Arizona Heat (2012)
+24
Voltaire
Okatá Benderka
Gaius Julius Caesar
nucleon
G.Z.L
Maťo=)
Peny
Synko
Fusion
Nikuška
Rasky
Quadro'Ye
LightBringer
mAt3s25
Yulgar
KickPato
K7BO
Dodes
marko221
Android
Spammer
FrActraL
XezepusMECHA
Peter Leopold
28 posters
Strana 13 z 41
Strana 13 z 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Yulgar- TikToker
Vek : 29
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Vek : 31
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Re: Arizona Heat (2012)
Peťo, ešte robíš doučko z angliny?? Seriózne by som sa ťa niečo potreboval spýtať (je to pre kamaráta z Košíc)
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1803703
Petrík nejdeš si spraviť nejaký Vianočný výlet s priateľkou niekde mimo KE?
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Peťo nechýba ti NHL? Už ma tá výluka poriadne štve, mám chuť si pozrieť nejaké tie špica texaské higlighty!
... niečo takéto
... niečo takéto
Ak chcete rovno hrat kliknite na toto
Zbytočné témy sú pre mna
Pekný den vám praje K7BO
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242
Tak toto bolo pekné ...
Peťo plánuješ cez zimné prázdniny nejakú dovolenku mimo KE??
Mesto : Liptovský Mikuláš
Meno : Marko
Dukáty : 391854
Marko: Kukni dva príspevky hore ale nevadí, čím viac, tým lepšie.
Dukáty : 1978741
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
marko221- Zabanovaný battleonský párok
Peeeťo, ooodpíš. Peeeťo, ooodpíš
Mesto : Blava
Meno : Martin Cloreak
Dukáty : 2191492
Naozaj, chcelo by to odpovede, hlavne na MQT
Ak chcete rovno hrat kliknite na toto
Zbytočné témy sú pre mna
Pekný den vám praje K7BO
K7BO- Zakladateľ / Administrátor
Mesto : Liptovský Mikuláš, Slovensko
Meno : Jakub
It’s you I wanna kiss good night
It’s you I wanna hold real tight
Feeling deep inside my soul
Without you losing all control
Oh, oho, oh, oho, oh, oh
It’s you, hey you!
Dukáty : 871242
O-NO TO PRÍ-DE!
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1803703
Tak z týchto na fotke by som si určite vybral Arizončanky
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Leooo! dneska to príde
Leooo! dneska to príde
mAt3s25- Level 21 | Epický užívateľ
Mesto : Peklo
Meno : Marilyn
Dukáty : 1450693
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Aaa Leo tu jeee odpíš mi potom na tento príspevok, ako sa ti odpisovalo na odpovede a nenormálne sa teším na MQT
G.Z.L- Level 20 | Rytier Battleonu
Mesto : Brezno
Meno : G.Z.L
Dukáty : 1011411
Holúpok to má grátisKickPato napísal:Predložil som 20 položiek, takže to máme 20x3=60€ + to som sľúbil, že je to iba polovica, takže ti dám rovno 120€ a odpovieš mi na všetko!!!
Ja viem Robo.nucleon napísal:Peter, Peter... dobre si si našiel
Navrhoval by som navštíviť niečo teplé a slnečné, čo tak začať s Riom?Peny napísal:Ježiš Peťko ty si ma ako potešil! Už si balím veci, čo navštívime na začiatok?
Darí sa dobre, ďakujem za opýtanie. Všetko v poriadku, miláčik počúva a ja počúvam tiež.XezepusMECHA napísal:Petrík ako sa darí? Všetko zatiaľ v poriadku, miláčik počúva?
