Little talks s Verizou
+28
Fusion
FrActraL
Nikuška
KickPato
nermal
Thoper
J123456789V
nucleon
The Sheriff
K7BO
mAt3s25
Tiger100
XezepusMECHA
Lionfish
Peny
Capt. rhubarb
Gaius Julius Caesar
LightBringer
Sverige
Mrdofúz
Spammer
peter12
Yulgar
G.Z.L
Xoxy
Veriza
Peter Pettigrew
Android
32 posters
Strana 29 z 40
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Co pisal?FrActraL napísal:Levloj45 napísal:Preco ma tu nechcete. Co take som spravil?Levloj45 napísal:Mate iba predsudky.@Levloj45 dnes si trojnásobne porušil zákaz.Levloj45 napísal:Cau Veriza
Dňa 6. apríla 2021 som ti udelil PERMANENTNÝ ZÁKAZ PRISPIEVANIA DO VERIZINÝCH TOPICOV V TEJTO SEKCII (toť témy s názvom "Little talks s Verizou") za hrubé porušenie pravidiel, keď si písal neslušné príspevky.
Znenie môjho zákazu:Odkaz na daný príspevok - https://battleon.slovakforum.net/t2932p675-topic#351031FrActral napísal:@Levloj45 ban na 40 dní a permanentný zákaz prispievania do tejto témy. Po jeho porušení bude nasledovať ban na 3 mesiace.
Za toto porušenie ti dávam jeden a posledný warn. Po napísaní ďalšieho príspevku do Veriziných topicov dostávaš automaticky ban na 4 mesiace.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
No berte ju uz, nedavno som cital ako sa vas nevie dockat a ze jej uz Light nestaci 😂😂😎nucleon napísal:Berieme aj mladú som počulPeny napísal:Poslednú sobotu v mesiacilightbringer napísal:Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
toto nepíš lebo príde LionfishPeter Pettigrew napísal:No berte ju uz, nedavno som cital ako sa vas nevie dockat a ze jej uz Light nestaci 😂😂😎nucleon napísal:Berieme aj mladú som počulPeny napísal:Poslednú sobotu v mesiacilightbringer napísal:Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
FrActraL napísal:Levloj45 napísal:Preco ma tu nechcete. Co take som spravil?Levloj45 napísal:Mate iba predsudky.@Levloj45 dnes si trojnásobne porušil zákaz.Levloj45 napísal:Cau Veriza
Dňa 6. apríla 2021 som ti udelil PERMANENTNÝ ZÁKAZ PRISPIEVANIA DO VERIZINÝCH TOPICOV V TEJTO SEKCII (toť témy s názvom "Little talks s Verizou") za hrubé porušenie pravidiel, keď si písal neslušné príspevky.
Znenie môjho zákazu:Odkaz na daný príspevok - https://battleon.slovakforum.net/t2932p675-topic#351031FrActral napísal:@Levloj45 ban na 40 dní a permanentný zákaz prispievania do tejto témy. Po jeho porušení bude nasledovať ban na 3 mesiace.
Za toto porušenie ti dávam jeden a posledný warn. Po napísaní ďalšieho príspevku do Veriziných topicov dostávaš automaticky ban na 4 mesiace.
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
Áno, volala som už aj Timnucleon napísal:Berieme aj mladú som počulPeny napísal:Poslednú sobotu v mesiacilightbringer napísal:Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Zobral by ju niekto z TT ku vám?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Bolo by super, keby prišla
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Light alebo aj Lionfish ju dovezie keď zistí, že Light je v KEAndroid napísal:Zobral by ju niekto z TT ku vám?
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Timeoslava kedy dáme hru?
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Len ty neprovokuj Verizu s vínomThoper napísal:Ta co Veriza, kedy ideme na víno?
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
V: Call dnes o 18:00 môžeš? Do 19:30 cca mám čas.
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Budes tam aj ty som pocula a vraj nebudes mat trickonucleon napísal:Berieme aj mladú som počulPeny napísal:Poslednú sobotu v mesiacilightbringer napísal:Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Nepytala som sa ale plati to, nejak to vymyslim aby som sa mohla vytratit Akurat neviem ako ked uz je skola ale nieco si vymyslim dovtedyPeny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Ty to hravas skoro stale. Kedy si sa naposledy normalne vyspal Light?lightbringer napísal:V pohode, zajtra mám free day, kedykoľvek volaj. Ale plánujem dlho spať, tak tak po desiatej asi O chvíľu idem hrať CSko, tak do tretej rána asi.Veriza napísal:Este som ti zabudla nieco dolezite povedat ale to mozeme poriesit uz aj zajtra Ak sa ti bude datlightbringer napísal:Dnes ti brnknem okolo ôsmej večer. Tak na 30-45 min. maxVeriza napísal:Mozem ti o tom pokecat, anime este pozeram ale zajtra ak by si mal do vecera cas tak mi zavolaj chcela by som ti aj nieco ine este povedat. Staci na chvilu nemusime dlho ak nemas casLightBringer napísal:V pohode, veď nič súrne som nechcel, len som ti písal, ako si na tom s anime. Kde ste boli výletovať? Mali ste počasie?Veriza napísal:Posledne 3 dni som nemala cas. Boli sme na vylete a vcera som cely den nieco riesila zase s nasimi prepac ze som sa neozyvala
No to dufam len aby sme to stihli kym zase nebudu zavarat okresylightbringer napísal:Povymýšľame spolu ešte vecí, neboj sa. Aj s ostatnými.Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
No lebo s inymi mozem ne? Vsak oni ich uz praktizovali a prezili to tak ma naucia ako to spravit a nezomriet pri tomSpammer napísal:Ako šikovne tam vsunula to slovo "sama"Veriza napísal:Slubujem ze ich nebude nikdy praktizovat samaMrdofúz napísal:Veriza všetky tieto nápady sú nebezpečné, nieže ich budeš niekedy praktizovať
Ja ale chcemPeter Pettigrew napísal:Asi by si ochorela ale preco nie? Dievca teba radsej s Thoperom nech ani von neposielaju samu 😫😫😂Veriza napísal:Asi by som ochorela ale preco nie Hej akurat ne v mojom meste lebo by ma niekto spoznalPeter Pettigrew napísal:Napriklat behat s Thoperom skoro vyzlecena cez sidliska v zime? 😂😂😂XezepusMECHA napísal:A tiež zistí, že niektorých zážitkov by sa radšej nezúčastnila, lebo sú až príliš ...LightBringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Tak to radsej pojdem tym vlakomKickPato napísal:Light alebo aj Lionfish ju dovezie keď zistí, že Light je v KEAndroid napísal:Zobral by ju niekto z TT ku vám?
Patrikoslav to si mi mal napisat skor cez vikend no najblizsie asi az buduci ak by si mal casKickPato napísal:Timeoslava kedy dáme hru?
To vobec neni pravda ja som s Lightom spokojna uplne po kazdej strankePeter Pettigrew napísal:No berte ju uz, nedavno som cital ako sa vas nevie dockat a ze jej uz Light nestaci 😂😂😎nucleon napísal:Berieme aj mladú som počulPeny napísal:Poslednú sobotu v mesiacilightbringer napísal:Kedy to vlastne bude?Peny napísal:Ten guláš stále platí Tim? Pýtala si sa už doma?Veriza napísal:Ja od vas ani nechcem odchadzat konecne som nasla niekoho kto ma neriesi no a je s vami sranda akurat je skoda ze som sa zatial s nikym okrem teba este nestretlalightbringer napísal:Ak s nami začneš chodiť von viac, ak budeš mať príležitosť a rodičia ti dovolia sa s nami stretávať aj dlhšie a mimo tvojho mesta, tak zistíš, že tu je veľa ľudí, s ktorými získaš veľa vtipných zážitkov do života. Len sa nás drž a neodchádzaj odtiaľto.Veriza napísal:To naozaj toto spravil?KickPato napísal:to čo tu píšete je síce pekné ale boli ste s nami keď išiel o jednej ráno kupovať víno na pumpu? Vo februári len v slipoch a najebaný ako dogaFrActraL napísal:Plávanie v studenom jazere robí aj Robo a otužilá je aj Maťka, ale prebehnúť v šlapkách cez tri dve košické sídliská (zasnežené), ani raz nespadnúť a neprechladnúť pri tom, to dokáže naozaj len Thopy.
Neprovokuje ma s nicim a vino si s nim rada dam A ak sa nam minie tak pojdem kupit dalsiu flasu na pumpuSverige napísal:Len ty neprovokuj Verizu s vínomThoper napísal:Ta co Veriza, kedy ideme na víno?
No o piatej ideme prec tak na hodinu ale mozno sa vratime do siestej a ak nie tak trocha neskor.lightbringer napísal:V: Call dnes o 18:00 môžeš? Do 19:30 cca mám čas.
LightBringer dal like na tento príspevok
Dnes som spal svieže štyri hodinky v noci Cez deň si dáme ešte rýchly power nap a budem znova nabitý.Veriza napísal:Ty to hravas skoro stale. Kedy si sa naposledy normalne vyspal Light?lightbringer napísal:V pohode, zajtra mám free day, kedykoľvek volaj. Ale plánujem dlho spať, tak tak po desiatej asi O chvíľu idem hrať CSko, tak do tretej rána asi.Veriza napísal:Este som ti zabudla nieco dolezite povedat ale to mozeme poriesit uz aj zajtra Ak sa ti bude datlightbringer napísal:Dnes ti brnknem okolo ôsmej večer. Tak na 30-45 min. maxVeriza napísal:Mozem ti o tom pokecat, anime este pozeram ale zajtra ak by si mal do vecera cas tak mi zavolaj chcela by som ti aj nieco ine este povedat. Staci na chvilu nemusime dlho ak nemas casLightBringer napísal:V pohode, veď nič súrne som nechcel, len som ti písal, ako si na tom s anime. Kde ste boli výletovať? Mali ste počasie?Veriza napísal:Posledne 3 dni som nemala cas. Boli sme na vylete a vcera som cely den nieco riesila zase s nasimi prepac ze som sa neozyvala
V pohode, do 19:30 som tu.Veriza napísal:No o piatej ideme prec tak na hodinu ale mozno sa vratime do siestej a ak nie tak trocha neskor.lightbringer napísal:V: Call dnes o 18:00 môžeš? Do 19:30 cca mám čas.
Oki tak ti volam hned ked pridem domov.
Strana 29 z 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40