ZIMA NA BATTLEONE 2021/2022 (zimný diskusný topic)
+31
Stats Department
KickPato
Darkneus
nermal
LightBringer
Lionfish
Thoper
G.Z.L
Satomi Kamishiro
Peter Leopold
Fusion
AKANE
Android
Yulgar
XezepusMECHA
Peter Pettigrew
Peny
nucleon
Paul McCartney
Gaius Julius Caesar
Mrdofúz
mAt3s25
peter12
Sverige
Veriza
Nikuška
Quadro'Ye
FrActraL
Capt. rhubarb
Spammer
K7BO
35 posters
Strana 30 z 41
Strana 30 z 41 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41
Re: ZIMA NA BATTLEONE 2021/2022 (zimný diskusný topic)
To máš pravdu, my môžeme len mudrovať ťažko pochopíme situáciu ako máš ty, ale pomôžeme aspoň v tom čo sa dá.. Dúfam, že to budeš mať už len lepšie nech to máš akokoľvekVeriza napísal:To nepochopis dokym na takom mieste nebyvas a neprajem ti to nikdySpammer napísal:Boha dpč to v akom si prostredí... je*e. Fajn baba a toto musíš trpieť pomaly každý deň.Veriza napísal:Hej to robim casto ale niekdy mi ani to nepomoze lebo do mna pindaju ze ich mam stale na hlave a potom nepocujem ked na mna kricia. Lebo som ako ich pes co musim vsetko na poveel robitSpammer napísal:Alebo si hoď slúchadlá a máš pokoj
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Von ti hadam nezakazuju chodit. Ale trocha sa v tom stracam to je len foter taky alebo aj mama? Hovoris ze nasi ale vacsinou rozpravas len na otca.Veriza napísal:Hej vsak to aj robim lebo inak sa neda a ked si nahodou poviem svoj nazor tak ma dobre ze nejdu zakopat pod zem ze co som si vobec dovolila otvarat usta a mat svoj vlastny nazor na vec vsak ja som od narodenia nieco menej v rodine. Ja neviem ci sa s vami niekam dostanem ale velmi by som chcela odtialto vypadnut aspon na par dni medzi normalnych ludiKickPato napísal:nerieš ich lebo prikyvuj viem že sa tomu nedá vyhnúť nerob si zbytočne problémy... na chatu s nami pôjdeš ak s tým bude mať foter problém tak ťa prídeme vyzdvihnúť a dohovoríme mu pekneVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Lion ty by si mal ist do Oktagonu, hehehe 😎Lionfish napísal:Kickpato chod ho zbit za to ako sa sprava ku verize ale nie to bi bolo blbe ale nemal bi sa k nej tak spravat niekto z vas bi ju mal prichilit verizu ale kto je slobodni ja uz nemozem lebo kebi sa moja frajerka dozvedela ze prechovavam ine dievca tak bi ma dokopala
ja viem veď mal som ako decko podobné veci kým nezačal byť foter normálny ale potom si už uvedomil, že skákať nemôže lebo ho jeden z jeho synov pošle do pi*e alebo pôjdeme do pi*e my... ty to máš horšie že si mladé dievča a nemôžeš sa tak postaviť fotrovi ako napríklad ja s bratom ale neboj sa to nebude navždy... a na stretko s nami sa určite dostaneš akurát neviem no či tam zrovna stretneš normálnych ľudí ale môžeme to skúsiť ta neVeriza napísal:Hej vsak to aj robim lebo inak sa neda a ked si nahodou poviem svoj nazor tak ma dobre ze nejdu zakopat pod zem ze co som si vobec dovolila otvarat usta a mat svoj vlastny nazor na vec vsak ja som od narodenia nieco menej v rodine. Ja neviem ci sa s vami niekam dostanem ale velmi by som chcela odtialto vypadnut aspon na par dni medzi normalnych ludiKickPato napísal:nerieš ich lebo prikyvuj viem že sa tomu nedá vyhnúť nerob si zbytočne problémy... na chatu s nami pôjdeš ak s tým bude mať foter problém tak ťa prídeme vyzdvihnúť a dohovoríme mu pekneVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Capt. rhubarb dal like na tento príspevok
Treba ti už len nájsť nejakého dobrého a starostlivého frajera, ktorý sa o teba postará a ideálne si ťa ku sebe aj zoberie, nech nemusíš trpieť doma pri rodičochVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Hmm, to ako keby si o Lionfishovi písalSverige napísal:Treba ti už len nájsť nejakého dobrého a starostlivého frajera, ktorý sa o teba postará a ideálne si ťa ku sebe aj zoberie, nech nemusíš trpieť doma pri rodičochVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
tak takSverige napísal:Treba ti už len nájsť nejakého dobrého a starostlivého frajera, ktorý sa o teba postará a ideálne si ťa ku sebe aj zoberie, nech nemusíš trpieť doma pri rodičochVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
OcoPeter Pettigrew napísal:Von ti hadam nezakazuju chodit. Ale trocha sa v tom stracam to je len foter taky alebo aj mama? Hovoris ze nasi ale vacsinou rozpravas len na otca.Veriza napísal:Hej vsak to aj robim lebo inak sa neda a ked si nahodou poviem svoj nazor tak ma dobre ze nejdu zakopat pod zem ze co som si vobec dovolila otvarat usta a mat svoj vlastny nazor na vec vsak ja som od narodenia nieco menej v rodine. Ja neviem ci sa s vami niekam dostanem ale velmi by som chcela odtialto vypadnut aspon na par dni medzi normalnych ludiKickPato napísal:nerieš ich lebo prikyvuj viem že sa tomu nedá vyhnúť nerob si zbytočne problémy... na chatu s nami pôjdeš ak s tým bude mať foter problém tak ťa prídeme vyzdvihnúť a dohovoríme mu pekneVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Vsak ja viem ake si to mal ty ale ty mas aspon vyhodu ze si vtedy nebol slaby ako ja bol si chalan a hlavne si v tom bol s bratom ktory ta podporuje. Ja to mam trocha inak a moj brat podporuje skor ocaKickPato napísal:ja viem veď mal som ako decko podobné veci kým nezačal byť foter normálny ale potom si už uvedomil, že skákať nemôže lebo ho jeden z jeho synov pošle do pi*e alebo pôjdeme do pi*e my... ty to máš horšie že si mladé dievča a nemôžeš sa tak postaviť fotrovi ako napríklad ja s bratom ale neboj sa to nebude navždy... a na stretko s nami sa určite dostaneš akurát neviem no či tam zrovna stretneš normálnych ľudí ale môžeme to skúsiť ta neVeriza napísal:Hej vsak to aj robim lebo inak sa neda a ked si nahodou poviem svoj nazor tak ma dobre ze nejdu zakopat pod zem ze co som si vobec dovolila otvarat usta a mat svoj vlastny nazor na vec vsak ja som od narodenia nieco menej v rodine. Ja neviem ci sa s vami niekam dostanem ale velmi by som chcela odtialto vypadnut aspon na par dni medzi normalnych ludiKickPato napísal:nerieš ich lebo prikyvuj viem že sa tomu nedá vyhnúť nerob si zbytočne problémy... na chatu s nami pôjdeš ak s tým bude mať foter problém tak ťa prídeme vyzdvihnúť a dohovoríme mu pekneVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
ja viem a ani neporovnávam a náš foter sa dal dokopy našťastie, pri tom tvojom to vyzerá že mu bude iba viacej je*ať...
už sa teším až k nám prídeš, bude ti svetovo uvidíš
Neviem je mi to jedno ci bude normalny ja uz vtedy hadam budem davno prec od nehoKickPato napísal:ja viem a ani neporovnávam a náš foter sa dal dokopy našťastie, pri tom tvojom to vyzerá že mu bude iba viacej je*ať...
Aj ja sa tesim az k vam pridemKickPato napísal:už sa teším až k nám prídeš, bude ti svetovo uvidíš
Veriza ti sa uz nevies dockat toho stretka ti si este najdes frajera na stretku battleoneVeriza napísal:Aj ja sa tesim az k vam pridemKickPato napísal:už sa teším až k nám prídeš, bude ti svetovo uvidíš
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Boli bi divne kebi nie take pekne dievca si ako afrodita
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Odkiaľ si prišiel na Afroditu? Je to geniálne...Lionfish napísal:Boli bi divne kebi nie take pekne dievca si ako afrodita
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Takže ideš aj ty?Lionfish napísal:Veriza ti sa uz nevies dockat toho stretka ti si este najdes frajera na stretku battleoneVeriza napísal:Aj ja sa tesim az k vam pridemKickPato napísal:už sa teším až k nám prídeš, bude ti svetovo uvidíš
Nerob to.Spammer napísal:Takže ideš aj ty?Lionfish napísal:Veriza ti sa uz nevies dockat toho stretka ti si este najdes frajera na stretku battleoneVeriza napísal:Aj ja sa tesim az k vam pridemKickPato napísal:už sa teším až k nám prídeš, bude ti svetovo uvidíš
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Brat tiez robi kickbox?KickPato napísal:ja viem veď mal som ako decko podobné veci kým nezačal byť foter normálny ale potom si už uvedomil, že skákať nemôže lebo ho jeden z jeho synov pošle do pi*e alebo pôjdeme do pi*e my... ty to máš horšie že si mladé dievča a nemôžeš sa tak postaviť fotrovi ako napríklad ja s bratom ale neboj sa to nebude navždy... a na stretko s nami sa určite dostaneš akurát neviem no či tam zrovna stretneš normálnych ľudí ale môžeme to skúsiť ta neVeriza napísal:Hej vsak to aj robim lebo inak sa neda a ked si nahodou poviem svoj nazor tak ma dobre ze nejdu zakopat pod zem ze co som si vobec dovolila otvarat usta a mat svoj vlastny nazor na vec vsak ja som od narodenia nieco menej v rodine. Ja neviem ci sa s vami niekam dostanem ale velmi by som chcela odtialto vypadnut aspon na par dni medzi normalnych ludiKickPato napísal:nerieš ich lebo prikyvuj viem že sa tomu nedá vyhnúť nerob si zbytočne problémy... na chatu s nami pôjdeš ak s tým bude mať foter problém tak ťa prídeme vyzdvihnúť a dohovoríme mu pekneVeriza napísal:To uz neriesim a nchcem aby sa o mna staral najlepsie by bolo keby sa staral len o seba a mne dal pokoj. Ja jeho pozornost nepotrebujemKickPato napísal:tato by sa mal v prvom rade viac postarať o teba, nie riešiť rusov a podobné pičovinyVeriza napísal:No hej ale doma byt zavreta cely den sa mi tiez nechce. A este teraz ked mam klud len dokym oco nepride domov a nezacne pozerat tie blbe spravit a rozculovat sa na cely byt. A kazdy den takto stale dookolaAndroid napísal:Možno si to preniesla aj na neho a marodí teraz spolu s tebou Ale čoskoré uzdravenie ti prajem... aspoň máš teraz trocha kľud od školyVeriza napísal:No to urcite este aby som mala starosti s nimi len nech pekne posluchaju a k tomu Theo je z tohto pocasia tiez nejaky znechuteny lebo vcera tiez skoro cely den prelezal u mna v izbe pod stolom Potom sa na chvilu presunul do inych izieb a tam tiez len chrapal
Gaius Julius Caesar napísal:Nerob to.Spammer napísal:Takže ideš aj ty?Lionfish napísal:Veriza ti sa uz nevies dockat toho stretka ti si este najdes frajera na stretku battleoneVeriza napísal:Aj ja sa tesim az k vam pridemKickPato napísal:už sa teším až k nám prídeš, bude ti svetovo uvidíš
Náhodou to bude iná haluz keď budú Veriza aj Lionfish na stretku obaja
Ked tam bude este Lionova frajerka, to este len bude haluz 😎Spammer napísal:Náhodou to bude iná haluz keď budú Veriza aj Lionfish na stretku obaja
Darkneus- Level 15 | Rezident Battleonu
Dukáty : 303940
Mrdofúz dal like na tento príspevok
To by šlo.Darkneus napísal:V nedelu je jar … menime skin?
KTO JE ZA NOVÝ SKIN?
Mrdofúz dal like na tento príspevok
Strana 30 z 41 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41
Strana 30 z 41
Povolenie tohoto fóra: