Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BattleonLeaks_02

+16
Peny
FrActraL
LightBringer
Mrdofúz
Spammer
Nikuška
Gaius Julius Caesar
Android
Timberman
XezepusMECHA
nucleon
Quadro'Ye
Yulgar
mAt3s25
K7BO
BattleonLeaks
20 posters

Strana 1 z 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

BattleonLeaks_02 Empty BattleonLeaks_02

Odoslať pre BattleonLeaks 9/11/2014, 00:00

BattleonLeaks_02 25uiavk
BattleonLeaks_02 Target Článok je zameraný na užívateľa #272 [:Lord best:]
9.11.2014 - Tretieho marca sa na Battleon :: Fóre registroval užívateľ Lord best, ktorý bol svojim menom a avatarom len neznámym užívateľom, ktorý nijak zvláštne nevzbudzoval svoju pozornosť. Deň na to, 4. marca napísal svoju prvú tému a nebola to téma nachádzajúca sa v sekcii "Newbies".

Štvrtý marec bol dňom, kedy Lord best vytvoril v sekcii nápady tému s jednoduchým hlasovaním. Žiadal v ňom o pridelenia hodnosti moderátora k jeho účtu, pričom ostatní užívatelia mali hlasovať v ankete s návom Ste za?, ktorá obsahovala, podľa predpokladov, dve možnosti: aaaaaaaaaaaaaaaaaano!!!!!!!! a nie. Dnes už anketa s pomerom hlasom 5:13 bola považovaná za veľký vtip, pretože hodnosť ako je moderátor za novým, neznámym užívateľom neudeľuje, to by vedel aj Fakeman. Na pohľad nijak nebezpečný a bezvýznamný užívateľ nedal čakať na svoju reakciu vzhľadom na nepriaznivé hlasovanie v jeho prospech a pridal svoj druhý príspevok, ktorý už naháňal strach. Užívatelia Battleonu sa spojili a jednotne mu dali pocítiť, že tu pánom nie je on. Avšak to nevedeli, kto vlastne Lord best je.

Yulgar, užívateľ Battleonu bol rovnako, ako mnohí iní užívatelia zakomponovaný do témy Lorda besta s názvom Lord best moderator battleon.slovakforum.net. To však netušil, že jeho reakcia na Lordovu bestovu žiadosť o moderátora ho môže vyjsť veľmi draho. K celej veci sa Yulgar, ktorý nechce byť menovaný vyjadril: "Lord best pridal svoj 3. a 4. príspevok hneď za sebou a komentoval v nich neočakávaný pomer hlasov v ankete, 3:5 v prospech "nie" nebolo to, čo chcel vidieť. Označil nás za dementných a seba za dobrého moderátora. V 4. príspevku nám dal jasne najavo, že ak sa moderátorom nestane, budeme sa ho báť. A to sme ešte nevedeli, kto ten človek vlastne je. Najhorší moment prišiel, keď som mu odpovedal. Moja odpoveď nebola textová, vložil som akýsi obrázok, ktorý sa už na fóre nezobrazuje, zrejme z bezpečnostných dôvodov, nepamätám si, čo v ňom bolo. Po mojej odpovedi prišla okamžitá reakcia Lorda besta s vyjadrením, že mi rozbije ciferník. Odvtedy sa bojím vyjsť na ulicu, som ukrytý v pivnici."

To, že Lordove slová nie je rozumné brať na ľahkú váhu po krátkom čase pochopili aj ostatní užívatelia, ktorí to na vlastnú kožu pocítili, keď Lord best začal pridávať svoje ďalšie príspevky, ktoré boli ešte dlhšie a omnoho hrozivejšie. Začal sa vyjadrovať v šifrách, ktoré obľuboval najmä v posledných vetách, ktoré nám, prostým užívateľom, vôbec nedávali zmysel. "Najprv sme si mysleli, že len nevidel na klávesnicu a písal niečo, čo sám písať nechcel.", povedal Robert Steaker. Avšak pár chytrých užívateľov prišlo na hrozbu jeho šifier. Lordova téma sa stala stredobodom pozornosti spomedzi všetkých tém fóra a svoju dôležitosť si drží aj dodnes, pričom počet príspevkov v téme siaha už na 19. stranu a téma je prezretá viac než 1000krát. Vážnosť sa začala stupňovať, keď Lord best od Battleončanov žiadal, okrem toho, aby mu bol pridelený moderátor, aj to, aby ho "obdivili". Je otázne, či je v jeho jazyku obdiviť to, čo my poznáme ako obdivovať. O niekoľko príspevkov neskôr, Lord best prišiel s presvedčivým grafickým dôkazom o tom, že admin schválil jeho žiadosť na prijatie ranku moderátora, avšak špičkové grafické oddelenie Battleonu označilo grafický dôkaz ako podvod (grafický dôkaz označený ako podvod: https://2img.net/h/oi57.tinypic.com/24ax1mf.png ). Do Lordovej témy sa o niečo neskôr zapojil aj všetkými nenávidený užívateľ Blbák4654563413653152145, ktorý sa dostal do priameho konfliktu aj s Lordom bestom. Blbák však po nejakom čase dostal ban za nevhodné správanie a po jeho uplynutí sa už na Battleon :: Fórum nevrátil. Legendy hovoria, že si ho Lord best našiel a zabil ho balvanom do nohy.

Lordove bestove príspevky naberali na vážnosti a jeho reč bola čím ďalej, tým nezrozumiteľnejšia. Do veľkej hrozby sa dostali užívatelia ako Spammer, marko221, FrActraL, K7BO či XezepusMECHA, ktorých Lord best priamo oslovil v jednom z jeho príspevkov avšak vo forme, ktorú si nikdy nevie vysvetliť. Prezývky ako spamer, marko454, franfranl, k8bo a xezezerman neboli nikdy predtým na Battleone známe. Nielen vymenovaní, ale aj ostatní užívatelia boli z príspevkov Lorda besta vystrašení a chceli dôkladnejšie poznať, kto ten užívateľ vôbec je. Nikto však nemal odvahu pustiť sa do skúmania, až kým neprišlo k tomu najhrozivejšiemu, čo Lord best kedy napísal..

.. Azech pelech ba - to sú tri slová, ktoré všetkým naháňajú hrôzu a to hlavne svojou tajomnosťou a hlavne preto, že znejú fakt hrozivo. Výskumný tím Battleonu sa naplno pustil do hľadania pôvodu tejto trojice slov, ktorá sa v Lordových príspevkoch objavila nejedenkrát. "Nikdy predtým som nič také nečítal! Hneď ako som to prvýkrát zazrel, začal som sa cítiť ohrozený, neviem čo to je!", povedal so strachom v hlave XezepusMECHA (Xezezerman). Po dlhých týždňoch bádania sa výskumný tím Battleonu dostal k prvej dôležitej stope, ktorá ich nakoniec doviedla k samotným koreňom doteraz nevysvetlených slov Lorda besta, ktoré nás nenechali v pokoji spávať.

Prvým nálezom je akýsi starý spis, ktorý bol na naše šťastie ešte v čitateľnom stave. Ide o akýsi text, ktorý môže však naháňať ešte väčšiu hrôzu ako samotné Lordove príspevky na fóre. V spise je spomenutý ako Lord best, tak aj franfranl, ciferník či azda to najdôležitejšie - azech pelech ba, trojslovie, ktoré sa objavilo dokonca i v nadpise tohto spisu. Originálna podoba nájdeného spisu:

BattleonLeaks_02 1042khl

Výskumnému celku Battleonu tento nález nepriniesol odľahčenie, ale práve naopak, nahnal ešte väčší strach. Slová, ktoré nám nič nehovoria v jazyku, ktorý vidíme prvýkrát. V spise si môžete všimnúť aj známe použité slová ako balvan, cifernik, sanky či adventure quechest (zrejme Adventure Quest). Po hrozivej listine však prišlo niečo, čo sme všetci hľadali. Našiel sa akýsi starý preklad slov, ktoré si doteraz nikto z nás nevedel vysvetliť a ich pôvod bol tak konečne odhalený. Achalubus Slovakus bol pravdepodobne slovák s koreňmi pôvodnými ako Lord best, keďže jeho Slovakusove meno nesie slovenský názov avšak je napísané v akomsi čudnom jazyku. Druhý nález prezrádza význam tých najdôležitejších slov, ktoré boli pre nás doposiaľ len veľkou neznámou:

BattleonLeaks_02 2s7ykc0

Tajomstvo rozlúštené! To by si väčšina z nás mohla po týchto dvoch fotonálezoch mohla povedať. Áno, konečne sme sa dozvedeli preklad slov, ktoré nám doteraz naháňali strach, aj keď ich preklad bol bohužiaľ taký, aký sme asi čítať nechceli. Hrozivé trojslovie azech pelech ba je niečo, čo pevne veríme, že Lord best už nenapíše - v opačnom prípade sa môžeme začať báť ešte viac ako doteraz. Prišli sme teda na to, kto Lord best vlastne je, takisto vieme, že pôsobí v skupine, ktorá si hovorí Azachyeláni a ich hlavnou zbraňou je balvan, ktorými sa útočí prevažne na nohy. Podľa druhého nálezu je zrejmé, že koho Lord best označí za "ciferník", môže sa začať reálne obávať o svoj život, pretože sa práve stal jeho nepriateľom. Jednu veľkú záhadu sme odhalili, ale druhý obrovský otáznik stále ostáva v hlbinách neznáma - Aké je poslanie Lorda besta na Battleon :: Fóre? Sme v reálnom nebezpečí?

~BattleonLeaks
BattleonLeaks_02 2mr79qf

Spravodajstvo

Meno : 3 členovia
Člen_1 : _anonymný
Člen_2 : _anonymný
Člen_3 : _anonymný
Dukáty : 78298
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii

Návrat hore Goto down

BattleonLeaks_02 Empty Re: BattleonLeaks_02

Odoslať pre K7BO 9/11/2014, 14:05

Oni to vyriešili.
.. BattleonLeaks to vyriešili! BattleonLeaks_02 Emotic10
BattleonLeaks_02 AEGMogK_460sa_v1
K7BO
K7BO
Zakladateľ / Administrátor

Vek : 30
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub

It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242

Návrat hore Goto down

Odoslať pre mAt3s25 10/11/2014, 19:07

boss Teraz som sa na tom veľmi dobre zasmial, oproti prvej časti, ktorá bola tiež skvelá je toto ešte lepšie, klobúk dolu pred autormi aj tých obrázkov icon_biggrin

mAt3s25
mAt3s25
Level 21 | Epický užívateľ

Vek : 31
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Yulgar 10/11/2014, 19:31

keby není taká nástenka aká je tak túto tému ani nevšimnem Very Happy Very Happy Very Happy ja neverím, BattleonLeak s ďalším odhalením a presne ako napísal Matúš, toto je ešte lepšie Very Happy Very Happy Very Happy

rešpekt pre tých, ktorí to píšu, je to perfektné a vtipné a ako aj minule, obrázky to zase celé vyhrali xD lol! Bravo!! icon_biggrin Thumbs Up!

BattleonLeaks_02 200w.gif?cid=6c09b952fpo9bjvns3ji91ln0st2rqnel3e6glk9wyx7sfp9&rid=200w
Yulgar
Yulgar
TikToker
TikToker

Vek : 29
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Yulgar 10/11/2014, 20:28

a díky za toto Smejúci sa smajlík 2

BattleonLeaks napísal:K celej veci sa Yulgar, ktorý nechce byť menovaný vyjadril: "Lord best pridal svoj 3. a 4. príspevok hneď za sebou a komentoval v nich neočakávaný pomer hlasov v ankete, 3:5 v prospech "nie" nebolo to, čo chcel vidieť. Označil nás za dementných a seba za dobrého moderátora. V 4. príspevku nám dal jasne najavo, že ak sa moderátorom nestane, budeme sa ho báť. A to sme ešte nevedeli, kto ten človek vlastne je. Najhorší moment prišiel, keď som mu odpovedal. Moja odpoveď nebola textová, vložil som akýsi obrázok, ktorý sa už na fóre nezobrazuje, zrejme z bezpečnostných dôvodov, nepamätám si, čo v ňom bolo. Po mojej odpovedi prišla okamžitá reakcia Lorda besta s vyjadrením, že mi rozbije ciferník. Odvtedy sa bojím vyjsť na ulicu, som ukrytý v pivnici."

BattleonLeaks_02 200w.gif?cid=6c09b952fpo9bjvns3ji91ln0st2rqnel3e6glk9wyx7sfp9&rid=200w
Yulgar
Yulgar
TikToker
TikToker

Vek : 29
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Quadro'Ye 11/11/2014, 11:16

Nemám slov, ďalší skvost od BattleonLeaks icon_biggrin  icon_biggrin  icon_biggrin  icon_biggrin

Kameň napísal:arche lord best ech machestro balvan do nohy..

Thumbs Up! Thumbs Up! Thumbs Up! Thumbs Up!

Level 15 | Rezident Battleonu
Level 15 | Rezident Battleonu

Dukáty : 275375

Návrat hore Goto down

Odoslať pre nucleon 11/11/2014, 14:50

Rozbijem vám sánky a ciferník, azech pelech ma xezezerman! xD

Príspevok za 1000 bodov, už som myslel, že Leaks skončili Smejúci sa smajlík 2 Smejúci sa smajlík 2 Smejúci sa smajlík 2 Smejúci sa smajlík 2

Flawless, cheers :vianen:
BattleonLeaks_02 716

Level 24 | Legenda
Level 24 | Legenda

Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
BattleonLeaks_02 Steak_10
Dukáty : 1718322

Návrat hore Goto down

Odoslať pre XezepusMECHA 15/11/2014, 12:00

Vďaka Leaks, vďaka.. BattleonLeaks_02 658366

.. teraz už poznám pravdu, ale mám ešte väčší strach, som zapísaný v starom spise! vystrašený
BattleonLeaks_02 98

XezepusMECHA
XezepusMECHA
This User Has No Rank

Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
BattleonLeaks_02 Ninjutsu_mecha
Dukáty : 2228245

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Timberman 15/11/2014, 12:19

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Timberman
Timberman
Level 3 | Nováčik
Level 3 | Nováčik

Dukáty : 76345

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Android 16/11/2014, 12:43

lol!  lol!  lol!  lol!  lol!  lol!  lol!  lol!  lol!  lol!
Práve som sa poandroidoval od smiechu

BattleonLeaks napísal:Do Lordovej témy sa o niečo neskôr zapojil aj všetkými nenávidený užívateľ Blbák4654563413653152145, ktorý sa dostal do priameho konfliktu aj s Lordom bestom. Blbák však po nejakom čase dostal ban za nevhodné správanie a po jeho uplynutí sa už na Battleon :: Fórum nevrátil. Legendy hovoria, že si ho Lord best našiel a zabil ho balvanom do nohy.

• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android
Android
Android User
Android User

Dukáty : 1769872

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Gaius Julius Caesar 16/11/2014, 12:51

Gaius Julius Caesar
Rím vám vzdáva poctu, BattleonRíms!

Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
BattleonLeaks_02 Deal_w10
Dukáty : 1219308

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Nikuška 17/11/2014, 14:25

ach, nemám slov BattleonLeaks_02 736452 je to super Very Happy Very Happy
Nikuška
Nikuška
Level 17 | Profesionál
Level 17 | Profesionál

Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Spammer 17/11/2014, 17:03

Dlhé čakanie na nový objav od BattleonLeaks, ale toto stálo ešte za viac ako Robert Steaker. Cígoman

Ja si myslím, že by sa malo vytvoriť nové, decembrové, hlasovanie, ktoré by prebiehalo každý rok a hlasovalo by sa o najlepšiu tému roka na fóre. Tento rok by môj výber bol viac než jednoznačný, starý spis ma nehorázne pobavil. I'm With Stupid RockOn! RockOn! RockOn! RockOn!

BattleonLeaks_02 590
Spammer
Spammer
Level 23 | Veľmajster
Level 23 | Veľmajster

Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805246

Návrat hore Goto down

Odoslať pre K7BO 17/11/2014, 20:04

Xezezerman: Byť v starom spise Azachyelánov, nevedel by som či sa cítiť v nebezpečí alebo naopak, v bezpečí, keďže som akousi súčasťou ich histórie.. Hmm
K7BO
K7BO

Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Mrdofúz 19/11/2014, 23:21

Za tento príspevok sa z nás všetkých stanú ciferníky! Fuu!!

Level 20 | Rytier Battleonu

Dukáty : 1012332

Návrat hore Goto down

Odoslať pre LightBringer 20/11/2014, 21:57

Neviem či som na fóre väčší zmot vôbec niekedy čítal Very Happy Very Happy

TikToker
TikToker

Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492

Návrat hore Goto down

Odoslať pre K7BO 21/11/2014, 11:34

LightBringer napísal:Neviem či som na fóre väčší zmot vôbec niekedy čítal Very Happy Very Happy
https://battleon.slovakforum.net/t1798-topic Very Happy
K7BO
K7BO

Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!

Návrat hore Goto down

Odoslať pre FrActraL 21/11/2014, 12:49

BattleonLeaks_02 Hot3
BattleonLeaks_02: Horúci adept na tému roka Thumbs Up!

BattleonLeaks_02 Fra10
FrActraL
FrActraL
Moderátor
Moderátor

Dukáty : 837637

Návrat hore Goto down

Odoslať pre mAt3s25 21/11/2014, 14:48

Neviem prečo, ale mám pocit, že som ciferník.

Má tento pocit aj niekto iný?

mAt3s25
mAt3s25

Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Peny 22/11/2014, 20:03

mAt3s25 napísal:Neviem prečo, ale mám pocit, že som ciferník.

To ma mrzí Matúško, môžem ti nejako pomôcť? Sad

Level 24 | Legenda
Level 24 | Legenda

Dukáty : 1978741
<b>Najlepší prispievateľ</b> Najlepší prispievateľ : OCT 2024

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Peny 22/11/2014, 20:04

Inak skutočne by som rada vedela, kto tieto témy píše, zaslúži si veľkú pochvalu za to, je to úplne super BattleonLeaks_02 736452 icon_biggrin

Level 24 | Legenda
Level 24 | Legenda

Dukáty : 1978741
<b>Najlepší prispievateľ</b> Najlepší prispievateľ : OCT 2024

Návrat hore Goto down

Odoslať pre G.Z.L 28/11/2014, 11:11

neskutočne kvalitný a vtipný príspevok, ešte chceme BattleonLeaks! Thumbs Up! Smejúci sa smajlík 2 Very Happy icon_biggrin
G.Z.L
G.Z.L

Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411

Návrat hore Goto down

Odoslať pre nucleon 28/11/2014, 11:43

Peny napísal:Inak skutočne by som rada vedela, kto tieto témy píše, zaslúži si veľkú pochvalu za to, je to úplne super BattleonLeaks_02 736452 icon_biggrin
Raz Leaks udajú sami seba Smejúci sa smajlík 2

Level 24 | Legenda
Level 24 | Legenda

Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
BattleonLeaks_02 Steak_10
Dukáty : 1718322

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Android 28/11/2014, 18:31

Teším sa na ďalší Leak, mohol by tu byť už čoskoro.. aj keď tento bol len nedávno, ale už chceme ďalšie líky Smejúci sa smajlík 2

• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android
Android
Android User
Android User

Dukáty : 1769872

Návrat hore Goto down

Odoslať pre XezepusMECHA 28/11/2014, 20:33

mAt3s25 napísal:Neviem prečo, ale mám pocit, že som ciferník.

Nechcem vytvárať paniku, ale mám pocit, že všetci sme ciferníci.. ciferníky.. Huh?!

XezepusMECHA
XezepusMECHA
This User Has No Rank

Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
BattleonLeaks_02 Ninjutsu_mecha
Dukáty : 2228245

Návrat hore Goto down

Odoslať pre Sponsored content