Včera som chcel nechať zmiznúť kiwi a nič. :( Potrebujem radu doktor!KickPato napísal:Už máš za sebou nejaké triky? keby trebalo, Dr. Paterík poradí
Nakoniec som na zápase nebol ani ja, dá sa povedať, že vám mierne natrieskali (so všetkou úctou )... a do autobusu by som si ju asi nemohol zobrať, ibaže by sa stala členkou tímu.K7BO napísal:Peťo, musíš ma zoznámiť s tvojou novou najmilovanejšou osobou. Som rozmýšľal, či by si ju nezobral do LM, keď sem prídete na hokej, by ťa aspoň pozrela, ako idete našim natrieskať a ja by som sa aspoň porozprával Len ma potom napadlo, že v hokejovom autobuse s vami asi nepôjde. Ale ja by som ju prišiel zobrať.
Ďakujem veľmi pekne.FrActraL napísal:Peťo miluj a buď milovaný! A dúfam, že to neznie moc božsky, je to realita, držím ti palce, si človek, ktorý si niečo také zaslúži a tvoja polovička je skutočne nádherná žena. Moc ti to prajem.
Ešte raz moc ďakujem.K7BO napísal:Pripájam saFrActraL napísal:Peťo miluj a buď milovaný! A dúfam, že to neznie moc božsky, je to realita, držím ti palce, si človek, ktorý si niečo také zaslúži a tvoja polovička je skutočne nádherná žena. Moc ti to prajem.
Dá sa povedať, že 100% juhokórejčanka ďakujem, taktiež ti prajem veľa šťastia.Fusion napísal:Tak, práve v tejto chvíli som sa (prostredníctvom SS) dozvedel, že má novú známosť, tak aspoň jeden otázku by som položil, čo ma zaujíma, viem, že takýchto otázok budeš chcieť určite najmenej, ale aspoň jedna od Fusiona.
Tvoja láska je Slovenka s nejakými kórejskými koreňmi, popr. naopak alebo je "100%" Kórejčanka, ktorá sa presťahovala sem ku nám na SK? :-) ďakujem za odpoveď a prajem veľmi veľa šťastných a nezabudnuteľných chvíľ, nech ste si obaja verní.
Za časť financií ďakujem aj rodičom a skvelým priateľom.TimO'Tribunal napísal:Tú dovolenku si si platil celú sám alebo si mal od niekoho nejakú finančnú podporu?
100% to momentálne nie je, veď vieš prečo, ale inak si myslím, že to ide dobre.K7BO napísal:Peťo ako ide hokej? dúfam, že forma je 100%ná!
Tak narýchlo? hmmm...Android napísal:Peťo daj krajinu, ktoru máš V TOMTO MOMENTE chuť navštíviť.
...
... Jamajku
TokyoSpammer napísal:Tokyo alebo Peking? (dajme tomu, že zajtrajšia dovolenka )
Arsenal, Slovan, FIFA, Psy a GoogleG.Z.L napísal:Peťo, ja ti dám tiež taký výber 50:50 - 5 výberov
Arsenal alebo Liverpool (futbalový klub)
HC Lev alebo HC Slovan Bratislava
FIFA alebo NHL
Justin Bieber - Baby alebo Psy - Gangnam Style (viem, blbé, ale nedalo mi )
Google Chrome alebo Mozilla Firefox
... a tak, no...
Nevadí, len sa pýtaj. Južná Kórea.Spammer napísal:Peťo, snáď ti nejdú na nervy tieto typy otázok, ak áno, stačí napísať... Som sa len chcel spýtať (alebo skôr poistiť už to, čo mi bolo napísané) -> tvoja nová známosť konkrétne z akej krajiny? Lebo moc som sa ešte nevypytoval, to sa nepatrí predsa.
Johnny CashSynko napísal:Tvoja najväčšia hudobná legenda?
Váu, to som fakt nečakal! Jedno obrovské ĎAKUJEM pre všetkých.FrActraL napísal:Gratulujem Peťo! jump)
Myslím, že každý z nás veril, že táto téma bude sledovanejšia ako predchádzajúca 30 Days in Texas, no málokto tipoval, že to bude takto skoro. Arizona Heat (2012) je v tomto momente najsledovanejšia téma v Denníku a jedna z najsledovanejších tém na fóre.
Ešte raz gratlujem Peťo, zaslúžil si si to.
Poteším ťa, nejedávam ju.XezepusMECHA napísal:Peťo máš rád šmolkovú zmzlinu? Ja len tak, pretože odvčera pracujem v organizácii na ochranu modrých.
Myslím, že ti môžem sľúbiť, že do konca roka určite.Nikuska napísal:Peťo kedy ťa už uvidím moc chcem
Podľa požiadaviek, ktoré si napísať by som zvolil možnosť 2 (Beyerdynamic). S konkrétnym modelom síce osobné skúsenosti nemám, ale so značkou áno a po pár testoch, ktoré som s nimi absolvoval musím napísať, že sklamaný som určite nebol. Frekvenčný rozsah 10 - 22 kHz je kvalitný a za tú cenu čakaj vynikajúcu kvalitu. Takže moja voľba je jasná, veľa šťastia pri nákupe.LightBringer napísal:Peťo, viem, že si niekedy predával špičkové slúchadlá a určite sa v tom ako tak vyznáš, tak by som potreboval trošku pomoc od teba. Našiel som si na Alza.sk tri fajnové headphones, chcem ich hlavne na domáci odposluch, veľmi si potrpím na dobrej kvalite, hlavne basy, nech nehrajú potichu, do exteriéru ich moc nosiť nebudem a cenovo sú pre mňa všetky prijateľné, tak už len podľa teba by som chcel vedieť. Tutok admin Kubo mi poradil podľa svojho vkusu, dá sa povedať, že sa zhodol s tým mojim, tak ešte by som chcel počuť tvoj názor, ak napíšeš to, čo som si vybral ja a Kubo, tak ich berem. Ďakujem.
1. http://www.alza.sk/audio-technica-ath-sj55wh-d365813.htm
2. http://www.alza.sk/beyerdynamic-dtx710-d218144.htm
3. http://www.alza.sk/koss-ur-29-dozivotni-zaruka-d239576.htm
Takže tieto.
PS: Darček pod stromček?
Galaxy S IIIYulgar napísal:Peťo vybral by si si radšej iPhone 5 alebo Galaxy S III?
Ooo t.A.T.u. !!! Lena & Yulia už viem, čo budem po zvyšok dnešného dňa počúvať, ďakujem.nucleon napísal:Peterík pamätáš? https://www.youtube.com/watch?v=6yP4Nm86yk0
A kedy mi ju už pustíš?nucleon napísal:Peter akú pesničku som našiel !!! by som ju aj sem dal, ale nemôžem, potom ti ju pustím
Počítaj s tým.Nikuska napísal:Jeho úúúsmevmAt3s25 napísal:A čo chceš?Nikuska napísal:Peťo kedy ťa už uvidím moc chcem
Tiež si hovorím...Peny napísal:Táto nekončiaca karmovacia mánia v Peťových príbehoch je úžasná.
Pekné video tiež by som už s obrovskou radosťou privítal novú sezónu... Ale čakanie bude zrejme ešte dlhé.Quadro'Ye napísal:Akurát som sa nejako náhodou dostal na toto video a hneď som si na teba spomenul Peťo... Škoda, že tá nová sezóna nie a nie začať. =/
Je to smutné.FrActraL napísal:Hanba im http://slovaknhl.sk/13425-nhl-zrusila-dalsie-duely-vratane-zapasu-hviezd.html
Tie máš ty rada, to viem. Pozri si nejaké archívne, v poslednej dobe som to začal tak robiť. ][8)]Peny napísal:Prečooo?! ja už chcem sledovať NHL highlightsFrActraL napísal:Hanba im http://slovaknhl.sk/13425-nhl-zrusila-dalsie-duely-vratane-zapasu-hviezd.html
Nooo, na toto som sa tešil znova najviac. idem na to!XezepusMECHA napísal:HA"]
MINI QUESTION TIME
From XezepusMECHA for Al Pedro de Leopoldez (Peter-Sveter-Centimeter)
Dnešné pozvanie do MQT prijal nemenej známy a všetkými uznávaný... Kávopič. (Lokal Tévé)
1. Opäť začneme otázkou ROVNO NA TELO! Páči sa ti piercing na ženskom tele? (časť tela nie je určená)
2. Ako sa volá tvoj miláčik a odkiaľ je? A koľko má rokov? A máš ju rád? A mňa máš rád?
3. Napíš song, ktorý práve počúvaš (popr. ktorý si počúval naposledy) a song, ktorý si naposledy zahral na gitare (a kde to bolo?)
4. Tri seriály, ktoré v súčasnosti pozerávaš...
5. Ktoré cudzie jazyky ovládaš plynule a ktoré by si sa chcel v budúcnosti naučiť?
6. Pivko Radler alebo pivko originál?
7. Británia alebo Spojené Štáty?
8. Chuck Norris alebo Sylvester Stalonne?
9. Fyzická sila alebo rozum?
10. Godfather alebo Scarface?Otázka od hosťa
Kávopič sa pýta... Zoberme si mafiu ako takú a kávu ako takú. Keby oni mohli a ty nie, čo by si ako mafián urobil s kávou? Myslíš si, že keď ty áno, tak oni nie a že si viac?
1. Nie je to niečo, čo by ma nejak výnimočne nadchlo, ale ani by mi to neprekážalo.
2. Jej meno je Hyun-Ja (ale stačí Hyun ), je z KR, má 18 rokov a mám ju veľmi, veľmi, veľmi rád znamená pre mňa úplne všetko. A teba mám takisto strašne moc rád, dá sa povedať, že ťa aj milujem.
3. Práve počúvam t.A.T.u. - Nas Ne Dogonyat (vďaka Robovi, ktorý mi ich tu pripomenul ) a posledná pesnička zahratá na gitare... myslím, že "Here Without You"
4. Hra o tróny, Dexter (v NB) a Kosti (v TV)
5. slovenský, český ... anglický, španielsky a celkom aj taliansky... a pokiaľ si na to nájdem čas a budem mať chuť difficult challenge, tak by som skúsil niečo z kórejčiny
6. Pivko originál
7. Spojené Štáty
8. Sylvester Stalonne (ešte dnes zrejme budem zabitý Chuckovov kopačkou z otočky )
9. Rozum
10. Godfather
Otázka od hosťa
Kávopič sa pýta... Zoberme si mafiu ako takú a kávu ako takú. Keby oni mohli a ty nie, čo by si ako mafián urobil s kávou? Myslíš si, že keď ty áno, tak oni nie a že si viac?
Odpoveď od opýtaného: Mafia ako taká, je veľmi nebezpečná. Z toho vyplýva, ako ste už napísal pán Kávopíč, že oni môžu veci, ktoré ja nie, ibaže by nemohli, len to by som potom nemohol ani ja, čím rovno odpovedám na druhú časť otázky, že keď ja áno, tak oni nie a to vôbec nepripadá do úvahy, pretože pravidlo mafiána, ktoré som si práve vymyslel je - keď oni áno a ja nie, to je v poriadku, keď oni áno a ja áno, tak je som v ohrození, ale keď oni nie a ja áno, tak to ani nechcem vedieť... každopádne odpoveď znie, že URČITE NIE SOM VIAC... a na otázku, čo by som ako mafián urobil s kávou odpovedať skutočne neviem, musím povedať, že ste ma nepríjemne zaskočili.
Poďme na 20,000!Synko napísal:19227 zobrazení tejto témy, to je... wow
Najlepšie Nikuška moja!Nikuska napísal:♥ ♥ Najlepší hokejista môj! ♥ ♥
KickPato napísal:Peťo? ...
Eeej, sexy lady... op, op, op, op... oppa gangnam style.KickPato napísal:
No o tom niet pochýb Maťka. Ale máme ďalšieho konkurenta... alebo priateľa. ][lol]Peny napísal:Včera sme na to tancovali!!! Ja s Maťom a Peťo s Hyun, boli sme lepší ako Psy, bez pochýb
Správne.Android napísal:id"]Peťo ty si útočník v hokeji?
Teraz by som celkom bral aj tú Floridu.FrActraL napísal:Čo by si si vybral najbližšie?
Frankenweenie od Tima BurtonaYulgar napísal:Paťo: Dobrý obrázok
Peťo aký film si videl naposledy?
Záleží od hodnoty ponuky z druhej strany.Nikuska napísal:Peťko, keby si zmenil svoje športové pôsobenie a skúsil by si Skalicu?
Momentálne mám prestávku, ale rád pomôžem, pokiaľ to treba. Napísal som ti SS, tam sa môžeme dohodnúť.Spammer napísal:Peťo, ešte robíš doučko z angliny?? Seriózne by som sa ťa niečo potreboval spýtať (je to pre kamaráta z Košíc)
Zatiaľ to vyzerá na Viedeň, ak sa všetko vydarí.XezepusMECHA napísal:Petrík nejdeš si spraviť nejaký Vianočný výlet s priateľkou niekde mimo KE?
Chýba mi to rovnako. Ja verím, že sa dočkáme a Benn bude predvádzať podobné parádičky a tiež sa veľmi teším na legendárnu českú posilu. Snáď to bude fungovať bez Rydera, Otta a RibsaK7BO napísal:Peťo nechýba ti NHL? Už ma tá výluka poriadne štve, mám chuť si pozrieť nejaké tie špica texaské higlighty!
... niečo takéto
Zatiaľ, ako som spomínal by to mohla byť tá Viedeň, ale ešte to nie je úplne isté.marko221 napísal:Tak toto bolo pekné ...
Fúha. Porovnávať tieto dve krajiny v tomto zmysle je snáď nemožné, ja si myslím, že ako Texas, tak i Arizona je bohatá na pekné ženy.Spammer napísal:Peťo Texas...
or Arizona...
Ak by som hodnotil obrázky, tak Arizona.
Pozdravím Tuško, pozdravím.mAt3s25 napísal:Pozdrav ženu Pietro.
Ako sa mi odpisovalo?G.Z.L napísal:Aaa Leo tu jeee odpíš mi potom na tento príspevok, ako sa ti odpisovalo na odpovede a nenormálne sa teším na MQT
... ako vždy - vynikajúco! Práve som zistil, že odpisovanie na vaše otázky začínam považovať za svoje hobby... začnem ti písať aj do životopisu
Ďakujem všetkým za otázky a za nenahraditeľnú aktivitu v tejto téme, moc si to vážim, ďakujem.
Peter Leopold- Level 16 | Super-prispievateľ
Mesto : Dallas, TX 1934
Meno : Pietro Leopoldes
Dukáty : 402632
YOHAAA! ODPOVEDE! Idem si ich prečítať...
Jezus
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
Ani sa ti nečudujem, ja tiež.Peter Leopold napísal:Teraz by som celkom bral aj tú Floridu.FrActraL napísal:Čo by si si vybral najbližšie?
Popr. ešte ten Texas alebo Arizona
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
Peter Leopold napísal:
Teraz by som celkom bral aj tú Floridu.
No jeden môj známy tam chodil pracovať vravel že to je úplne iný svet a páčilo sa mu tam...
No a raz keď tam tak prišiel.......
Tak ho na druhý deň zavreli a vyhostili
mkatre- Moderátor
Vek : 28
Dukáty : 187947
Nikuška- Level 17 | Profesionál
Mesto : Zelený raj na západe Slovenska
Meno : Nikuška
Dukáty : 494712
Fuuu Peťo toto chce odznak ... odznak Battleon Odpisovača alebo Battleon Odpovedača alebo niečo také
Strana 13 z 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Strana 13 z 41
Povolenie tohoto fóra: