Little talks s Verizou
+21
G.Z.L
FrActraL
mAt3s25
Sep
Nastic Fantastic
LightBringer
nucleon
Gaius Julius Caesar
Veriza
Sverige
Android
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
Lionfish
peter12
XezepusMECHA
KickPato
Mrdofúz
Capt. rhubarb
Spammer
25 posters
Strana 10 z 40
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ale najprv sa presvedc ze nebuden naozaj ziarlit az potom pridte
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
A ja ze k akej trojke a potom mi to doplo ze som zase vyhrala Teda nevyhrala ale som tamMrdofúz napísal:@Veriza gratulujem k trojke
Hej mozete to byt vas vianocny darcek pre mna ze ma pridete pozriet na trhyPeny napísal:Napíšeme ti, ak budeme mať v pláne tohtoročných vianočných trhov aj TrnavuVeriza napísal:Ano pridte Ukazem vam Lucasa a Thea ak pridetePeny napísal:Prevezieme sa?nucleon napísal:MEGASTRETKO v Trnave na trhoch teda?Veriza napísal:Prid ak chces my sme na trhoch v zime furt Zober aj frajerku a mozes sa ku nam pridatLionfish napísal:Veriza nesla bi si so mnou v zime na trhi
Este som nasla nieco posielamPeny napísal:Skús to, čo si mala, podľa mňa to bude vyzerať fakt superVeriza napísal:Nad tym som rozmyslala ale neviem ci sa mi to az tak paci a poziciavat sa mi z obchodu zase nechcePeny napísal:To je jedno, všetko v podobnom strihu ako má ona tam bude pasovať. Napr. aj to čo si mala naposledy pri tom videu s animákmiVeriza napísal:Ako dobre to vyzera ani to neni narocne len neviem cim nahradit to v com je ta baba oblecena lebo ten tiktok vyzera dobre hlavne kvoli tomu ako vyzeraPeny napísal:Ozaj, chcela som ti jeden poslať už dávnejšie, na inšpiráciu, kukni v SS
Aj tak tu nechal toho pavuka ale uz som si na neho zvyklaPeny napísal:Ja tieto halloweenske veci na Battleone nerobí, všetko je práca jedného Jakuba, všetky sťažnosti na neho ( )Veriza napísal:Tak sa tesim teda ale pavukov vynechajtePeny napísal:Blíži sa Halloween, takže namiesto lode tu budeme mať niečo iné (kostlivcov, tekvičky, duchov.. ktovie )Veriza napísal:A kde zmizlo logo a ta lod?
Ne bez frajerky sem radsej ani nechod pre tvoje dobroLionfish napísal:Veriza a kebi som ja prisiel aj sam za tebou na trhi isla bi si lebo nechcem brat frajerku
Viete sa vy aspon mesiac nepohadat?Lionfish napísal:Nasrala ma zase dnes sme po sebe zase kricali a na vianoce ma urcite nasere zas
Nanic lebo som chora zaseLightbringer napísal:Timea: Jak je?
To nie je peknéVeriza napísal:Chcem aby si mi dal pokoj to je vsetkoNastic Fantastic napísal:Veriza, ak by si prijala, rád by som ťa cez Vianočné trhoviská v Trnave pozval na na nejaký čaj alebo vianočný punč (nealkoholický!) ako ospravedlnenie za nevhodné príspevky, ktoré som ti písal.
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Takto sa z nás kamaráti nestanú
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
@Nastic Fantastic Veriza si to nepraje, tak ju rešpektuj.
Udeľujem ti zákaz prispievania do tejto témy do konca týždňa. Zákaz je platný, bez zbytočných otázok a vysvetľovania.
V prípade porušenia bude riešením ban na 10 až 15 dní.
Ďakujem za pochopenie.
Udeľujem ti zákaz prispievania do tejto témy do konca týždňa. Zákaz je platný, bez zbytočných otázok a vysvetľovania.
V prípade porušenia bude riešením ban na 10 až 15 dní.
Ďakujem za pochopenie.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Peny and XezepusMECHA dali like na tento príspevok
A čože ti? Tak sa lieč, skoré uzdravenie prajemVeriza napísal:Ak bez srandy tak ked pridete pojdeme na kavu len tento tyzden nechodte lebo som chora a nevyzera to ze sa dam do konca tyzdna dokopySpammer napísal:Veriza bez srandy kedy tá káva? Chcem frajerku zobrať do TT, na teba by hádam nemusela žiarliť
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Napíšeme ti, ak niečo dohodnemeVeriza napísal:Hej mozete to byt vas vianocny darcek pre mna ze ma pridete pozriet na trhyPeny napísal:Napíšeme ti, ak budeme mať v pláne tohtoročných vianočných trhov aj TrnavuVeriza napísal:Ano pridte Ukazem vam Lucasa a Thea ak pridetePeny napísal:Prevezieme sa?nucleon napísal:MEGASTRETKO v Trnave na trhoch teda?Veriza napísal:Prid ak chces my sme na trhoch v zime furt Zober aj frajerku a mozes sa ku nam pridatLionfish napísal:Veriza nesla bi si so mnou v zime na trhi
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Ešte by tam Kubčo mohol dať netopierika, ale to by sa zas hneval MatúšVeriza napísal:Aj tak tu nechal toho pavuka ale uz som si na neho zvyklaPeny napísal:Ja tieto halloweenske veci na Battleone nerobí, všetko je práca jedného Jakuba, všetky sťažnosti na neho ( )Veriza napísal:Tak sa tesim teda ale pavukov vynechajtePeny napísal:Blíži sa Halloween, takže namiesto lode tu budeme mať niečo iné (kostlivcov, tekvičky, duchov.. ktovie )Veriza napísal:A kde zmizlo logo a ta lod?
Kuknem sa na toVeriza napísal:Este som nasla nieco posielamPeny napísal:Skús to, čo si mala, podľa mňa to bude vyzerať fakt superVeriza napísal:Nad tym som rozmyslala ale neviem ci sa mi to az tak paci a poziciavat sa mi z obchodu zase nechcePeny napísal:To je jedno, všetko v podobnom strihu ako má ona tam bude pasovať. Napr. aj to čo si mala naposledy pri tom videu s animákmiVeriza napísal:Ako dobre to vyzera ani to neni narocne len neviem cim nahradit to v com je ta baba oblecena lebo ten tiktok vyzera dobre hlavne kvoli tomu ako vyzeraPeny napísal:Ozaj, chcela som ti jeden poslať už dávnejšie, na inšpiráciu, kukni v SS
Mal som to isté na jazyku, ale nechcel som to napísať prvý. Som rád, že nie som sám, komu to napadlo.Veriza napísal:Podla mna to robia uplne bezneAndroid napísal:Prečo ste cez seba kričali cez ulicu preboha? Čo vás k tomu viedlo?Lionfish napísal:Kricali sme cez seba na ulicu nebolo vela ludi a bola to taka hamba
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Lietajúci pavúk je podľa mňa omnoho strašidelnejší ako lietajúci netopier Čo môže byť horšie, ako pavúk, ktorý lieta?Peny napísal:Ešte by tam Kubčo mohol dať netopierika, ale to by sa zas hneval MatúšVeriza napísal:Aj tak tu nechal toho pavuka ale uz som si na neho zvyklaPeny napísal:Ja tieto halloweenske veci na Battleone nerobí, všetko je práca jedného Jakuba, všetky sťažnosti na neho ( )Veriza napísal:Tak sa tesim teda ale pavukov vynechajtePeny napísal:Blíži sa Halloween, takže namiesto lode tu budeme mať niečo iné (kostlivcov, tekvičky, duchov.. ktovie )Veriza napísal:A kde zmizlo logo a ta lod?
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Mate tam v zime sneh? 😎😎🤔Veriza napísal:Hej mozete to byt vas vianocny darcek pre mna ze ma pridete pozriet na trhyPeny napísal:Napíšeme ti, ak budeme mať v pláne tohtoročných vianočných trhov aj TrnavuVeriza napísal:Ano pridte Ukazem vam Lucasa a Thea ak pridetePeny napísal:Prevezieme sa?nucleon napísal:MEGASTRETKO v Trnave na trhoch teda?Veriza napísal:Prid ak chces my sme na trhoch v zime furt Zober aj frajerku a mozes sa ku nam pridatLionfish napísal:Veriza nesla bi si so mnou v zime na trhi
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
DohodnuteNastic Fantastic napísal:Takto sa z nás kamaráti nestanú
Chripka a este sa ma to stale drzi a neviem sa dat dokopyXezepusMECHA napísal:A čože ti? Tak sa lieč, skoré uzdravenie prajemVeriza napísal:Ak bez srandy tak ked pridete pojdeme na kavu len tento tyzden nechodte lebo som chora a nevyzera to ze sa dam do konca tyzdna dokopySpammer napísal:Veriza bez srandy kedy tá káva? Chcem frajerku zobrať do TT, na teba by hádam nemusela žiarliť
OkiPeny napísal:Napíšeme ti, ak niečo dohodnemeVeriza napísal:Hej mozete to byt vas vianocny darcek pre mna ze ma pridete pozriet na trhyPeny napísal:Napíšeme ti, ak budeme mať v pláne tohtoročných vianočných trhov aj TrnavuVeriza napísal:Ano pridte Ukazem vam Lucasa a Thea ak pridetePeny napísal:Prevezieme sa?nucleon napísal:MEGASTRETKO v Trnave na trhoch teda?Veriza napísal:Prid ak chces my sme na trhoch v zime furt Zober aj frajerku a mozes sa ku nam pridatLionfish napísal:Veriza nesla bi si so mnou v zime na trhi
Hej ale to radsej ne lebo by bolo zase na mna ze mam blbe napadyPeny napísal:Ešte by tam Kubčo mohol dať netopierika, ale to by sa zas hneval MatúšVeriza napísal:Aj tak tu nechal toho pavuka ale uz som si na neho zvyklaPeny napísal:Ja tieto halloweenske veci na Battleone nerobí, všetko je práca jedného Jakuba, všetky sťažnosti na neho ( )Veriza napísal:Tak sa tesim teda ale pavukov vynechajtePeny napísal:Blíži sa Halloween, takže namiesto lode tu budeme mať niečo iné (kostlivcov, tekvičky, duchov.. ktovie )Veriza napísal:A kde zmizlo logo a ta lod?
Este som ti poslala a este nejake veci co by som si chcela kupit mozes mi poradit ale niektore su drahe tak to len na ukazku ze aku mam predstavuPeny napísal:Kuknem sa na toVeriza napísal:Este som nasla nieco posielamPeny napísal:Skús to, čo si mala, podľa mňa to bude vyzerať fakt superVeriza napísal:Nad tym som rozmyslala ale neviem ci sa mi to az tak paci a poziciavat sa mi z obchodu zase nechcePeny napísal:To je jedno, všetko v podobnom strihu ako má ona tam bude pasovať. Napr. aj to čo si mala naposledy pri tom videu s animákmiVeriza napísal:Ako dobre to vyzera ani to neni narocne len neviem cim nahradit to v com je ta baba oblecena lebo ten tiktok vyzera dobre hlavne kvoli tomu ako vyzeraPeny napísal:Ozaj, chcela som ti jeden poslať už dávnejšie, na inšpiráciu, kukni v SS
Dva lietajuce pavukyFrActraL napísal:Lietajúci pavúk je podľa mňa omnoho strašidelnejší ako lietajúci netopier Čo môže byť horšie, ako pavúk, ktorý lieta?Peny napísal:Ešte by tam Kubčo mohol dať netopierika, ale to by sa zas hneval MatúšVeriza napísal:Aj tak tu nechal toho pavuka ale uz som si na neho zvyklaPeny napísal:Ja tieto halloweenske veci na Battleone nerobí, všetko je práca jedného Jakuba, všetky sťažnosti na neho ( )Veriza napísal:Tak sa tesim teda ale pavukov vynechajtePeny napísal:Blíži sa Halloween, takže namiesto lode tu budeme mať niečo iné (kostlivcov, tekvičky, duchov.. ktovie )Veriza napísal:A kde zmizlo logo a ta lod?
Strana 10 z 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou