby si mal len prevcerom ten silvester si si isty ze si uz ok?LightBringer napísal:Bol som to ja. Som rád, že po včerajšej noci vôbec nejaký hlas mám Vlastne som rád, že po včerajšej noci vôbec existujem.Veriza napísal:Ale mal nejaky iny hlas ja ani neviem ci to bol moj light
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Veriza tu mala iných exotov, ak si dobre pamätámAndroid napísal:Ešteže sa Jakovlev nedostal do tejto témy
Spomínam si na toho Levloja, čo vraj nebol Jakovlev
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780078
No vidíš Yulgar aký si.... do p**i
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
To čo mám s účesom do p**inucleon napísal:Aj Yulgara som našiel bro
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2236293
Ale do p**iSpammer napísal:No vidíš Yulgar aký si.... do p**i
Určite prišiel si na to normálne ti zatlieskam Ale v niečom si mal pravdu, erekciu na kúpalisku som dostal a dostávam aj teraz keď vidím pekné baby veď som normálny chlap... ale keď to tak ty nemáš mrzíííí ma toDarkneus napísal:Zase majme pre Yulgara pochopenie. On v jej veku sa zakoktal ked ho dievca oslovili a mal erekciu ked videl spoluziacky na kupalisku …. Predstava ze v tom veku by siel na rande je pre neho nepredstavitelna I guess 🤷🏻♂peter12 napísal:presne tak je to mladé dievča tak je normálne že sa stretáva s chlapcami vo svojom čase... a nás to nemusí vôbec zaujímaťMrdofúz napísal:Aj toto tiež sa mi nezdá že by ti to hovorila Veriza a jej asi nebude príjemné, keď ti niekto hovorí o tom ako sa stretávala s nejakými chlapcami a mala s nimi rande. Je to jej súkromná vec tak nech si randí s kým chce a nemusí o tom vedieť celý battleonYulgar napísal:No tak ne zoznamku ale nejaké stretko si malaVeriza napísal:Tak to je mile ze si take veci pocul ale ja som na ziadnu zoznamku nechodila takzeYulgar napísal:Timea ako si dopadla s tým skejťákom cez zoznamku Som počul že ste sa stretli tak trocha pred silvestrom ........
Dobre už nebudem uvedomujem si že som porušil pravidloDarkneus napísal:Yulgar, toto je upozornenie od moderatora. Ano po jeho neuposluchnuti si porusil pravidlo a bude nasledovat ban. Prestan Verize vypisovat spravy typu vyssie uvedeno, dalej sexualneho charakteru, stalking charakteru alebo inak nevhodného. Platí aj na iné témy na fóre!
Ospavedlňujem sa nebudemFrActraL napísal:@Yulgar narovinu. Nerád by som ti dal ban, mám ťa ako užívateľa a battleon hráča rád, vieš pridávať dobré príspevky týkajúce sa DF, hier a podobne. Ale to, čo pridávaš posledný týždeň v tejto téme je nielen proti pravidlám (ak bude potrebné, vypíšem ti aj proti ktorým a prečo), ale hlavne je to z morálneho hľadiska neprijateľné (keď ešte vezmeme do úvahy, že to píšeš 15 ročnému dievčaťu). Veriza sa necíti pri tvojich posledných správach príjemne a my by sme boli neradi, keby na Battleon prestala chodiť, kvôli hlúpostiam, ktoré sem niekedy napíšeš - a sám si určite uvedomuješ, že to hlúposti sú. Ak to berieš ako srandu ty aj Veriza - potom je to v poriadku. Ak to berieš ako srandu len ty a Veriza kvôli tvojim príspevkom nebude chcieť prispievať na fórum, potom je to jasné porušenie pravidiel.
On mi stále niečo písal ja som ti len napísal čo mi písal a nemysli si že som ho nezdrbal za to keď na teba písal také chujoviny... To som si nevymyslel ja, písal mi to on...Veriza napísal:Yulgar daj mi pokoj s tym tvojim kamaratom!Yulgar napísal:Poslal som ti odpoveď v súkromnej správe možno ho budeš poznať... alebo teda skôr si myslím, že budeš dobre poznať jeho mladšieho brataVeriza napísal:A ako sa vola ten kamarat ktory o mne hovori take super zaujimave veci?Yulgar napísal:kamoš má 21 sa mi zdá? neviem tak nejak na výške tam študuje ale on je odtial priamo z TT a býva asi niekde cca tam kde Veriza tam mi povedal pár velmi zaujímavých vecí .D
Nema ta co … ja mavam erekciu ked vidim Padrika 😉Yulgar napísal:Určite prišiel si na to normálne ti zatlieskam Ale v niečom si mal pravdu, erekciu na kúpalisku som dostal a dostávam aj teraz keď vidím pekné baby veď som normálny chlap... ale keď to tak ty nemáš mrzíííí ma toDarkneus napísal:Zase majme pre Yulgara pochopenie. On v jej veku sa zakoktal ked ho dievca oslovili a mal erekciu ked videl spoluziacky na kupalisku …. Predstava ze v tom veku by siel na rande je pre neho nepredstavitelna I guess 🤷🏻♂peter12 napísal:presne tak je to mladé dievča tak je normálne že sa stretáva s chlapcami vo svojom čase... a nás to nemusí vôbec zaujímaťMrdofúz napísal:Aj toto tiež sa mi nezdá že by ti to hovorila Veriza a jej asi nebude príjemné, keď ti niekto hovorí o tom ako sa stretávala s nejakými chlapcami a mala s nimi rande. Je to jej súkromná vec tak nech si randí s kým chce a nemusí o tom vedieť celý battleonYulgar napísal:No tak ne zoznamku ale nejaké stretko si malaVeriza napísal:Tak to je mile ze si take veci pocul ale ja som na ziadnu zoznamku nechodila takzeYulgar napísal:Timea ako si dopadla s tým skejťákom cez zoznamku Som počul že ste sa stretli tak trocha pred silvestrom ........
Nech žije LGBTIQDPČDarkneus napísal:Nema ta co … ja mavam erekciu ked vidim Padrika 😉Yulgar napísal:Určite prišiel si na to normálne ti zatlieskam Ale v niečom si mal pravdu, erekciu na kúpalisku som dostal a dostávam aj teraz keď vidím pekné baby veď som normálny chlap... ale keď to tak ty nemáš mrzíííí ma toDarkneus napísal:Zase majme pre Yulgara pochopenie. On v jej veku sa zakoktal ked ho dievca oslovili a mal erekciu ked videl spoluziacky na kupalisku …. Predstava ze v tom veku by siel na rande je pre neho nepredstavitelna I guess 🤷🏻♂peter12 napísal:presne tak je to mladé dievča tak je normálne že sa stretáva s chlapcami vo svojom čase... a nás to nemusí vôbec zaujímaťMrdofúz napísal:Aj toto tiež sa mi nezdá že by ti to hovorila Veriza a jej asi nebude príjemné, keď ti niekto hovorí o tom ako sa stretávala s nejakými chlapcami a mala s nimi rande. Je to jej súkromná vec tak nech si randí s kým chce a nemusí o tom vedieť celý battleonYulgar napísal:No tak ne zoznamku ale nejaké stretko si malaVeriza napísal:Tak to je mile ze si take veci pocul ale ja som na ziadnu zoznamku nechodila takzeYulgar napísal:Timea ako si dopadla s tým skejťákom cez zoznamku Som počul že ste sa stretli tak trocha pred silvestrom ........
Presne tak … cmuq 😘Yulgar napísal:Nech žije LGBTIQDPČDarkneus napísal:Nema ta co … ja mavam erekciu ked vidim Padrika 😉Yulgar napísal:Určite prišiel si na to normálne ti zatlieskam Ale v niečom si mal pravdu, erekciu na kúpalisku som dostal a dostávam aj teraz keď vidím pekné baby veď som normálny chlap... ale keď to tak ty nemáš mrzíííí ma toDarkneus napísal:Zase majme pre Yulgara pochopenie. On v jej veku sa zakoktal ked ho dievca oslovili a mal erekciu ked videl spoluziacky na kupalisku …. Predstava ze v tom veku by siel na rande je pre neho nepredstavitelna I guess 🤷🏻♂peter12 napísal:presne tak je to mladé dievča tak je normálne že sa stretáva s chlapcami vo svojom čase... a nás to nemusí vôbec zaujímaťMrdofúz napísal:Aj toto tiež sa mi nezdá že by ti to hovorila Veriza a jej asi nebude príjemné, keď ti niekto hovorí o tom ako sa stretávala s nejakými chlapcami a mala s nimi rande. Je to jej súkromná vec tak nech si randí s kým chce a nemusí o tom vedieť celý battleonYulgar napísal:No tak ne zoznamku ale nejaké stretko si malaVeriza napísal:Tak to je mile ze si take veci pocul ale ja som na ziadnu zoznamku nechodila takzeYulgar napísal:Timea ako si dopadla s tým skejťákom cez zoznamku Som počul že ste sa stretli tak trocha pred silvestrom ........
Počul že ho má Paťo taký že ho má problém na verejnosti skryť v nohaviciach je to pravda?
Preco sa ho nespytas?Yulgar napísal:Počul že ho má Paťo taký že ho má problém na verejnosti skryť v nohaviciach je to pravda?
Lebo ty mi o tom určite rád napíšeš keď už si sa priznal k tomu čo som tipoval dávnejšie cmuQ
Zlaticko … to ze som gay nieje ziadne tajomsrvo to ze ty tu ale obtazujes uzivatelov ti prechadzat nebude 😉 cmuq … daj si pohov
Yulgar- TikToker
Vek : 29
Yulgar- TikToker
Vek : 29