Little talks s Verizou
+19
KickPato
mAt3s25
Capt. rhubarb
Mrdofúz
G.Z.L
Nastic Fantastic
FrActraL
Peny
LightBringer
peter12
Veriza
Lionfish
Peter Pettigrew
Yulgar
Android
Spammer
nucleon
Sverige
XezepusMECHA
23 posters
Strana 4 z 40
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ne to neviem odkial masPeter Pettigrew napísal:Ty mu volas o druhej rano? 🤔Veriza napísal:Vsak to je jedno light nema cas on ti niekedy nedvihne ani cez den a niekedy zase zodvihne aj o druhej ranonucleon napísal:Lightovi nemá zmysel volať po polnoci, ten je už vtedy väčšinou tak v p**i, že nereaguje na telefóny Tak ste sa fajn zabavili teda, paráda. Minulý Silvester si bola niekde? Nespomínam siVeriza napísal:Walking dead my uz pred polnocou lebo sa to strasne rychlo rozbehlo a po polnoci uz neviem ako isiel cas. Viem ze som niekedy volala spamerovy a Lightovy ale nemyslelea som si ze bolo uz tolko hodin ked som sa rano pozrela na historiu hovorovnucleon napísal:My sme boli tiež Walking Dead na Silvestra. Minimálne po polnoci...Veriza napísal:Prezila som ale vecer som bola mrtvaPeter Pettigrew napísal:Prezila si? 😂😂😂 Light ti aspon zdvihol ked Spammer uz niekde lezal vtedy?
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1119536
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
BývaloLightbringer napísal:Chodieval si?Nastic Fantastic napísal:Tie časy školských večierkov plných mladých ľudí, to bolo niečo!
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
By three methods we may learn wisdom:
First, by reflection, which is noblest;
Second, by imitation, which is easiest;
and third by experience, which is the bitterest.
Nastic Fantastic- Level 15 | Rezident Battleonu
Mesto : na západnom Slovensku :)
Meno : 100 ročný z krčmy
Dukáty : 434585
Toľko ich bolo, až by som neveril, že niekto z vás ich absolvoval viac. Ale to už bolo dávno
Laws are spider webs through which the big flies pass and the little ones get caught.
A ti co si joker kde si ti chodil na zabavi co si tam hodil mudrovat iba
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Veriza ja o druhej tiez volam frajerke teda ona mne ked nemoze zaspat vi dievcata mi pre vas vsetko porobime aj vam zodvihneme o polnoci druhej rano moja frajerka vie ze ja nespim tak vie ze mi moze hocikedi zavolat ked jej nezdvihnem je nastvana a misli si veciVeriza napísal:Ne to neviem odkial masPeter Pettigrew napísal:Ty mu volas o druhej rano? 🤔Veriza napísal:Vsak to je jedno light nema cas on ti niekedy nedvihne ani cez den a niekedy zase zodvihne aj o druhej ranonucleon napísal:Lightovi nemá zmysel volať po polnoci, ten je už vtedy väčšinou tak v p**i, že nereaguje na telefóny Tak ste sa fajn zabavili teda, paráda. Minulý Silvester si bola niekde? Nespomínam siVeriza napísal:Walking dead my uz pred polnocou lebo sa to strasne rychlo rozbehlo a po polnoci uz neviem ako isiel cas. Viem ze som niekedy volala spamerovy a Lightovy ale nemyslelea som si ze bolo uz tolko hodin ked som sa rano pozrela na historiu hovorovnucleon napísal:My sme boli tiež Walking Dead na Silvestra. Minimálne po polnoci...Veriza napísal:Prezila som ale vecer som bola mrtvaPeter Pettigrew napísal:Prezila si? 😂😂😂 Light ti aspon zdvihol ked Spammer uz niekde lezal vtedy?
Tak bodaj by tebe nevolala o druhej v noci keď vtedy si ešte len v polke svojho dňa
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234973
Yulgar ty čo si si dal za avatar zase
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 30
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011431
Mrdofúz- Level 20 | Rytier Battleonu
Dukáty : 1012352
nucleon dal like na tento príspevok
Osobnosť LightBringer a osobnosť Paul McCartney?Peny napísal:Koľko ich má? Na chate nám raz predstavil všetky svoje osobnosti, pamätáš si?
PS: To logo..
Čo je to prosím ťa za stránku, kde sa dajú prečítať tie mangy? Tá s tým "n"-kom s krídlami?
Ehm ehm n.. ehm hen.. ehm ehm tai... netuším ako sa volá tá stránka
Mrdofúz- Level 20 | Rytier Battleonu
Dukáty : 1012352
Capt. rhubarb- Level 21 | Epický užívateľ
Dukáty : 1150534
Lionfish napísal:A ti co si joker kde si ti chodil na zabavi co si tam hodil mudrovat iba
Ja neviem o com sa tu vy baviteMrdofúz napísal:HH? Čo to je? Prvýkrát vidím to logo.
Neviem kde ste zobrali to ze ja volam Lightovy o druhej rano vsak ja mu zavolam este pred polnocou a dakedy volame do druhej rana ale to je rozdiel ne ze mu zavolam len tak v nociLionfish napísal:Veriza ja o druhej tiez volam frajerke teda ona mne ked nemoze zaspat vi dievcata mi pre vas vsetko porobime aj vam zodvihneme o polnoci druhej rano moja frajerka vie ze ja nespim tak vie ze mi moze hocikedi zavolat ked jej nezdvihnem je nastvana a misli si veciVeriza napísal:Ne to neviem odkial masPeter Pettigrew napísal:Ty mu volas o druhej rano? 🤔Veriza napísal:Vsak to je jedno light nema cas on ti niekedy nedvihne ani cez den a niekedy zase zodvihne aj o druhej ranonucleon napísal:Lightovi nemá zmysel volať po polnoci, ten je už vtedy väčšinou tak v p**i, že nereaguje na telefóny Tak ste sa fajn zabavili teda, paráda. Minulý Silvester si bola niekde? Nespomínam siVeriza napísal:Walking dead my uz pred polnocou lebo sa to strasne rychlo rozbehlo a po polnoci uz neviem ako isiel cas. Viem ze som niekedy volala spamerovy a Lightovy ale nemyslelea som si ze bolo uz tolko hodin ked som sa rano pozrela na historiu hovorovnucleon napísal:My sme boli tiež Walking Dead na Silvestra. Minimálne po polnoci...Veriza napísal:Prezila som ale vecer som bola mrtvaPeter Pettigrew napísal:Prezila si? 😂😂😂 Light ti aspon zdvihol ked Spammer uz niekde lezal vtedy?
Capt. rhubarb napísal:Ehm ehm n.. ehm hen.. ehm ehm tai... netuším ako sa volá tá stránka
To je hentaihaven ale uz to asi zrusilipeter12 napísal:Yulgar ty čo si si dal za avatar zase
A kedi ste volali najdlhsie dokedi princezna ja so svojou frajerkou raz 7,5 hodin vkuse zblaznil som sa sialeni somVeriza napísal:Neviem kde ste zobrali to ze ja volam Lightovy o druhej rano vsak ja mu zavolam este pred polnocou a dakedy volame do druhej rana ale to je rozdiel ne ze mu zavolam len tak v nociLionfish napísal:Veriza ja o druhej tiez volam frajerke teda ona mne ked nemoze zaspat vi dievcata mi pre vas vsetko porobime aj vam zodvihneme o polnoci druhej rano moja frajerka vie ze ja nespim tak vie ze mi moze hocikedi zavolat ked jej nezdvihnem je nastvana a misli si veciVeriza napísal:Ne to neviem odkial masPeter Pettigrew napísal:Ty mu volas o druhej rano? 🤔Veriza napísal:Vsak to je jedno light nema cas on ti niekedy nedvihne ani cez den a niekedy zase zodvihne aj o druhej ranonucleon napísal:Lightovi nemá zmysel volať po polnoci, ten je už vtedy väčšinou tak v p**i, že nereaguje na telefóny Tak ste sa fajn zabavili teda, paráda. Minulý Silvester si bola niekde? Nespomínam siVeriza napísal:Walking dead my uz pred polnocou lebo sa to strasne rychlo rozbehlo a po polnoci uz neviem ako isiel cas. Viem ze som niekedy volala spamerovy a Lightovy ale nemyslelea som si ze bolo uz tolko hodin ked som sa rano pozrela na historiu hovorovnucleon napísal:My sme boli tiež Walking Dead na Silvestra. Minimálne po polnoci...Veriza napísal:Prezila som ale vecer som bola mrtvaPeter Pettigrew napísal:Prezila si? 😂😂😂 Light ti aspon zdvihol ked Spammer uz niekde lezal vtedy?
Do druhej rána. Kamarát taky ...Veriza napísal:Neviem kde ste zobrali to ze ja volam Lightovy o druhej rano vsak ja mu zavolam este pred polnocou a dakedy volame do druhej rana ale to je rozdiel ne ze mu zavolam len tak v nociLionfish napísal:Veriza ja o druhej tiez volam frajerke teda ona mne ked nemoze zaspat vi dievcata mi pre vas vsetko porobime aj vam zodvihneme o polnoci druhej rano moja frajerka vie ze ja nespim tak vie ze mi moze hocikedi zavolat ked jej nezdvihnem je nastvana a misli si veciVeriza napísal:Ne to neviem odkial masPeter Pettigrew napísal:Ty mu volas o druhej rano? 🤔Veriza napísal:Vsak to je jedno light nema cas on ti niekedy nedvihne ani cez den a niekedy zase zodvihne aj o druhej ranonucleon napísal:Lightovi nemá zmysel volať po polnoci, ten je už vtedy väčšinou tak v p**i, že nereaguje na telefóny Tak ste sa fajn zabavili teda, paráda. Minulý Silvester si bola niekde? Nespomínam siVeriza napísal:Walking dead my uz pred polnocou lebo sa to strasne rychlo rozbehlo a po polnoci uz neviem ako isiel cas. Viem ze som niekedy volala spamerovy a Lightovy ale nemyslelea som si ze bolo uz tolko hodin ked som sa rano pozrela na historiu hovorovnucleon napísal:My sme boli tiež Walking Dead na Silvestra. Minimálne po polnoci...Veriza napísal:Prezila som ale vecer som bola mrtvaPeter Pettigrew napísal:Prezila si? 😂😂😂 Light ti aspon zdvihol ked Spammer uz niekde lezal vtedy?
Veriza, ty sem ešte stále chodíš?
Vek : 32
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450713
Ty s v tychto strankach nejako vyznasLionfish napísal:To je hentaihaven ale uz to asi zrusilipeter12 napísal:Yulgar ty čo si si dal za avatar zase
To si s nou tolko dlho volal dobrovolne?Lionfish napísal:A kedi ste volali najdlhsie dokedi princezna ja so svojou frajerkou raz 7,5 hodin vkuse zblaznil som sa sialeni somVeriza napísal:Neviem kde ste zobrali to ze ja volam Lightovy o druhej rano vsak ja mu zavolam este pred polnocou a dakedy volame do druhej rana ale to je rozdiel ne ze mu zavolam len tak v nociLionfish napísal:Veriza ja o druhej tiez volam frajerke teda ona mne ked nemoze zaspat vi dievcata mi pre vas vsetko porobime aj vam zodvihneme o polnoci druhej rano moja frajerka vie ze ja nespim tak vie ze mi moze hocikedi zavolat ked jej nezdvihnem je nastvana a misli si veciVeriza napísal:Ne to neviem odkial masPeter Pettigrew napísal:Ty mu volas o druhej rano? 🤔Veriza napísal:Vsak to je jedno light nema cas on ti niekedy nedvihne ani cez den a niekedy zase zodvihne aj o druhej ranonucleon napísal:Lightovi nemá zmysel volať po polnoci, ten je už vtedy väčšinou tak v p**i, že nereaguje na telefóny Tak ste sa fajn zabavili teda, paráda. Minulý Silvester si bola niekde? Nespomínam siVeriza napísal:Walking dead my uz pred polnocou lebo sa to strasne rychlo rozbehlo a po polnoci uz neviem ako isiel cas. Viem ze som niekedy volala spamerovy a Lightovy ale nemyslelea som si ze bolo uz tolko hodin ked som sa rano pozrela na historiu hovorovnucleon napísal:My sme boli tiež Walking Dead na Silvestra. Minimálne po polnoci...Veriza napísal:Prezila som ale vecer som bola mrtvaPeter Pettigrew napísal:Prezila si? 😂😂😂 Light ti aspon zdvihol ked Spammer uz niekde lezal vtedy?
Vsak sem chodim hlavne kvoli tebemAt3s25 napísal:Veriza, ty sem ešte stále chodíš?
Spammer dal like na tento príspevok
Strana 4 z 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou