Arizona Heat (2012)
+24
Voltaire
Okatá Benderka
Gaius Julius Caesar
nucleon
G.Z.L
Maťo=)
Peny
Synko
Fusion
Nikuška
Rasky
Quadro'Ye
LightBringer
mAt3s25
Yulgar
KickPato
K7BO
Dodes
marko221
Android
Spammer
FrActraL
XezepusMECHA
Peter Leopold
28 posters
Strana 5 z 41
Strana 5 z 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Re: Arizona Heat (2012)
Peťo to odpisovanie ťa zabije...
EDIT: !!! Príspevok č. 100!!! ... už iba 10x toľko, poďme, táto téma si to zaslúži!!!
EDIT: !!! Príspevok č. 100!!! ... už iba 10x toľko, poďme, táto téma si to zaslúži!!!
Ak chcete rovno hrat kliknite na toto
Zbytočné témy sú pre mna
Pekný den vám praje K7BO
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Vek : 30
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Gratulujem Peťo k 100vke!
Už ti pomaličky treba odpisovať, lebo sedem strán príspevkov je už hooodne...
---
BTW: Máš radšej ?otázniky? alebo !výkričníky! (teraz by mal nasledovať otáznik na konci vety, ale nenasleduje)
---
BTW: Máš radšej ?otázniky? alebo !výkričníky! (teraz by mal nasledovať otáznik na konci vety, ale nenasleduje)
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Dnes som si opäť prečítal príbeh... toto nieje záležitosť len na jedno prečítanie, stále núti človeka čítať ho znova a znova
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Presne moja myšlienka.G.Z.L napísal: Dnes som si opäť prečítal príbeh... toto nieje záležitosť len na jedno prečítanie, stále núti človeka čítať ho znova a znova
Dukáty : 1978741
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Peťo. Tuším, že akonáhle odpíšeš na všetky otázky si budeš musieť vymeniť klávesnicu... o_O
Ak chcete rovno hrat kliknite na toto
Zbytočné témy sú pre mna
Pekný den vám praje K7BO
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242
Ty vole, tento gif bol asi prvý, čo som videl odkedy mi zapojili internet.
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Peny- Level 24 | Legenda
Peťo, je Johnny Cash stále tvoje no.1, čo sa Country hudby týka?
Peťo chutí ti syrček s plesňou?
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Vek : 31
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
Peter Leopoold ty máš ale tých otázok!
P.S.: Dajte niekto mAt3s25ovi nadomnou karmišu
Mesto : Battleon World
Meno : Gaius Julius
Dukáty : 1219308
K vašim službám cézarGaius Julius Caesar napísal:Peter Leopoold ty máš ale tých otázok!
Dukáty : 275375
Podľa mojich vzácnych informácií by mal dnes Peťo poodpisovať na tú hromadu otázok.
Hm... po 8 stranách... luxusne.Peny napísal:Podľa mojich vzácnych informácií by mal dnes Peťo poodpisovať na tú hromadu otázok.
Veľmi pekne ďakujem za krásne komentáre. Som rád, že sa vám príbeh páčil, presne o to som sa snažil, pretože práve vy ste boli pre mňa veľkou motiváciou
... tak a nasledujú aj moje prvé odpovede v tomto príbehu, prečítal som si každý jeden príspevok na každej strane, je tu toho naozaj veľa, som príjemne prekvapený a ešte raz ďakujem.
---
2. Na prekvapenie, ani jeden deň počas mesiaca v Arizone nebol taký, že by sa nedalo ísť von. Väčšinu dní bolo počasie fakt tropické, takže čo sa tohto týka, vyšlo všetko perfektne.
3. Podarilo sa nám zahliadnuť aj nejaké zvieratá, hlavne na prechádzke do troška divokejších kútov Arizony (tour de púšť ), mimo obývateľných častí. Natrafili sme aj na pár divých zvierat, našťastie v bezpečnej vzdialenosti. Takže dobrodružstvo určite nechýbalo.
4. Veľmi ťažká otázka. Ešte stále mám v hlave Arizonu, takže o tomto budem uvažovať možno tak za 10 mesiacov.
... Phoenix je väčší ako Dallas, máš pravdu, ale ja som to tak nebral. Oba sú to veľkomestá, jedny z najväčších v Amerike, takže nijaký rozdiel som v tom nevidel. Zmenu by som skôr videl, kebyže porovnám Phoenix s NYC alebo niečo podobné.
Odpoveď na druhú otázku: Texasanky sú o kúštiček krajšie
Odpoveď na tretiu otázku: Určite by som si vedel predstaviť ostať tam dlhšie, je to krajina presne pre mňa, dokázal by som tam žiť aj natrvalo, takže by s tým vôbec nebol problém.
Odpoveď na bonusovú otázku: eBay
Heh, prekonvertoval - zaujímavo to znie Nie, nie. Dallas je stále môj najobľúbenejší tím, ale Phoenix by zrejme nasledoval hneď za ním.
... ale odpisujem rád a teším sa aj na tie tvoje.
Ochutnal som, už som mal tú možnosť, ale uprednostňujem klasické pivo, ale ako osvieženie to nieje zlé.
... takže 0, pre istotu som to ešte 3x prepočítal...
No, tiež som si vravel, ale čakal som to, takže nebol som sklamaný.
Fúha, tak toho kebyže tam stretnem, tak neviem, čo si v tom momente pomyslím. To by bola veľmi dlhá debata.
Nooo... otázku som prebral s kompetentnými, keďže je fakt dosť náročná a bohužiaľ, neprišiel som na jej princíp, je mi ľúto.
1. Určite áno.
2. Áno, videl (nie len jedno). Prvé, na ktoré som si spomenul boli kojoti, bol to pohľad z bezpečného a vyvýšeného miesta. Vyzerali veľmi kľudne, no dostať sa medzi nich by boli asi moje posledné minúty života.
3. Nie, Stars majú jednu z najkrajších.
4. Jasná vec, jedno vždy dobre padne, hlavne v tých horúčkach.
5. Viac ako 15 minút to bolo, debata to tiež bola, pekná bola, Arizončanka bola, takže áno. Mimochodom, bola to už spomínaná Emily. x)
Myslím, že biele, to som mal asi najčastejšie.
... ou a mimochodom - pozvanie sa príjma. alebo ma kľudne potráp otázkami, ja to rád. x)
2. V Starbucks sme boli dosť často, pre mňa top kaviarne
Teším sa a veľmi, pre mňa je to hráč, ktorý ešte má čo ukázať a vidieť ho vo svojom obľúbenom tíme. No... nečakal som to, budem mu priať veľa šťastia a zdravú hru.
A Skalica? No dobre, odpíšem a prídem.
... no, je to veľmi zaujímavá otázka... Hm, hm, hm... alebo , no snáď skôr tie ...
---
That's it.
... vyše 2 hodiny odpisovania, ale stálo to za to. Komentáre od vás boli naozaj úžasné, ste skvelí ľudia, dávate mi veľkú chuť do písania príbeh a odpovedať na veľké množstvo vašich otázok vôbec nebolo trápenie, naopak, bavilo ma to a teším sa na ďalšie otázky. x)
... tak a nasledujú aj moje prvé odpovede v tomto príbehu, prečítal som si každý jeden príspevok na každej strane, je tu toho naozaj veľa, som príjemne prekvapený a ešte raz ďakujem.
---
1. No určite nie viac ako som ich zastavil ja s Martinom. Prevažne to boli informačné otázky, ale keďže medzi moje dovolenkové záľuby patrí aj spoznávanie nových ľudí, tak sme pár dievčat pozvali do nejakého toho baru alebo kaviarne a porozprávali sme sa.marko221 napísal:...No a samozrejme neodpustím si pár otázok na teba
Kolko báb si ťa zastavilo na ulici počas tvojej dovolenky??
Kolko dní z vašej dovolenky ste museli ostať v chatke pre zlé počasie
Videli ste na vašej tour de púšť aj nejaké zvieratá či iba nejaké kosti ak ste vôbec videli
Kam to bude na další rok??
Karm up
BTW celkom slušne bolo forum vďaka tebe preťažene
2. Na prekvapenie, ani jeden deň počas mesiaca v Arizone nebol taký, že by sa nedalo ísť von. Väčšinu dní bolo počasie fakt tropické, takže čo sa tohto týka, vyšlo všetko perfektne.
3. Podarilo sa nám zahliadnuť aj nejaké zvieratá, hlavne na prechádzke do troška divokejších kútov Arizony (tour de púšť ), mimo obývateľných častí. Natrafili sme aj na pár divých zvierat, našťastie v bezpečnej vzdialenosti. Takže dobrodružstvo určite nechýbalo.
4. Veľmi ťažká otázka. Ešte stále mám v hlave Arizonu, takže o tomto budem uvažovať možno tak za 10 mesiacov.
Čo sa týka posedenia a atmosféry, tak to záleží od jednotlivých predajní, ale samozrejme, americké fastfoody sa so slovenskými nemôžu porovnávať, je to tam bežnejšia vec, ako tu nás a výber jedla je takisto väčší (a musím povedať, že tie jedla aj chutia lepšie, napriek tomu, že fastfoody navštevujem len zriedkavo). A vybrať si KFC alebo McDonald's... môj hlas by určite dostalo KFC.XezepusMECHA napísal:Peťo, keď už som ti dal ten hlavný komentár, tak by som začal zo svojou prvou otázkou v tejto téme (keďže ma to dosť baví )
---
Je KFC lepší ako McDonald's? :-) a tak celkovo - výber jedla, posedenie, atmosféra a pod.
Obe krajiny boli horúce, no Arizona bola cítiteľne horúcejšia.Yulgar napísal:Mimochodom Peťo bolo v Arizone horúcejšie ako v Texase?
Viem, že je Phoenix väčší ako Dallas, ale pôsobil tak na teba? Ako väčšie mesto, ako bol Dallas alebo si už na mrakodrapové mestá zvyknutý?
... Phoenix je väčší ako Dallas, máš pravdu, ale ja som to tak nebral. Oba sú to veľkomestá, jedny z najväčších v Amerike, takže nijaký rozdiel som v tom nevidel. Zmenu by som skôr videl, kebyže porovnám Phoenix s NYC alebo niečo podobné.
Heh, jasnovidec! Ďakujem za krásne prianie. x)Spammer napísal:FrActraL: MOC DOBRÉ!!!
Táto téma je predurčená na úspech. Obrovský počet zhliadnutí už prišiel, teraz jej prajem, nech nezanikne a nech je rovnako ako Texas komentovaná po celý, celunký, celučičký!!!
... ROK! v)
Som si istý, že na to určite nemám. Ale ďakujem za prejavenú dôveru.Maťo=) napísal:Čítanie mi zabralo vyše pol hodinu, ale vôbec to neľutujem, prekrásne napísaný príbeh, nechceš byť spisovateľ? [/center]
Odpoveď na prvú otázku: Steve, Jake & Emily, Madison (Emily bola najúžasnejšia )FrActraL napísal:A tiež mám nejaké otázky, vlastne ich mám strašne veľa, ale teraz vyberiem len tri také, čo chcem hneď vedieť... v)
Prvá: Napíš mi mená štyroch ľudí (2 boys, 2 girls), ktorých si v USA spoznal
Druhá: Sú Arizončanky krajšie ako Texasanky?
Tretia: Kebyže máš možnosť, ostal by si ešte v Arizone dlhšie ako ten mesiac alebo si už mal toho po tých 30 dní dosť?
BONUSOVÁ: Kde sa dá kúpiť tvoja dokonalosť?
---
Díky za odpovede Leo
Odpoveď na druhú otázku: Texasanky sú o kúštiček krajšie
Odpoveď na tretiu otázku: Určite by som si vedel predstaviť ostať tam dlhšie, je to krajina presne pre mňa, dokázal by som tam žiť aj natrvalo, takže by s tým vôbec nebol problém.
Odpoveď na bonusovú otázku: eBay
To miesto je naozaj čarovné.LightBringer napísal:Tento nadpis sa mi neskutočne páči!
Ide z neho neho niečo čarovné!
NikušKa napísal:Je t'aime Leo
Te Amo Nicole
Neviem to takto posúdiť, že ktoré mesto sa mi páčilo viac. Páčili sa mi obe mestá, každé z nich ma niečím fascinovalo a pár veci vo Phoenixe mi aj pripomenulo Dallas.KickPato napísal:A ktoré mesto sa ti páčilo tak viac? Dallas alebo Phoenix?
BTW: Stále si milovníkom Hviezd alebo si už konvertoval na Kojotov?
Heh, prekonvertoval - zaujímavo to znie Nie, nie. Dallas je stále môj najobľúbenejší tím, ale Phoenix by zrejme nasledoval hneď za ním.
Wow... Prajem ti príjemné čitanie.Yulgar napísal:Zajtra si opäť idem prečítať príbeh!
Bol to veľký zážitok čítať ho a rozmýšľam, že zajtra si spravím taký čitateľský deň a prečítam si všetky tvoje cestovateľské príbehy (3) - Španielsko, Texas a Arizonu.
I ♥ Leove príbehy
Samozrejme, že áno, na takú vec som predsa nemohol zabudnúť. v) Arizona bez Jacka... do nieje ono.Spammer napísal:Ale zaujímalo by ma, či si aj v Arizone ochutnal svoj najobľúbenejší alkoholický nápoj (myslím tým JD )
NAZDRAVIE!
Bolo to niečo americké, hrdzavé to nebolo, nevŕzgalo to, sedelo sa v ňom príjemne, takže len toho šoféra by trebalo vymeniť.FrActraL napísal:A keď som si dnes ešte raz tak narýchlo prebehol príbeh, tak by som sa pozastavil pri tej časti s tým "krásnym" taxikárom...
-> mal aspoň k svetu vyzerajúce auto, či aj tomu by sa hodila ŠPZtka - CRAP?
No, zrejme som sem mal prísť skôr, aby som toho nemal naraz tak veľa, ale nečakal som, že tu bude 100+ príspevkov tak skoro.NikušKa napísal:Inak Peťko, dúfam, že očakávaš príval nesmierneho množstva otázok, keďže si napísal ďalší pekný príbeh.
Aj moje prídu na rad, len je ich veľa, tak ich musím troška poprerozdeľovať.
... ale odpisujem rád a teším sa aj na tie tvoje.
Slovenskô ti nestačí? Ale dobre, že spomínaš, niečo pre teba mám.nucleon napísal:Petrík, doniesol si niečo Arizonskô tuhô?
To je v poriadku, pýtaj sa čokoľvek ťa len napadne.Yulgar napísal:Peťo, teraz ma taká odveci otázka napadla ale myslím, že keď je toto tvoja téma, tak sa môžem pýtať hocičo, samozrejme mám potom aj pár otázok k samotnej Arizone, ale to má ešte čas, veď táto téma tu bude žiť veľmi dlho
Takže otázka: Ochutnal si už čapovaného ZB Radlera? Ak áno, chutil? x)
Ochutnal som, už som mal tú možnosť, ale uprednostňujem klasické pivo, ale ako osvieženie to nieje zlé.
Neboli moc rozdielne, čo sa veľkosti týka, ale myslím, tohtoročná bola o niečo väčšia (aj zvonka, aj vnútorný priestor) color)Spammer napísal:Ktorá chatka bola väčšia? Tá Texaská alebo táto Arizonská?
Na koláčik s kofolou pozývam aj hneď zajtra x)Peny napísal:Peťkooo, som doma, zajtra očakávať koláčik a kofolku. x)
John DenverFrActraL napísal:Petrík, ktorá verzia Country Roads sa ti páči viac?
1. John Denver
2. Hermes House Band
Tvoj tip je správny.Yulgar napísal:FrActraL: Mne sa viac páči číslo 2, ale v prípade Lea by som to tipoval na jednotku.
Počkaj, porátam...G.Z.L napísal:
Peťo koľko horúcich dievčať ti v horúcej Arizone vyznávalo lásku?
... takže 0, pre istotu som to ešte 3x prepočítal...
Všetky tie miesta boli naživo úžasné.Spammer napísal:Akurát som si na pozeral obrázky tých miest, ktoré si navštívil a pozeral som na ne s otvorenými ústami...
Inak tá hokejová hala Phoenixu je riadne veľká, fakt škoda, že si nemal možnosť ísť dnu, ako v Texase. By som sa zasmial, keby tam pracoval ten pán, ktorý bol v AAC Aréne, že ho vyhodili z Texasu a išiel do Phoenixu... to by bola zase dlhá debata, určite by si na teba spomenul.
No, tiež som si vravel, ale čakal som to, takže nebol som sklamaný.
Fúha, tak toho kebyže tam stretnem, tak neviem, čo si v tom momente pomyslím. To by bola veľmi dlhá debata.
Vie hrať aj on, ale žiadny battle sme si bohužiaľ nedali, s jednou gitarou by to vyzeralo divne... kebyže si to tak pekne posúvameXezepusMECHA napísal:Peťo, vie aj Martin hrať na gitare? Nedali ste si nejaký BATTLE?
Veľké teplo tam bolo v podstate dennodenne, ale 3 dni čo si pamätám boli také, že sme von boli dokopy asi 1-2 hodiny maximálne.FrActraL napísal: Peťo bol deň, kedy si sa radšej zavrel do chatky, pretože to teplo ťa už skoro doslova roztápalo?
Keď tak nad tým uvažujem... Tak asi dva krát.Yulgar napísal:Peťooo... počúvaj. Ma napadla takáto vec...
Nespadol si do Grand Canyona?!
Ten je dobrý!nucleon napísal:Paťo: Fajn smajlíci, aspoň jeden by sa mohol pridať... kristušák, ich ale máme, veď to treba premazať trocha!
Inak mne by sa páčil celkom aj tento:
<- Myslím, že k tomuto príbehu sa MEGA hodí. (hlavne k časti "Around Arizona")
Mám 18 rokov, kebyže sa necítim dostatočne zodpovedný, tak na takúto diaľku určite necestujem. Áno, celý výlet sme absolvovali dvaja, ja som na to už aj celkom zvyknutý, cestovanie milujem. x)Synko napísal:Počkať, počkať... to si bol v Amerike iba s tým jedným kamarátom? Čize aj zo SVK do USA ste leteli iba dvaja? ak áno, tak to ti teda závidím, neviem síce, koľko máš rokov, ale myslím, že podobne ako ostatní, nuž... musíš byť dosť zodpovedný človek. Takých ako ty je málo.
Vlastne... áno.LightBringer napísal: Peťo, mali ste v nejaký večer na chatke nejakú návštevu? (okrem Georgea ) Najmä dáku ženskú...
Už je to síce minulosť, ale opäť musím Whiskey pochváliť, skvelá!mAt3s25 napísal:Petrík zajtra ťa pozývam ku mne na
V pohode, myslím, že už odpisujem od 00:30, takže som rozbehnutý. (a ráno budem mať silné kŕče v prstoch) m)Spammer napísal:Inak Peťo, mám pripravených (zatiaľ) 5 otázok pre teba, zajtra ich sem zrejme napíšem... to budeš mať zase odpisovania.
Rekord by ma potešil.XezepusMECHA napísal:Mám veľmi dobrý pocit z toho, že táto téma ide úspešne za rekordom... x)
No a tiež ma už napadla jedna otázka... Je dosť rozumná a inteligentná, takže odpoveď bude zrejme troška zložitejšia...
TU JE!
Postavil si si s piesku hrad? x)
Nooo... otázku som prebral s kompetentnými, keďže je fakt dosť náročná a bohužiaľ, neprišiel som na jej princíp, je mi ľúto.
Takže...Spammer napísal: Takže sľúbených (zatiaľ) 5 otázok
1. Bol najhorúcejší deň v Arizone horúcejší ako najhorúcejší deň v Texase?
2. Videl si nejaké divé zviera? Ak áno, tak aké?
3. Páči sa ti hala Coyotes viac, ako hala Stars?
4. Mal si v Arizone nejaké fajnové, osviežujúce pivko? " longdesc="98" />
5. Dal si nejakú dlhšiu (tzn. aspoň 15+ minútovú) debatu s nejakou peknou Arizončankou?
---
Zatiaľ toto Peťko
1. Určite áno.
2. Áno, videl (nie len jedno). Prvé, na ktoré som si spomenul boli kojoti, bol to pohľad z bezpečného a vyvýšeného miesta. Vyzerali veľmi kľudne, no dostať sa medzi nich by boli asi moje posledné minúty života.
3. Nie, Stars majú jednu z najkrajších.
4. Jasná vec, jedno vždy dobre padne, hlavne v tých horúčkach.
5. Viac ako 15 minút to bolo, debata to tiež bola, pekná bola, Arizončanka bola, takže áno. Mimochodom, bola to už spomínaná Emily. x)
To si ma zaskočil teraz touto otázkou, veľmi zaujímavá.XezepusMECHA napísal:Spammer: Fajn otázočky
Petrík, akej farby bolo tričko, ktoré si v Arizonke nosil najčastejšie?
Myslím, že biele, to som mal asi najčastejšie.
Odpisujem stále a bez prestávky, po dlhšej dobe sa musím opäť dostať do tej formy z Texasu.NikušKa napísal:No Peťko... tak to bude odpisovania zase.
---
... teraz ťa nejdem trápiť ešte s mojimi, najradšej by som sa ťa to povypytovala osobne... (ber to ako pozvanie )
... ou a mimochodom - pozvanie sa príjma. alebo ma kľudne potráp otázkami, ja to rád. x)
Jasne, že má VIP. x)Peny napísal:Pozvanie, ktoré sa nedá odmietnuť...
Myslím, že Peťko má tých pozvaní teraz viac, než dosť, takže si budeš musieť počkať v rade... (pokiaľ nemáš VIP )
No, pomaly, pomaly! Dobre som ich ukryl, čakám len na vhodnú príležitosť, kedy ti ich donesiem.nucleon napísal:Peťo, ale stále som nevidel, tie američanky, čo si mal doniesť, no šup šup šup s nimi sem... kde sú? x)
DOTKOL.XezepusMECHA napísal: Peťo dotkol si sa v Arizone kaktusiaka?
Hej a jeho bratranec Kaktus StewiakAndroid napísal:Kaktusiak? Stewe Kaktusiak, poľský hráč Phoenixu Coyotes???
Si píš.Peny napísal: Peťko... ďalšiu americkú destináciu vyberáme spolu? x)
1. Po prvej návšteve sa mi to tam vcelku (a prekvapivo) zapáčilo, takže som túto predajňu navštívil viackrátFrActraL napísal:Mám dve questions:
1. Bol si v KFC iba raz? (v Arizone)
2. Bol si v Starbucks iba raz? (v Arizone)
2. V Starbucks sme boli dosť často, pre mňa top kaviarne
Bez pochýb, najlepšia. (fajn obrázok inak )K7BO napísal:
Peťo, stále je Jack Daniels tvoja najobľúbenejšia Whiskey?
Tak, tak... otázka ako otázka, hlavne, že otázka.FrActraL napísal: Leo tešíš sa na Džágra v Dallase? (síce je táto téma o Arizone/Phoenixe, ale otázka ako otázka )
Teším sa a veľmi, pre mňa je to hráč, ktorý ešte má čo ukázať a vidieť ho vo svojom obľúbenom tíme. No... nečakal som to, budem mu priať veľa šťastia a zdravú hru.
Tak som tu a budem si robievať menšie prestávky, pretože toto odpisovanie je fakt dosť náročné na kondičku, ale baví ma to.NikušKa napísal:Peťko príííď ku nám na fórko a potom sa rovno zastav v Skalici, dobre?
A Skalica? No dobre, odpíšem a prídem.
Ty rumun! ( )mAt3s25 napísal:Peter ty jeden Daniels! " longdesc="98" />
Samozrejme a dúfam, že ju budem študovať čo najdlhšie.LightBringer napísal: Otázka for you Peter -> Študuješ ešte psychology?
Beriem oba, díky. (a to "just kidding" na konci som nevidel... fakt )G.Z.L napísal:Peťo vyber si auto (chcem ti totiž nejaké kúpiť
Audi A8 alebo Audi R8 ???
... (just kidding ... s tou kúpou )
Peter Daniels alebo Jack Leopold?Yulgar napísal:Peter Daniels. Znie to dobre, mali by to premenovať.mAt3s25 napísal:Peter ty jeden Daniels! " longdesc="98" />
Ešte žijem, už som na konci, odpisujem už dačo cez 2 hodiny, ale stále to nevzdávam...K7BO napísal:Peťo to odpisovanie ťa zabije...
Ďakujem, snáď to bude aj ten desaťnásobok.XezepusMECHA napísal:Gratulujem Peťo k 100vke!
---
... no, je to veľmi zaujímavá otázka... Hm, hm, hm... alebo , no snáď skôr tie ...
G.Z.L napísal: Dnes som si opäť prečítal príbeh... toto nieje záležitosť len na jedno prečítanie, stále núti človeka čítať ho znova a znova
... a ruky alebo aspoň palce, ale možno ich akurát dobre vytrénujem.K7BO napísal: Peťo. Tuším, že akonáhle odpíšeš na všetky otázky si budeš musieť vymeniť klávesnicu... o_O
Určite áno. Bol, je a vždy bude.XezepusMECHA napísal: Peťo, je Johnny Cash stále tvoje no.1, čo sa Country hudby týka?
Nepohŕdnem ním. x)LightBringer napísal:Peťo chutí ti syrček s plesňou?
Tak toto je už skutočná delikatesa.mAt3s25 napísal:Peťo chutí ti pleseň so syrečekom?
Zvládol som to!Gaius Julius Caesar napísal:Peter Leopoold ty máš ale tých otázok!
---
That's it.
... vyše 2 hodiny odpisovania, ale stálo to za to. Komentáre od vás boli naozaj úžasné, ste skvelí ľudia, dávate mi veľkú chuť do písania príbeh a odpovedať na veľké množstvo vašich otázok vôbec nebolo trápenie, naopak, bavilo ma to a teším sa na ďalšie otázky. x)
Mesto : Dallas, TX 1934
Meno : Pietro Leopoldes
Dukáty : 402632
A sakra ... toto je asi najdlhší zoznam odpovedí aký som kedy videl ... nezaspal si pri tom skoro???
Mesto : Liptovský Mikuláš
Meno : Marko
Dukáty : 391854
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
2 hodiny? Ty kokos, tak sa nečudovať, po 8 stranách, ale odpovede pekné, čítali sa mi tak dobre, ako samotný príbeh.
BTW nemáš fotku Emily? a na eBay-i som hľadal, nenašiel som... :/
BTW nemáš fotku Emily? a na eBay-i som hľadal, nenašiel som... :/
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
Si to predstav. Hráš na gitare, dávaš brutálne, kruté verše, zrazu prestaneš, otočíš sa na súpera a jemne mu odovzdáš gitaru so slovami: "Nech sa páči pane, ste na rade."Peter Leopold napísal:Vie hrať aj on, ale žiadny battle sme si bohužiaľ nedali, s jednou gitarou by to vyzeralo divne... kebyže si to tak pekne posúvameXezepusMECHA napísal:Peťo, vie aj Martin hrať na gitare? Nedali ste si nejaký BATTLE?
nucleon- Level 24 | Legenda
nucleon napísal:Like a sirs
Najprv rozmýšľam, že o akých syroch to točíš a potom mi to konečne doplo... Hlava sprostá
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1802962
Peťko, práve som vybrala 28 vhodných destinácií na ďalšiu dovolenku (2013), zajtra ti ich vymenujem, snáď si vyberieš niečo. x)
Tak toto je milé... A tých 28 vhodných destinácií sú len miesta z USA alebo z celého sveta?Peny napísal:Peťko, práve som vybrala 28 vhodných destinácií na ďalšiu dovolenku (2013), zajtra ti ich vymenujem, snáď si vyberieš niečo. x)
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
WOW !!! Toľko odpovedí som ešte nevidel... Keď si to dopísal si si musel schuti povedať "YES!" a vytrepať si prsty.
Ďakujeme za odpovede, je ich mnoho a sú VYNIKAJÚCE!
Ďakujeme za odpovede, je ich mnoho a sú VYNIKAJÚCE!
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
Strana 5 z 41 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41
Strana 5 z 41
Povolenie tohoto fóra: