Little talks s Verizou
+27
Tvoje levíča :)
nermal
Kazuto1
FrActraL
Darkneus
Manny_oxo
G.Z.L
Peny
Lionfish
Capt. rhubarb
Nastic Fantastic
Peter Pettigrew
Satomi Kamishiro
Android
nucleon
mAt3s25
Sverige
peter12
Fusion
Ackam
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Veriza
Xoxy
Mrdofúz
Spammer
XezepusMECHA
31 posters
Strana 22 z 40
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Niečo medzi by som povedal. Sú menšie, sú väčšie. Pre Timeu by možno bola dobrá aj ešte menšia o čosi, ale pre mňa by už bola príliš malá.Android napísal:To je väčšia - menšia?Lightbringer napísal:8Veriza napísal:Ale to mas na akej velkej doske?
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Skateboardy a veci pre skateboarding si kupuješ sama alebo ti to platia rodičia? Asi to nie je úplne najlacnejšie, ale ani zase najdrahšieVeriza napísal:Je dolezity a hlavne ked so sk8ovanim zacinas lebo stabilita je to najdolezitejsie co potrebujes matpeter12 napísal:je velmi dôležitý aj ten šmirgel (grip) ktorý máš na doske alebo pri tom sa až taký dôraz nekladie?Veriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Neboj sa, vyjde. Proti tomu snáď vaši nebudú protestovať. Tomu by som nechápal..Veriza napísal:O tom mozem len snivat to uz tento rok uplne padlo budem rada ak mi vide to u nasichPeter Pettigrew napísal:Expertka 😎 Brigada skejtovej servisacky cakaaaaVeriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Na rozdiel od inych sportov kde potrebujes vystroj alebo prislusenstvo mi skateboarding nepride az taky drahy. A Veriza je rebelka, ona uz vraj skejtuje bez prilby 😎Nastic Fantastic napísal:Skateboardy a veci pre skateboarding si kupuješ sama alebo ti to platia rodičia? Asi to nie je úplne najlacnejšie, ale ani zase najdrahšieVeriza napísal:Je dolezity a hlavne ked so sk8ovanim zacinas lebo stabilita je to najdolezitejsie co potrebujes matpeter12 napísal:je velmi dôležitý aj ten šmirgel (grip) ktorý máš na doske alebo pri tom sa až taký dôraz nekladie?Veriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Vsak my nebude protestovat ten ujo teta ci kto to ma byt tak neviem kde by mal byt problem 😎XezepusMECHA napísal:Neboj sa, vyjde. Proti tomu snáď vaši nebudú protestovať. Tomu by som nechápal..Veriza napísal:O tom mozem len snivat to uz tento rok uplne padlo budem rada ak mi vide to u nasichPeter Pettigrew napísal:Expertka 😎 Brigada skejtovej servisacky cakaaaaVeriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Veriza:
Vek : 20
Meno : Satomi K.
Dukáty : 42959
Veriza dal like na tento príspevok
Ked si spominala ze sa ti zacali pacit.
Vek : 20
Meno : Satomi K.
Dukáty : 42959
Asi jediná od Sistar, ktorú poznám. Paradoxne som ich poznal vďaka tejto pesničke len cca niekedy minulý rok a to je už song starý 7 rokov.Satomi Kamishiro napísal:Veriza:
V lete no neviem este presne kedy by si ma mohli zobrat ci az od jula alebo by som mohla aj v juni uzCapt. Rhubarb napísal:Držím palce. A to od kedy by si robila ak by sa ti to podarilo?Veriza napísal:O tom mozem len snivat to uz tento rok uplne padlo budem rada ak mi vide to u nasichPeter Pettigrew napísal:Expertka 😎 Brigada skejtovej servisacky cakaaaaVeriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Hej na neho sedi vela veci ale uz sa poucil a vraj nechodi ani po trave kde si rad skusil ako daleko dokaze dost s rozbehnutym sk8omSpammer napísal:To na Lighta sedíVeriza napísal:Ak niekto prechadza dobrovolne po strku na sk8e tak potrebuje asi novy rozum ne gripnermal napísal:Cez prechod po strku by asi nepomohol ani grip za 1000€
Hej ja som tiez nevedela, ze to je už taka stara pesnickaLightbringer napísal:Asi jediná od Sistar, ktorú poznám. Paradoxne som ich poznal vďaka tejto pesničke len cca niekedy minulý rok a to je už song starý 7 rokov.Satomi Kamishiro napísal:Veriza:
Oki, ale radsej sa ti pripomeniem a hlavne si ho neznic dovtedy lebo ty kym zase prides tak to budu aj vianoce a ja som budem moct sk8ovat akurat tak na chodbeLightbringer napísal:Jj donesiem ti ho, môžeš si vyskúšať zajazdiť.Veriza napísal:Super ze si to mozes dovolit. Donesies ho potom s tymi kolieskami ked pries? Chcela by som sa na nom skusit povozir.Lightbringer napísal:120, chcel som dnes, ale asi až cez víkend si ich zmontujem. Odfotím ti ich potom na skejte?Veriza napísal:Kolko ta inak stali lebo tie co si si kupil som vzdy chcela ale kvoli cene som si ihc nikdy nezobrala a nikdy nesli pod rozumnu cenu tak som sa na ne uplne vykaslalaLightbringer napísal:Drahé boli, ale sú mega kvalitné.
Trochu velka na mna, ja chodim najradsej pod 8 hlavne kvoli parku ale skusim aj takLightbringer napísal:8Veriza napísal:Ale to mas na akej velkej doske?
Su aj vacsie ale ja jazdim pod 8 lebo do parku su lepsie mensie dosky a hlave 8 a vacsiu su skor pre chalanov alebo velke baby. Pre mna je 8 siroka doskaAndroid napísal:To je väčšia - menšia?Lightbringer napísal:8Veriza napísal:Ale to mas na akej velkej doske?
Hej pre teba je ta 8 urcite fajn Ale ja sa na nej v pohode povozim, 8.25 by uz bolo horsie lebo ta by sa mi tazsie pretacala pri flipochLightbringer napísal:Niečo medzi by som povedal. Sú menšie, sú väčšie. Pre Timeu by možno bola dobrá aj ešte menšia o čosi, ale pre mňa by už bola príliš malá.Android napísal:To je väčšia - menšia?Lightbringer napísal:8Veriza napísal:Ale to mas na akej velkej doske?
SamaNastic Fantastic napísal:Skateboardy a veci pre skateboarding si kupuješ sama alebo ti to platia rodičia? Asi to nie je úplne najlacnejšie, ale ani zase najdrahšieVeriza napísal:Je dolezity a hlavne ked so sk8ovanim zacinas lebo stabilita je to najdolezitejsie co potrebujes matpeter12 napísal:je velmi dôležitý aj ten šmirgel (grip) ktorý máš na doske alebo pri tom sa až taký dôraz nekladie?Veriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
No pri mojom ocovi vela veci este ja nechapemXezepusMECHA napísal:Neboj sa, vyjde. Proti tomu snáď vaši nebudú protestovať. Tomu by som nechápal..Veriza napísal:O tom mozem len snivat to uz tento rok uplne padlo budem rada ak mi vide to u nasichPeter Pettigrew napísal:Expertka 😎 Brigada skejtovej servisacky cakaaaaVeriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Ja som nikdy nesk8ovala s prilbou ani ked som sa len ucila A iba raz som spadla na hlavuPeter Pettigrew napísal:Na rozdiel od inych sportov kde potrebujes vystroj alebo prislusenstvo mi skateboarding nepride az taky drahy. A Veriza je rebelka, ona uz vraj skejtuje bez prilby 😎Nastic Fantastic napísal:Skateboardy a veci pre skateboarding si kupuješ sama alebo ti to platia rodičia? Asi to nie je úplne najlacnejšie, ale ani zase najdrahšieVeriza napísal:Je dolezity a hlavne ked so sk8ovanim zacinas lebo stabilita je to najdolezitejsie co potrebujes matpeter12 napísal:je velmi dôležitý aj ten šmirgel (grip) ktorý máš na doske alebo pri tom sa až taký dôraz nekladie?Veriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Jeden by sa nasiel a vola sa ze otecPeter Pettigrew napísal:Vsak my nebude protestovat ten ujo teta ci kto to ma byt tak neviem kde by mal byt problem 😎XezepusMECHA napísal:Neboj sa, vyjde. Proti tomu snáď vaši nebudú protestovať. Tomu by som nechápal..Veriza napísal:O tom mozem len snivat to uz tento rok uplne padlo budem rada ak mi vide to u nasichPeter Pettigrew napísal:Expertka 😎 Brigada skejtovej servisacky cakaaaaVeriza napísal:Neviem ci mam taku vzdy sa snazim skladat sk8 tak aby mi co najviac vyhovoval a ked mam nejaky budget ktory do toho mozem vlozit tak si to rozdelim tak ne aby som minula polovicu len na kolieska a potom si kupim zvysne veci. Ale vseobecne tie kolieska si as vyberam vzdy najdlhsie a snazim sa co najlepsie si vybrat lebo tie su pre mna naj a hlavne podla nich sa na sk8e jazdi ci chces skor cruise lahky park alebo tazky parkAndroid napísal:@Veriza pri výbere ktorej časti na skateboard si dávaš najviac záležať?
Hej tuto poznam super jeSatomi Kamishiro napísal:Veriza:
Aj ho udrem ak sa bude do mna moc staratnucleon napísal:Udri hoVeriza napísal:Chces do nosa boxerom?XezepusMECHA napísal:Inak, keď ťa tu už máme (servus), nabonzuj Timeu.. ako poslúcha v škole? Vystrája veľmi alebo len moc?Tvoje levíča napísal:Prečo nie si v škole záškoláčka?Veriza napísal:A oni su obaja najlepsi lebo su to moje poklady s ktorymi sa mozem hrat aj ked mam blbu naladu a nechcem nikoho ineho vidiet
Lionfish dal like na tento príspevok
Uz som v poho, muzSpammer napísal:Už si v poho, žena?Veriza napísal:Kvoli niecomu co by si ty nemal chapatTvoje levíča napísal:Prečo nie si v škole záškoláčka?Veriza napísal:A oni su obaja najlepsi lebo su to moje poklady s ktorymi sa mozem hrat aj ked mam blbu naladu a nechcem nikoho ineho vidiet
Lionfish dal like na tento príspevok
Normalka, z army shopuSpammer napísal:Len mu daj a potom ešte dve na solar. Btw odkiaľ máš boxer bohaVeriza napísal:Chces do nosa boxerom?XezepusMECHA napísal:Inak, keď ťa tu už máme (servus), nabonzuj Timeu.. ako poslúcha v škole? Vystrája veľmi alebo len moc?Tvoje levíča napísal:Prečo nie si v škole záškoláčka?Veriza napísal:A oni su obaja najlepsi lebo su to moje poklady s ktorymi sa mozem hrat aj ked mam blbu naladu a nechcem nikoho ineho vidiet
LightBringer and Lionfish dali like na tento príspevok
Patrik to bolAndroid napísal:To od koho má naučené takéto agresívne metódy?Spammer napísal:Len mu daj a potom ešte dve na solar. Btw odkiaľ máš boxer bohaVeriza napísal:Chces do nosa boxerom?XezepusMECHA napísal:Inak, keď ťa tu už máme (servus), nabonzuj Timeu.. ako poslúcha v škole? Vystrája veľmi alebo len moc?Tvoje levíča napísal:Prečo nie si v škole záškoláčka?Veriza napísal:A oni su obaja najlepsi lebo su to moje poklady s ktorymi sa mozem hrat aj ked mam blbu naladu a nechcem nikoho ineho vidiet
LightBringer, KickPato and Lionfish dali like na tento príspevok
To som si mohol myslieťVeriza napísal:Patrik to bolAndroid napísal:To od koho má naučené takéto agresívne metódy?Spammer napísal:Len mu daj a potom ešte dve na solar. Btw odkiaľ máš boxer bohaVeriza napísal:Chces do nosa boxerom?XezepusMECHA napísal:Inak, keď ťa tu už máme (servus), nabonzuj Timeu.. ako poslúcha v škole? Vystrája veľmi alebo len moc?Tvoje levíča napísal:Prečo nie si v škole záškoláčka?Veriza napísal:A oni su obaja najlepsi lebo su to moje poklady s ktorymi sa mozem hrat aj ked mam blbu naladu a nechcem nikoho ineho vidiet
Strana 22 z 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou