ZIMA NA BATTLEONE 2021/2022 (zimný diskusný topic)
+31
Stats Department
KickPato
Darkneus
nermal
LightBringer
Lionfish
Thoper
G.Z.L
Satomi Kamishiro
Peter Leopold
Fusion
AKANE
Android
Yulgar
XezepusMECHA
Peter Pettigrew
Peny
nucleon
Paul McCartney
Gaius Julius Caesar
Mrdofúz
mAt3s25
peter12
Sverige
Veriza
Nikuška
Quadro'Ye
FrActraL
Capt. rhubarb
Spammer
K7BO
35 posters
Strana 29 z 41
Strana 29 z 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Re: ZIMA NA BATTLEONE 2021/2022 (zimný diskusný topic)
Tento kanál je božíNikuška napísal:Tak ok.
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Riadne zverstvo 😎 Ten zaryty komas by uz mohol drzat jazyk za zubamiNikuška napísal:Tak ok.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Tak ako? Uz zdrava a bez teplot? Vylezala si?Veriza napísal:37.2 som dnes rano mala vcera najviac 37.7 davala som si vcera tabletku ale unavena som stale a chce sa mi furt cely den len spat
Hej uz nemam teploty a necitim sa vobec choraPeter Pettigrew napísal:Tak ako? Uz zdrava a bez teplot? Vylezala si?Veriza napísal:37.2 som dnes rano mala vcera najviac 37.7 davala som si vcera tabletku ale unavena som stale a chce sa mi furt cely den len spat
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
No hej a potom si zas najde nieco nove lebo ja mam pocit ze svet uz normalny nebude asi Aspon u nas doma neSpammer napísal:Neboj sa, určite ho to prestane po čase baviť jak to bolo aj s coronouVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
S mamkou si v pohode?Veriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Boha dpč to v akom si prostredí... je*e. Fajn baba a toto musíš trpieť pomaly každý deň.Veriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Možno ťa prídem pozrieť na 15 minút pred vchod, budúci víkend idem cez TrnavuVeriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
To si ani nemal vraviet ak je to iba mozno 😎 Teraz si sa mladej uz upisal a budes musiet prist ci sa ti to bude pacit alebo nie inak zacnes dostavat cierne bodiky za dochadzku ako Light, ktory ich ma uz asi 300nucleon napísal:Možno ťa prídem pozrieť na 15 minút pred vchod, budúci víkend idem cez TrnavuVeriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
kde ideš potkan?nucleon napísal:Možno ťa prídem pozrieť na 15 minút pred vchod, budúci víkend idem cez TrnavuVeriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
nerieš ich lebo prikyvuj viem že sa tomu nedá vyhnúť nerob si zbytočne problémy... na chatu s nami pôjdeš ak s tým bude mať foter problém tak ťa prídeme vyzdvihnúť a dohovoríme mu pekneVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Kickpato chod ho zbit za to ako sa sprava ku verize ale nie to bi bolo blbe ale nemal bi sa k nej tak spravat niekto z vas bi ju mal prichilit verizu ale kto je slobodni ja uz nemozem lebo kebi sa moja frajerka dozvedela ze prechovavam ine dievca tak bi ma dokopala
Vek : 19
Dukáty : 1002326
pomaly lionfish odlož tú bejzbalku lebo si ublížišLionfish napísal:Kickpato chod ho zbit za to ako sa sprava ku verize ale nie to bi bolo blbe ale nemal bi sa k nej tak spravat niekto z vas bi ju mal prichilit verizu ale kto je slobodni ja uz nemozem lebo kebi sa moja frajerka dozvedela ze prechovavam ine dievca tak bi ma dokopala
ty si radšej dávaj pozor na svoju frajerku tá vyzerá byť nebezpečná vieš ako
Ja sa čudujem, že Lionfish ešte vôbec žije pri tej babe, čo má.KickPato napísal:ty si radšej dávaj pozor na svoju frajerku tá vyzerá byť nebezpečná vieš ako
lion ty máš zaujímavé metódy zastrašovania ludíLionfish napísal:Kickpato chod ho zbit za to ako sa sprava ku verize ale nie to bi bolo blbe ale nemal bi sa k nej tak spravat niekto z vas bi ju mal prichilit verizu ale kto je slobodni ja uz nemozem lebo kebi sa moja frajerka dozvedela ze prechovavam ine dievca tak bi ma dokopala
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
teba by som asi nechcel naštvať a tvoju frajerku už vôbe
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Hej s mamkou som v pohodeSpammer napísal:S mamkou si v pohode?Veriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
To nepochopis dokym na takom mieste nebyvas a neprajem ti to nikdySpammer napísal:Boha dpč to v akom si prostredí... je*e. Fajn baba a toto musíš trpieť pomaly každý deň.Veriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
Kedy kedy kedy?nucleon napísal:Možno ťa prídem pozrieť na 15 minút pred vchod, budúci víkend idem cez TrnavuVeriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
Android dal like na tento príspevok
Uz som mu napisala spravu tak nech to ani neskusa zrusit lebo uz to beriem ako vybavenu vecPeter Pettigrew napísal:To si ani nemal vraviet ak je to iba mozno 😎 Teraz si sa mladej uz upisal a budes musiet prist ci sa ti to bude pacit alebo nie inak zacnes dostavat cierne bodiky za dochadzku ako Light, ktory ich ma uz asi 300nucleon napísal:Možno ťa prídem pozrieť na 15 minút pred vchod, budúci víkend idem cez TrnavuVeriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
Hej vsak to aj robim lebo inak sa neda a ked si nahodou poviem svoj nazor tak ma dobre ze nejdu zakopat pod zem ze co som si vobec dovolila otvarat usta a mat svoj vlastny nazor na vec vsak ja som od narodenia nieco menej v rodine. Ja neviem ci sa s vami niekam dostanem ale velmi by som chcela odtialto vypadnut aspon na par dni medzi normalnych ludiKickPato napísal:nerieš ich lebo prikyvuj viem že sa tomu nedá vyhnúť nerob si zbytočne problémy... na chatu s nami pôjdeš ak s tým bude mať foter problém tak ťa prídeme vyzdvihnúť a dohovoríme mu pekneVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Peter Pettigrew dal like na tento príspevok
Ale ahaa, ako sa už chytila Taak Robo z tohto už nemôžeš cúvnuť, si si toho vedomý? A čo ideš vlastne do cez Trnavy, resp. kam ideš??Veriza napísal:Kedy kedy kedy?nucleon napísal:Možno ťa prídem pozrieť na 15 minút pred vchod, budúci víkend idem cez TrnavuVeriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Strana 29 z 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Strana 29 z 41
Povolenie tohoto fóra: