Little talks s Verizou
+25
Yulgar
KickPato
FrActraL
nermal
Kazuto1
K7BO
Nikuška
Peny
Tiger100
Android
Thoper
Sverige
Gaius Julius Caesar
The Sheriff
G.Z.L
Lionfish
Mrdofúz
nucleon
peter12
Peter Pettigrew
LightBringer
XezepusMECHA
Capt. rhubarb
Spammer
Veriza
29 posters
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Little talks s Verizou
Ty máš, Light?lightbringer napísal:Dnes máš skate day V?
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837657
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Asi ho budem riesit az nabuduce leto tento rok to uz necham tak lebo bude aj tak zimaPeny napísal:Vybavila si si už aj ten longboard?Veriza napísal:Teraz uz mam radsej triky z Ameriky ale zacinala som s cruisingom ale ono je to asi skor podla nalady ze niekedy sa mi nechce skakat alebo ked sa chcem len prevetrat von tak cruising je na to idealny. A cruisuje sa lepsie v noci ked su uz ulice prazdne a mozem behat aj po hlavnej cesteXezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Veriza- Level 21 | Epický užívateľ
Meno : 3.5.
Dukáty : 1120176
Naposledy sme si napisali asi tak rok dozadu ze sa stretneme znova v tt v sk8parku ked sa bude dat. A to je asi tak vsetkoAndroid napísal:Pekný darček A si s tým chalanom ešte v kontakte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
To si ma s niekym mylisMrdofúz napísal:Triky z Ameriky som počul že už robíš ľavou zadnou a s cigou v ruke...Veriza napísal:No ten cruising mi ide stale lepsie ako triky z Amerikynucleon napísal:UniverzálkaXezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Tak trenuj a nefnukaj a budes mat vsetky formy a skilly ktore len chceslightbringer napísal:Tak díky no, ale stále to ešte nie je forma a skilly, ktoré by som chcel mať.Veriza napísal:Ved si sa tak zlepsil oproti tomu ked si zacinal tak co to pises za hluposti Len s tym pokracuj si sikovnylightbringer napísal:Ja sa už asi idem dať na cruising, lebo triky mi začínajú nevychádzať.XezepusMECHA napísal:Si cruiserka alebo skôr na triky z Ameriky?Veriza napísal:Pri kolieskach si vyberas hlavne velkost a tvrdost. Cim su vacsie tak tak tym su stabilnejsie aj na nerovnom povrchu a nevadi im im ani strk a mensie kamienky a vedia spravit vyssiu rychlost ale dake 60+ to uz su skor dobre na longboardy alebo cisto cruisery. 50tky su zase na triky, ja mam rada nieco medzi. A tvrdost mam rada nieco pod 100 ale tiez hlavne podla stylu jazdy. Ci su kolieska tvrdsie tym sa viac hodia pre jemne povrchy, kde chces ist rychlo napriklad pekne upravene cesty a tak. Tiez dobre pre cruisery.Sverige napísal:Čím tvrdšie kolieska, tým .... ? Sú lepšie do skateparku či na ulicu, kde je nerovnejší povrch napr.?Veriza napísal:Hej a 45 ma vysli aj s cestou.52mm a 103A tvrdost
Boli sme u starkych a teraz sme prisli nemala som kedylightbringer napísal:Dnes máš skate day V?
Ale aj tak bolo dnes skaredo. Ty si bol?
Len kamos na sk8 ale brala by som ho aj ako frajeraKickPato napísal:a čo ten chlapec? aj frajerom bol či len kamoš na skejte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
A chcela bi si ho ako frajera kebi bol slobodniVeriza napísal:Len kamos na sk8 ale brala by som ho aj ako frajeraKickPato napísal:a čo ten chlapec? aj frajerom bol či len kamoš na skejte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
Vek : 19
Dukáty : 1002326
Lionfish- TikToker
Ja som sa s frajerkou zas pohadal
LightBringer dal like na tento príspevok
Ee, bol som mimo mesto dosť a potom home office. Mi napadlo, či ty nevybehneš dnes.Veriza napísal:Ale aj tak bolo dnes skaredo. Ty si bol?
Vek : 30
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Pracovná sobota? Nezávidím.. bol som na tom podobne a veľmi sa mi nechcelo Síce vonka nebolo nič moc počasie, ale pracovať sa mi tiež nechcelo.lightbringer napísal:Ee, bol som mimo mesto dosť a potom home office. Mi napadlo, či ty nevybehneš dnes.Veriza napísal:Ale aj tak bolo dnes skaredo. Ty si bol?
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
To bol nejaký zahraničný chlapec?Veriza napísal:Naposledy sme si napisali asi tak rok dozadu ze sa stretneme znova v tt v sk8parku ked sa bude dat. A to je asi tak vsetkoAndroid napísal:Pekný darček A si s tým chalanom ešte v kontakte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
Meno : Tomáš
Dukáty : 1421432
dúfam že vám to vyjde teraz je to blbé cez koronu... a odkial je vlastne ten chalan?Veriza napísal:Naposledy sme si napisali asi tak rok dozadu ze sa stretneme znova v tt v sk8parku ked sa bude dat. A to je asi tak vsetkoAndroid napísal:Pekný darček A si s tým chalanom ešte v kontakte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
peter12- Level 22 | Príspevkový lord
Vek : 28
Mesto : Petržalka
Meno : Peter
Dukáty : 1684017
V Modranke? (na mieste nášho budúceho stretka? )Veriza napísal:Boli sme u starkych a teraz sme prisli nemala som kedylightbringer napísal:Dnes máš skate day V?
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Máte s Lightom v blízkom čase naplánované nejaké stretko? (kým sa ešte vôbec bude dať..)
• The Knife and Spork
• Mantis Shrine
• Advanced Combat Theory
Android- Android User
Dukáty : 1769892
Ale len tak trocha. Pomaly som si robkal z domu a nejaký remote ešte po ceste v aute. Dalo sa to, akurát som bol rozlietaný celý deň.Sverige napísal:Pracovná sobota? Nezávidím.. bol som na tom podobne a veľmi sa mi nechcelo Síce vonka nebolo nič moc počasie, ale pracovať sa mi tiež nechcelo.lightbringer napísal:Ee, bol som mimo mesto dosť a potom home office. Mi napadlo, či ty nevybehneš dnes.Veriza napísal:Ale aj tak bolo dnes skaredo. Ty si bol?
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191512
Eejha 😎Veriza napísal:Len kamos na sk8 ale brala by som ho aj ako frajeraKickPato napísal:a čo ten chlapec? aj frajerom bol či len kamoš na skejte?Veriza napísal:Za 70 asi tiez bonesy ale nekupovala som si ich ja ale dostala som ich od jedneho chalana ktory chodieval ku nam do TT sk8ovat ked tu bol na erazme na vyske.Nikuška napísal:Aké najdrahšie si si kedy kúpila?Veriza napísal:No hej a tych 45 to este vobec neni tak vela mas aj kolieska za 70 aj 100 eur a niektore stoja tolko co uz cely sk8 ked si ho vyskladas. Ja si kupujem take co stacia pre mna a co mi aj nieco vydrzia. A hej rata sa to ako sada po 4.Gaius Julius Caesar napísal:Nevedel som, že kolieska sú také drahé súčiastky na skateboard. 45 (za sadu predpokladám) je celkom dosť
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
A co tomu teda branilo?
Peter Pettigrew- Level 20 | Rytier Battleonu
Vek : 29
Mesto : Svidník
Meno : Filip
Dukáty : 1071623
Mal málo peňazíPeter Pettigrew napísal:A co tomu teda branilo?
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Nemyslím si, že Veriza je už v tom veku, kde sú toto prioritySpammer napísal:Mal málo peňazíPeter Pettigrew napísal:A co tomu teda branilo?
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219328
Čoskoro do neho príde Teraz ešte ide po skejtoch, za chvíľu po pracháčoch Takže Light... došiel si
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1805267
Spammer napísal:Čoskoro do neho príde Teraz ešte ide po skejtoch, za chvíľu po pracháčoch Takže Light... došiel si
A možno pôjde po chlapcoch, ktorí padajú na štrku. Tým pádom by mal Light vyhraté.
Spammer dal like na tento príspevok
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou
» Little talks s Verizou