Little talks s Verizou
+28
Peter Leopold
FrActraL
Levloj45
nermal
Darkneus
Lionfish
18jakub18
Thoper
Sverige
The Sheriff
G.Z.L
Nikuška
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
K7BO
mAt3s25
nucleon
Peny
Yulgar
Peter Pettigrew
Mrdofúz
Spammer
LightBringer
peter12
XezepusMECHA
Android
KickPato
Veriza
32 posters
Strana 28 z 40
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ja zase pretočím dosku na bok alebo príliš veľa alebo ju úplne zahodím do strany. Vedel som to niekedy spraviť celkom ľahko, ale už som v tom dlho nebol a vyšiel som z cviku, musím to len opakovať, opakovať a chytím sa toho. Ak sa skôr pri tom nezabijem. Len nie je čas teraz. A momentálne ani počasie, dnes bol LM pod snehom.Veriza napísal:Tak to sa budeme ucit spolu mne kickflipy nevychadzaju Viem pretocit sk8 ale skoro nikdy sa mi nepodari dopadnut na sroby a nechytim skate alebo dopadnem na kraj dosky a neudrzim stabilituLightBringer napísal:Za odmenu ťa potom zoberiem do toho nášho, v lete tam je celkom živo, spoznáš liptovských skejťákov. Ale naučíš ma nejaký nový trik. Chcem skúsiť znova skočiť kickflipa.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Pozri si tu batohy: https://www.snowboard-zezula.sk/skate-batohy?orderBy=price-up idem si z tej stránky objednávať oblečenie koncom týždňa, ak si vyberieš batoh, tak ti dám zľavový kupón. Budeš mať zadarmo dopravu + nejakých 5% ešte na tovar. Nie je to extra, ale poteší.
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Levloj45- Banned
Dukáty : 31230
Levloj45- Banned
Dukáty : 31230
Zhni ty pičus.
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
LightBringer dal like na tento príspevok
Že ti nie je hanby niečo takéto písať.Levloj45 napísal:Príspevok bol vymazaný pre hrubé porušenie Pravidiel fóra
Fusion- Zabávač
Mesto : Battleon :: Forum
Meno : Mr.Fusion
Dukáty : 7780078
@Levloj45 ban na 40 dní a permanentný zákaz prispievania do tejto témy. Po jeho porušení bude nasledovať ban na 3 mesiace.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
XezepusMECHA and LightBringer dali like na tento príspevok
Co sa tu dialo?
Darkneus- Level 15 | Rezident Battleonu
Dukáty : 303940
Čo ideš brať, Lighte?LightBringer napísal:Pozri si tu batohy: https://www.snowboard-zezula.sk/skate-batohy?orderBy=price-up idem si z tej stránky objednávať oblečenie koncom týždňa, ak si vyberieš batoh, tak ti dám zľavový kupón. Budeš mať zadarmo dopravu + nejakých 5% ešte na tovar. Nie je to extra, ale poteší.
Mesto : Košice
Dukáty : 455455
Ten mi stale pisal nejake spravyFrActraL napísal:@Levloj45 ban na 40 dní a permanentný zákaz prispievania do tejto témy. Po jeho porušení bude nasledovať ban na 3 mesiace.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Aku mas sirku dosky? Ja som teraz zacala jazdit na tej sirsej doske a skusam na nej robit aj flipy je to trocha tazsie otocit lebo je tazsia ale zase mam vacsiu plochu dopadu tak mi to mozno pojde lahsie. Ale aj tak som neni zvyknuta na tie velke dosky.LightBringer napísal:Ja zase pretočím dosku na bok alebo príliš veľa alebo ju úplne zahodím do strany. Vedel som to niekedy spraviť celkom ľahko, ale už som v tom dlho nebol a vyšiel som z cviku, musím to len opakovať, opakovať a chytím sa toho. Ak sa skôr pri tom nezabijem. Len nie je čas teraz. A momentálne ani počasie, dnes bol LM pod snehom.Veriza napísal:Tak to sa budeme ucit spolu mne kickflipy nevychadzaju Viem pretocit sk8 ale skoro nikdy sa mi nepodari dopadnut na sroby a nechytim skate alebo dopadnem na kraj dosky a neudrzim stabilituLightBringer napísal:Za odmenu ťa potom zoberiem do toho nášho, v lete tam je celkom živo, spoznáš liptovských skejťákov. Ale naučíš ma nejaký nový trik. Chcem skúsiť znova skočiť kickflipa.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Zezulu poznam ale idem pozriet ci tam nemaju nejaky batoh. Od nich som brala gate a tricko, ale potom som zistila ze maju celkom vysoke ceny a mohla som to kupit aj lacnejsie A odkial mas zlavovy kupon?LightBringer napísal:Pozri si tu batohy: https://www.snowboard-zezula.sk/skate-batohy?orderBy=price-up idem si z tej stránky objednávať oblečenie koncom týždňa, ak si vyberieš batoh, tak ti dám zľavový kupón. Budeš mať zadarmo dopravu + nejakých 5% ešte na tovar. Nie je to extra, ale poteší.
Hej Light kukaj tento co povies? Tento sa mi velmi paci ale zase cena ze 60 eur ach
https://www.snowboard-zezula.sk/batoh-nitro-chase-almond/pn-118241
nucleon and LightBringer dali like na tento príspevok
Čosi, ale to si aj tak trieda. Kickflip skočiť v tvojom veku a ešte k tomu až ta dlho neskejtuješ, čo si pamätám. Si celkom profík, dievča.Veriza napísal:Aku mas sirku dosky? Ja som teraz zacala jazdit na tej sirsej doske a skusam na nej robit aj flipy je to trocha tazsie otocit lebo je tazsia ale zase mam vacsiu plochu dopadu tak mi to mozno pojde lahsie. Ale aj tak som neni zvyknuta na tie velke dosky.LightBringer napísal:Ja zase pretočím dosku na bok alebo príliš veľa alebo ju úplne zahodím do strany. Vedel som to niekedy spraviť celkom ľahko, ale už som v tom dlho nebol a vyšiel som z cviku, musím to len opakovať, opakovať a chytím sa toho. Ak sa skôr pri tom nezabijem. Len nie je čas teraz. A momentálne ani počasie, dnes bol LM pod snehom.Veriza napísal:Tak to sa budeme ucit spolu mne kickflipy nevychadzaju Viem pretocit sk8 ale skoro nikdy sa mi nepodari dopadnut na sroby a nechytim skate alebo dopadnem na kraj dosky a neudrzim stabilituLightBringer napísal:Za odmenu ťa potom zoberiem do toho nášho, v lete tam je celkom živo, spoznáš liptovských skejťákov. Ale naučíš ma nejaký nový trik. Chcem skúsiť znova skočiť kickflipa.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Pekný Light kúpi.Veriza napísal:Hej Light kukaj tento co povies? Tento sa mi velmi paci ale zase cena ze 60 eur ach
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Mohol by, vraj teraz ušetril na drogách, pretože mu poľskí díleri nemohli prejsť cez hranice.
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
Light, kúp Verize baťoh. Inak nebude môcť príd do LM do skejtpárku.
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Už nebude.Veriza napísal:Ten mi stale pisal nejake spravyFrActraL napísal:@Levloj45 ban na 40 dní a permanentný zákaz prispievania do tejto témy. Po jeho porušení bude nasledovať ban na 3 mesiace.
FrActraL- Moderátor
@Levloj45 napísal dosť nemiestny, hlúpy a vulgárny príspevok.Darkneus napísal:Co sa tu dialo?
FrActraL- Moderátor
LightBringer dal like na tento príspevok
No z viac pokusov mi nevyjde ako vyjde ale ono to neni samo o sebe tak tazke len to este nemam tak dobre natrenovane aby som to davala bez chybXezepusMECHA napísal:Čosi, ale to si aj tak trieda. Kickflip skočiť v tvojom veku a ešte k tomu až ta dlho neskejtuješ, čo si pamätám. Si celkom profík, dievča.Veriza napísal:Aku mas sirku dosky? Ja som teraz zacala jazdit na tej sirsej doske a skusam na nej robit aj flipy je to trocha tazsie otocit lebo je tazsia ale zase mam vacsiu plochu dopadu tak mi to mozno pojde lahsie. Ale aj tak som neni zvyknuta na tie velke dosky.LightBringer napísal:Ja zase pretočím dosku na bok alebo príliš veľa alebo ju úplne zahodím do strany. Vedel som to niekedy spraviť celkom ľahko, ale už som v tom dlho nebol a vyšiel som z cviku, musím to len opakovať, opakovať a chytím sa toho. Ak sa skôr pri tom nezabijem. Len nie je čas teraz. A momentálne ani počasie, dnes bol LM pod snehom.Veriza napísal:Tak to sa budeme ucit spolu mne kickflipy nevychadzaju Viem pretocit sk8 ale skoro nikdy sa mi nepodari dopadnut na sroby a nechytim skate alebo dopadnem na kraj dosky a neudrzim stabilituLightBringer napísal:Za odmenu ťa potom zoberiem do toho nášho, v lete tam je celkom živo, spoznáš liptovských skejťákov. Ale naučíš ma nejaký nový trik. Chcem skúsiť znova skočiť kickflipa.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
SuperFrActraL napísal:Už nebude.Veriza napísal:Ten mi stale pisal nejake spravyFrActraL napísal:@Levloj45 ban na 40 dní a permanentný zákaz prispievania do tejto témy. Po jeho porušení bude nasledovať ban na 3 mesiace.
No to urcite Batohh za 60 mi nekupia ani vlastny rodicianucleon napísal:Pekný Light kúpi.Veriza napísal:Hej Light kukaj tento co povies? Tento sa mi velmi paci ale zase cena ze 60 eur ach
Predaj chameelóna Budú peniaze, kúpiš ruksak a ešte ti aj niečo nazvyš ostaneVeriza napísal:No to urcite Batohh za 60 mi nekupia ani vlastny rodicianucleon napísal:Pekný Light kúpi.Veriza napísal:Hej Light kukaj tento co povies? Tento sa mi velmi paci ale zase cena ze 60 eur ach
Vieš dať aj taký ten šmyk po zábradlí?Veriza napísal:No z viac pokusov mi nevyjde ako vyjde ale ono to neni samo o sebe tak tazke len to este nemam tak dobre natrenovane aby som to davala bez chybXezepusMECHA napísal:Čosi, ale to si aj tak trieda. Kickflip skočiť v tvojom veku a ešte k tomu až ta dlho neskejtuješ, čo si pamätám. Si celkom profík, dievča.Veriza napísal:Aku mas sirku dosky? Ja som teraz zacala jazdit na tej sirsej doske a skusam na nej robit aj flipy je to trocha tazsie otocit lebo je tazsia ale zase mam vacsiu plochu dopadu tak mi to mozno pojde lahsie. Ale aj tak som neni zvyknuta na tie velke dosky.LightBringer napísal:Ja zase pretočím dosku na bok alebo príliš veľa alebo ju úplne zahodím do strany. Vedel som to niekedy spraviť celkom ľahko, ale už som v tom dlho nebol a vyšiel som z cviku, musím to len opakovať, opakovať a chytím sa toho. Ak sa skôr pri tom nezabijem. Len nie je čas teraz. A momentálne ani počasie, dnes bol LM pod snehom.Veriza napísal:Tak to sa budeme ucit spolu mne kickflipy nevychadzaju Viem pretocit sk8 ale skoro nikdy sa mi nepodari dopadnut na sroby a nechytim skate alebo dopadnem na kraj dosky a neudrzim stabilituLightBringer napísal:Za odmenu ťa potom zoberiem do toho nášho, v lete tam je celkom živo, spoznáš liptovských skejťákov. Ale naučíš ma nejaký nový trik. Chcem skúsiť znova skočiť kickflipa.Veriza napísal:Anooooooooooooooooooooooooooooooo spravte to prosim bude nam super Ved kto nema nemusi ale mozeme si aspon sadnut niekde do parku spolu budeme sa dlho rozpravat nieco fajne si tam zobereme a kto bude mat sk8 tak sa mozeme povozitLightBringer napísal:Seriously, doneste si všetci dosky, čo na tom viete stáť do Trnavy a môžeme sa ísť niekam prejsť.
Strana 28 z 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou