Little talks s Verizou
+25
Yulgar
KickPato
FrActraL
nermal
Kazuto1
K7BO
Nikuška
Peny
Tiger100
Android
Thoper
Sverige
Gaius Julius Caesar
The Sheriff
G.Z.L
Lionfish
Mrdofúz
nucleon
peter12
Peter Pettigrew
LightBringer
XezepusMECHA
Capt. rhubarb
Spammer
Veriza
29 posters
Strana 16 z 40
Strana 16 z 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
XezepusMECHA, Nikuška, FrActraL and Mrdofúz dali like na tento príspevok
Takže ak tomu správne chápem, keď chceš skateboard ideaálne na rovné rýchle cesty, vyberieš si veľké a tvrdé kolieska. Keď chceš na druhej strane skateboard do skateparku alebo na triky, vyberieš si ten s menšími a mäkšími kolieskami.Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494732
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Vek : 30
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228265
UniverzálkaXezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718342
Ja sa už asi idem dať na cruising, lebo triky mi začínajú nevychádzať.XezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Ty sa aj a cruisingu dolámeš, kamarát.lightbringer napísal:Ja sa už asi idem dať na cruising, lebo triky mi začínajú nevychádzať.XezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Už skúšaš oliiečka na schodoch?
Ktorý štýl jazdy je tvoj najobľúbnejší a s ktorým si začínala pri skateboardingu?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Ano spravne tomu chapes ked chces na rovne rychle cesty tak su ti lepsie velke kolieska lebo su odolnejsie aj voci kamienkom a necitis tak nerovnosti a tazsie s nimi spadnes. No a vacsie kolieska su tiez rychlejsie takze sa s nimi lepsie jazdi aj downroad.FrActraL napísal:Takže ak tomu správne chápem, keď chceš skateboard ideaálne na rovné rýchle cesty, vyberieš si veľké a tvrdé kolieska. Keď chceš na druhej strane skateboard do skateparku alebo na triky, vyberieš si ten s menšími a mäkšími kolieskami.Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
No ten cruising mi ide stale lepsie ako triky z Amerikynucleon napísal:UniverzálkaXezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Ved si sa tak zlepsil oproti tomu ked si zacinal tak co to pises za hluposti Len s tym pokracuj si sikovnylightbringer napísal:Ja sa už asi idem dať na cruising, lebo triky mi začínajú nevychádzať.XezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Tak tam sa niekedy skor dolames fakt ked spadnes vo velkej rychlosti ja som si to uz zacila viackratXezepusMECHA napísal:Ty sa aj a cruisingu dolámeš, kamarát.lightbringer napísal:Ja sa už asi idem dať na cruising, lebo triky mi začínajú nevychádzať.XezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Tych sa doteraz bojim aj jaXezepusMECHA napísal:Už skúšaš oliiečka na schodoch?
Tak cruising ako najoblubenejsie ale to je take samotarske ked nemam s kym ist alebo sa potrebujem ist len prevetrat ale najradsej mam chodit s inymi ludmi do parku a zabavat sa s nimi a skusat nove triky. Ale teraz uz neni s kymMrdofúz napísal:Ktorý štýl jazdy je tvoj najobľúbnejší a s ktorým si začínala pri skateboardingu?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
Teraz uz mam radsej triky z Ameriky ale zacinala som s cruisingom ale ono je to asi skor podla nalady ze niekedy sa mi nechce skakat alebo ked sa chcem len prevetrat von tak cruising je na to idealny. A cruisuje sa lepsie v noci ked su uz ulice prazdne a mozem behat aj po hlavnej cesteXezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Peny and Android dali like na tento príspevok
Vybavila si si už aj ten longboard?Veriza napísal:Teraz uz mam radsej triky z Ameriky ale zacinala som s cruisingom ale ono je to asi skor podla nalady ze niekedy sa mi nechce skakat alebo ked sa chcem len prevetrat von tak cruising je na to idealny. A cruisuje sa lepsie v noci ked su uz ulice prazdne a mozem behat aj po hlavnej cesteXezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Dukáty : 1978761
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
a čo ten chlapec? aj frajerom bol či len kamoš na skejte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
Mesto : Košice
Meno : Paťo
Dukáty : 835206
Pekný darček A si s tým chalanom ešte v kontakte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Ideš sa pridať k Verize na longboard? Aj ty si rada jazdilaPeny napísal:Vybavila si si už aj ten longboard?Veriza napísal:Teraz uz mam radsej triky z Ameriky ale zacinala som s cruisingom ale ono je to asi skor podla nalady ze niekedy sa mi nechce skakat alebo ked sa chcem len prevetrat von tak cruising je na to idealny. A cruisuje sa lepsie v noci ked su uz ulice prazdne a mozem behat aj po hlavnej cesteXezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Triky z Ameriky som počul že už robíš ľavou zadnou a s cigou v ruke...Veriza napísal:No ten cruising mi ide stale lepsie ako triky z Amerikynucleon napísal:UniverzálkaXezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Mrdofúz- Level 20 | Rytier Battleonu
Dukáty : 1012352
Tak díky no, ale stále to ešte nie je forma a skilly, ktoré by som chcel mať.Veriza napísal:Ved si sa tak zlepsil oproti tomu ked si zacinal tak co to pises za hluposti Len s tym pokracuj si sikovnylightbringer napísal:Ja sa už asi idem dať na cruising, lebo triky mi začínajú nevychádzať.XezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Dnes máš skate day V?