Little talks s Verizou
+25
Manny_oxo
XezepusMECHA
Nastic Fantastic
Xoxy
nucleon
G.Z.L
KickPato
Kazuto1
K7BO
Peter Leopold
Lionfish
Sverige
Android
Gaius Julius Caesar
Capt. rhubarb
mAt3s25
peter12
LightBringer
FrActraL
Veriza
Spammer
Mrdofúz
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
29 posters
Strana 10 z 40
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Little talks s Verizou
OkiSpammer napísal:Timčiak tak sobota je už potvrdená, dnes nám to schválil majster
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Veriza napísal:Asi tak dobre ako lightovy dodrziavanie deadlinovpeter12 napísal:a ako ti to zatial ide?Veriza napísal:Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Pošli, pošli. Teším sa. A spokojná teda, keď už si otestovala?Veriza napísal:Hej uz ich mam a dnes som ich bola prvy krat vyskusat aj v parku Poslem ti fotkuLightbringer napísal:Sú už namontované? Očakávam recenziu.Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Je ti nieco smiesne?Lightbringer napísal:Veriza napísal:Asi tak dobre ako lightovy dodrziavanie deadlinovpeter12 napísal:a ako ti to zatial ide?Veriza napísal:Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
Hej velmi som s nimi spokojna a su super hlavne v parku a su asi 2 krat rychlejsie ako tie stare co boli uz zosuchane a mali asi raz tak menej kratsi dojazd ako tieto.Lightbringer napísal:Pošli, pošli. Teším sa. A spokojná teda, keď už si otestovala?Veriza napísal:Hej uz ich mam a dnes som ich bola prvy krat vyskusat aj v parku Poslem ti fotkuLightbringer napísal:Sú už namontované? Očakávam recenziu.Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Spammer dal like na tento príspevok
Ale zajtra ti ich odfotim uz sa mi dnes nechce
Yulgar and Spammer dali like na tento príspevok
Môžeš aj mne nejaké selfie poslať (tých koliesok samozrejme )
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Ani nehvor.. pošlem ti v ssSpammer napísal:Ty koho zase balíš? Žubrienky 17 ročné?Yulgar napísal:Verza pls potrebujem tvoju pomoc je to fakt súrne Neponáhla to ale potrebujem odpoveď.. poslal som ti do SSky fotku a IG jednej baby z Trnavy by mala byť a má 17 alebo 18 ale skôr 17 asi takže o 2 roky viac ako ty či ju nepoznáš... potrebujem to tak si to pls kukni a odpíš mi díkes... budeš mať u mňa za to nanuk
Dík idem pozrieťVeriza napísal:Mas odpovedYulgar napísal:Verza pls potrebujem tvoju pomoc je to fakt súrne Neponáhla to ale potrebujem odpoveď.. poslal som ti do SSky fotku a IG jednej baby z Trnavy by mala byť a má 17 alebo 18 ale skôr 17 asi takže o 2 roky viac ako ty či ju nepoznáš... potrebujem to tak si to pls kukni a odpíš mi díkes... budeš mať u mňa za to nanuk
Teba už ani nebude vidno z tej rýchlosti... opatrne jazdiVeriza napísal:Hej velmi som s nimi spokojna a su super hlavne v parku a su asi 2 krat rychlejsie ako tie stare co boli uz zosuchane a mali asi raz tak menej kratsi dojazd ako tieto.Lightbringer napísal:Pošli, pošli. Teším sa. A spokojná teda, keď už si otestovala?Veriza napísal:Hej uz ich mam a dnes som ich bola prvy krat vyskusat aj v parku Poslem ti fotkuLightbringer napísal:Sú už namontované? Očakávam recenziu.Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Tak to načo idem do trnavyVeriza napísal:Tak to mas smolu preto dr pizza uz zrusili takze budeme musiet najst inu nobl restikuSpammer napísal:Tam pôjdeme... ja mám momentálne tolko peňazí asi ako tí študenti a opití dohromadyVeriza napísal:Hejj pre studentov a opitych ludi co sa v noci chcu najest lebo ta pizzerka bola nonstopkaFrActraL napísal:Kurňa to takú lacnú sme ani u nás v tomto zapadákove nemali Ale pre študentov určite aj taká dobrá, aspoň ušetria.Veriza napísal:Neviem uz ale ta lacnejsia asi 3 eura a potom bola vacsia za 4 ale ta cena bola primerana chutipeter12 napísal:kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Kvoli mne predsaSpammer napísal:Tak to načo idem do trnavyVeriza napísal:Tak to mas smolu preto dr pizza uz zrusili takze budeme musiet najst inu nobl restikuSpammer napísal:Tam pôjdeme... ja mám momentálne tolko peňazí asi ako tí študenti a opití dohromadyVeriza napísal:Hejj pre studentov a opitych ludi co sa v noci chcu najest lebo ta pizzerka bola nonstopkaFrActraL napísal:Kurňa to takú lacnú sme ani u nás v tomto zapadákove nemali Ale pre študentov určite aj taká dobrá, aspoň ušetria.Veriza napísal:Neviem uz ale ta lacnejsia asi 3 eura a potom bola vacsia za 4 ale ta cena bola primerana chutipeter12 napísal:kolko stála jedna pizza?Veriza napísal:Hej to bola taka velmi cenovo usperna pizzerka oblubena hlavne u studentovpeter12 napísal:čo to je? to naozaj existuje? prečo mám pocit, že to bude nejaká haluz
No to urcite Vsak ja som ako pierko, kde by som sa tak rozbehlaSpammer napísal:Teba už ani nebude vidno z tej rýchlosti... opatrne jazdiVeriza napísal:Hej velmi som s nimi spokojna a su super hlavne v parku a su asi 2 krat rychlejsie ako tie stare co boli uz zosuchane a mali asi raz tak menej kratsi dojazd ako tieto.Lightbringer napísal:Pošli, pošli. Teším sa. A spokojná teda, keď už si otestovala?Veriza napísal:Hej uz ich mam a dnes som ich bola prvy krat vyskusat aj v parku Poslem ti fotkuLightbringer napísal:Sú už namontované? Očakávam recenziu.Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Jj, tyVeriza napísal:Je ti nieco smiesne?Lightbringer napísal:Veriza napísal:Asi tak dobre ako lightovy dodrziavanie deadlinovpeter12 napísal:a ako ti to zatial ide?Veriza napísal:Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
Pohoda, som zvedavý.Veriza napísal:Ale zajtra ti ich odfotim uz sa mi dnes nechce
To máš aký rozmer?Veriza napísal:Hej velmi som s nimi spokojna a su super hlavne v parku a su asi 2 krat rychlejsie ako tie stare co boli uz zosuchane a mali asi raz tak menej kratsi dojazd ako tieto.Lightbringer napísal:Pošli, pošli. Teším sa. A spokojná teda, keď už si otestovala?Veriza napísal:Hej uz ich mam a dnes som ich bola prvy krat vyskusat aj v parku Poslem ti fotkuLightbringer napísal:Sú už namontované? Očakávam recenziu.Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
Ani ma dnes nechci nastvatLightbringer napísal:Jj, tyVeriza napísal:Je ti nieco smiesne?Lightbringer napísal:Veriza napísal:Asi tak dobre ako lightovy dodrziavanie deadlinovpeter12 napísal:a ako ti to zatial ide?Veriza napísal:Pracujem na tomLionfish napísal:A Lighta nejdes zbalit?
Idem ti ich odfotit a poslem tiLightbringer napísal:Pohoda, som zvedavý.Veriza napísal:Ale zajtra ti ich odfotim uz sa mi dnes nechce
55Lightbringer napísal:To máš aký rozmer?Veriza napísal:Hej velmi som s nimi spokojna a su super hlavne v parku a su asi 2 krat rychlejsie ako tie stare co boli uz zosuchane a mali asi raz tak menej kratsi dojazd ako tieto.Lightbringer napísal:Pošli, pošli. Teším sa. A spokojná teda, keď už si otestovala?Veriza napísal:Hej uz ich mam a dnes som ich bola prvy krat vyskusat aj v parku Poslem ti fotkuLightbringer napísal:Sú už namontované? Očakávam recenziu.Veriza napísal:Hej tie co som ti posielala boli sice drahsie ale ja som ich tak strasne chcelaLightbringer napísal:Tie si si?Veriza napísal:Hej uz som si ich objednala ale nemali ich na sklade tak som len spravila objednavku a poslu mi ich ked sa naskladniaLightbringer napísal:No čo skejťáčka. Bonesy objednané?
dnes koniec školského roka? dúfam že už oslavuješ a pripravuješ si energiu na leto
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
už ste niekde boli so spolužiakmi?
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Hej boli sme po skole v kaviarni a vecer este ideme
Sverige dal like na tento príspevok
Hej z toho tepla akurat energiu stracampeter12 napísal:dnes koniec školského roka? dúfam že už oslavuješ a pripravuješ si energiu na leto
Sverige dal like na tento príspevok
Ani nevrav, ja som bol dnes v Topoľčanoch na otočke pri kamarátke, boli sme v meste, na káve, na koláči, potom sa trocha poprechádzať a cítil som sa ako ľadový medveď na púšti... Otras dnes. Ale zase buďme radi za teplé leto.. ale fakt by mohlo byť aspoň trochu chladnejšieVeriza napísal:Hej z toho tepla akurat energiu stracampeter12 napísal:dnes koniec školského roka? dúfam že už oslavuješ a pripravuješ si energiu na leto
Dnes si teda uži večer a od zajtra aj prázdniny Neopi sa veľa.
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
Veriza dal like na tento príspevok
Mne by v tomto teple kava ani nechutila mali ste si dat radsej nejaky drink Hej vsak nasi chalani a par bab slo uz po skole pit ale ja ich kaslem v tomto teple vsak by som sa opila uz len keby si privoniam k flaske Tak my normalny pojdeme vecer niekam
nucleon dal like na tento príspevok
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou