Little talks s Verizou
+25
Manny_oxo
XezepusMECHA
Nastic Fantastic
Xoxy
nucleon
G.Z.L
KickPato
Kazuto1
K7BO
Peter Leopold
Lionfish
Sverige
Android
Gaius Julius Caesar
Capt. rhubarb
mAt3s25
peter12
LightBringer
FrActraL
Veriza
Spammer
Mrdofúz
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
29 posters
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Čo sú zač, nejaké vychytané?Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Je mi to jasneSverige napísal:To vyrieši len jediná vec a vieš čo to je? ...Veriza napísal:Hej tiez sa mi zda ale dnes mi dal aspon nove anime tak si spomenul ze existujemSverige napísal:Nefláka ťa ten Light nejako v poslednú dobu?Veriza napísal:Myslis teraz? Ziadne posledne som dopozerala a cakam na sk8akovYulgar napísal:Veriza aké anime pozeráš?
...
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Vedela som toSverige napísal:...
Hej inak ta macka to som ja ked pisem lightovy ked na mna zabudne
No to urcite uz len nasiAndroid napísal:Nedajú ti ich vaši ako darček ku koncu šk. roka?
Ty ma skor este vykricia za to ze nemam vysvecko podla ich predstav
OkiAndroid napísal:To dáme vedieť Je super, že tu bude dovolenková tabuľka, ty síce ešte nevieš čo to je, ale je to super pomôcka, aby sme si mohli naplánovať program na leto.. a podľa toho vyberieme nejaké termíny, kedy sa stretneme. Už je len otázne, že kde a v akom počteVeriza napísal:Tak rada by som ale vies ze to neni len na mne ale ak sa mi podari utiect tak ano aj vsetky tri Len mi musite dat dopredu vediet kedy sa co bude robitXezepusMECHA napísal:Tak počítame s tebou na nejakú letnú stretávku @Veriza? (chata, voda, výlet...) čokoľvek
Ne takto to vobec nefunguje. Zeleny bod je uplne bezvyznamny ale cierny je velmi dolezityGaius Julius Caesar napísal:Zelený bodík ruší čierny bodík? Či ako to funguje?Veriza napísal:Dufam ze to bol zart Hej bol to zart ale prekvapil si ma ze poznas doktora mas u mna zbytocny zeleny bodikLightbringer napísal:Jednoznačne Dr. Pizza Skús tam zájsť, ale priprav si balík.Spammer napísal:Veriza zobrala by si nás v sobotu aj niekam najesť?
Hej take lepsie lebo tie bonesy co som zobrala robia asi najlepsie male kolieska do parku a su hlavne odolne a dobre sa tocia tak sa s nimi sk8uje lahkoSverige napísal:Čo sú zač, nejaké vychytané?Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
70 eur zo slavouAndroid napísal:Koľko ťa vyšli?Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Nedali ti ani motiváciu napr. že za priemer taký a taký si môžeš niečo vybrať? Ja som to tak mal... posledný darček čo som si tak za vysvečko vybral boli slúchadláVeriza napísal:No to urcite uz len nasiAndroid napísal:Nedajú ti ich vaši ako darček ku koncu šk. roka?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
A ty máš nejaké termíny, ktoré by ti vyhovovali viac a ktoré menej??Veriza napísal:OkiAndroid napísal:To dáme vedieť Je super, že tu bude dovolenková tabuľka, ty síce ešte nevieš čo to je, ale je to super pomôcka, aby sme si mohli naplánovať program na leto.. a podľa toho vyberieme nejaké termíny, kedy sa stretneme. Už je len otázne, že kde a v akom počteVeriza napísal:Tak rada by som ale vies ze to neni len na mne ale ak sa mi podari utiect tak ano aj vsetky tri Len mi musite dat dopredu vediet kedy sa co bude robitXezepusMECHA napísal:Tak počítame s tebou na nejakú letnú stretávku @Veriza? (chata, voda, výlet...) čokoľvek
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Nedali mi nic take nikdy raz mi na konci roka kupili ten telefon co mam teraz ale to nebolo za vysvecko ale preto ze ten stary mi uz nesiel.Android napísal:Nedali ti ani motiváciu napr. že za priemer taký a taký si môžeš niečo vybrať? Ja som to tak mal... posledný darček čo som si tak za vysvečko vybral boli slúchadláVeriza napísal:No to urcite uz len nasiAndroid napísal:Nedajú ti ich vaši ako darček ku koncu šk. roka?
Nemam ale budete mi musiet dat vediet dopredu aby som sa vedela pripravit no skor nasich ani ne ja mne je to jedno kedy pojdemAndroid napísal:A ty máš nejaké termíny, ktoré by ti vyhovovali viac a ktoré menej??Veriza napísal:OkiAndroid napísal:To dáme vedieť Je super, že tu bude dovolenková tabuľka, ty síce ešte nevieš čo to je, ale je to super pomôcka, aby sme si mohli naplánovať program na leto.. a podľa toho vyberieme nejaké termíny, kedy sa stretneme. Už je len otázne, že kde a v akom počteVeriza napísal:Tak rada by som ale vies ze to neni len na mne ale ak sa mi podari utiect tak ano aj vsetky tri Len mi musite dat dopredu vediet kedy sa co bude robitXezepusMECHA napísal:Tak počítame s tebou na nejakú letnú stretávku @Veriza? (chata, voda, výlet...) čokoľvek
Nedali ti ešte pomalší?Veriza napísal:Nedali mi nic take nikdy raz mi na konci roka kupili ten telefon co mam teraz ale to nebolo za vysvecko ale preto ze ten stary mi uz nesiel.Android napísal:Nedali ti ani motiváciu napr. že za priemer taký a taký si môžeš niečo vybrať? Ja som to tak mal... posledný darček čo som si tak za vysvečko vybral boli slúchadláVeriza napísal:No to urcite uz len nasiAndroid napísal:Nedajú ti ich vaši ako darček ku koncu šk. roka?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Chudák Light, má to s tebou naozaj ťažké.Veriza napísal:Ne takto to vobec nefunguje. Zeleny bod je uplne bezvyznamny ale cierny je velmi dolezityGaius Julius Caesar napísal:Zelený bodík ruší čierny bodík? Či ako to funguje?Veriza napísal:Dufam ze to bol zart Hej bol to zart ale prekvapil si ma ze poznas doktora mas u mna zbytocny zeleny bodikLightbringer napísal:Jednoznačne Dr. Pizza Skús tam zájsť, ale priprav si balík.Spammer napísal:Veriza zobrala by si nás v sobotu aj niekam najesť?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Tak to mas dobre vymyslene 😎 Uz len vyplatu vacsiu vybavit. 😎Veriza napísal:Nemam daleko cestovanie no kusok od Trnavy ale chodila by som tam autobusom a domov by ma potom zaviezli oni lebo odtial chodia blbo spojePeter Pettigrew napísal:U tety budes mat dobre 😎 Kde byva? Daleko budes mat cestovat ci tam budes byvat?Veriza napísal:Este ne lebo som nemala kedy co riesit ale asi budem riesit tetu a pri nej si pojdem na leto privyrobi lebo inde ma aj tak nezoberuPeter Pettigrew napísal:Veriza no co uz niekde brigadujes? 😎
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Dnes je tusim este horsie 😎 Len aby si upal nedostala, pitny rezim dodrzujes? 😎😎Veriza napísal:Hej bola som ale bolo priserne teplo tak som to po hodine vzdala a aj tak bolo v parku strasne vela ludi a cruise sa mi dnes nechcelo v tom teplePeter Pettigrew napísal:Bola si dnes na skejte? 😎 Dufam ze nie v tom teple.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Kolko staliVeriza napísal:Kolieska na sk8Lionfish napísal:Co si si kupila VerizaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Ja mam frajerku vies ktoru ale zase to skripe ale chodime von dnes ideme ku vode no ale taka princezna pekna ako ti bi nemala ostavat v lete sama ako je to mozneVeriza napísal:Nemam a budem a ty este mas frajerku?Lionfish napísal:Uz mas frajera veriza letna laska hadam nebudes sama
V auguste az nemoze prist skor ved on bude tvoja letna laska a necha ta tak dlho cakatVeriza napísal:Ten este neprisiel pretoze pride az v august a co s nim ako,Lionfish napísal:A co ten starsi chlapec co prisiel za tebou na skatborde
A Lighta nejdes zbalit?
Ne zo zaciatku bol dobri ked tam nic nebolo a nepresiel ani rok a bol hej taky podobny ako ten co som mala predtym a teraz sa uz na nom neda skoro nic robit a to som ho uz musela cely premazat aby mi vobe isielGaius Julius Caesar napísal:Nedali ti ešte pomalší?Veriza napísal:Nedali mi nic take nikdy raz mi na konci roka kupili ten telefon co mam teraz ale to nebolo za vysvecko ale preto ze ten stary mi uz nesiel.Android napísal:Nedali ti ani motiváciu napr. že za priemer taký a taký si môžeš niečo vybrať? Ja som to tak mal... posledný darček čo som si tak za vysvečko vybral boli slúchadláVeriza napísal:No to urcite uz len nasiAndroid napísal:Nedajú ti ich vaši ako darček ku koncu šk. roka?
Budem rada vobec za tu co mi chce datPeter Pettigrew napísal:Tak to mas dobre vymyslene 😎 Uz len vyplatu vacsiu vybavit. 😎Veriza napísal:Nemam daleko cestovanie no kusok od Trnavy ale chodila by som tam autobusom a domov by ma potom zaviezli oni lebo odtial chodia blbo spojePeter Pettigrew napísal:U tety budes mat dobre 😎 Kde byva? Daleko budes mat cestovat ci tam budes byvat?Veriza napísal:Este ne lebo som nemala kedy co riesit ale asi budem riesit tetu a pri nej si pojdem na leto privyrobi lebo inde ma aj tak nezoberuPeter Pettigrew napísal:Veriza no co uz niekde brigadujes? 😎
Bola som teraz von ale ne na sk8e pojdem vecer a hej je asi o 5 stupnov teplejsie ako vcera dnes sa to uz neda vydrzat.Peter Pettigrew napísal:Dnes je tusim este horsie 😎 Len aby si upal nedostala, pitny rezim dodrzujes? 😎😎Veriza napísal:Hej bola som ale bolo priserne teplo tak som to po hodine vzdala a aj tak bolo v parku strasne vela ludi a cruise sa mi dnes nechcelo v tom teplePeter Pettigrew napísal:Bola si dnes na skejte? 😎 Dufam ze nie v tom teple.
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou