Little talks s Verizou
+30
K7BO
Thoper
Peny
Fusion
Quadro'Ye
mAt3s25
Nastic Fantastic
Gaius Julius Caesar
Manny_oxo
Mrdofúz
Sverige
Ackam
FrActraL
peter12
XezepusMECHA
Capt. rhubarb
Blacksmith
Kazuto1
nucleon
Spammer
Satomi Kamishiro
Android
G.Z.L
KickPato
Lionfish
nermal
Peter Pettigrew
Darkneus
Xoxy
Veriza
34 posters
Strana 5 z 40
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Little talks s Verizou
To vies, nepoznas moje dievcenske triky ale mozem ta ich niekedy naucit ak budes chcietXezepusMECHA napísal:Patkaň. Ale odo mňa, kamaráta si za masáž pýtal. Ešte ma z nej na druhý deň aj chrbát bolel ako si ju odflákol. Ale tuto pohľadným tínedžerkám všetko zadarmo dávaš ty vtierkoš. Pľuchám na teba.KickPato napísal:prvá hodina grátis a ostatné tiež ak budeš chcieťVeriza napísal:Tak to by som brala Dvoch trenerov naraz som este nemala ale neviem ci sa vas mozem dovolitKickPato napísal:možno len nevie ako na to a čaká na nejakého trénera ktorý je s tým pomôže, možno aj na dvoch... čo ty na to?nucleon napísal:Začni cvičiť doma. S vlastnou váhou alebo ak máš nejaké náčinie, to je jedno. Začni ráno, potom si pomaly fázuj počas dňa, nech sa dostaneš do rytmu. Využiješ voľný čas a spravíš niečo pre seba.Veriza napísal:Ja som tento tyzden v takom rezime odkedy sa zobudim az dokym idem spatG.Z.L napísal:Rešpekt že sa ti chce chodiť trénovať takto večer Ja som už väčšinou od deviatej večera v režime, že keby mi začal horieť byt, tak z neho neutečiem lebo sa mi už proste nechceKickPato napísal:fu láska asi už skôr zajtra prišiel som z večerného gymu od kamoša a som rozbitý, idem si ešte zľadovať nohu a pôjdem spať ale zajtra som ti k službám
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Android and Spammer dali like na tento príspevok
Dnes boli u nas a este stale su a zajtra idu asi ku nej. Ale dnes so mnou ani neboli, asi zabudol ze som doma a ze ma do mna vyryvatLionfish napísal:Veriza brat ta uz poslucha bola aj dneska jeho frajerka ku vam a on nechodi ku nej
Spammer dal like na tento príspevok
Hej musim si najst niec ine. Chobotnice asi dosliXezepusMECHA napísal:@Veriza dnes žiadne chápadlá? Už sa ti minuli slušné obrázky čo?
Spammer dal like na tento príspevok
Bohuzial by som ti aj tak nemala z coho zaplatit lebo moja financna situacia je na bode mrazuKickPato napísal:prvá hodina grátis a ostatné tiež ak budeš chcieťVeriza napísal:Tak to by som brala Dvoch trenerov naraz som este nemala ale neviem ci sa vas mozem dovolitKickPato napísal:možno len nevie ako na to a čaká na nejakého trénera ktorý je s tým pomôže, možno aj na dvoch... čo ty na to?nucleon napísal:Začni cvičiť doma. S vlastnou váhou alebo ak máš nejaké náčinie, to je jedno. Začni ráno, potom si pomaly fázuj počas dňa, nech sa dostaneš do rytmu. Využiješ voľný čas a spravíš niečo pre seba.Veriza napísal:Ja som tento tyzden v takom rezime odkedy sa zobudim az dokym idem spatG.Z.L napísal:Rešpekt že sa ti chce chodiť trénovať takto večer Ja som už väčšinou od deviatej večera v režime, že keby mi začal horieť byt, tak z neho neutečiem lebo sa mi už proste nechceKickPato napísal:fu láska asi už skôr zajtra prišiel som z večerného gymu od kamoša a som rozbitý, idem si ešte zľadovať nohu a pôjdem spať ale zajtra som ti k službám
Android and Spammer dali like na tento príspevok
Dakujem za dnesokKickPato napísal:jasné môže byť... akurát som prišiel domov 15 min. dozadu dám sprchu a som readyVeriza napísal:Patrik tak o deviatej mozes?
Android dal like na tento príspevok
Dúfam že ťa neobťažovalVeriza napísal:Dakujem za dnesokKickPato napísal:jasné môže byť... akurát som prišiel domov 15 min. dozadu dám sprchu a som readyVeriza napísal:Patrik tak o deviatej mozes?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Povedz, že ťa obťažoval. Dáme mu ban a bude to tak najlepšie pre všetkých
Tvoj dievčenský trik je oniichan a Ara Ara?Veriza napísal:To vies, nepoznas moje dievcenske triky ale mozem ta ich niekedy naucit ak budes chcietXezepusMECHA napísal:Patkaň. Ale odo mňa, kamaráta si za masáž pýtal. Ešte ma z nej na druhý deň aj chrbát bolel ako si ju odflákol. Ale tuto pohľadným tínedžerkám všetko zadarmo dávaš ty vtierkoš. Pľuchám na teba.KickPato napísal:prvá hodina grátis a ostatné tiež ak budeš chcieťVeriza napísal:Tak to by som brala Dvoch trenerov naraz som este nemala ale neviem ci sa vas mozem dovolitKickPato napísal:možno len nevie ako na to a čaká na nejakého trénera ktorý je s tým pomôže, možno aj na dvoch... čo ty na to?nucleon napísal:Začni cvičiť doma. S vlastnou váhou alebo ak máš nejaké náčinie, to je jedno. Začni ráno, potom si pomaly fázuj počas dňa, nech sa dostaneš do rytmu. Využiješ voľný čas a spravíš niečo pre seba.Veriza napísal:Ja som tento tyzden v takom rezime odkedy sa zobudim az dokym idem spatG.Z.L napísal:Rešpekt že sa ti chce chodiť trénovať takto večer Ja som už väčšinou od deviatej večera v režime, že keby mi začal horieť byt, tak z neho neutečiem lebo sa mi už proste nechceKickPato napísal:fu láska asi už skôr zajtra prišiel som z večerného gymu od kamoša a som rozbitý, idem si ešte zľadovať nohu a pôjdem spať ale zajtra som ti k službám
Android dal like na tento príspevok
Tiež ma to napadlo, ale tak uznaj... nenechal by si sa prehovoriť po tomto?Spammer napísal:Tvoj dievčenský trik je oniichan a Ara Ara?Veriza napísal:To vies, nepoznas moje dievcenske triky ale mozem ta ich niekedy naucit ak budes chcietXezepusMECHA napísal:Patkaň. Ale odo mňa, kamaráta si za masáž pýtal. Ešte ma z nej na druhý deň aj chrbát bolel ako si ju odflákol. Ale tuto pohľadným tínedžerkám všetko zadarmo dávaš ty vtierkoš. Pľuchám na teba.KickPato napísal:prvá hodina grátis a ostatné tiež ak budeš chcieťVeriza napísal:Tak to by som brala Dvoch trenerov naraz som este nemala ale neviem ci sa vas mozem dovolitKickPato napísal:možno len nevie ako na to a čaká na nejakého trénera ktorý je s tým pomôže, možno aj na dvoch... čo ty na to?nucleon napísal:Začni cvičiť doma. S vlastnou váhou alebo ak máš nejaké náčinie, to je jedno. Začni ráno, potom si pomaly fázuj počas dňa, nech sa dostaneš do rytmu. Využiješ voľný čas a spravíš niečo pre seba.Veriza napísal:Ja som tento tyzden v takom rezime odkedy sa zobudim az dokym idem spatG.Z.L napísal:Rešpekt že sa ti chce chodiť trénovať takto večer Ja som už väčšinou od deviatej večera v režime, že keby mi začal horieť byt, tak z neho neutečiem lebo sa mi už proste nechceKickPato napísal:fu láska asi už skôr zajtra prišiel som z večerného gymu od kamoša a som rozbitý, idem si ešte zľadovať nohu a pôjdem spať ale zajtra som ti k službám
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Veriza dal like na tento príspevok
Do TOP 10 jej chýba ešte 7790 príspevkov, ale nepochybujem, že ich na Battleone dápeter12 napísal:fúú veď ty máš už 6000 príspevkov... tak to sa nečudujem že tam si veď takýmto tempom budeš za chvílu aj v top 10Veriza napísal:Neviem ako som sa tam dostala ale dakujemAndroid napísal:Dobré ránko, Timka
Včera si napísala toľko príspevkov, že ťa to dostalo už medzi 20. najlepších prispievateľov Battleoninu celkovo (a to si tu len rok! )
https://battleon.slovakforum.net/memberlist?mode=overall_posters
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Čo by som ja dal za to, keby som tam mal dve trénerky naraz Mne sa nepodarilo mať ešte ani jednuVeriza napísal:Tak to by som brala Dvoch trenerov naraz som este nemala ale neviem ci sa vas mozem dovolitKickPato napísal:možno len nevie ako na to a čaká na nejakého trénera ktorý je s tým pomôže, možno aj na dvoch... čo ty na to?nucleon napísal:Začni cvičiť doma. S vlastnou váhou alebo ak máš nejaké náčinie, to je jedno. Začni ráno, potom si pomaly fázuj počas dňa, nech sa dostaneš do rytmu. Využiješ voľný čas a spravíš niečo pre seba.Veriza napísal:Ja som tento tyzden v takom rezime odkedy sa zobudim az dokym idem spatG.Z.L napísal:Rešpekt že sa ti chce chodiť trénovať takto večer Ja som už väčšinou od deviatej večera v režime, že keby mi začal horieť byt, tak z neho neutečiem lebo sa mi už proste nechceKickPato napísal:fu láska asi už skôr zajtra prišiel som z večerného gymu od kamoša a som rozbitý, idem si ešte zľadovať nohu a pôjdem spať ale zajtra som ti k službám
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Koho to ze? 😎KickPato napísal:neviem prečo ale dostal som chuť pozvať Hyun na kávu ku mne domov na posteľSatomi Kamishiro napísal:Veriza tuto si uz pocula?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Aj an toto uz tancujes s tym tic tacom ci? 😎Veriza napísal:To je ako dobre A este aj klip od blackpink ide do toho phut honSatomi Kamishiro napísal:Hai Phut Hon a How You Like That od BP ide celkom dobre dokopy
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
ty ešte nevieš... Leo má frajerku kórejčanku... takú kočku ako tie na videu, ešte krajšiuPeter Pettigrew napísal:Koho to ze? 😎KickPato napísal:neviem prečo ale dostal som chuť pozvať Hyun na kávu ku mne domov na posteľSatomi Kamishiro napísal:Veriza tuto si uz pocula?
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
to nie je začo hocikedyVeriza napísal:Dakujem za dnesokKickPato napísal:jasné môže byť... akurát som prišiel domov 15 min. dozadu dám sprchu a som readyVeriza napísal:Patrik tak o deviatej mozes?
nejako sa dohodneme napríklad takže že to zatiahne Robert ale nevrav mu toVeriza napísal:Bohuzial by som ti aj tak nemala z coho zaplatit lebo moja financna situacia je na bode mrazuKickPato napísal:prvá hodina grátis a ostatné tiež ak budeš chcieťVeriza napísal:Tak to by som brala Dvoch trenerov naraz som este nemala ale neviem ci sa vas mozem dovolitKickPato napísal:možno len nevie ako na to a čaká na nejakého trénera ktorý je s tým pomôže, možno aj na dvoch... čo ty na to?nucleon napísal:Začni cvičiť doma. S vlastnou váhou alebo ak máš nejaké náčinie, to je jedno. Začni ráno, potom si pomaly fázuj počas dňa, nech sa dostaneš do rytmu. Využiješ voľný čas a spravíš niečo pre seba.Veriza napísal:Ja som tento tyzden v takom rezime odkedy sa zobudim az dokym idem spatG.Z.L napísal:Rešpekt že sa ti chce chodiť trénovať takto večer Ja som už väčšinou od deviatej večera v režime, že keby mi začal horieť byt, tak z neho neutečiem lebo sa mi už proste nechceKickPato napísal:fu láska asi už skôr zajtra prišiel som z večerného gymu od kamoša a som rozbitý, idem si ešte zľadovať nohu a pôjdem spať ale zajtra som ti k službám
Ako to, že si nemal ani jednu. A darček od nás, čo sme ti zaplatili 3 roky dozadu? Na to si už zabudol?Android napísal:Čo by som ja dal za to, keby som tam mal dve trénerky naraz Mne sa nepodarilo mať ešte ani jednuVeriza napísal:Tak to by som brala Dvoch trenerov naraz som este nemala ale neviem ci sa vas mozem dovolitKickPato napísal:možno len nevie ako na to a čaká na nejakého trénera ktorý je s tým pomôže, možno aj na dvoch... čo ty na to?nucleon napísal:Začni cvičiť doma. S vlastnou váhou alebo ak máš nejaké náčinie, to je jedno. Začni ráno, potom si pomaly fázuj počas dňa, nech sa dostaneš do rytmu. Využiješ voľný čas a spravíš niečo pre seba.Veriza napísal:Ja som tento tyzden v takom rezime odkedy sa zobudim az dokym idem spatG.Z.L napísal:Rešpekt že sa ti chce chodiť trénovať takto večer Ja som už väčšinou od deviatej večera v režime, že keby mi začal horieť byt, tak z neho neutečiem lebo sa mi už proste nechceKickPato napísal:fu láska asi už skôr zajtra prišiel som z večerného gymu od kamoša a som rozbitý, idem si ešte zľadovať nohu a pôjdem spať ale zajtra som ti k službám
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Ešte taký ďalší rok na fóre a má toAndroid napísal:Do TOP 10 jej chýba ešte 7790 príspevkov, ale nepochybujem, že ich na Battleone dápeter12 napísal:fúú veď ty máš už 6000 príspevkov... tak to sa nečudujem že tam si veď takýmto tempom budeš za chvílu aj v top 10Veriza napísal:Neviem ako som sa tam dostala ale dakujemAndroid napísal:Dobré ránko, Timka
Včera si napísala toľko príspevkov, že ťa to dostalo už medzi 20. najlepších prispievateľov Battleoninu celkovo (a to si tu len rok! )
https://battleon.slovakforum.net/memberlist?mode=overall_posters
FrActraL- Moderátor
Nechcem vedieť, čo bude nasledovať...Veriza napísal:Hej musim si najst niec ine. Chobotnice asi dosliXezepusMECHA napísal:@Veriza dnes žiadne chápadlá? Už sa ti minuli slušné obrázky čo?
Nevybuchujuce macky
Ackam- Level 10 | Aktívny užívateľ
Dukáty : 75285
Alebo anime mačky s chápadlami?
FrActraL- Moderátor
Dodatok: Nevybuchujúce.
FrActraL- Moderátor
Anime macky mozu byt, chapadla ale.nech radcej ostanu len na taniery
Ackam- Level 10 | Aktívny užívateľ
Dukáty : 75285
Už asi viem, aké jedlo si dá Veriza pripraviť, keď príde na chatu.
FrActraL- Moderátor
Akože viem si predstaviť veľa zvrátených vecí, ale Paťa v sukni nieVeriza napísal:Ne tieto sa nerataju lebo su chlapcenske a neni to sukna ale kratasy aj ked su pekne tak mrzi ma to ale budes si musiet dat suknicku PatrikKickPato napísal:ja nosím takéto, tie sa tiež rátajú?Veriza napísal:Ak si na stretko zoberiete sukne a obleciete si ich aspon na chvilu a ukazete sa mi v nich tak ja vas za to budem milovat chlapciSpammer napísal:Ja do toho idem, Xoxy má tiež kilta a Robo nosí sukne bežne takže uvidíme ako na tom budú ostatníVeriza napísal:Ale chcem aby ste vsetci chalani tak prisli ne len vy dvajaSpammer napísal:A to počkaj keď to uvidíš na stretkuVeriza napísal:Jezisi vy ste sibnutySpammer napísal:A keď prejde pekná kočka okolo tak kilt sa zrazu zázračne zdvihne
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Strana 5 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou