Arizona Heat (2012)
+24
Voltaire
Okatá Benderka
Gaius Julius Caesar
nucleon
G.Z.L
Maťo=)
Peny
Synko
Fusion
Nikuška
Rasky
Quadro'Ye
LightBringer
mAt3s25
Yulgar
KickPato
K7BO
Dodes
marko221
Android
Spammer
FrActraL
XezepusMECHA
Peter Leopold
28 posters
Strana 41 z 41
Strana 41 z 41 • 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Re: Arizona Heat (2012)
Brali by sme Po dovolenke sa môžeme dohodnúť, beriem na vedomieSpammer napísal:
... Peťo: Keby som ťa pozval na pizzu aj s priateľkou Hyu, aby som ju trocha spoznal, bral by si? :)Bolo by to pre mňa niečo nové, spoznať takého človeka, ako je ona, vieš ako...
1 day lefts, ja sa teším už veľmi dlho Robonucleon napísal: Asia's coming! Už sa začínaš tešiť?
Áno mám. A je ich viacAndroid napísal: Peťo, máš doma kaktus?
Znie to tak, ako si to prečítaš, ale súhlasím s tebou, tiež používam slovenskú podobu (tú nesprávnu)Yulgar napísal:Peťo: Krásne meno má priateľka. Ale v slovenčine znie krajšie ako v KR
30.6 - 10.8Android napísal: whistle)Peťo ako dlho sa chystáš Áziovať?
To ma ani nestraš, že možno...Android napísal:Fajne vychytal chalan. Hyun bude v podstate doma, Peťo sa nestratí... možno
Počítal som s tebou Yulgar, ale letím i ja, tak možno nabudúce.Yulgar napísal:Peťo, ak by si sa náhodou rozhodol, že nechceš letieť, tak mi kľudne daj letenku, hádam nepôjde Hyuna sama, postarám sa o ňu.
To neodmietneme. Na túto ponuku nezabudnem, počítaj s ňou.Nikuška napísal:Peťo musíte skočiť s frajerkou do Skalice na nanuk, pozývam vás.
Kúpené, odložené v peňaženke...G.Z.L napísal:Letenky už kúpené?
R. FedererLightBringer napísal:Petríček... tvoj najobľúbenejší tenista je ...?
Ten príspevok si ešte pamätám. Dokonca som hneď deň na to išiel do obchodu, aby som si tú tyčinku kúpil.Mrdofúz napísal:Viete o tom, že autor tejto témy má vlastnú čokoládku?
Princezná sa má dobre a veľmi sa teší na zajtra.nucleon napísal:Petrík, ako sa má tvoja princezná?
Ďakujem pekne. No jeden z nás sa stále stratiť môže, pokojne si to mohol dopísať.Android napísal:Peťo a Hyun, užite si dovolenku, viem, že vám bude krásne, tíško závidím, ale prajem vám to moc. x))Chcel som napísať, aby ste sa tam nestratili, ale potom mi doplo, že .. no
Veľmi dobre to pozná a je to jedno z miest, na ktoré sa chceme ísť pozrieť.LightBringer napísal:Čožéééé, toto, že naozaj existuje?
Spýtaj sa Hyu, či to pozná
Už aj ja... musím si ju niekedy zahrať... Flawless...FrActraL napísal:Nechcem vás ľakať.
Ale stali ste sa nositeľmi flawless nákazy. Absolutely nákazy.
... absolutely flawless...
30.6. vo večerných hodináchLightBringer napísal:Peťo, kedy to letíte?
Rezance? Veď tie sú aj tu, ale fajn. Viem, že máš zbierku zahraničných mäsitých a bezmäsitých pokrmov. Zvláštne by bolo, že to bude tvoj prvý prírastok do bezmäsitých.nucleon napísal:Petrík, doneste mi z Koreje rezance. Ďakujem.
Ja som Appleák aj Androiďák v jednom, tak ti snáď poradím.Mrdofúz napísal:Leo ty sa vyznáš v technike, potreboval by som poradiť medzi dvoma mobilnými telefónmi.
Bude to mobil pre mňa, nie som extrémne náročný užívateľ, ale ide o dve rozdielne značky a aj OSka, tak by som potreboval znať tvoj názor.
Moje hlavné požiadavky: rýchly internet (to je hlavné), nech je to svižné, aby mi vydržal aspoň 2 roky v plnom výkone, miesto min. 8GB, dobrá kvalita zvuku (tiež veľmi dôležité), nech prehráva videá v dobrej kvalite a kvalitný foťák a kamera by tiež neboli na zahodenie, takisto by som potreboval, aby bol prehľadný, nech mám jednoduchý prístup k ikonám (hlavne ich potrebujem prehľadne prerozdeľovať) a čo ešte... asi nič, ak ma niečo napadne, dopíšem.
a na výber sú: iPhone 4s 16GB a HTC Sensation XE, ďakujem za tvoj čas
Ak mám ísť na tvoje požiadavky v poradí, tak rýchly internet má aj iPhone, aj HTC, svižnosť to isté... ten plný výkon v dobe 2 rokoch záleží od toho, ako budeš smartfón používať, ale pokiaľ rozumne, 2 roky ti v plnom výkone vydržia oba. Miesto sedí na oba, do HTC Sen. odporúčam 8GB externú pamäť, ten smart bez problémov unesie aj 16GB, ale pri úplnom zaplnení by sa výkon o čosi spomalil. Pri kvalitu zvuku sa prikláňam k XE, foťák a kamera sú podobné na oboch.
Zásadná vec je prerozdeľovanie a jednoduchý prístup k ikonkám. Android som si aj ja vybral kvôli homescreen, ktorá je k dispozícii. Tá však Appleu chýba a ja osobne to považujem za veľký dôvod, prečo by som si na tvojom mieste vybral práve HTC. Koniec koncov sú to kvalitou podobné smartfóny, len XE spĺňa viac z tvojich požiadaviek a po dizajnovej stránke je na môj vkus aj lepšie riešený.
Moja rada: HTC
OrigošYulgar napísal:Peťo, ja mám otázku Rodičia Hyun-Jae sú obaja origoš Kórejčania?
ChicagoAndroid napísal:
Peťo, komu si fandil/fandíš tohtoročnú Play-Off?
Zvykol som si, odkedy ty robíš z ľudí fašírkymAt3s25 napísal: Zabavte sa v tej Ázii lásky moje. A dávajte na seba pozor, počul som, že tam z ľudí robia ryžu.
Dresy - spokojnosť | som rád, že na dresoch bude aj výrazné logo, nie len text "Dallas"XezepusMECHA napísal:
Logo - nie | hodí sa mi do iného športu, u Stars by som logo vôbec nemenil, ale je to len o zvyku, nie je to niečo, čo by som nezniesol
Pamätám siKickPato napísal:Peťas, opatrne na chate, nech ťa to nepoznačí a nezabudneš, že máš letieť potom.
Na chate? Prekukol som ťa a preto som ich na chatu ani nebral.nucleon napísal:Pokazil si mi to. Na chate som mu chcel čorknúť letenky.
Práve naopak, má ho rada.Spammer napísal: Peťo, nebojí sa Hyun lietania?
Ľúbi, ľúbi. Tak ak pozveš aj mňa, s radosťou s tebou pôjdeme Tomáš.XezepusMECHA napísal:Leonidas, ľúbi Hyunka plávanie? žeby som ju pozval na plaváreň/kúpalisko/jazerko... (aj teba )
Pepsi Korea veľmi dobréK7BO napísal:Oh.. really?
Neviem odpovedať. Ešte som tam nebol, aj keď o chvíľku to tak už nebude, ale teraz neviem spraviť takéto rozhodnutie.Yulgar napísal: :?:Peťo mám na teba takú otázku.
Vedel by si si predstaviť život v Južnej Kórei?
Pravdu povediac som si na zvykol, tak veruže aj budú. , ale som si istý, že Tomáš nájde alternatívu a vytvorí Mini Question Time stretká, kde to bude prebiehať osobne vo forme interview.Spammer napísal: Nebudú ti chýbať Mini Question Times Peťo?
S tým ste mi spravili veľkú radosť!KickPato napísal:A toto sa bude hrať LIVE na chate
... to the place I belong...Spammer napísal:Country roads, take me home...
Taká pekná je len jednaYulgar napísal:Peťo mám na teba prosbu. Prines mi z dovolenky z Kórei peknú kórejčanku, najlepšie by bolo, keby takú, ako máš ty. Ďakujem.
ČínaFrActraL napísal:Peťo, akú najväčšiu krajinu Hyun navštívila?
Pozdrav bude odovzdaný!Android napísal: Pozdrav Hyun Peťo, od Androiďáka.
To si cením. Dúfam, že ich bude stále viac a viac.Mrdofúz napísal:Peťo Leopold máš u mňa veľký rešpekt za to, aké miesta navštevuješ.
Slovensky a anglicky. Kórejčinu mám zatiaľ ako súkromné doučovanie.Yulgar napísal:Peťo akými jazykmi komunikujete spoločne Hyun?
Android napísal:Peťo...
alebo
Robbie Williams bol spevák, na ktorom som vyrastal, jeho hudba sa mi zapáčila od prvého momentu, čo som ho počul. Vypočul som si aj nový album, taktiež sa mi páčil, ale na staré dobré ako Radio, Angels, Feel, She's The One, Supreme alebo Tripping nezabudnem nikdy. Veľmi dobrá hudba, idem si niečo vypočuť, ďakujem za tip.Android napísal:Peťo, čo hovoríš na Robbieho Williamsa? Tuším som počul niečo také, že si mal veľmi rád jeho hudbu.
Doplním - legendárna klasika 100Yulgar napísal:Peťo, zhodnoť túto klasiku ->
...od 0 do 100 bodov
Obľubuje, čo by to bolo za chlapa.Mrdofúz napísal:Tak to je super Xezepus :Dteším sa naň :D:D
Dozvedel som sa, že autor tejto témy obľubuje Whiskey drinks, obľubuje autor aj pivko?
mAt3s25 napísal:Ty! Ty Peter!
Ty si super!
Ty! Ty Matúš!
Ty si úžasný!
Ty si úžasný!
Ďakujeme Martin.LightBringer napísal:Peťo, šťastný a bezpečný let vám prajem
Mám pocit, že ten slovenský ide lepšie... ... to vieš, šikovnejší študentnucleon napísal:Ako Petrík, pokročili ste s hodinami jazykov? (slovenského a kórejskeho pre nechápavejších )
Má externé štúdium v Košiciach na UPJSSynko napísal:Peťo, mňa by zaujímalo... študuje tvoja priateľka ešte? Ak áno tak kde? 19 rokov, akurát vysokoškoláčka
Za málo Maťka A ešte mám pre teba jeden veľmi podobný darček, ale ten až keď sa vrátim, bude sa ti páčiťPeny napísal:Peťkooo, ďakujem za tričko :***
Tiesto - Adagio For Strings, Armin van Buuren - This Light Between UsAndroid napísal:Peťooo!!! Napíš nejaký super trance track, ktorý sa ti ľúbi.
Dám prečítať Hyun, ďakujem za tip!KickPato napísal:Leo, kamarát môj. Keď už si to môžeš takto dopriať, tak počas letu odporúčam kvalitnú masáž! Lepšie sa ti letieť bude.
Viem a ochutnám. " longdesc="98" />G.Z.L napísal:Peťo, vieš čo je Soju (??)?
Ďakujeme NicoleNikuška napísal:Šťastný let vám prajem Peťko a Hyun-Jae
Takisto som pozeral a súhlasím, je tam mnoho miest, ktoré treba vidieť.K7BO napísal:No pozeral som nejaké miesta, ktoré sa v SEOULe dajú navštíviť a teda... máš tam čo navštevovať.
Chalani to zvládnu, o tom vôbec nepochybujem.nucleon napísal:Petrík budeš svojim Dargovčanom chýbať.. ale zaslúžiš si oddych, zabav sa v Ázii kamarát!
Ďakujem, zabavím.
Myslím, že sa dohodneme. Výmena prebehne pod mostom (nepoviem kde, kvôli utajeniu). Poľskú krowku mi dones v nepriestrelnom kufríku.LightBringer napísal:Peťo, dones mi ázijský rezanec, vymením za Poľskú krowku.
Priateľka zariadili ubytovanie, nie je to hotel, ani apartmán, ale byt, ktorý dajme tomu patrí jej. Takže nebudeme na nič a na nikoho viazaní.Mrdofúz napísal: Peťo... kde budete s priateľkou ubytovaní?
Veľmi by si nás potešila. Ale ty si užívaj Španielsko a Emiráty, tento rok ste si opäť vybrali krásne krajiny.Peny napísal:Peťkooo letím s vami!
Bleeeeah...nucleon napísal: Peter! Tu navrhovateľ Chrasta...
Budem sa snažiť.Nikuška napísal:Peťo nestať sa mi, dobre?
Jasne Robo, je to jedna z mojich priorít. budeš prekvapenýnucleon napísal:Peťo, nezabudni na suvernír, jasne? Originál Ázioš ešte nemám...
Kórejský jazyk pre mňa zaujímavý určite je a rovnako ázijské jazyky všeobecne. Momentálne sa snažím zapamätať si čo najviac znakov z Hangul (kórejskej abecedy), je to celkom obtiažne. Ale mám skvelého učiteľa a na každú hodinu kórejčiny sa veľmi teším.G.Z.L napísal:Peťo , je pre teba Kórejský jazyk zaujímavý? Tak celkovo, či by ťa bavilo rozprávať sa s kórejskymi ľudmi a pod.
Je to neuveriteľné, fakt som to nečakal. 30 Days in Texas ma veľmi prekvapil a nedúfal som, že to isté sa podarí aj Arizona Heat. ĎakujemAndroid napísal: Peťo... ochvíľu 1000 príspevkov aj v tejto téme... neuveriteľné, ale zaslúžené...
Veľmi náročná otázka. Pocitovo, to je zaujímavé pomenovanie, som si istý, že pocitovo samo o sebe nefunguje, vždy sa to týka viacerých faktorov. Cesta lietadlom je pohodlnejšia, z cesty autom môže byť väčší pôžitok ale vybrať pocitovo lepšiu, neviem.FrActraL napísal:Peťo, preferuješ cestu lietadlom alebo autom? (pocitovo, bez ohľadu na vzdialenosť)
Som rád, že si priložil svoju fotku ako varovanie, budem si dávať pozor.nucleon napísal:Peterík daj si pozor... vraj v Kórei chytajú ľudí do vriec a strihajú im vlasy...
... takto scary, really scary!
Drž sa priateľu, cez víkend si pripijeme
Ďakujem, dnes sa vidíme.
VečerYulgar napísal: Odlet máte ráno, cez deň alebo večer Peťo?
Pekná odpoveď na Robov príspevokKickPato napísal:pozerám, že potom aj ty si bol v Kóreinucleon napísal:Peterík daj si pozor... vraj v Kórei chytajú ľudí do vriec a strihajú im vlasy...
... takto scary, really scary!
Drž sa priateľu, cez víkend si pripijeme
Leo, nerobte bordel na byte od Hyun! Srandujem robte bordel, zničte to tam!!
Máme to tam zničiť? ... a bez teba? Už sa snažíš odvyknúť si ničiť veci v bytoch, chatách, domoch?
Videl som pár fotiek, ale ozaj len pár a byt sa mi veľmi páčil! Som zvedavý a teším sa.LightBringer napísal:Veľký byt má Hyu? či bude priestor na srandy
Nepočúva. preferuje iný štýl hudbySpammer napísal:Peťo, keď už nás je tu toľko trancerov (trancer = fanúšik trance hudby ), tak počúva tvoja Hyun-Jae niečo také?
Sme veľmi radi, že koláčiky chutili, my sme si tiež veľmi pochutnali.KickPato napísal:Peťo, moja mamka pochválila tvoju kočku za tie koláčiky, ktoré nám upiekla. Odkáž
ÚplneMrdofúz napísal:Budete sami úplne sami na byte?
... úplne?
Neexistuje, ale po tvojom príspevku určite existovať bude, ďakujeme za tip.Android napísal:Neupečte sa v tom teple! Doprajte si pravidelnú ľadovú masáž, ak taká existuje.
Samozrejme, ak k tomu sme sa dostali a úprimne musím Hyun pochváliť, ide jej to naozaj veľmi dobre!FrActraL napísal:Leon, učíš Hyun-jae okrem slovenského jazyka aj hru na gitare?
Samozrejme...Synko napísal: Ešte sa ti páči country Peter?
Fuuuh... taký film som nevidel už veľmi dlho, ale samozrejme, že sa mi páčili. A snáď ťa neurazím, ale vždy som mal radšej Galov.Gaius Julius Caesar napísal:Odveci, ale páčia sa ti filmy/rozprávky s Asterixom a Obelixom? (a Idefixom, Panoramixom, Getafixom, Dogmatixom, Vitalstatistixom, Geriatrixom...)
Gratulujem!LightBringer napísal:Už som prišiel na otázku, ktorú som sa ťa chcel spýtať pred mesiacom Peťo.
Ten Hyun-in byt máte priamo v meste/mestskej časti alebo niekde ako, hm... neviem to nazvať... prítržok mesta. kapiš to?
Prítržok to nieje priamo v meste
Boardwalk Empire, veľmi dobrý mafiánsky seriálSpammer napísal:Peťo, nemáš nejaký rozpozeraný seriál, čo by si mi poradil? Najlepšie nejaký mafiánsky, niečo také by som si čekol teraz.
Maťka:Peny napísal:Peťko:
Ochutnal obe, súhlasím s Matúšovým výberom, Imperial Blue je vynikajúca. Ale chutili mi obeXezepusMECHA napísal:...Chutnal si?.. Ktorá je lepšia?
LightBringer napísal:Dobré ráno rádio FrActraL. Som váš fanúšik od vašeho počiatku, ba ešte aj skôr. Chcel by som vás poprosiť, či by ste mi mohli zahrať niečo príjemne letné a tanečné, aby sa dnes večer príjemnejšie cestovalo na skvelú chatu za mojimi priateľmi. Vonku je skutočne teplo a zachrániť ma môže vaša hudba! Váš fanúšik, Martin Colorík.
Neviem, či to je mojimi americkými príbehmi, ktoré sme si v pokoji večer rozprávali... ... povedala, že by sme si mali niekedy naplánovať aj výlet do USA.Yulgar napísal:Peťo, láka tvoju Hyu aj zámorie typu America?
To nebude potrebné Juro.Spammer napísal:Haha, sa moc neteš, budeš mu musieť vyplatiť honorár za questions.
To beriem.Yulgar napísal:flaša jacka postačí
Úžasné video! Ďakujem.Quadro'Ye napísal:Len aby si mal lepšiu predstavu, kam ideš.
To som rád. Chcel som sa ísť na vás aspoň pozrieť, ale ak sa ešte niekedy zozbierate v takej zostave, ako to bolo minulý víkend, strávim ho s vami celý.Android napísal:Peťo si úplne, že fajn típek!!! Škoda, že si nebol na chate dlhšie, ale som vďačný, že si nás prišiel pozrieť.
Ak reagujeme na chatu, tak ty si Kapitán Rum!Spammer napísal: Peťo, ty si (kapitán) Jack!
Ale Tomáš, nepreháňaj.XezepusMECHA napísal:Ty si celebrita Leo! Pár minút si bol na chate a zožal si tony slávy...
Vynikajúca. Užil som si aj ten jeden deň, ktorý som s vami strávil, ak bude nabudúce, tak to už bude na dlhšie.LightBringer napísal: Peťo... ako sa páčila chata?
Ani nie, veď ak hej, tak si nejaký kúpime, tam ich bude dosť. A pokiaľ si myslel tie nenahraditeľné americké... tak s tými som v telefonickom kontakte, každý deň si voláme.G.Z.L napísal:Dobrý výber, určite sa mu to bude páčiť.
Peťo, nebudú ti v KR chýbať kaktusy?
Aj vy ste boli super, kočky. Pozdravujem vás.Nikuška napísal:Peťkoooo... Pozdravujeme ťa s Viki bol si úplne super.
1. ŠpanielskoGaius Julius Caesar napísal:Toto tvoje rádio je neskutočné FrActraL ale vkus máš zaujímavý
Peťo, vyber si pre teba najzaujímavejšie z radu:
1. Mexiko, Portugalsko, Španielsko
2. Arizona, Texas, New York
3. Tenis, squash, ping pong
4. Hokej, hokejbal, florbal
5. Pivo, víno, Borovička
2. Arizona & Texas (nemožné označiť jedno)
3. Tenis
4. Hokej
5. Pivo
O tom som nepochyboval, vyberal som pre teba ten najlepší.Peny napísal: Peťko, J. D. top od teba sa všetkým páčil, vravela som!
Jasná vec Matúš. ĎakujememAt3s25 napísal:Petro, lietadlo sa už pripravuje, prajem vám šťastný a bezpečný let. A užívajte si voľný byt, viete ako. v))ale potichu!
Tak poďme na to...Mrdofúz napísal:Peťo, o chvíľu cestuješ na úplne iný kraj sveta, ale keď sme stále v Arizona Heat (2011), tak ti dám takú krátku a rýchlu hru.
Napíš prvé slovo, ktoré ťa napadne s spojení s Arizonou:
... na písmeno A:
... na písmeno G:
... na písmeno J:
... na písmeno K:
... na písmeno M:
... na písmeno P:
... na písmeno R:
... na písmeno T:
... na písmeno V:
Good Luck
... na písmeno A: Arizona
... na písmeno G: Grand Canyon
... na písmeno J: Jobing.com (aréna vo Phoenixe)
... na písmeno K: KFC
... na písmeno M: Mäso (šťavnatné, grilované...)
... na písmeno P: Phoenix
... na písmeno R: Rednex! (cotton eye joe), na ktorý sme si výborne zatancovali
... na písmeno T: Tucson
... na písmeno V: Voľnosť
Pokiaľ je dobrý, áno. No nepijem ich často, len príležitostne na osvieženie.Yulgar napísal: Peťo, vieš si pochutnať na miešaných drinkoch?
Ďakujem, to si prajeme aj my.Android napísal:MF: Zaujímavá hra
Peťo: Prajem krásne Ázijské počasie, nech nechodíte s Hyu pod dáždnikom...
Nečakal som, že moje príbehy dopadnú tak, ako dopadli. Moja vďaka patrí vám, ktorý ste z Arizona Heat urobili niečo viac, ako len príbeh.Spammer napísal: Peťo, stále sa mi nechce veriť, že toto je tvoj posledný príbeh :/ Len tvoje dva príbehy dokázali niečo úžasné - byť aktívne po CELÝ ROK bez prestávky, dosiahnuť 1000 príspevkov so zakončením vo veľkom štýle (Tomášov MQT) Nuž... tak snáď už vopred - GRATULUJEM a ĎAKUJEM za tieto skvelé story, ktoré som si čítal niekoľkokrát, si fajn chlap.
Psychológia ide veľmi dobre! Už som ti aj odpísal, samozrejme čakám ďalšie otázky, to nebolo všetko, ale potrebujem bližšie informácie o danej veci.FrActraL napísal:Peťo, ako ide psychológia? Poslal som ti cez správu pár otázok, bol by som rád, keby si napísal svoj vlastný názor na ne, pomôžeš mi tým.
Vynikajúca, teraz ju počúvam...nucleon napísal:Country Roads, take me home
To the place I belong
West Virginia, mountain momma
Take me home, country roadsNa chate špeciálne pre teba
Správne rozhodnutie!Peny napísal:nucleon: To je najkrajšia a večná pesnička
Peťkooo.. rozhodla som sa, že letím s vami..
Ty mi ten kaktus aj občas pripomínaš, môžeš. ... na okne, kde len chcešKickPato napísal:Peťo, kebyže som kaktus, môžem ostať v tvojej izbe? Na okne napríklad?
To je milé takisto pozdrav, zlaté dievčaSpammer napísal:Peťo páčiš sa mojej frajerke, rozprávala mi o tebe asi 30 minút a mám ťa od nej pozdraviť.
To si veľmi cením.Spammer napísal:Paťo: wut?! (SS)
Tomáš: ty tomu zase dáš, už to cítim poriadne to precíť, keďže to je GRAND FINAL...
Leo: Si najlepší písač príbehov na fóre každý jeden tvoj príbeh mám prečítaný niekoľkokrát, či Paľka, cestovanie alebo ostatné príbehy... Musím sa opakovať, ale si v tom fakt dobrý
Ďakujem, je to perfektné! Som rád, že si konečne vytvoril template, ktorý si chcel, vyzerá to skvele. A je mi cťou nosiť toto ohodnotenie.K7BO napísal:981.. neskutočné Peťo!
Teším sa na posledno posledný MQT, to bude pekelne dobré jak sa patrí!
---
Peťo: Mám pre teba darček, ocenenie za to, že si toto fórum obohatil o tie najlepšie príbehy! zajtra ho uvidíš vo svojom profile..
Posledný MQT v Arizona Heat...XezepusMECHA napísal:
MINI QUESTION TIME
From Thom-As Mini Cactusos for Pedro ArizonasDnešný hosťom nebude nikto iný ako vzácna osobnosť arizonských púští - Arizona Skelly (bratm Buffala Billa)
1. Ako vyzeralo to horúce arizonské ráno, keď s vami v chatke prespali dve americké dievčatá z príbehu? Bolo niečím nezabudnuteľné?
2. Pripravil som ti pár kategórií z každého púštneho rohu ( ). Ku každej z nich napíš tvoj osobný výber v počte uvedenom od Skellyho (toť náš hosť)
- Dve ázijské krajiny, ktoré navštívila Hyu a päť európskych krajín, ktoré si navštívil ty
- Dve obľúbené slovenské piesonky Hyun, ktoré ťa napadnú ako prvé
- Tri najlepšie westerny!
- Tri kúsky najlepších mafiánskych filmov (epizódy/časti rátame ako jeden film)
- Štyria najobľúbenejší hokejisti z Dallasu (aj tí, ktorí zaň už nehrajú)
- Dvaja najobľúbenejší tenisti
- Dva najobľúbenejšie NHL kluby
- Tri najlepšie pesničky od Depeche Mode
- Tri pesničky od Armina van Buurena, ktoré si rád vypočuješ
- Najlepšia country pesnička Battleon ľudí je ...
3. Tretia otázka je návrh od A. Skellyho, ktorý sa mi v prípade, že ju nezverejním vyhrážal vykostením. Skelly je obávaný kostič! V otázke je 10 bodov, napíš k nim čo tam patrí, pokiaľ si pamätáš pochopiteľne.
Nech sa páči Pedro...
- Ako vyzerala vaša posledná hodina slovensko-kórejského jazyka? Komu to išlo lepšie a kto bol úplne na
smie.. komu to išlo menej lepšie, no!- Chodieva Hyu podporovať Leonarda na zápasy hokejbalové? Kedy naposledy bola a s kým väčšinou chodí?
- Posledná pesnička zahraná ako duet hviezd Leopold & Kyung? (Leopung, Kyupold)
- Posledný šport, ktorí ste spolu robili/hrali... a ako to dopadlo?
- Film, ktorý ste naposledy pozerali bok po boku (sajd baj sajd)...
- Kedy naposledy si mal massage day od Hyu? Po čom to bolo? Aké to bolo? Bola masáž účinná? Je Xezepus sexy?
- Jedlo, ktoré ste naposledy spoločne papali a kde prosím pekne...
- Alcohol drink, ktorý ste si naposledy spolu vychutnávali... a pri akej príležitosti...
- Naposledy ste si dali bozk...
- Naposledy ste spoločne skúšali hebkosť postele (t.j. prespali u jedného z vás)...
4. Dobre vieme, že masáže od Hyu sú tie najlepšie! (z počutia, nie osobne bohužiaľ......) Dostala ázijská krásavica masáž aj od teba? Ak áno, ako to dopadlo?
5. Pedro! Vytvoril som ďalšiu otázku, pre ktorú je potrebný únos tvojho psa! Keďže som pracovne vyťažený, psa mi dones zajtra o 07:24 vcelku v hnedom kufríku a polož mi ho pred dvere. Ja si potom zoberiem... a daj mu predtým poriadne najesť! Prepustím ho, keď ma konečne nechá vyhrať v partičke pokru!.. A keď mi povieš... kde sa chystáte ubytovať po príchode do krásnej Ázie, aký veľký ten byť bude, kde sa nachádza a hlavná otázočka ( ) - budete bývať sami?.. alebo s kamarátmi, kamarátkami, zvieratkami, Xezepusom ...
6. Diskotéka alebo Pub?
7. Hong Kong alebo Tokio?
8. FILM: Arizonský sen (1993) alebo Texas (1941)
9. Cover skladby "Hurt" od Johnny Cash alebo Sevendust
10. Dovolenka s Hyu v... boss)japonskom veľkomeste, v luxusnom mrakodrapovom hoteli v centre s prenádherným výhľadom. Raňajky a obedy v moderných reštauráciách s príjemnou atmosférou, večerné cestovanie po meste na Bentley Continental GT a polnočné prechádzky po vysvietených uliciach alebo leo2)púštnatej americkej krajine na Cadillac DeVille Cabrio bez ubytovania, bez určeného cieľa, s úplnou slobodou a voľnosťou... Noci by ste strávili v aute niekde na kraji cesty a sledovali by ste hviezdy na nočnej oblohe. Po prebudení by ste pokračovali v ceste a užívali si Ameriku vo veľkom štýle!
Arizona Skelly sa pýta... Dá sa zariadiť, aby letel Thom-as Mini Cactusos (XezepusMECHA)>(Tomáš)>(Sexy Hot Cactusos)>(Ja :/) s vami? Pokiaľ nie, bude obesený prvý júnový deň na krivom arizonskom strome o 20:15 ráno. PS: Mohol by spať na koberčeku pred dverami, je na to zvyknutý... a potrebuje pravidelnú masáž... bez pochýb...----------
----------
----------
Mini Question Time je ukončený!
Všetky časti mini otázok s nezabudnuteľnými hosťami máme úspešne za sebou...
... začalo to ešte v Texaskom príbehu - 30 Days In Texas, kde bol pridaný premiérový Mini Question Time.
Vďaka vašej podpore a Leovým skvelým odpovediam som mal chuť vytvárať stále nové a nové časti, až som sa dostal sem... k poslednému - GRAND FINAL...
... Bolo veľmi zábavné vytvárať niečo takéto, najprv to bola myšlienka vytvoriť niečo jednoduché, čo pobaví a myslím, že tá myšlienka v tom aj zostala, ale čím ďalej som na MQT pracoval, tým viac som si na tom dal záležať...
A prečo si to odniesol práve Peťo a jeho príbehy? Odpoveď je ľahká ako moja peňaženka!.. Peťove príbehy dokázali niečo, čo nedokázala ani jedna téma na fóre! Celoročná aktivita bez dlhšej prestávky, neustále nové otázky od užívateľov a ďalšie a ďalšie nápady a otázky v mojej hlave... Peťove príbehy boli bez váhania tie najlepšie na fóre. Neprekonateľný Texas bol nakoniec prekonaný Arizonou, ktorá bude pre mňa najlepšou témou počas celej existencie fóra...
Peťove príbehy boli na dlhšie čítanie.. ale bolo to čítanie záživné, s krásnym dejom, vtipnými, ale aj emotívnymi situáciami a so skvelým výtvarným spracovaním...
JEDNO VEĽKÉ ĎAKUJEM PRE ČLOVEKA, KTORÝ MÁ MÔJ OBROVSKÝ REŠPEKT ZA TO ČO DOKÁZAL A ZA TO, AKÝ JE
... poďme na to
1. ... stretli sme ich, keď sme s kamarátom kráčali po horúcich cestách na kraji Phoenixu. Rovnako ako my, boli dve a sedeli na kraji cesty, boli rovnako ako my na prechádzke a potrebovali si oddýchnuť. Zhodou náhod sme boli unavení aj my, prisadli sme sa a rozprávali sa, otázok sme mali rovnako veľa my, aj americké dievčatá. Večer sme strávili pri ohni s gitarou v ruke, prespali sme a ráno po prebudení zobrali opäť zobrali gitaru, opreli sme sa o chatku do tieňa, bolo veľmi horúce ráno, piesok takmer horel. Hrali sme piesne, ktoré nás napadli... americké, slovenské, rozprávali sme sa o všetkom možnom, pili sme beer a užívali si relax v hurúcej rannej Arizone.
2. Skelly!
- Čína, Japonsko ... Španielsko, Taliansko, Anglicko, Fínsko, Švajčiarsko
- Team - Držím ti miesto, Horkýže Slíže - Vójak miluje ten ruský akcent, ktorý tam Slížaci použili
- Sedem statočných, Vtedy na Západe, El Dorado
- Godfather, Scarface, Godfellas
- Mike Modano, Jere Lehtinen, Ed Belfour
- Federer, Djokovic
- Dallas Stars, Chicago Blackhawks
- Precious, It's No Good, Enjoy the Silence
- This Light Between Us, This Is What It Feels Like, Yet Another Day
- Country Roads! ... take me home, to the place I belong.
3. Pokúsim sa spomenúť si na všetko, lebo skončím... no... vykostený
- Posledná hodina SK-KR jazyka bola minulú nedeľu a bola to viac komédia ako študovanie. menej lepšie to išlo mne, úprimne mi to nešlo vôbec.
- Samozrejme, chodíme spolu a podporuje ma. Ale viac ako ma podporuje sa o mňa bojí, tak si dúfam rýchlo zvykne. Naposledy bola tento utorok a väčšinou chodí so mnou ... a ešte s niekým, kto má chuť na hokejbal, Matúš a Maťka najčastejšie.
- Neuveríte, ale bola to práve naša legendárna COUNTRY ROADS. (a tie mená sú čudné )
- Naposledy sme hrali tenis. Hrali sem štvorhru na antuke v zložení Pedro (Ja) + Hyun proti Maťke a Miške (sestre Juraja Thopera). Vynikajúci zápas, výsledok 1:1 na sety, zhodli sme sa, že tak to aj ostane, hra bola veľmi vyrovnaná
- Indiana Jones: Dobyvatelia Stratenej Archy
- Naposledy to bolo v nedeľu, deň po chate. Bolo to po mojom úžasnom nápade na masáž a bolo to vynikajúce a účinné. Xezepus... JE, bez pochýb sexy. (potom mi pošli 7 euro za toho sexy Xezepusa, čo si chcel napísať )
- Chutné špagety, včera u Hyun doma
- Pivo a pri príležitosti... oddychu a ničnerobenia
- Dnes
- Hebkosť postele, znova... Posledná nedeľa - pondelok
4. Vaše tvrdenie je správne, sú najlepšie A samozrejme, aj ja som sa pokúsil o masáž, nenechám to predsa stále na partnerke pochválila ma, ale naopak to je lepšie, jednoznačne.
5. To je neskutočné pán únosca... V dnešnej dobe aby sme si ešte sami dali unášať domácich miláčikov. Na otázku vám odpoviem hneď teraz a psa vám donesiem, nie kvôli únosu, ale neodolá jednej partičke pokru. A nesnažte sa zakryť, že vás porazil aj v šachu... dáme... scrabble, monopoly, človeče a pexese...
Máme byt v centre mesta, je priestranný viac než som čakal, vyzerá naozaj pekne. Nachádza sa priamo v meste, niekoľko minút cesty od hlavného centra. Je to ale pokojná štvrť s veľmi pekným prostredím. Bývať budeme... s Xezepusom.
6. Pub
7. Tokio
8. Arizonský Sen
9. oba covery sú krásne, ako od Casha, tak od Sevendust, ale Johnny Cash bude u mňa vždy #1
10. Veľmi pekný výber. Napriek tomu, že si v oboch prípadoch vytvoril dokonalé možnosti, moje srdce patrí púštnatej americkej krajine na Cadillacu.
Leo odpovedá... Budem o tom uvažovať... Alebo aj nebudem. Thom-as Mini Cactusos XezepusMECHA Tomáš Sexy Hot Cactusos môže letieť s nami. Pokiaľ vie lietať. A máte tam chybu Skelly, arizonský strom je už narovnaný a je otvorené len do 20:00. Koberček pred dverami je nový, nie aby ho zašpinil! A masáž bude Vždy, keď budem vychádzať a vchádzať do bytu a Tomáš bude ležať na koberčeku, dostane krátku masáž. Pokiaľ sa mi ho nebude chcieť prekročiť.
1000!
Zvláštny, ale krásny pocit, napísať druhú 1000-ku do svojho príbehu.
Musím sa poďakovať za vaše krásne príspevky, ktoré mi vyčarili úsmev na tvári...
... a znova som si mohol vychutnať ten pocit a povedať: DOKÁZAL SOM TO!
Nečakal som to v Texase a už vôbec nie v Arizone...
... vy ste to ale dokázali ste, že napísať príbeh na toto fórum bol dobrý nápad.
Užíval som si každú vetu, ktorú som do príbehu napísal, vedel by som písať omnoho viac, ale snažil som sa vytvoriť niečo, čo sa bude príjemne čítať a ľudí to bude baviť.
Arizona Heat mal byť kratší a jednoduchší príbeh ako 30 Days in Texas, ale po úspechu, ktorý bol texaský príbeh dosiahol som sa rozhodol napísať niečo ešte lepšie.
... som veľmi rád, že sa mi to podarilo a je to vďaka vašej podpore a krásnym motivačným komentárom, ktoré mi písaniu príbehu uľahčili a mohol som si to viac užiť.
Arizona Heat bol príbeh napísaný bez dlhšieho rozmýšľania, nezastavoval som sa nad vetami a vravel si: "Je to dobré? Nezmažem to? Nedá sa to napísať aj inak?...", išlo slovo za slovom a vznikol tento príbeh.
Grafická stránka bola už len hrou, aby príbeh vyzeral dobre aj po obrazovej stránke.
1000 príspevkov... číslo, ktoré by som k tomuto príbehu nepriradil, ale podarilo sa to a pre mňa je toto najväčším ohodnotením mojich príbehov.
Vaše posledné príspevky ma dostali, nečakal som takýto veľkolepý záver, teraz sa cítim ako spisovateľ svetového formátu.
Ešte raz jedno veľké ĎAKUJEM, opäť ste boli úžasní a nesklamali ste.
Good Bye Arizona
Zvláštny, ale krásny pocit, napísať druhú 1000-ku do svojho príbehu.
Musím sa poďakovať za vaše krásne príspevky, ktoré mi vyčarili úsmev na tvári...
... a znova som si mohol vychutnať ten pocit a povedať: DOKÁZAL SOM TO!
Nečakal som to v Texase a už vôbec nie v Arizone...
... vy ste to ale dokázali ste, že napísať príbeh na toto fórum bol dobrý nápad.
Užíval som si každú vetu, ktorú som do príbehu napísal, vedel by som písať omnoho viac, ale snažil som sa vytvoriť niečo, čo sa bude príjemne čítať a ľudí to bude baviť.
Arizona Heat mal byť kratší a jednoduchší príbeh ako 30 Days in Texas, ale po úspechu, ktorý bol texaský príbeh dosiahol som sa rozhodol napísať niečo ešte lepšie.
... som veľmi rád, že sa mi to podarilo a je to vďaka vašej podpore a krásnym motivačným komentárom, ktoré mi písaniu príbehu uľahčili a mohol som si to viac užiť.
Arizona Heat bol príbeh napísaný bez dlhšieho rozmýšľania, nezastavoval som sa nad vetami a vravel si: "Je to dobré? Nezmažem to? Nedá sa to napísať aj inak?...", išlo slovo za slovom a vznikol tento príbeh.
Grafická stránka bola už len hrou, aby príbeh vyzeral dobre aj po obrazovej stránke.
1000 príspevkov... číslo, ktoré by som k tomuto príbehu nepriradil, ale podarilo sa to a pre mňa je toto najväčším ohodnotením mojich príbehov.
Vaše posledné príspevky ma dostali, nečakal som takýto veľkolepý záver, teraz sa cítim ako spisovateľ svetového formátu.
Ešte raz jedno veľké ĎAKUJEM, opäť ste boli úžasní a nesklamali ste.
Good Bye Arizona
Peter Leopold- Level 16 | Super-prispievateľ
Vek : 30
Mesto : Dallas, TX 1934
Meno : Pietro Leopoldes
Dukáty : 402632
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Strana 41 z 41 • 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Strana 41 z 41
Povolenie tohoto fóra: