Little talks s Verizou
+25
Manny_oxo
XezepusMECHA
Nastic Fantastic
Xoxy
nucleon
G.Z.L
KickPato
Kazuto1
K7BO
Peter Leopold
Lionfish
Sverige
Android
Gaius Julius Caesar
Capt. rhubarb
mAt3s25
peter12
LightBringer
FrActraL
Veriza
Spammer
Mrdofúz
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
29 posters
Strana 16 z 40
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ja viem co bi veriza chcela vihrat v sutazi --- LightaPeter Pettigrew napísal:Aj to je uspech, nepodcenuj sa 😎 Aj si nieco vyhrala?Veriza napísal:Hej tak chodim na tie amaterske ale to su take srandy a raz som sice vyhrala druhe miesto ale tam nebolo velmi s kym sutazit a aj ten co to vyhral bol este vacsi amater ako jaXezepusMECHA napísal:Neskúšala si nejaké súťaže, nespomínala si to? Niečo menšie napríklad u vás v TT?Veriza napísal:Su aj sutaze ale na tie chodim len pozerat ne sutazit az tak dobre neviem ale ani neviem ci bude tento rok v TT nejaka sutaz mozno len nieco male lokalne. A zrazyPeter Pettigrew napísal:Co su to za zrazy? To robite pri tom aj nejake sutaze alebo ti chalani pridu len tak?Veriza napísal:Hej chcela by som pochodit budeme mat aj zrazy a v lete pridu chalani a baby taky profi sk8teri co k nam chodia kazdy rok tak aj s nimi by som chcela bytMrdofúz napísal:Tak čo, aké bude leto? Plné skateboardingu?
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Presne tak o taku krasnu princeznu sa musi niekto postarat to inak nejde veriza mala bi si prist no neviem ci pridem ja lebo frajerka mi zase utiahla povrazokKickPato napísal:dobehnite na stretko ku vode a zober Timeoslavu lebo sama sa bojí, postarajte sa o ňu trocha chalani dopičiManny_oxo napísal:v arte si nebola pozrieť? začali tam robiť letné drinky od minulého piatku ale asi len keď tam je denisVeriza napísal:Anoo prides?Lightbringer napísal:Timea: Dáme mojito?
Vek : 19
Dukáty : 1002326
To by ale musela skončiť prvá. Light je hlavná cena...Lionfish napísal:Ja viem co bi veriza chcela vihrat v sutazi --- LightaPeter Pettigrew napísal:Aj to je uspech, nepodcenuj sa 😎 Aj si nieco vyhrala?Veriza napísal:Hej tak chodim na tie amaterske ale to su take srandy a raz som sice vyhrala druhe miesto ale tam nebolo velmi s kym sutazit a aj ten co to vyhral bol este vacsi amater ako jaXezepusMECHA napísal:Neskúšala si nejaké súťaže, nespomínala si to? Niečo menšie napríklad u vás v TT?Veriza napísal:Su aj sutaze ale na tie chodim len pozerat ne sutazit az tak dobre neviem ale ani neviem ci bude tento rok v TT nejaka sutaz mozno len nieco male lokalne. A zrazyPeter Pettigrew napísal:Co su to za zrazy? To robite pri tom aj nejake sutaze alebo ti chalani pridu len tak?Veriza napísal:Hej chcela by som pochodit budeme mat aj zrazy a v lete pridu chalani a baby taky profi sk8teri co k nam chodia kazdy rok tak aj s nimi by som chcela bytMrdofúz napísal:Tak čo, aké bude leto? Plné skateboardingu?
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Light alebo nejaká Lightova dobrota a Light je len dodávateľ?
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
To je jedno, lebo aj keby si vyhral Lighta, určite by si s tebou dal nejaký svoj šlučik
Šlúčik ale len s dospelými, @Veriza by mohla vyhrať akurát balíček krowiek
Sverige- Level 22 | Príspevkový lord
Mesto : Púchov (Liptovský Pucholáš)
Mrdofúz- Level 20 | Rytier Battleonu
Dukáty : 1012352
Dufam aj jaAndroid napísal:Timča, dúfam, že cez leto sa ti teda podarí prísť aspoň na jedno stretko
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Hej oni stale chodia niekde keby som ja mala tolko volnosti ako oni tak som stastny clovekKickPato napísal:dobehnite na stretko ku vode a zober Timeoslavu lebo sama sa bojí, postarajte sa o ňu trocha chalani dopičiManny_oxo napísal:v arte si nebola pozrieť? začali tam robiť letné drinky od minulého piatku ale asi len keď tam je denisVeriza napísal:Anoo prides?Lightbringer napísal:Timea: Dáme mojito?
Zase ste sa pohadali?Lionfish napísal:Presne tak o taku krasnu princeznu sa musi niekto postarat to inak nejde veriza mala bi si prist no neviem ci pridem ja lebo frajerka mi zase utiahla povrazokKickPato napísal:dobehnite na stretko ku vode a zober Timeoslavu lebo sama sa bojí, postarajte sa o ňu trocha chalani dopičiManny_oxo napísal:v arte si nebola pozrieť? začali tam robiť letné drinky od minulého piatku ale asi len keď tam je denisVeriza napísal:Anoo prides?Lightbringer napísal:Timea: Dáme mojito?
Taku odmenu by som brala ale jeden balik je malo za prve miesto A vlastne je mi to jedno lebo prva som v ziadnej sutazi este neskoncilaSverige napísal:Šlúčik ale len s dospelými, @Veriza by mohla vyhrať akurát balíček krowiek
Podla mna neni ale otravovat ho budemPeny napísal:Len ho otravuj, on je za to rád, ver miVeriza napísal:Teraz by som ju velmi potrebovala ale nechcem ta zas otravovat so svojimi trapnymy problemamyKickPato napísal:no čo trapoška? kedy dáme terapiu?Veriza napísal:Mozno budem mat trocha viac casu nna to aby som ta sem chodila otravovat svojou pritomnostoumAt3s25 napísal:Ale neznamená to, že sem teraz budeš chodiť častejšie, že nie?Veriza napísal:No hej konecne uzXoxy napísal:aajakto konec skoli je? lol
Hej hlavne ze sa stazujes ze nechodis na sk8 lebo u vas prsi ale zrazu slnkoLightbringer napísal:To mám z toho slnka
Ako sa ti mohol zosuchat vsak si si kupil novy minuly rok a bol si na nom uz len par krat vsak to bolo uz pred koncom leta ne?Lightbringer napísal:Jj, objednal som si ešte nový grip, nechápem, kde sa mi tento tak zošúchal, keď som ho ešte minulý rok menil. A budúci rok už hádam zahájim tohtoletnú skatesezónu.
No uz ma zacina stvatPeny napísal:Vďaka bohu. Timča už vraj vyťahovala čienu fixu Sprav potom fotku Ako minulý rok.. (ak nechceš čierny bodík )
Uz davno mohol niekam ist ale stale si najde daco ine
Nic A este som si musela zaplatit vstupne aby som sa mohla zucastnitPeter Pettigrew napísal:Aj to je uspech, nepodcenuj sa 😎 Aj si nieco vyhrala?Veriza napísal:Hej tak chodim na tie amaterske ale to su take srandy a raz som sice vyhrala druhe miesto ale tam nebolo velmi s kym sutazit a aj ten co to vyhral bol este vacsi amater ako jaXezepusMECHA napísal:Neskúšala si nejaké súťaže, nespomínala si to? Niečo menšie napríklad u vás v TT?Veriza napísal:Su aj sutaze ale na tie chodim len pozerat ne sutazit az tak dobre neviem ale ani neviem ci bude tento rok v TT nejaka sutaz mozno len nieco male lokalne. A zrazyPeter Pettigrew napísal:Co su to za zrazy? To robite pri tom aj nejake sutaze alebo ti chalani pridu len tak?Veriza napísal:Hej chcela by som pochodit budeme mat aj zrazy a v lete pridu chalani a baby taky profi sk8teri co k nam chodia kazdy rok tak aj s nimi by som chcela bytMrdofúz napísal:Tak čo, aké bude leto? Plné skateboardingu?
Nemas este ziadny ale uz nepojdes na ten sk8 tak dostanes prvy vsak na co cakas. Mas konecne volno ze robis aj nieco ine ako pracujes vonka je pekne tak kde to viazne lighteeLightbringer napísal:Nejdem to ďalej riskovať. Myslím si, že nejaký polovičný black point už aj tak mám. Akurát ešte s tým počasím neviem ako to bude, lebo od štvrtka už má byť tak všelijako.Peny napísal:Vďaka bohu. Timča už vraj vyťahovala čienu fixu Sprav potom fotku Ako minulý rok.. (ak nechceš čierny bodík )
LightBringer and Capt. rhubarb dali like na tento príspevok
KickPato napísal:neotravuješ ma čo to píšeš... no dnes idem trénovať a zajtra som na do večera tak čo tak zajtra večer?Veriza napísal:Teraz by som ju velmi potrebovala ale nechcem ta zas otravovat so svojimi trapnymy problemamyKickPato napísal:no čo trapoška? kedy dáme terapiu?Veriza napísal:Mozno budem mat trocha viac casu nna to aby som ta sem chodila otravovat svojou pritomnostoumAt3s25 napísal:Ale neznamená to, že sem teraz budeš chodiť častejšie, že nie?Veriza napísal:No hej konecne uzXoxy napísal:aajakto konec skoli je? lol
Ano ale skor asi o tej osmej lebo idem pozriet starkych na zahradu a vacsinou u nich byvame tak do siestej a kym este prideme domov. Vsak ti napisem zajtra ak by si mal cas tedaKickPato napísal:okolo 7-8 cca môže byť?
chudák light takto ho komanduješ hahaVeriza napísal:Uz davno mohol niekam ist ale stale si najde daco ine
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
možno robil nejaké flipy na štrku a zošúchal ten gripVeriza napísal:Ako sa ti mohol zosuchat vsak si si kupil novy minuly rok a bol si na nom uz len par krat vsak to bolo uz pred koncom leta ne?Lightbringer napísal:Jj, objednal som si ešte nový grip, nechápem, kde sa mi tento tak zošúchal, keď som ho ešte minulý rok menil. A budúci rok už hádam zahájim tohtoletnú skatesezónu.
Len ho zdrb a poriadne Dobre vie, že mu ide o čierne body, ale aj tak si nedá povedať.Veriza napísal:Nemas este ziadny ale uz nepojdes na ten sk8 tak dostanes prvy vsak na co cakas. Mas konecne volno ze robis aj nieco ine ako pracujes vonka je pekne tak kde to viazne lighteeLightbringer napísal:Nejdem to ďalej riskovať. Myslím si, že nejaký polovičný black point už aj tak mám. Akurát ešte s tým počasím neviem ako to bude, lebo od štvrtka už má byť tak všelijako.Peny napísal:Vďaka bohu. Timča už vraj vyťahovala čienu fixu Sprav potom fotku Ako minulý rok.. (ak nechceš čierny bodík )
peter12 dal like na tento príspevok
a keby chcem ja takto zavolať večer Paťovy tak ma pošle niekamVeriza napísal:Ano ale skor asi o tej osmej lebo idem pozriet starkych na zahradu a vacsinou u nich byvame tak do siestej a kym este prideme domov. Vsak ti napisem zajtra ak by si mal cas tedaKickPato napísal:okolo 7-8 cca môže byť?
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou