Little talks s Verizou
+21
G.Z.L
FrActraL
mAt3s25
Sep
Nastic Fantastic
LightBringer
nucleon
Gaius Julius Caesar
Veriza
Sverige
Android
Peny
Peter Pettigrew
Yulgar
Lionfish
peter12
XezepusMECHA
KickPato
Mrdofúz
Capt. rhubarb
Spammer
25 posters
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ja mu uz nic nebudem vraviet nechcem sa ho znova dotknutXezepusMECHA napísal:Každý máme nejaký svoj obľúbený artefakt Ale len mu daj, zaslúži si.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Aj ajLionfish napísal:Veriza a ti nosis siltovki mas rada alebo ti skor kapucneVeriza napísal:Vsak ale ja som ho nechcela urazit pekne som mu povedala ze ta siltovka nevyzera dobre a mal by si ju vymenit
Ja viem vsak uz som si to vsimla ze je na nu citlivy ale uz som ticho radsejFrActraL napísal:Na šiltovky je naozaj citlivý Ale neber si to veľmi k srdcu, ja som mu tú konkrétnu šiltovku hejtoval už asi 100xVeriza napísal:Vsak ale ja som ho nechcela urazit pekne som mu povedala ze ta siltovka nevyzera dobre a mal by si ju vymenit
NePeter Pettigrew napísal:To ta Volcomka?XezepusMECHA napísal:Ohŕdla si jeho najobľúbenejšiu šiltovku, nečudujem sa, že sa urazil
možno len závidí že lightovy posielaš fotky nucleona v spodnom prádle ale tie mám aj jaVeriza napísal:Ty o com tocis? Ako fotky?Nastic Fantastic napísal:Dúfam, že sa Lightbringerovi páčili tvoje fotky v spodnom prádielku slečna. Síce pekná a príťažlivá, ale mladá a prchká. Dohovoril som.Veriza napísal:Dakujem a bola by som rada keby dostal zakaz aby mi prestal vypisovat aj do spravFrActraL napísal:@Nastic Fantastic Udeľujem ti ÚPLNÝ zákaz prispievania to tejto témy do konca roka. Už strácam trpezlivosť. Doterajšie zákazy ťa mali poučiť, aby si po ich skončení nepokračoval v tom, za čo si ich dostal, ale ty si očividne ideš svoje. Máš to do konca roka, porušenie tohto zákazu beriem ako nerešpektovanie moderátorských príkazov (podľa pravidiel fóra: https://battleon.slovakforum.net/t1702-topic) a okamžite to budem trestať banom vo výške min. 20 dní.
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Android and Veriza dali like na tento príspevok
@Veriza aké je zatiaľ najlepší anime od Lighta, ktoré si videla?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Tak vidím, že Nastic rešpektuje zákazy asi tak ako keď ja zakážem Timei aby nepozerala nejaké animeFrActraL napísal:@Nastic Fantastic Udeľujem ti ÚPLNÝ zákaz prispievania to tejto témy do konca roka. Už strácam trpezlivosť. Doterajšie zákazy ťa mali poučiť, aby si po ich skončení nepokračoval v tom, za čo si ich dostal, ale ty si očividne ideš svoje. Máš to do konca roka, porušenie tohto zákazu beriem ako nerešpektovanie moderátorských príkazov (podľa pravidiel fóra: https://battleon.slovakforum.net/t1702-topic) a okamžite to budem trestať banom vo výške min. 20 dní.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Android, Capt. rhubarb and Veriza dali like na tento príspevok
Boha tvojho Za toto prirovnanie ti dávam like ajLightbringer napísal:Tak vidím, že Nastic rešpektuje zákazy asi tak ako keď ja zakážem Timei aby nepozerala nejaké animeFrActraL napísal:@Nastic Fantastic Udeľujem ti ÚPLNÝ zákaz prispievania to tejto témy do konca roka. Už strácam trpezlivosť. Doterajšie zákazy ťa mali poučiť, aby si po ich skončení nepokračoval v tom, za čo si ich dostal, ale ty si očividne ideš svoje. Máš to do konca roka, porušenie tohto zákazu beriem ako nerešpektovanie moderátorských príkazov (podľa pravidiel fóra: https://battleon.slovakforum.net/t1702-topic) a okamžite to budem trestať banom vo výške min. 20 dní.
Neboj sa nebude to žiadna časť môjho telaVeriza napísal:No zbohom. Co mi chces ukazat?Yulgar napísal:Veriza kedy dáme teda to stretko na káve v Trnave?? niečo ti chcem ukázať
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Má to súvis s anime ale chcel by som to spraviť skôr ako prekvapko preto som sa pýtal
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Gaius Julius Caesar- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Môžeš, kľudne. Light je aj tak nedotknuteľný.Veriza napísal:Ja mu uz nic nebudem vraviet nechcem sa ho znova dotknutXezepusMECHA napísal:Každý máme nejaký svoj obľúbený artefakt Ale len mu daj, zaslúži si.
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
peter12 napísal:možno len závidí že lightovy posielaš fotky nucleona v spodnom prádle ale tie mám aj jaVeriza napísal:Ty o com tocis? Ako fotky?Nastic Fantastic napísal:Dúfam, že sa Lightbringerovi páčili tvoje fotky v spodnom prádielku slečna. Síce pekná a príťažlivá, ale mladá a prchká. Dohovoril som.Veriza napísal:Dakujem a bola by som rada keby dostal zakaz aby mi prestal vypisovat aj do spravFrActraL napísal:@Nastic Fantastic Udeľujem ti ÚPLNÝ zákaz prispievania to tejto témy do konca roka. Už strácam trpezlivosť. Doterajšie zákazy ťa mali poučiť, aby si po ich skončení nepokračoval v tom, za čo si ich dostal, ale ty si očividne ideš svoje. Máš to do konca roka, porušenie tohto zákazu beriem ako nerešpektovanie moderátorských príkazov (podľa pravidiel fóra: https://battleon.slovakforum.net/t1702-topic) a okamžite to budem trestať banom vo výške min. 20 dní.
No tak vsak ked prides tak mi to mozes dat ale ak to bude nejaka blbosti tak na to rovno zabudniYulgar napísal:Má to súvis s anime ale chcel by som to spraviť skôr ako prekvapko preto som sa pýtal
Ako si si ma naucil tak masLightbringer napísal:Tak vidím, že Nastic rešpektuje zákazy asi tak ako keď ja zakážem Timei aby nepozerala nejaké animeFrActraL napísal:@Nastic Fantastic Udeľujem ti ÚPLNÝ zákaz prispievania to tejto témy do konca roka. Už strácam trpezlivosť. Doterajšie zákazy ťa mali poučiť, aby si po ich skončení nepokračoval v tom, za čo si ich dostal, ale ty si očividne ideš svoje. Máš to do konca roka, porušenie tohto zákazu beriem ako nerešpektovanie moderátorských príkazov (podľa pravidiel fóra: https://battleon.slovakforum.net/t1702-topic) a okamžite to budem trestať banom vo výške min. 20 dní.
Neviem to je tazke povedat skoro vsetci boli dobre ale tak asi najlepsie boli alchymista lebo bol dlhy a aj po vela castiach ma stale bavil, angel beats bolo super aj ked smutne na konci, death note a najlepsia bola ale asi kaguyaAndroid napísal:@Veriza aké je zatiaľ najlepší anime od Lighta, ktoré si videla?
Videla si aj tú novú Kaguyu?Veriza napísal:Neviem to je tazke povedat skoro vsetci boli dobre ale tak asi najlepsie boli alchymista lebo bol dlhy a aj po vela castiach ma stale bavil, angel beats bolo super aj ked smutne na konci, death note a najlepsia bola ale asi kaguyaAndroid napísal:@Veriza aké je zatiaľ najlepší anime od Lighta, ktoré si videla?
PS: Teraz si všímam v anime topicu, že máš práve novú Kaguyu rozpozeranú
Veriza dal like na tento príspevok
Penis ti chce ukázať, on nič iné nemá. Nepúšťaj ho ku sebeVeriza napísal:No tak vsak ked prides tak mi to mozes dat ale ak to bude nejaka blbosti tak na to rovno zabudniYulgar napísal:Má to súvis s anime ale chcel by som to spraviť skôr ako prekvapko preto som sa pýtal
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805266
Angel Beats Jedno z prvých a najsmutnejších ktoré som videla.Veriza napísal:Neviem to je tazke povedat skoro vsetci boli dobre ale tak asi najlepsie boli alchymista lebo bol dlhy a aj po vela castiach ma stale bavil, angel beats bolo super aj ked smutne na konci, death note a najlepsia bola ale asi kaguyaAndroid napísal:@Veriza aké je zatiaľ najlepší anime od Lighta, ktoré si videla?
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
angel beats bolo super tiež to bolo asi anime čo som videl keď som s anime začínal
no pri Yulgim neni nič isté ale keď povedal, že je to niečo s anime tak hádam to bude safeVeriza napísal:No tak vsak ked prides tak mi to mozes dat ale ak to bude nejaka blbosti tak na to rovno zabudniYulgar napísal:Má to súvis s anime ale chcel by som to spraviť skôr ako prekvapko preto som sa pýtal
Zakryl to za anime ale chce ti ukázať svoje tentacle.Veriza napísal:No tak vsak ked prides tak mi to mozes dat ale ak to bude nejaka blbosti tak na to rovno zabudniYulgar napísal:Má to súvis s anime ale chcel by som to spraviť skôr ako prekvapko preto som sa pýtal
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
peter12 dal like na tento príspevok
Hej hej pozeram prave Dokukala som cast idem pozriet battleon a pokracujemCapt. rhubarb napísal:PS: Teraz si všímam v anime topicu, že máš práve novú Kaguyu rozpozeranú
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou