Little talks s Verizou
+25
Manny_oxo
XezepusMECHA
Nastic Fantastic
Xoxy
nucleon
G.Z.L
KickPato
Kazuto1
K7BO
Peter Leopold
Lionfish
Sverige
Android
Gaius Julius Caesar
Capt. rhubarb
mAt3s25
peter12
LightBringer
FrActraL
Veriza
Spammer
Mrdofúz
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
29 posters
Strana 29 z 40
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Hej toto je onaManny_oxo napísal:táto je z ttPeny napísal:Tá je tiktoková, nie?Veriza napísal:Uwu
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Hej je to dost mozne No tak nemozem mat iba jedny a k tomu tie co mam zpred dvoch rokov by som na seba uz nedala a nechapem ako som si nieco take mohla kupitManny_oxo napísal:to načo ti je tolko párov plaviek kým si vyberieš tie pravé tak aj leto skončíVeriza napísal:Tak ja nemozem za to ze som ich nasla tolko peknych a neviem si vybrat A to som este nepozerala svoje oblubene obchodyLightbringer napísal:Preto máš už vybratých 7 a ešte ideš pokračovať.. aha.Veriza napísal:Tak aspon dvoje by som chcela noLightbringer napísal:No zbohom. To koľko plaviek si plánuješ na toto leto kupovať?Veriza napísal:Hej poslem ti co som si dala do kosika mam to ulozene akurat vybrala som si asi 7 roznych z 3 obchodov a to som este neskocnilaLightbringer napísal:Našla si nejaké zboží, čo sa ti zapáčilo?
Niekedy sa mi stane ze kym si vyberiem veci a rozhodnem sa ich konecne kupit tak to mozem zabalit lebo rocne obdobie pre ktore som ich potrebovala uz skoncilopeter12 napísal:hej? vyberá dlho kým nakúpi?Manny_oxo napísal:to načo ti je tolko párov plaviek kým si vyberieš tie pravé tak aj leto skončíVeriza napísal:Tak ja nemozem za to ze som ich nasla tolko peknych a neviem si vybrat A to som este nepozerala svoje oblubene obchodyLightbringer napísal:Preto máš už vybratých 7 a ešte ideš pokračovať.. aha.Veriza napísal:Tak aspon dvoje by som chcela noLightbringer napísal:No zbohom. To koľko plaviek si plánuješ na toto leto kupovať?Veriza napísal:Hej poslem ti co som si dala do kosika mam to ulozene akurat vybrala som si asi 7 roznych z 3 obchodov a to som este neskocnilaLightbringer napísal:Našla si nejaké zboží, čo sa ti zapáčilo?
Volno mam lebo cez vikendy nebudem robit ale neviem co sa dovtedy este udeje a co nasi vymyslia tak sa neslubujem ale skusim si to vybavit aby som prislaPeny napísal:Pošleš aj mne medzi ktorými sa rozhoduješ?Veriza napísal:Neda sa ti zavolat? Chcem ti ukazat tie co som si zatial vybrala ale nechce sa mi to posielat cez spravy po jednom
Inak ty máš víkendy voľné? Aby sme potom vedeli s tebou počítať k tej vode
Schudol som, nebude tsunami. Ba dokonca sa od vody odrazím ako keď hádžeš žabkuVeriza napísal:Ak by ma to tsunami splachlo smerom k brehu tak to beriem ako zachranuSpammer napísal:Keby Robo skočil za tebou do tej vody tak by ťa na breh dostalo do tsunami, ktoré by svojou váhou po dopade do vody vytvorilVeriza napísal:Ak by ma prisiel zachranit taky plavcik tak sa budem rada topitPeter Pettigrew napísal:Ved plavcik Robo ze bude davat pozor na vsetkych topiacich sa 😎😎😎Veriza napísal:Tak to mozes byt v klude lebo ja v plavkach mozno ani nebudem. Ja neviem tak dobre plavat a mozno s vami pojdem len ku vode ale plavat nepojdem.Lionfish napísal:Ale ja nebudem brat frajerku tak ssa nemoze dozviet ze som bol s inym dievatom von a este ked bola v plavkach to bi som neprezil
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Daj sprav niečo kľudne. V piatky dokedy robíš inak?Veriza napísal:Anoo to bude super A mam este kopec dalsich ja by som kludne vedela spravit nejaky playlist pre vasSverige napísal:Teším sa, až si tento track budeme vypekať z JBLka na Mare
Dokazal by som ta zdvihnut?nucleon napísal:Schudol som, nebude tsunami. Ba dokonca sa od vody odrazím ako keď hádžeš žabkuVeriza napísal:Ak by ma to tsunami splachlo smerom k brehu tak to beriem ako zachranuSpammer napísal:Keby Robo skočil za tebou do tej vody tak by ťa na breh dostalo do tsunami, ktoré by svojou váhou po dopade do vody vytvorilVeriza napísal:Ak by ma prisiel zachranit taky plavcik tak sa budem rada topitPeter Pettigrew napísal:Ved plavcik Robo ze bude davat pozor na vsetkych topiacich sa 😎😎😎Veriza napísal:Tak to mozes byt v klude lebo ja v plavkach mozno ani nebudem. Ja neviem tak dobre plavat a mozno s vami pojdem len ku vode ale plavat nepojdem.Lionfish napísal:Ale ja nebudem brat frajerku tak ssa nemoze dozviet ze som bol s inym dievatom von a este ked bola v plavkach to bi som neprezil
Piatky som kratko len do jednej a potom ma pustaju domov ale budem u nich ostavat na dome preco?
Zatiaľ je to len predbežný termín, na ktorý zisťujeme účasť, ale čo sme pozerali dovče zatiaľ, tak vyzerá byť najvhodnejší pre väčšinu z násVeriza napísal:Volno mam lebo cez vikendy nebudem robit ale neviem co sa dovtedy este udeje a co nasi vymyslia tak sa neslubujem ale skusim si to vybavit aby som prislaPeny napísal:Pošleš aj mne medzi ktorými sa rozhoduješ?Veriza napísal:Neda sa ti zavolat? Chcem ti ukazat tie co som si zatial vybrala ale nechce sa mi to posielat cez spravy po jednom
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Na jednej ruke. Ako pierko somVeriza napísal:Dokazal by som ta zdvihnut?nucleon napísal:Schudol som, nebude tsunami. Ba dokonca sa od vody odrazím ako keď hádžeš žabkuVeriza napísal:Ak by ma to tsunami splachlo smerom k brehu tak to beriem ako zachranuSpammer napísal:Keby Robo skočil za tebou do tej vody tak by ťa na breh dostalo do tsunami, ktoré by svojou váhou po dopade do vody vytvorilVeriza napísal:Ak by ma prisiel zachranit taky plavcik tak sa budem rada topitPeter Pettigrew napísal:Ved plavcik Robo ze bude davat pozor na vsetkych topiacich sa 😎😎😎Veriza napísal:Tak to mozes byt v klude lebo ja v plavkach mozno ani nebudem. Ja neviem tak dobre plavat a mozno s vami pojdem len ku vode ale plavat nepojdem.Lionfish napísal:Ale ja nebudem brat frajerku tak ssa nemoze dozviet ze som bol s inym dievatom von a este ked bola v plavkach to bi som neprezil
nermal- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 28
Mesto : Hluzikotopia
Meno : Nermal Lamren
Dukáty : 932683
XezepusMECHA dal like na tento príspevok
Jj pierko to ty. Ale 100 kilovénucleon napísal:Na jednej ruke. Ako pierko somVeriza napísal:Dokazal by som ta zdvihnut?nucleon napísal:Schudol som, nebude tsunami. Ba dokonca sa od vody odrazím ako keď hádžeš žabkuVeriza napísal:Ak by ma to tsunami splachlo smerom k brehu tak to beriem ako zachranuSpammer napísal:Keby Robo skočil za tebou do tej vody tak by ťa na breh dostalo do tsunami, ktoré by svojou váhou po dopade do vody vytvorilVeriza napísal:Ak by ma prisiel zachranit taky plavcik tak sa budem rada topitPeter Pettigrew napísal:Ved plavcik Robo ze bude davat pozor na vsetkych topiacich sa 😎😎😎Veriza napísal:Tak to mozes byt v klude lebo ja v plavkach mozno ani nebudem. Ja neviem tak dobre plavat a mozno s vami pojdem len ku vode ale plavat nepojdem.Lionfish napísal:Ale ja nebudem brat frajerku tak ssa nemoze dozviet ze som bol s inym dievatom von a este ked bola v plavkach to bi som neprezil
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
A ako to zatiaľ vyzerá? Namáhavá práca? Páči sa ti tam?Veriza napísal:Volno mam lebo cez vikendy nebudem robit ale neviem co sa dovtedy este udeje a co nasi vymyslia tak sa neslubujem ale skusim si to vybavit aby som prislaPeny napísal:Pošleš aj mne medzi ktorými sa rozhoduješ?Veriza napísal:Neda sa ti zavolat? Chcem ti ukazat tie co som si zatial vybrala ale nechce sa mi to posielat cez spravy po jednom
EDIT: Dnes si vlastné prvýkrát, že? Tak nech sa ti darí!
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
No ty hej. Veď keď sa zaprieš, tak s tebou ani nepohnem. Taká hora si.nucleon napísal:Na jednej ruke. Ako pierko somVeriza napísal:Dokazal by som ta zdvihnut?nucleon napísal:Schudol som, nebude tsunami. Ba dokonca sa od vody odrazím ako keď hádžeš žabkuVeriza napísal:Ak by ma to tsunami splachlo smerom k brehu tak to beriem ako zachranuSpammer napísal:Keby Robo skočil za tebou do tej vody tak by ťa na breh dostalo do tsunami, ktoré by svojou váhou po dopade do vody vytvorilVeriza napísal:Ak by ma prisiel zachranit taky plavcik tak sa budem rada topitPeter Pettigrew napísal:Ved plavcik Robo ze bude davat pozor na vsetkych topiacich sa 😎😎😎Veriza napísal:Tak to mozes byt v klude lebo ja v plavkach mozno ani nebudem. Ja neviem tak dobre plavat a mozno s vami pojdem len ku vode ale plavat nepojdem.Lionfish napísal:Ale ja nebudem brat frajerku tak ssa nemoze dozviet ze som bol s inym dievatom von a este ked bola v plavkach to bi som neprezil
Peny- Level 24 | Legenda
Dnes si uz zarezavala? 😎 Dufam, ze ziadne pracovne zranenie sa neprihodilo
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Nikuška dal like na tento príspevok
Tak ked si ty pierko tak co som potom janucleon napísal:Na jednej ruke. Ako pierko somVeriza napísal:Dokazal by som ta zdvihnut?nucleon napísal:Schudol som, nebude tsunami. Ba dokonca sa od vody odrazím ako keď hádžeš žabkuVeriza napísal:Ak by ma to tsunami splachlo smerom k brehu tak to beriem ako zachranuSpammer napísal:Keby Robo skočil za tebou do tej vody tak by ťa na breh dostalo do tsunami, ktoré by svojou váhou po dopade do vody vytvorilVeriza napísal:Ak by ma prisiel zachranit taky plavcik tak sa budem rada topitPeter Pettigrew napísal:Ved plavcik Robo ze bude davat pozor na vsetkych topiacich sa 😎😎😎Veriza napísal:Tak to mozes byt v klude lebo ja v plavkach mozno ani nebudem. Ja neviem tak dobre plavat a mozno s vami pojdem len ku vode ale plavat nepojdem.Lionfish napísal:Ale ja nebudem brat frajerku tak ssa nemoze dozviet ze som bol s inym dievatom von a este ked bola v plavkach to bi som neprezil
No zbohom Tak s nim by som ani nepohlaXezepusMECHA napísal:Jj pierko to ty. Ale 100 kilovénucleon napísal:Na jednej ruke. Ako pierko somVeriza napísal:Dokazal by som ta zdvihnut?nucleon napísal:Schudol som, nebude tsunami. Ba dokonca sa od vody odrazím ako keď hádžeš žabkuVeriza napísal:Ak by ma to tsunami splachlo smerom k brehu tak to beriem ako zachranuSpammer napísal:Keby Robo skočil za tebou do tej vody tak by ťa na breh dostalo do tsunami, ktoré by svojou váhou po dopade do vody vytvorilVeriza napísal:Ak by ma prisiel zachranit taky plavcik tak sa budem rada topitPeter Pettigrew napísal:Ved plavcik Robo ze bude davat pozor na vsetkych topiacich sa 😎😎😎Veriza napísal:Tak to mozes byt v klude lebo ja v plavkach mozno ani nebudem. Ja neviem tak dobre plavat a mozno s vami pojdem len ku vode ale plavat nepojdem.Lionfish napísal:Ale ja nebudem brat frajerku tak ssa nemoze dozviet ze som bol s inym dievatom von a este ked bola v plavkach to bi som neprezil
Hej je to super to by sme mohli tiez pridat na nas playlist na stretavkunermal napísal:čo hovoríš na túto pesničku?
Peny napísal:No ty hej. Veď keď sa zaprieš, tak s tebou ani nepohnem. Taká hora si.nucleon napísal:Na jednej ruke. Ako pierko somVeriza napísal:Dokazal by som ta zdvihnut?nucleon napísal:Schudol som, nebude tsunami. Ba dokonca sa od vody odrazím ako keď hádžeš žabkuVeriza napísal:Ak by ma to tsunami splachlo smerom k brehu tak to beriem ako zachranuSpammer napísal:Keby Robo skočil za tebou do tej vody tak by ťa na breh dostalo do tsunami, ktoré by svojou váhou po dopade do vody vytvorilVeriza napísal:Ak by ma prisiel zachranit taky plavcik tak sa budem rada topitPeter Pettigrew napísal:Ved plavcik Robo ze bude davat pozor na vsetkych topiacich sa 😎😎😎Veriza napísal:Tak to mozes byt v klude lebo ja v plavkach mozno ani nebudem. Ja neviem tak dobre plavat a mozno s vami pojdem len ku vode ale plavat nepojdem.Lionfish napísal:Ale ja nebudem brat frajerku tak ssa nemoze dozviet ze som bol s inym dievatom von a este ked bola v plavkach to bi som neprezil
Dalo sa, dnes som bola len kratko ale je to super a neni to nic namahave a som s nimi stale na dome a venuju sa mi nosia mi koktejli a dzusy tak to ani neberiem ako robotu ale len take vypomahaniePeny napísal:Tim: Ako bolo prvý deň v práci?
nucleon dal like na tento príspevok
Hej dnes som bola prvy krat ale len do jednej potom som ostala este u nich na dome a teraz som dosla domov. Neni to namahave v pohode robota a paci sa mi tam len skoda ze som zacala tak neskoro uz som mohla zarabatXezepusMECHA napísal:A ako to zatiaľ vyzerá? Namáhavá práca? Páči sa ti tam?Veriza napísal:Volno mam lebo cez vikendy nebudem robit ale neviem co sa dovtedy este udeje a co nasi vymyslia tak sa neslubujem ale skusim si to vybavit aby som prislaPeny napísal:Pošleš aj mne medzi ktorými sa rozhoduješ?Veriza napísal:Neda sa ti zavolat? Chcem ti ukazat tie co som si zatial vybrala ale nechce sa mi to posielat cez spravy po jednom
EDIT: Dnes si vlastné prvýkrát, že? Tak nech sa ti darí!
Oki no mne je jedno kedy to bude ked cez vikend hocikedy mozem lebo nerobim ide len o to ci nasi akurat vtedy nieco nevymyslia kde budem musiet ist s nimi lebo radi pozeraju asi ako sa nudim na rodinnych vyletochPeny napísal:Zatiaľ je to len predbežný termín, na ktorý zisťujeme účasť, ale čo sme pozerali dovče zatiaľ, tak vyzerá byť najvhodnejší pre väčšinu z násVeriza napísal:Volno mam lebo cez vikendy nebudem robit ale neviem co sa dovtedy este udeje a co nasi vymyslia tak sa neslubujem ale skusim si to vybavit aby som prislaPeny napísal:Pošleš aj mne medzi ktorými sa rozhoduješ?Veriza napísal:Neda sa ti zavolat? Chcem ti ukazat tie co som si zatial vybrala ale nechce sa mi to posielat cez spravy po jednom
Peny and Yulgar dali like na tento príspevok
No este aby sa mi prvy den nieco stalo Vsak tu sa mi ani nema co lebo nerobim nic pri com si mozem ublizit aj ked ja som expert na ublizovanie siPeter Pettigrew napísal:Dnes si uz zarezavala? 😎 Dufam, ze ziadne pracovne zranenie sa neprihodilo
Tak im rovno povedz že ak chcú rodinný výlet aj s tebou tak nech to nebude 6.8 lebo aj ty máš svoj vlastný program a nech idú do peeeeeeeeVeriza napísal:Oki no mne je jedno kedy to bude ked cez vikend hocikedy mozem lebo nerobim ide len o to ci nasi akurat vtedy nieco nevymyslia kde budem musiet ist s nimi lebo radi pozeraju asi ako sa nudim na rodinnych vyletochPeny napísal:Zatiaľ je to len predbežný termín, na ktorý zisťujeme účasť, ale čo sme pozerali dovče zatiaľ, tak vyzerá byť najvhodnejší pre väčšinu z násVeriza napísal:Volno mam lebo cez vikendy nebudem robit ale neviem co sa dovtedy este udeje a co nasi vymyslia tak sa neslubujem ale skusim si to vybavit aby som prislaPeny napísal:Pošleš aj mne medzi ktorými sa rozhoduješ?Veriza napísal:Neda sa ti zavolat? Chcem ti ukazat tie co som si zatial vybrala ale nechce sa mi to posielat cez spravy po jednom
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou