Little talks s Verizou
+25
Manny_oxo
XezepusMECHA
Nastic Fantastic
Xoxy
nucleon
G.Z.L
KickPato
Kazuto1
K7BO
Peter Leopold
Lionfish
Sverige
Android
Gaius Julius Caesar
Capt. rhubarb
mAt3s25
peter12
LightBringer
FrActraL
Veriza
Spammer
Mrdofúz
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
29 posters
Strana 9 z 40
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Little talks s Verizou
70Lionfish napísal:Kolko staliVeriza napísal:Kolieska na sk8Lionfish napísal:Co si si kupila VerizaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Ja som neni princezna tak to mozno pretoLionfish napísal:Ja mam frajerku vies ktoru ale zase to skripe ale chodime von dnes ideme ku vode no ale taka princezna pekna ako ti bi nemala ostavat v lete sama ako je to mozneVeriza napísal:Nemam a budem a ty este mas frajerku?Lionfish napísal:Uz mas frajera veriza letna laska hadam nebudes sama
Urcite kvoli mne pride skor hej Mozno si ma ani nebude pamatat ked sa vratiLionfish napísal:V auguste az nemoze prist skor ved on bude tvoja letna laska a necha ta tak dlho cakatVeriza napísal:Ten este neprisiel pretoze pride az v august a co s nim ako,Lionfish napísal:A co ten starsi chlapec co prisiel za tebou na skatborde
Ja to mam tazke s nim lebo ma poslednu dobu vobec nepocuvaGaius Julius Caesar napísal:Chudák Light, má to s tebou naozaj ťažké.Veriza napísal:Ne takto to vobec nefunguje. Zeleny bod je uplne bezvyznamny ale cierny je velmi dolezityGaius Julius Caesar napísal:Zelený bodík ruší čierny bodík? Či ako to funguje?Veriza napísal:Dufam ze to bol zart Hej bol to zart ale prekvapil si ma ze poznas doktora mas u mna zbytocny zeleny bodikLightbringer napísal:Jednoznačne Dr. Pizza Skús tam zájsť, ale priprav si balík.Spammer napísal:Veriza zobrala by si nás v sobotu aj niekam najesť?
Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
peter12 dal like na tento príspevok
a ako ti to zatial ide?Veriza napísal:Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
on teba?? a nieje to náhodou tak trochu naopak?Veriza napísal:Ja to mam tazke s nim lebo ma poslednu dobu vobec nepocuvaGaius Julius Caesar napísal:Chudák Light, má to s tebou naozaj ťažké.Veriza napísal:Ne takto to vobec nefunguje. Zeleny bod je uplne bezvyznamny ale cierny je velmi dolezityGaius Julius Caesar napísal:Zelený bodík ruší čierny bodík? Či ako to funguje?Veriza napísal:Dufam ze to bol zart Hej bol to zart ale prekvapil si ma ze poznas doktora mas u mna zbytocny zeleny bodikLightbringer napísal:Jednoznačne Dr. Pizza Skús tam zájsť, ale priprav si balík.Spammer napísal:Veriza zobrala by si nás v sobotu aj niekam najesť?
kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
Sú už namontované? Očakávam recenziu.Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
No to vobec nepeter12 napísal:on teba?? a nieje to náhodou tak trochu naopak?Veriza napísal:Ja to mam tazke s nim lebo ma poslednu dobu vobec nepocuvaGaius Julius Caesar napísal:Chudák Light, má to s tebou naozaj ťažké.Veriza napísal:Ne takto to vobec nefunguje. Zeleny bod je uplne bezvyznamny ale cierny je velmi dolezityGaius Julius Caesar napísal:Zelený bodík ruší čierny bodík? Či ako to funguje?Veriza napísal:Dufam ze to bol zart Hej bol to zart ale prekvapil si ma ze poznas doktora mas u mna zbytocny zeleny bodikLightbringer napísal:Jednoznačne Dr. Pizza Skús tam zájsť, ale priprav si balík.Spammer napísal:Veriza zobrala by si nás v sobotu aj niekam najesť?
Neviem uz ale ta lacnejsia asi 3 eura a potom bola vacsia za 4 ale ta cena bola primerana chutipeter12 napísal:kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
FrActraL dal like na tento príspevok
Hej uz ich mam a dnes som ich bola prvy krat vyskusat aj v parku Poslem ti fotkuLightbringer napísal:Sú už namontované? Očakávam recenziu.Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
FrActraL dal like na tento príspevok
Asi tak dobre ako lightovy dodrziavanie deadlinovpeter12 napísal:a ako ti to zatial ide?Veriza napísal:Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
FrActraL and Yulgar dali like na tento príspevok
Top prirovnanieVeriza napísal:Asi tak dobre ako lightovy dodrziavanie deadlinovpeter12 napísal:a ako ti to zatial ide?Veriza napísal:Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Kurňa to takú lacnú sme ani u nás v tomto zapadákove nemali Ale pre študentov určite aj taká dobrá, aspoň ušetria.Veriza napísal:Neviem uz ale ta lacnejsia asi 3 eura a potom bola vacsia za 4 ale ta cena bola primerana chutipeter12 napísal:kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Ako to? Veď tebe stačí keď chlapcovi naznačíš a už to musí ísť tak kde je problémVeriza napísal:Asi tak dobre ako lightovy dodrziavanie deadlinovpeter12 napísal:a ako ti to zatial ide?Veriza napísal:Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Verza pls potrebujem tvoju pomoc je to fakt súrne Neponáhla to ale potrebujem odpoveď.. poslal som ti do SSky fotku a IG jednej baby z Trnavy by mala byť a má 17 alebo 18 ale skôr 17 asi takže o 2 roky viac ako ty či ju nepoznáš... potrebujem to tak si to pls kukni a odpíš mi díkes... budeš mať u mňa za to nanuk
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
U nás v TV sú zase pizze v cenách neprimeraných chuti. Česť výnimke.Veriza napísal:Neviem uz ale ta lacnejsia asi 3 eura a potom bola vacsia za 4 ale ta cena bola primerana chutipeter12 napísal:kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Ešte že tá baba, ktorú hľadáš nemá 15, lebo Veriza by ešte zistila, že jej balíš spolužiačku.Yulgar napísal:Verza pls potrebujem tvoju pomoc je to fakt súrne Neponáhla to ale potrebujem odpoveď.. poslal som ti do SSky fotku a IG jednej baby z Trnavy by mala byť a má 17 alebo 18 ale skôr 17 asi takže o 2 roky viac ako ty či ju nepoznáš... potrebujem to tak si to pls kukni a odpíš mi díkes... budeš mať u mňa za to nanuk
Joking.. btw, čo je to za babu?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Hejj pre studentov a opitych ludi co sa v noci chcu najest lebo ta pizzerka bola nonstopkaFrActraL napísal:Kurňa to takú lacnú sme ani u nás v tomto zapadákove nemali Ale pre študentov určite aj taká dobrá, aspoň ušetria.Veriza napísal:Neviem uz ale ta lacnejsia asi 3 eura a potom bola vacsia za 4 ale ta cena bola primerana chutipeter12 napísal:kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
Spammer dal like na tento príspevok
Mas odpovedYulgar napísal:Verza pls potrebujem tvoju pomoc je to fakt súrne Neponáhla to ale potrebujem odpoveď.. poslal som ti do SSky fotku a IG jednej baby z Trnavy by mala byť a má 17 alebo 18 ale skôr 17 asi takže o 2 roky viac ako ty či ju nepoznáš... potrebujem to tak si to pls kukni a odpíš mi díkes... budeš mať u mňa za to nanuk
Tam pôjdeme... ja mám momentálne tolko peňazí asi ako tí študenti a opití dohromadyVeriza napísal:Hejj pre studentov a opitych ludi co sa v noci chcu najest lebo ta pizzerka bola nonstopkaFrActraL napísal:Kurňa to takú lacnú sme ani u nás v tomto zapadákove nemali Ale pre študentov určite aj taká dobrá, aspoň ušetria.Veriza napísal:Neviem uz ale ta lacnejsia asi 3 eura a potom bola vacsia za 4 ale ta cena bola primerana chutipeter12 napísal:kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Ty koho zase balíš? Žubrienky 17 ročné?Yulgar napísal:Verza pls potrebujem tvoju pomoc je to fakt súrne Neponáhla to ale potrebujem odpoveď.. poslal som ti do SSky fotku a IG jednej baby z Trnavy by mala byť a má 17 alebo 18 ale skôr 17 asi takže o 2 roky viac ako ty či ju nepoznáš... potrebujem to tak si to pls kukni a odpíš mi díkes... budeš mať u mňa za to nanuk
Timčiak tak sobota je už potvrdená, dnes nám to schválil majster
Tak to mas smolu preto dr pizza uz zrusili takze budeme musiet najst inu nobl restikuSpammer napísal:Tam pôjdeme... ja mám momentálne tolko peňazí asi ako tí študenti a opití dohromadyVeriza napísal:Hejj pre studentov a opitych ludi co sa v noci chcu najest lebo ta pizzerka bola nonstopkaFrActraL napísal:Kurňa to takú lacnú sme ani u nás v tomto zapadákove nemali Ale pre študentov určite aj taká dobrá, aspoň ušetria.Veriza napísal:Neviem uz ale ta lacnejsia asi 3 eura a potom bola vacsia za 4 ale ta cena bola primerana chutipeter12 napísal:kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
Strana 9 z 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou