Arizona Heat (2012)
+24
Voltaire
Okatá Benderka
Gaius Julius Caesar
nucleon
G.Z.L
Maťo=)
Peny
Synko
Fusion
Nikuška
Rasky
Quadro'Ye
LightBringer
mAt3s25
Yulgar
KickPato
K7BO
Dodes
marko221
Android
Spammer
FrActraL
XezepusMECHA
Peter Leopold
28 posters
Strana 40 z 41
Strana 40 z 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Re: Arizona Heat (2012)
Tomu hovorím oddanosť! Veľa šťastia, nenormálne sa na to teším.XezepusMECHA napísal:| MINI QUESTION TIME |
2:05 - Stále sa pracuje...
P.S.: Krásny avatar Tomáš
P.S.2: Krásny avatar Maťka:*
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769872
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Yes, yes, yes!!! Na toto sa veľmi teším, je veľká škoda, že to bude posledný MQT. Neviem si predstaviť, že sa už nebudeme Lea pýtať rôzne, niekedy bezvýznamné a otravné otázky a že už nebude otvorená diskusia k žiadnemu Peťovmu príbehu. Ale všetko krásne skončí, ďakujem Peťovi za najlepšie príbehy na tomto fóreXezepusMECHA napísal:Juro: Haha, máš dobrú frajeročku| MINI QUESTION TIME |
GRAND FINAL TOMORROW...
Dnes si idem prečítať 30 Days in Texas a Arizona Heat... AGAAAIN!
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
| MINI QUESTION TIME |
Creating pokračuje...
Creating pokračuje...
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Poď do nás bratu, zaboduj znova.XezepusMECHA napísal:| MINI QUESTION TIME |
Creating pokračuje...
Peťo: Kedy bude PHKE Tenis? Alebo PTKE skôr
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835186
Paťo: wut?! (SS)
Tomáš: ty tomu zase dáš, už to cítim poriadne to precíť, keďže to je GRAND FINAL...
Leo: Si najlepší písač príbehov na fóre každý jeden tvoj príbeh mám prečítaný niekoľkokrát, či Paľka, cestovanie alebo ostatné príbehy... Musím sa opakovať, ale si v tom fakt dobrý
Tomáš: ty tomu zase dáš, už to cítim poriadne to precíť, keďže to je GRAND FINAL...
Leo: Si najlepší písač príbehov na fóre každý jeden tvoj príbeh mám prečítaný niekoľkokrát, či Paľka, cestovanie alebo ostatné príbehy... Musím sa opakovať, ale si v tom fakt dobrý
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Peny- Level 24 | Legenda
Dukáty : 1978741
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
981.. neskutočné Peťo!
Teším sa na posledno posledný MQT, to bude pekelne dobré jak sa patrí!
---
Peťo: Mám pre teba darček, ocenenie za to, že si toto fórum obohatil o tie najlepšie príbehy! zajtra ho uvidíš vo svojom profile..
Teším sa na posledno posledný MQT, to bude pekelne dobré jak sa patrí!
---
Peťo: Mám pre teba darček, ocenenie za to, že si toto fórum obohatil o tie najlepšie príbehy! zajtra ho uvidíš vo svojom profile..
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242
MINI QUESTION TIME
From Thom-As Mini Cactusos for Pedro Arizonas
Dnešný hosťom nebude nikto iný ako vzácna osobnosť arizonských púští - Arizona Skelly (bratm Buffala Billa)
1. Ako vyzeralo to horúce arizonské ráno, keď s vami v chatke prespali dve americké dievčatá z príbehu? Bolo niečím nezabudnuteľné?
2. Pripravil som ti pár kategórií z každého púštneho rohu ( ). Ku každej z nich napíš tvoj osobný výber v počte uvedenom od Skellyho (toť náš hosť)
- Dve ázijské krajiny, ktoré navštívila Hyu a päť európskych krajín, ktoré si navštívil ty
- Dve obľúbené slovenské piesonky Hyun, ktoré ťa napadnú ako prvé
- Tri najlepšie westerny!
- Tri kúsky najlepších mafiánskych filmov (epizódy/časti rátame ako jeden film)
- Štyria najobľúbenejší hokejisti z Dallasu (aj tí, ktorí zaň už nehrajú)
- Dvaja najobľúbenejší tenisti
- Dva najobľúbenejšie NHL kluby
- Tri najlepšie pesničky od Depeche Mode
- Tri pesničky od Armina van Buurena, ktoré si rád vypočuješ
- Najlepšia country pesnička Battleon ľudí je ...
3. Tretia otázka je návrh od A. Skellyho, ktorý sa mi v prípade, že ju nezverejním vyhrážal vykostením. Skelly je obávaný kostič! V otázke je 10 bodov, napíš k nim čo tam patrí, pokiaľ si pamätáš pochopiteľne.
Nech sa páči Pedro...
- Ako vyzerala vaša posledná hodina slovensko-kórejského jazyka? Komu to išlo lepšie a kto bol úplne na
smie.. komu to išlo menej lepšie, no! - Chodieva Hyu podporovať Leonarda na zápasy hokejbalové? Kedy naposledy bola a s kým väčšinou chodí?
- Posledná pesnička zahraná ako duet hviezd Leopold & Kyung? (Leopung, Kyupold)
- Posledný šport, ktorí ste spolu robili/hrali... a ako to dopadlo?
- Film, ktorý ste naposledy pozerali bok po boku (sajd baj sajd)...
- Kedy naposledy si mal massage day od Hyu? Po čom to bolo? Aké to bolo? Bola masáž účinná? Je Xezepus sexy?
- Jedlo, ktoré ste naposledy spoločne papali a kde prosím pekne...
- Alcohol drink, ktorý ste si naposledy spolu vychutnávali... a pri akej príležitosti...
- Naposledy ste si dali bozk...
- Naposledy ste spoločne skúšali hebkosť postele (t.j. prespali u jedného z vás)...
4. Dobre vieme, že masáže od Hyu sú tie najlepšie! (z počutia, nie osobne bohužiaľ......) Dostala ázijská krásavica masáž aj od teba? Ak áno, ako to dopadlo?
5. Pedro! Vytvoril som ďalšiu otázku, pre ktorú je potrebný únos tvojho psa! Keďže som pracovne vyťažený, psa mi dones zajtra o 07:24 vcelku v hnedom kufríku a polož mi ho pred dvere. Ja si potom zoberiem... a daj mu predtým poriadne najesť! Prepustím ho, keď ma konečne nechá vyhrať v partičke pokru!.. A keď mi povieš... kde sa chystáte ubytovať po príchode do krásnej Ázie, aký veľký ten byť bude, kde sa nachádza a hlavná otázočka ( ) - budete bývať sami?.. alebo s kamarátmi, kamarátkami, zvieratkami, Xezepusom ...
6. Diskotéka alebo Pub?
7. Hong Kong alebo Tokio?
8. FILM: Arizonský sen (1993) alebo Texas (1941)
9. Cover skladby "Hurt" od Johnny Cash alebo Sevendust
10. Dovolenka s Hyu v... japonskom veľkomeste, v luxusnom mrakodrapovom hoteli v centre s prenádherným výhľadom. Raňajky a obedy v moderných reštauráciách s príjemnou atmosférou, večerné cestovanie po meste na Bentley Continental GT a polnočné prechádzky po vysvietených uliciach alebo púštnatej americkej krajine na Cadillac DeVille Cabrio bez ubytovania, bez určeného cieľa, s úplnou slobodou a voľnosťou... Noci by ste strávili v aute niekde na kraji cesty a sledovali by ste hviezdy na nočnej oblohe. Po prebudení by ste pokračovali v ceste a užívali si Ameriku vo veľkom štýle!
Arizona Skelly sa pýta... Dá sa zariadiť, aby letel Thom-as Mini Cactusos (XezepusMECHA)>(Tomáš)>(Sexy Hot Cactusos)>(Ja :/) s vami? Pokiaľ nie, bude obesený prvý júnový deň na krivom arizonskom strome o 20:15 ráno. PS: Mohol by spať na koberčeku pred dverami, je na to zvyknutý... a potrebuje pravidelnú masáž... bez pochýb...
----------
----------
----------
----------
----------
Mini Question Time je ukončený!
Všetky časti mini otázok s nezabudnuteľnými hosťami máme úspešne za sebou...
... začalo to ešte v Texaskom príbehu - 30 Days In Texas, kde bol pridaný premiérový Mini Question Time.
Vďaka vašej podpore a Leovým skvelým odpovediam som mal chuť vytvárať stále nové a nové časti, až som sa dostal sem... k poslednému - GRAND FINAL...
... Bolo veľmi zábavné vytvárať niečo takéto, najprv to bola myšlienka vytvoriť niečo jednoduché, čo pobaví a myslím, že tá myšlienka v tom aj zostala, ale čím ďalej som na MQT pracoval, tým viac som si na tom dal záležať...
A prečo si to odniesol práve Peťo a jeho príbehy? Odpoveď je ľahká ako moja peňaženka!.. Peťove príbehy dokázali niečo, čo nedokázala ani jedna téma na fóre! Celoročná aktivita bez dlhšej prestávky, neustále nové otázky od užívateľov a ďalšie a ďalšie nápady a otázky v mojej hlave... Peťove príbehy boli bez váhania tie najlepšie na fóre. Neprekonateľný Texas bol nakoniec prekonaný Arizonou, ktorá bude pre mňa najlepšou témou počas celej existencie fóra...
Peťove príbehy boli na dlhšie čítanie.. ale bolo to čítanie záživné, s krásnym dejom, vtipnými, ale aj emotívnymi situáciami a so skvelým výtvarným spracovaním...
JEDNO VEĽKÉ ĎAKUJEM PRE ČLOVEKA, KTORÝ MÁ MÔJ OBROVSKÝ REŠPEKT ZA TO ČO DOKÁZAL A ZA TO, AKÝ JE
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Na toto sa oplatilo čakať do skorej rannej hodiny Musím sa priznať, že čím ďalej si Mini QT vytváral, tým menšiu šancu som dával novým častiam na prekonanie tých predchádzajúcich, ale VŽDY som sa našťastie mýlil. Konkrétne GRAND FINAL Mini QT je zo všetkých najdlhší, najlepší, najvtipnejší, najkreatívnejší a stále nerozumiem, odkiaľ si zobral toľko nových otázok.. Skvelý hosť, pekné farby, hromada otázok, Skellyho otázka je grandiózna, hlášky neskutočné a záverečný text krásny a pravdivý Ďakujem, v tomto si bol na fóre najväčší z najväčších, klobúk dolu ... kurnik
PS: Hláška
ma úplne rozmetalaThom-as Mini Cactusos napísal:Odpoveď je ľahká ako moja peňaženka!..
... a otázka č. 10 je nádherne napísaná.
Nuž.. toto mi bude chýbať, stálo to za to.
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
ja mám z teba dosť Tommy
musím uznať, že si to ukončil vo veľkom štýle tešííím sa na Pedrove odpovede a gratulujem k ďalšej, už ochvíľu 1000
a Skelly je super!
musím uznať, že si to ukončil vo veľkom štýle tešííím sa na Pedrove odpovede a gratulujem k ďalšej, už ochvíľu 1000
a Skelly je super!
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
do čerta jeho, ty si neskutočný Xezezpus Cactusos
---
po minulom Mini, na ktorom som sa smial ako šialený si urobil niečo 10x lepšie, ako si to do prčic dokázal???
takú nálož otázok som nečakal, veľmi dobre spravené tie otázky s 10 bodmi, veľká za kreativitu.
---
Kostič Skelly je s Kávopičom najlepší hosť a jeho otázka ma zničila rovnako ako pri spomínanom Kávopičovi...
... chválim spracovanie, vyzerá to pekne, číta sa to pekne, ešte stále sa smejem, čo k tomu dodať... dokonalosť
Hebkosť postele ma ako vždy dostala, Leopung, Kyupold, ľahká peňaženka... to sú zabijáky a je ich omnoho viac, ďakujem, som veľmi zvedavý na Pedrove Arizonasove odpovede
---
A za záverečný text - škoda, že to už končí, ale berme to pozitívne, bavilo nás to celé dva roky (Texas, Arizona...) a MQT bol najlepší nápad, ktorý na fóre bol...
---
---
---
Kubo: VIDÍM tvoj darček pre Peťa!!! nerozumiem, ako sa ti podarilo spraviť identický štýl ranku, klobúk dolu bro vyzerá úžasne
... a teraz poďme k vrcholu! K príspevku č. 999!
---
po minulom Mini, na ktorom som sa smial ako šialený si urobil niečo 10x lepšie, ako si to do prčic dokázal???
takú nálož otázok som nečakal, veľmi dobre spravené tie otázky s 10 bodmi, veľká za kreativitu.
---
Kostič Skelly je s Kávopičom najlepší hosť a jeho otázka ma zničila rovnako ako pri spomínanom Kávopičovi...
... chválim spracovanie, vyzerá to pekne, číta sa to pekne, ešte stále sa smejem, čo k tomu dodať... dokonalosť
Hebkosť postele ma ako vždy dostala, Leopung, Kyupold, ľahká peňaženka... to sú zabijáky a je ich omnoho viac, ďakujem, som veľmi zvedavý na Pedrove Arizonasove odpovede
---
A za záverečný text - škoda, že to už končí, ale berme to pozitívne, bavilo nás to celé dva roky (Texas, Arizona...) a MQT bol najlepší nápad, ktorý na fóre bol...
---
---
---
Kubo: VIDÍM tvoj darček pre Peťa!!! nerozumiem, ako sa ti podarilo spraviť identický štýl ranku, klobúk dolu bro vyzerá úžasne
... a teraz poďme k vrcholu! K príspevku č. 999!
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Užila som si aj túto časť...
Príjemné farby, pekné spracovanie, sympatický a milý hosť a zaujímavo položené otázky, chválim tvoju kreativitu a nápaditosť
a "júnový deň na krivom arizonskom strome o 20:15 ráno." je úplne naj ... mimochodom 10. je úplne úžasná otázka
Ďakujem Peťkovi za príbehy a tebe Tomáš za MQT, bavila som sa pri každej časti.
Príjemné farby, pekné spracovanie, sympatický a milý hosť a zaujímavo položené otázky, chválim tvoju kreativitu a nápaditosť
a "júnový deň na krivom arizonskom strome o 20:15 ráno." je úplne naj ... mimochodom 10. je úplne úžasná otázka
Ďakujem Peťkovi za príbehy a tebe Tomáš za MQT, bavila som sa pri každej časti.
986
Veeery goood si sa poznažil, tak dlhý MQT si ešte nespravil, obdivujem ťa, že si dokázal vymyslieť toľko nových otázok Tvoj Mini Questioňácky vtip tam nechýbal, hlavne 5. otázka a hosť
Súhlasím s ostatnými, že 10. otázka je dobre vymyslená, máš u mňa flašku rumu za všetky Tajmy, ktoré si napísal, borec. a zdieľam vety na konci, hlavne poslednú Leo, priprav sa, zachvíľu to príde (pekný rank máš inak )
Súhlasím s ostatnými, že 10. otázka je dobre vymyslená, máš u mňa flašku rumu za všetky Tajmy, ktoré si napísal, borec. a zdieľam vety na konci, hlavne poslednú Leo, priprav sa, zachvíľu to príde (pekný rank máš inak )
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
Po toľkých MQT som už nečakal nič prevratné, ale toto prevratné bolo!
100 bodov za nápad, hosťa, otázky (hlavne 2. a 3. + Skellyho samozrejme), záverečné zhrnutie veľmi pekné
A teraz niečo k Peťovi. Snáď postačí moje úprimné ĎAKUJEM za príbehy, ktoré si nám napísal. Či už tvoj prvý príbeh z hokejbalu, vtipné príhody, úžasné série Paľkových histriek alebo veľké dovolenkové príbehy - Manera de España (Cez Španielsko), 30 Days in Texas a Arizona Heat. Nevynechal som jediný z tvojich príbeh, pretože to bolo čítanie, ktoré vo mne nechalo pozitívny zážitok a vždy budem schopný vedieť povedať, o čo v tvojich príbehoch išlo. Si fajn človek so skvelými príbehmi, ešte raz ďakujem. Prajem veľa šťastia počas štúdia, v športe a hlavne v láske. Drž sa Leo.
100 bodov za nápad, hosťa, otázky (hlavne 2. a 3. + Skellyho samozrejme), záverečné zhrnutie veľmi pekné
A teraz niečo k Peťovi. Snáď postačí moje úprimné ĎAKUJEM za príbehy, ktoré si nám napísal. Či už tvoj prvý príbeh z hokejbalu, vtipné príhody, úžasné série Paľkových histriek alebo veľké dovolenkové príbehy - Manera de España (Cez Španielsko), 30 Days in Texas a Arizona Heat. Nevynechal som jediný z tvojich príbeh, pretože to bolo čítanie, ktoré vo mne nechalo pozitívny zážitok a vždy budem schopný vedieť povedať, o čo v tvojich príbehoch išlo. Si fajn človek so skvelými príbehmi, ešte raz ďakujem. Prajem veľa šťastia počas štúdia, v športe a hlavne v láske. Drž sa Leo.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
Nesklamal si Cactusos
Kopa vtipných otázok
Fantastický hosť, Kostič Skelly je chlapík
Tiež sa mi páči tá desiatka a za záverečný text =
... teda tlieskam za ten vtip s peňaženkou, to ostatné ma nezaujíma
Petrík, dobrá práca! Za tvoje slávne príbehy, aké by som ani ja možno nenapísal ťa zvem na pivko. ... a cígo
paf...
Fantastický hosť, Kostič Skelly je chlapík
Tiež sa mi páči tá desiatka a za záverečný text =
... teda tlieskam za ten vtip s peňaženkou, to ostatné ma nezaujíma
Petrík, dobrá práca! Za tvoje slávne príbehy, aké by som ani ja možno nenapísal ťa zvem na pivko. ... a cígo
paf...
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Tomáš, ty kaktusový element!
Ja mám pocit, že toto nebol Mini, ale Maxi Question Time, toľko otázok si ešte nikdy v jednom MQT nedal, super. Si sa šetril na najlepší záver, čo?
Hosťovi dávam 100 bodov, inak to ani nejde, pretože by ma vykostil...
Otázka 1 veľmi, veľmi dobrá! Na tú odpoveď sa moc teším, dúfam, že sa dozvieme všetko otázka 2 vymyslená perfektne, za toto hat down ... trojka tiež super, rovnako ako pri prechádzajúcej super nápad štvoročka je otázka, na ktorú požadujem odpoveď!!! xD (ten smajlo v zátvorke ja ohormný) piata otázka je ako zvyčajne zabiják ako Robo na chate, pracovne vyťažený únosca Xezepus a ten záver stoja za to. " longdesc="98" /> výbery 5 - 10 skvelé, ďakujem za nový super cover, ktorý som vďaka tebe spoznal a konkrétne 10 to je sila! krásna otázka...
Hosťova otázka kameňák ako vždy... zátvorková postupnosť, arizonský strom o 20:15 ráno a pravidelná masáž =
---
Záver pekný... (a vtipný samozrejme )
Ja mám pocit, že toto nebol Mini, ale Maxi Question Time, toľko otázok si ešte nikdy v jednom MQT nedal, super. Si sa šetril na najlepší záver, čo?
Hosťovi dávam 100 bodov, inak to ani nejde, pretože by ma vykostil...
Otázka 1 veľmi, veľmi dobrá! Na tú odpoveď sa moc teším, dúfam, že sa dozvieme všetko otázka 2 vymyslená perfektne, za toto hat down ... trojka tiež super, rovnako ako pri prechádzajúcej super nápad štvoročka je otázka, na ktorú požadujem odpoveď!!! xD (ten smajlo v zátvorke ja ohormný) piata otázka je ako zvyčajne zabiják ako Robo na chate, pracovne vyťažený únosca Xezepus a ten záver stoja za to. " longdesc="98" /> výbery 5 - 10 skvelé, ďakujem za nový super cover, ktorý som vďaka tebe spoznal a konkrétne 10 to je sila! krásna otázka...
Hosťova otázka kameňák ako vždy... zátvorková postupnosť, arizonský strom o 20:15 ráno a pravidelná masáž =
---
Záver pekný... (a vtipný samozrejme )
PS: 990!
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Pedro Arizonas
Ako vášnivý čitateľ tvojich úžasných a inšpiratívnych príbehov a ako pravidelný texaský a arizonský prispievateľ sa ti chcem poďakovať za tvoje príbehy, ktoré mám prečítané asi 10x a je jasné, že som ešte neskončil. Rank, ktorý pre teba admin Kubo spravil máš právom, pretože napriek rôznym skvelým príbehom, ktoré sa na fóre objavili boli tie tvoje bez rozmýšľania tie najlepšie. Vychutnával som si každé jedno slovo, ktoré si napísal, prišiel si vlastne s niečím úplne novým, keď si začal robiť príbehy s vlastným logom a grafickými doplnkami. Aj vďaka úprave textu sa tvoje príbehy čítali úplne nádherne a čisto, som rád, že som mal možnosť si ich prečítať, neľutujem ani jednu sekundu strávenú pri tvojich príbehoch! Si talent, fajn človek, ktorého som mal možnosť aj nedávno bližšie spoznať a chcel by som ti popriať veľa úspech v úplne všetkom, čo budeš robiť, pretože ty si to zaslúžiš.
Veľa šťastia Peťo!
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Xezepus ty si tomu zase dal Arizona Skelly alebo Kostič je najlepší hosť, akého si v MQT mal, bez pochýb
pekné príspevky od váš všetkých, takže aj ja by som ti chcel Peťo pogratulovať a poďakovať za tvoje zážitky, o ktoré si sa s nami podelil. vidím, že niesom jediný, kto si prečítal Španielsko, Texas a Arizonu viac krát... nezvyknem čítať ale prečítať si niečo, čo napíšeš ty, na to sa teším a Arizona Heat je tvoje tvoje vlajkové dielo, najlepšie z najlepších.
pekné príspevky od váš všetkých, takže aj ja by som ti chcel Peťo pogratulovať a poďakovať za tvoje zážitky, o ktoré si sa s nami podelil. vidím, že niesom jediný, kto si prečítal Španielsko, Texas a Arizonu viac krát... nezvyknem čítať ale prečítať si niečo, čo napíšeš ty, na to sa teším a Arizona Heat je tvoje tvoje vlajkové dielo, najlepšie z najlepších.
Veľa dobrého prajem
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
Peťo, Peter, Leo, Leon, Leopoldes, Leopoldéz, Pedro Arizonas, Paťov služobník a ostatných 476,4 prezývok.
Si kráľ Denníka, to ti musí byť jasné a chytiť 1000 príspevkov a to hneď 2x... rešpekt bratm!
Mojím novým plánom je odcestovať z tebou niekde za more, taká Amerika by sa mi veľmi pozdávala... Texas, Arizona... niečo vyber, letím s tebou, vedel by som si to tam užiť. ale zase ani tá Kórea nieje zlá, keď vidím, čo sa tam dá zohnať
Obdivujem ťa, si cestovateľ s veľkým T (Trubo cestovateľ) a človek sa pri čítaní tvojich príbehov vie vžiť do miesta, ktoré opisuješ, si v tom majster! Majstre! Petríček, prajem šťastný, bezpečný, pohodlný a masážny ( ) let, krásnu dovolenku, poobzeral tú Kóreu a kórejčanky... kórejčanky nie! ale poobzerávaj a keby niečo, tak "vedecké účely pre Patrika" ...
A ešte malý darček! Posielam ti tieto krásne púštne dievčatá v klobúčikoch... ktoré si môžeš napríklad vystrihnúť a nalepiť... na okno smerom von, nech môžem okukovať... Nech sa páči!
Si kráľ Denníka, to ti musí byť jasné a chytiť 1000 príspevkov a to hneď 2x... rešpekt bratm!
Mojím novým plánom je odcestovať z tebou niekde za more, taká Amerika by sa mi veľmi pozdávala... Texas, Arizona... niečo vyber, letím s tebou, vedel by som si to tam užiť. ale zase ani tá Kórea nieje zlá, keď vidím, čo sa tam dá zohnať
Obdivujem ťa, si cestovateľ s veľkým T (Trubo cestovateľ) a človek sa pri čítaní tvojich príbehov vie vžiť do miesta, ktoré opisuješ, si v tom majster! Majstre! Petríček, prajem šťastný, bezpečný, pohodlný a masážny ( ) let, krásnu dovolenku, poobzeral tú Kóreu a kórejčanky... kórejčanky nie! ale poobzerávaj a keby niečo, tak "vedecké účely pre Patrika" ...
A ešte malý darček! Posielam ti tieto krásne púštne dievčatá v klobúčikoch... ktoré si môžeš napríklad vystrihnúť a nalepiť... na okno smerom von, nech môžem okukovať... Nech sa páči!
Naposledy upravil KickPato dňa 28/6/2013, 20:11, celkom upravené 4 krát.
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835186
Peťo, čo povedať? Budem si muset text prečítať eště raz, a poriadne, lebo, musím sa priznať, že (a teraz sa naozaj velmi osprasvedlňujem..) som si tvôj príbeh prečítala len, ako sa hovorí, z rýchlika.. ale to nič nemení na tom, že aj tak ma chytol (ako hovorila Nika, už len prvá slová..) .. takže.. slubujem, že sa do toho riadne zaberiem! (Ale aj tak môžem povedať, dúfam, že budú dalšie také zážitky a dalšie také príbehy!) Len tak dalej
Vek : 29
Mesto : Praha
Meno : Anděla
Dukáty : 295548
PEDRO ARIZONAS
Gratulujem za dvojnásobnú tisícku, ktorú už čochvíľa dosiahneš.
Som rád, že si sa k nám Battleoňákom pridal a ešte radšej, že si nám napísal nezabudnuteľné a veľmi pekné príbehy.
I ja sa pridávam do skupiny ľudí, ktoré majú tvoje príbehy prečítané niekoľkokrát a ešte sa k ním veľmi rád vrátim.
Kebyže mám vybrať najlepšie, tak je to určite trojica tvojich dovolenkových/cestovateľských príbeh: ESP, TEX, ARI
Za tvoje najlepšie dielo považujem príbeh, do ktorého práve píšem tento príspevok...
... Arizona Heat ma uchvátila úplne najviac a to som si myslel, že po bezchybnom Texase už nemôže prísť nič lepšie...
Máme to úspešne za sebou, ja osobne by som ešte bral zopár príspevkov v tejto téme, ktorá by to potiahla aj na ďalšiu tisícku, v tom som si istý.
Prajem ti šťastný do ázijskej Kórejskej republiky, uži si tento výlet rovnako dobre, ako všetky tvoje dovolenky.
---
Samozrejme nemôžem zabudnúť na hodnotenie Xezepusovho Mini Question Time: GRAND FINAL, takže v výstrižne troma slovami: NAJLEPŠIE, NAJVTIPNEJŠIE, NAJDOKONALEJŠIE
Good Bye Arizona!
Gratulujem za dvojnásobnú tisícku, ktorú už čochvíľa dosiahneš.
Som rád, že si sa k nám Battleoňákom pridal a ešte radšej, že si nám napísal nezabudnuteľné a veľmi pekné príbehy.
I ja sa pridávam do skupiny ľudí, ktoré majú tvoje príbehy prečítané niekoľkokrát a ešte sa k ním veľmi rád vrátim.
Kebyže mám vybrať najlepšie, tak je to určite trojica tvojich dovolenkových/cestovateľských príbeh: ESP, TEX, ARI
Za tvoje najlepšie dielo považujem príbeh, do ktorého práve píšem tento príspevok...
... Arizona Heat ma uchvátila úplne najviac a to som si myslel, že po bezchybnom Texase už nemôže prísť nič lepšie...
Máme to úspešne za sebou, ja osobne by som ešte bral zopár príspevkov v tejto téme, ktorá by to potiahla aj na ďalšiu tisícku, v tom som si istý.
Prajem ti šťastný do ázijskej Kórejskej republiky, uži si tento výlet rovnako dobre, ako všetky tvoje dovolenky.
---
Samozrejme nemôžem zabudnúť na hodnotenie Xezepusovho Mini Question Time: GRAND FINAL, takže v výstrižne troma slovami: NAJLEPŠIE, NAJVTIPNEJŠIE, NAJDOKONALEJŠIE
Good Bye Arizona!
Dukáty : 275375
Peter Leopold
GRATULUJEM
k ďalšej úspešnej 1000ke, ktorú máš už na dosah.
Na toto fórum si priniesol niečo, čo dosiahlo obrovský úspech medzi mnoho užívateľmi...
... sú to príbehy, ktoré sa okamžite po tom, ako si ich pridal do Denníka stali slávne...
Doteraz si pamätám všetky tvoje príbehy... Nehoda alebo niečo také na kúpalisku, Hokejbal Košice, DARGOV - Víťaz turnaju, Na hokejbalovú loptičku musíte mať papiere!, Silvester 2010/2011, nezabudnuteľné historky v sérii MIX hlášok od klamára Paľka part 1 až 6 a to najdôležitejšie a najlepšie... cestovateľské príbehy Manera de España (Cez Španielsko) nasledovaná 30 Days in Texas, ktorý sa stal prvým príbehom, ktorý dosiahol hranicu 1000 príspevkov. Už vtedy sa zdalo takmer nemožné, aby niečo dokázalo prekonať tak kvalitný príbeh, ale potom prišlo niečo ďalšie... ARIZONA HEAT... Príbeh, ktorý lámal rekordy a získal si sympatie u veľkého množstva užívateľov. Už o chvíľu to bude druhý príbeh, ktorý dosiahne tisícovú hranicu a opäť... od teba. Arizona Heat sa stal najsledovanejším príbehom, s vyše 27,000 prezretiami bezkonkurenčne kráľuje v Denníku a takisto aj na fóre, kde je istotne medzi TOP 10 najsledovanejšími témami.
Gratulujem k tomu, čo si na fóre dokázal a ďakujem za príbehy, ktoré si ma získali svojim obsahom, spracovaním a krásou, vďaka čomu som jasne vedel, o čom píšeš.
LEGENDÁRNY ARIZONA HEAT ZOSTANE VEČNÝ!
Ešte by som ti chcel popriať šťastný let do ázie a krásne prežitie dovolenky s milovanou Hyun-jae
VIVA ARIZONA, VIVA LEO!
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
PEŤKO, miláčik...
Zo srdiečka ti gratulujem k ďalšiemu krásnemu ukončeniu tvojho príbehu...
Už si len malý krôčik od svojej druhej 1000-ky a zaslúžiš si ju rovnako moc ako tú prvú!
Do Denníčka sa napísalo strašne veľa krásnych a vtipných príbehov, ale v tých tvojich bolo niečo viac...
Keď som prvý krát prečítala Arizona Heat, bola som tak očarená, že som si ho ešte v ten deň musela prečítať znova.
Všetky tvoje cestovateľské príbehy boli tak dokonalé! Mali zmysel, pekný obsah, krásny dej v ktorom nechýbalo dobrodružstvo, napätie, vtip a vety, po ktorých sa mi chcelo plakať od šťastia.
Po tak krásne napísanom príbehu, akým je 30 Days in Texas som si nemyslela, že dokážeš napísať niečo, čo ma zaujme ešte viac a tebe sa to podarilo.
Arizona Heat je najlepšie, čo bolo v Denníčku napísané, som na teba hrdá Peťko!
Dokázal si napísať príbeh, v ktorom ti stále pribúdali nové a nové otázky, niektoré úplne absurdné a čudné , ale aj tie normálne samozrejme. Prípadne ich kombinácia z ktorej vznikol Xezkov Mini Question Time.
Som šťastná, že Arizone sa podaril ten úžasný kúsok, čo zažil Texas - aktívna diskusia po celý rok, veľká popularita, a za chvíľku 1000 príspevkov. Som rada Peťko, pretože si všetko toto zaslúžiš najviac práve ty.
Som veľmi rada, že som tvoje príbehy čítala a ešte radšej, že si mi ich vravel ty osobne.
Gratulujem Arizona Heat
Peťko a Hyu!
Prajem vám šťastný a bezpečný let, krásne spoločné prežitie dovolenky, oddýchnite si lásky.
Španielsko bolo krásne, Amerika nezabudnuteľná, ale tento rok to bude pre vás oboch niečo špeciálne.
Miláčikovia, ľúbim vás a zajtra sa spolu vidíme...
Zo srdiečka ti gratulujem k ďalšiemu krásnemu ukončeniu tvojho príbehu...
Už si len malý krôčik od svojej druhej 1000-ky a zaslúžiš si ju rovnako moc ako tú prvú!
Do Denníčka sa napísalo strašne veľa krásnych a vtipných príbehov, ale v tých tvojich bolo niečo viac...
Keď som prvý krát prečítala Arizona Heat, bola som tak očarená, že som si ho ešte v ten deň musela prečítať znova.
Všetky tvoje cestovateľské príbehy boli tak dokonalé! Mali zmysel, pekný obsah, krásny dej v ktorom nechýbalo dobrodružstvo, napätie, vtip a vety, po ktorých sa mi chcelo plakať od šťastia.
Po tak krásne napísanom príbehu, akým je 30 Days in Texas som si nemyslela, že dokážeš napísať niečo, čo ma zaujme ešte viac a tebe sa to podarilo.
Arizona Heat je najlepšie, čo bolo v Denníčku napísané, som na teba hrdá Peťko!
Dokázal si napísať príbeh, v ktorom ti stále pribúdali nové a nové otázky, niektoré úplne absurdné a čudné , ale aj tie normálne samozrejme. Prípadne ich kombinácia z ktorej vznikol Xezkov Mini Question Time.
Som šťastná, že Arizone sa podaril ten úžasný kúsok, čo zažil Texas - aktívna diskusia po celý rok, veľká popularita, a za chvíľku 1000 príspevkov. Som rada Peťko, pretože si všetko toto zaslúžiš najviac práve ty.
Som veľmi rada, že som tvoje príbehy čítala a ešte radšej, že si mi ich vravel ty osobne.
Gratulujem Arizona Heat
Peťko a Hyu!
Prajem vám šťastný a bezpečný let, krásne spoločné prežitie dovolenky, oddýchnite si lásky.
Španielsko bolo krásne, Amerika nezabudnuteľná, ale tento rok to bude pre vás oboch niečo špeciálne.
Miláčikovia, ľúbim vás a zajtra sa spolu vidíme...
Naposledy upravil Peny dňa 28/6/2013, 23:50, celkom upravené 1 krát.
Tak aj ja sem dám niečo pekné
Peťo, priateľ môj.
Veľmi dobre sa mi čítajú tie pozitívne komentáre, ktoré ti ostatní píšu.
Čítajú sa veľmi dobre, pretože sú zaslúžené a tvrdo vypracované, to je presne tvoj spôsob!
Si cieľavedomý chlapík, ktorý zažil veci, o ktorých väčšina len sníva a dal si si tú námahu a napísal si niekoľko príbehov...
A čo takisto oceňujem je to grafické spracovanie, ktoré je ale pre teba malina, to iba ja by som sa s tým páral dva mesiace. A aj tak by to bolo naprd. " longdesc="98" />
To čom som ti kedysi povedal o tvojich príbehoch je pravda. Skutočne som si na to našiel pokojnú chvíľku vo večernom čase s cigaretkou a pohárom whisky. Príbeh sám o sebe je veľký zážitok a ten pocit, že toto a ešte omnoho viac si skutočne zažil je fasinujúce. Rešpekt pred tým, ako si vieš splniť sen a na prekážky sa pozeráš s obrovským prehľadom. Si veľmi silný človek.
Toľko sme sa u mňa o tvojich cestách rozprávali a pamätám si každé jedno slovo, ktoré si mi povedal.
Ten spôsob, akým to vieš povedať, tá chuť a úprimnosť, ktorá z teba vyžaruje... fascinujúce!
Večerné konverzácie o tvojom cestovaní, pri ktorých sme popíjali whisky a ty si mi vyjedal chipsy boli príjemné a uvoľňujúce...
Po návrate z Ázijského kontinentu si u mňa vítaný... už sa teším.
Prajem ti hlavne bezpečný let, vybozkávaj za mňa priateľku a spoločne si naplno užite Áziu. Žúrujte každý druhý deň, každý prvý nie, treba si aj oddýchnuť, no. Pripite si na mňa, aj sedem krát...
A Peter nestrať sa medzi ázijcami, je ich veľa!
Bavte sa kurence moje.
Peťo, priateľ môj.
Veľmi dobre sa mi čítajú tie pozitívne komentáre, ktoré ti ostatní píšu.
Čítajú sa veľmi dobre, pretože sú zaslúžené a tvrdo vypracované, to je presne tvoj spôsob!
Si cieľavedomý chlapík, ktorý zažil veci, o ktorých väčšina len sníva a dal si si tú námahu a napísal si niekoľko príbehov...
A čo takisto oceňujem je to grafické spracovanie, ktoré je ale pre teba malina, to iba ja by som sa s tým páral dva mesiace. A aj tak by to bolo naprd. " longdesc="98" />
To čom som ti kedysi povedal o tvojich príbehoch je pravda. Skutočne som si na to našiel pokojnú chvíľku vo večernom čase s cigaretkou a pohárom whisky. Príbeh sám o sebe je veľký zážitok a ten pocit, že toto a ešte omnoho viac si skutočne zažil je fasinujúce. Rešpekt pred tým, ako si vieš splniť sen a na prekážky sa pozeráš s obrovským prehľadom. Si veľmi silný človek.
Toľko sme sa u mňa o tvojich cestách rozprávali a pamätám si každé jedno slovo, ktoré si mi povedal.
Ten spôsob, akým to vieš povedať, tá chuť a úprimnosť, ktorá z teba vyžaruje... fascinujúce!
Večerné konverzácie o tvojom cestovaní, pri ktorých sme popíjali whisky a ty si mi vyjedal chipsy boli príjemné a uvoľňujúce...
Po návrate z Ázijského kontinentu si u mňa vítaný... už sa teším.
Prajem ti hlavne bezpečný let, vybozkávaj za mňa priateľku a spoločne si naplno užite Áziu. Žúrujte každý druhý deň, každý prvý nie, treba si aj oddýchnuť, no. Pripite si na mňa, aj sedem krát...
A Peter nestrať sa medzi ázijcami, je ich veľa!
Bavte sa kurence moje.
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
♥ Peťkooooooo! ♥
Je mi veľkou cťou napísať 999. príspevok... a potom sa budem tešiť na tvoj slávny príspevok č. 1000
Prvé, čo ti chcem napísať je, že som moooc rada, že som mohla spoznať takého človeka, ako si ty.
Si človek s veľkým srdiečkom a jediné, čo mi na tebe vadí je, že nebývaš v mojej izbe... ...
Pamätám si, keď sme sa prvý krát stretli, vtedy to bol pre mňa nezabudnuteľný zážitok a nebudem ti klamať, ostalo mi to pri každom našom stretnutí.
... si tak jedinečný, milý, pozorný, šikovný, inteligentný, príťažlivý, krásny, neodolateľný, pôvabný... dokonalý
Viem, že si to už odo mňa počul asi 10x , ale keď to bolo tak krásne, že sa ti musím znova poďakovať, že si nás v sobotu prišiel pozrieť na chatku. tá hodinka s tebou a Viki, keď sme sa len rozprávali, oddychovali a pili Jacka bola tak krásna, že na ňu myslím každý deň... Obe pozdravujeme
Veľmi dobre si pamätám, keď som čítala tento príbeh a užívala si ho spoločne s tebou, bol napísaný tak krásne, že som si dokonale vedela prestaviť, čo si v Amerike prežíval... závidím ti, ale prajem, pretože ty si zaslúžiš to najlepšie. (nabudúce ideme do USA spolu )
Prečítala som si všetko, čo si do denníka napísal, Texas bol pre mňa niečím až neuveriteľne dobrým a nepomýšľala som na to, že by si dokázal napísať ešte niečo lepšie. Ale prišla Arizona a všetko, čo tu dovtedy bolo napísané hladko zotrela a stala sa najlepším príbehom a úplne zaslúžene!
Pozerám, že nie som jediná, ktorá si tento príbeh prečítala stokrát
Obdivujem ťa, ako si okrem krásneho príbehu vytvoril aj tie krásne veci okolo toho... logo, nadpisy v obrázkoch, úprava textu... veľmi dobre sa to potom číta, Arizona Heat je príbeh dokonalý ako jeho autor.
Peťko, GRATULUJEM k úspechu Arizona Heat a prajem ti ešte veľa tak úžasných zážitkov, teraz už s niečím navyše Bezpečný a šťastný let vám prajem, budem na teba myslieť a nezabudni mi dať vedieť, keď sa vrátite.
IN OUR ARIZONA HEAT
Je mi veľkou cťou napísať 999. príspevok... a potom sa budem tešiť na tvoj slávny príspevok č. 1000
Prvé, čo ti chcem napísať je, že som moooc rada, že som mohla spoznať takého človeka, ako si ty.
Si človek s veľkým srdiečkom a jediné, čo mi na tebe vadí je, že nebývaš v mojej izbe... ...
Pamätám si, keď sme sa prvý krát stretli, vtedy to bol pre mňa nezabudnuteľný zážitok a nebudem ti klamať, ostalo mi to pri každom našom stretnutí.
... si tak jedinečný, milý, pozorný, šikovný, inteligentný, príťažlivý, krásny, neodolateľný, pôvabný... dokonalý
Viem, že si to už odo mňa počul asi 10x , ale keď to bolo tak krásne, že sa ti musím znova poďakovať, že si nás v sobotu prišiel pozrieť na chatku. tá hodinka s tebou a Viki, keď sme sa len rozprávali, oddychovali a pili Jacka bola tak krásna, že na ňu myslím každý deň... Obe pozdravujeme
Veľmi dobre si pamätám, keď som čítala tento príbeh a užívala si ho spoločne s tebou, bol napísaný tak krásne, že som si dokonale vedela prestaviť, čo si v Amerike prežíval... závidím ti, ale prajem, pretože ty si zaslúžiš to najlepšie. (nabudúce ideme do USA spolu )
Prečítala som si všetko, čo si do denníka napísal, Texas bol pre mňa niečím až neuveriteľne dobrým a nepomýšľala som na to, že by si dokázal napísať ešte niečo lepšie. Ale prišla Arizona a všetko, čo tu dovtedy bolo napísané hladko zotrela a stala sa najlepším príbehom a úplne zaslúžene!
Pozerám, že nie som jediná, ktorá si tento príbeh prečítala stokrát
Obdivujem ťa, ako si okrem krásneho príbehu vytvoril aj tie krásne veci okolo toho... logo, nadpisy v obrázkoch, úprava textu... veľmi dobre sa to potom číta, Arizona Heat je príbeh dokonalý ako jeho autor.
Peťko, GRATULUJEM k úspechu Arizona Heat a prajem ti ešte veľa tak úžasných zážitkov, teraz už s niečím navyše Bezpečný a šťastný let vám prajem, budem na teba myslieť a nezabudni mi dať vedieť, keď sa vrátite.
IN OUR ARIZONA HEAT
Naposledy upravil Nikuška dňa 29/6/2013, 01:29, celkom upravené 1 krát.
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Strana 40 z 41 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Strana 40 z 41
Povolenie tohoto fóra: