Arizona Heat (2012)
+24
Voltaire
Okatá Benderka
Gaius Julius Caesar
nucleon
G.Z.L
Maťo=)
Peny
Synko
Fusion
Nikuška
Rasky
Quadro'Ye
LightBringer
mAt3s25
Yulgar
KickPato
K7BO
Dodes
marko221
Android
Spammer
FrActraL
XezepusMECHA
Peter Leopold
28 posters
Strana 26 z 41
Strana 26 z 41 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41
Re: Arizona Heat (2012)
Peťoša by už niekto mohol zavolať na poodpisovanie si myslím, lebo teraz mu už vážne ruky poodpadávajú.
Spammer- Level 23 | Veľmajster
Vek : 30
Mesto : Trebišov
Meno : Juraj
Dukáty : 1803803
Frakcia : Užívateľ sa nenachádza v žiadnej frakcii
Yulgar- TikToker
Vek : 29
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
TOP užívatelia 2012 mali myslím viac tá téma išla rapídne horeLightBringer napísal:Ktorá téma na fóre má najviac prezretí?
Mesto : Bratislava
Meno : Martin
Dukáty : 2234953
Mrdofúz- Level 20 | Rytier Battleonu
Dukáty : 1012332
DOBRÁ SPRÁVA VOSPOLOK
... už čo nevidieť tu bude ďalšia mega - zbierka odpovedí od nášho cestovateľa Pietra! _________________
Pivko mi daj.
nucleon- Level 24 | Legenda
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
Držím palce pri nekonečnom odpisovaní Peter.
... ...
... ...
Vek : 111
Mesto : Vladivostok
Meno : Ropko
Dukáty : 1718322
SUPEEER! Po dlhej dobe je to opäť tu. Prajem veľa šťastia Leo, budeš mať toho dosť, no...nucleon napísal:DOBRÁ SPRÁVA VOSPOLOK... už čo nevidieť tu bude ďalšia mega - zbierka odpovedí od nášho cestovateľa Pietra!
Mesto : Gear University
Meno : XeZePuS
Dukáty : 2228245
Hádam ti nepopadajú prsty po vyše dvojmesačnej pauze...
Si vítaný priateľ môj, len sa ozvi, aby som sa pripravil.FrActraL napísal:Peťo, pozývam ťa na Jacka... " longdesc="98" /> Budete sa to konať u teba doma, neviem kedy - keď budem v Košicoch.
3.4. vlakobusom s Hyun-JaeSpammer napísal: Peťo preferuješ cestu:
1. autobusom
2. mikrobusom
3. vlakobusom
4. s Hyun-Jae
Už nič. Ale ak by som mal zhodnotiť výkon, ktorý za tých pár zápasov v Dallase ukázal, tak by bolo moje hodnotenie veľmi pozitívne. Spoločne s Bennom najlepší útočník.Android napísal:Peťo čo hovoríš na #68 v ?
Phoenix, AZnucleon napísal: Petríček, čo je to za mesto?
---
Bohužiaľ to ani tento rok nevyšlo. A opäť to bolo zlyhanie v záverečných zápasoch, kedy sme mali hrať zápasy, aké hral Detroit. Ale nesmútim, pretože Dallas pobral veľmi nádejných mladých hráčov, ktorí budú mať čo v nasledujúcej sezóne ukázať.LightBringer napísal:Kubo:
Peťo, dostane sa Dallas tento rok do play-off konečne??
Občas si zahrám, v poslednej dobe som si basketbal veľmi obľúbil.Quadro'Ye napísal: Aký máš vzťah k basketbalu Peťo?
Quadro'Ye napísal:Q: Why couldn't the baby Jesus be born in Texas?
A: Because they couldn't find 3 wise men or a virgin.
To ti neviem povedať, musel by som spraviť prieskum.XezepusMECHA napísal:TOP! LEO: PRAVDA?Quadro'Ye napísal:Q: Why couldn't the baby Jesus be born in Texas?
A: Because they couldn't find 3 wise men or a virgin.
Neznie zle... ani jeden názov. Ak by k písaniu knihy došlo, použijem niektorý z týchto dvoch.XezepusMECHA napísal:Presne... Peťo mal by si napísať knihu, vieš o tom? Volala by sa napr. Leo's adventures alebo Leo around the world.
Of course!XezepusMECHA napísal:Mne tiež... ale už o pár mesiacov... Sweet Month in Korea (South of course)
... I hope.Peny napísal:... maybe two.XezepusMECHA napísal:Mne tiež... ale už o pár mesiacov... Sweet Month in Korea (South of course)
... maybe. We will see.K7BO napísal:... maybe endlessPeny napísal:... maybe two.XezepusMECHA napísal:Mne tiež... ale už o pár mesiacov... Sweet Month in Korea (South of course)
Neboj sa, Košice budú vždy v mojom ♥.Peny napísal:To im aj prajem, mojim miláčikom. ... len nech sa im nezapáči viac ako v Košiciach.
Pevne verím, že aspoň Texas dosiahne hokejový úspech. Koniec koncov to nie je zlý tím, minulý rok nevyšiel podľa predstáv, ale táto sezóna je veľká príležitosť! Máme skvelý tím a chuť do hry, budem fandiť.LightBringer napísal:Peťo... čo hovoríš na AHL??? Farma Dallasu ide za titulom :hb: :hf:
Škola je v poriadku. Náročnosť prednášok... ako ktoré. Vybral som si takú školu, ktorá mi bola najbližšia, takže všetko čo sa tu naučím bude pre mňa pozitívna skúsenosť a i tie náročnejšie prednášky beriem ako veľmi užitočné a snažím sa ich naučiť, takže tá chuť je silnejšia ako náročnosť.G.Z.L napísal:Peťo, ako ide škola, pochváľ sa. Prednášky náročné?
Ďakujem pekne rádio FrActraL! Musím pochváliť výber, odteraz som váš pravidelný poslucháč.FrActraL napísal:
Pozdravím od Martina.LightBringer napísal:Peťo pozdrav frajerku.
Ako si na tom z kórejským jazykom, už vieš plynulo písať?
Ako som na tom s kórejským jazykom? Neviem, či by som mal odpovedať, pretože to nie je žiadna sláva. Pár fráz a nenáročných slov sa mi už vrylo do pamäte ale s Hangul (kórejskou abecedou) mám stále veľké problémy. Tak zatiaľ to ostane len pri ústnej časti.
Určite Dallas.Voltaire napísal:Ktoré mesto poznáš dokonalejšie? Dallas či Phoenix? (myslím tým, v ktorom máš menšiu šancu sa stratiť, vzhľadom na to, že sú to oba veľké mestá)
Nepohŕdol by som ani jednou. Ale keď už núkaš, tak Jack.Spammer napísal: Peťo... ktorá? " longdesc="98" />
Určite áno a v blízkej budúcnosti budem o niečom takomto uvažovať. Bolo by to pre mňa niečo nepredstaviteľne krásne.Yulgar napísal:Peťo bral by si výlet s tvojou priateľkou Hyun niekde do Ameriky? Dajme tomu tvoj obľúbený Texas.
Kedysi som sledoval Miami, o ostatných som prehľad nemal, takže CSI: Miami. A celkom ma aj zaujala, Horatio bol sympaťák.Gaius Julius Caesar napísal:Ktorú americkú kriminálku s radu CSI máš najradšej Peťo? Ak nemáš rád ani jednu, tak napíš tú ktorú máš najmenej najneradšej...
Vlajočku (menšia forma, nie vlajku) mám v kvetináči, na stene mám plagát, nie je čisto vo forme americkej vlajky a zopár zachovalých U.S. nálepiek, ktoré som si v minulosti lepkal všade kde prišlo sa to ešte nájde.G.Z.L napísal:Hehe, mňa teraz napadla taká otázka... pre Peťa samozrejme. Máš niekde v tvojej izbe umiestnenú americkú vlajku/zástavu/plagát/a pod.?
Nikuška! ...Nikuška napísal:No to zas budú otázky. Teším sa.XezepusMECHA napísal:MiniQuestionTime: Už možno DNES v noci!
Peťuškooo...
Matúš, vždy keď bude príležitosť a chuť, tak sa na teba obrátim. Neľutujem ani jednu návštevu u teba, a priateľka takisto.mAt3s25 napísal: Peter už si musíme nájsť chvíľku pre seba. Pozvi aj priateľku, príďte ku mne na návštevu, veď vieš ako to bude. Pohoda, oddych, debata a glasses up.
S III. už dlhšiu dobu. A ochvíľu dúfam S IV.Quadro'Ye napísal:FrActraL: Trefné ešte aj s tanečnicou
Peťo aký máš mobil? Stále je to S II?
Za toto musím Kubovi osobne poďakovať, pretože mi ušetriť kopec času. Šikovná funkcia.KickPato napísal:Si zadelil Scatmana
Petrík, si rád, že tu je toto , však? Vidím ti to na očiach.
Uhádol si. Je to niečo zo staršej tvorby, ale vybrať najlepšiu asi nedokážem, pretože sa mi ich páči viac... Sing For The Moment : https://www.youtube.com/watch?v=D4hAVemuQXYFusion napísal:Peťo: Opäť sa spýtam niečo z oblasti hudba. Ktorú pesničku od Eminema máš najradšej? Tipujem, že to bude niečo zo staršej tvorby.
Texas & ArizonaTimO'Tribunal napísal:V ktorých štátoch U.S. si už bol?
Veľká noc? Dávam jej 100 bodov (... zo 100 ). Priznám sa, že som si ju užíval ako malý chlapec. Hyu jasne, že zažila mokrú Veľkú noc. Na slovenský spôsob, presne, ako sa patrí!Spammer napísal: Aká bola Veľká noc Peťo?? Hyun zažila slovenskú mokrú Veľkú noc?
Ďakujem za koláčiky Maťa.Peny napísal:Ďakujem za vodu Peťo... (1.4.2013)
Obľuboval som obe relácie, z S.O.S predovšetkým U Slováka a v Ooops Skotiš OkienkoLightBringer napísal:Zaspomínajme, dúfam, že poznáš obe.
SOS
alebo
Ooops
Váu!Peny napísal:Peťo! Prosííím...
Geniálne tielko! A mám taký pocit, že ho o pár dní od niekoho dostaneš.
Nestraš! Nič v nej nebolo, stihol si vypiť. " longdesc="98" />mAt3s25 napísal:Kurnik Petro!
Urobím všetko pre to, aby vyšla.Synko napísal:Dúfam, že vám dovolenka in South Korea vyjde vzhľadom na to, čo sa deje. :/
Krásny záber!Spammer napísal: Polnoc v Arizone... ach
Hej, troška.XezepusMECHA napísal:Leon hrával si GTA IV?
V štádiu Maťa - Maťo určite nie sme, pretože to je (takmer) najvyšší stupeň bojov z vankúšmi. Ale občas po sebe niečo mäkké hodíme.FrActraL napísal: Leo, už si sa s frajerkou pobil? Ber to v dobrom, len skúmam, či ste už v štádiu Maťa - Maťo, u ktorých je to rarita. Našťastie, teda vlastne bohužiaľ, že bohužiaľ našťastie v tejto dvojici stále vyhráva tá krajšia polovička.
Prekonzultujem to.nucleon napísal:Jasne, len som čakal, kedy sa to spýtaš.
Bračekov nápad: PILLOW FAJT (vankúšová vojna) medzi Maťkovcami a Leopoldovcami. Mohla by mať dve formy.
Forma 1: Ty & Matej vs Petrík & Hyun-Ja
Forma 2: Matej & Petrík vs ty & Hyun-Ja
samozrejme, v prípade druhej formy by som sa zapojil aj ja...
Ešte ťa to stále neprešlo? /(Roperd)/KickPato napísal:Boha ti, dobrý nápad Roperd, ja to budem všetko zaznamenávať na moju špica kameru.
Nikde vás nepošlem a VIP vstup pre vás, ako pre dobrých priateľov je samozrejmosť.KickPato napísal:Bratku, ale držme už huby, lebo keď bude Peder odpisovať, tak nás do prdele pošle a nie na vankúšovanie. Však Peder? Ale ty nás ľúbiš, dáš nám VIP vstup a ja si ešte prosím interview s účastníčkami vankúšovej mastenice.
Peter Leopold bol úspešne podplatený!Spammer napísal:Peťo aj ja chcem VIP! ponúkam ako odmenu.
Ja tiež. Pripomenulo mi to Mafstory. Rozhovor Alina Krasnianskeho a Milánka.K7BO napísal:Teraz využijem super multi citáciu a...Spammer napísal:To není pre teba ty --- kameraman jeden!KickPato napísal:Čo si to napísal?Spammer napísal:Že kúpim dve fľaše, jednu aj tebe.
(na toho holup smajla by som aj zabudol )
... poriadne sa na tomto zasmejem.
Som veľmi rád, že sa ti môj príbeh páčil. Ak máš rád vtipné historky zo života, odporúčam ti prečítať sériu mojich príbehov Klamár Paľko. Úsmev na tvári zaručený.Mrdofúz napísal:No neskutočný príbeh, fakt! Som to čítal a keď som si uvedomil, že je skutočný príbeh a nie výmysel, tak som vyzeral ako tento smejoš ->
Musím sa priznať, že som už dlho nič tak dobré a pútavé ako toto nečítal, už to písalo asi 300 ľudí, ale je to suprovo napísané, fakt som si to čítanie užil. Paráda. Si chlapík.
By the way odkiaľ je tvoje dievča??
Priateľka je z Kórejskej republiky (Južná Kórea neoficiálne)
Dobrý výraz v tvári je základ synu.Synko napísal:Vedel by si ma naučiť hrať na gitare? Zatiaľ sa len tvárim, že viem hrať. (držím gitaru v ruke like a )
Samozrejme. Naša obľúbená.Peny napísal:Chutný avatar Ander
Peťkoo... vieš, kde to je? -> https://2img.net/r/ihimizer/img835/3401/94347353.jpg
Slovák ako repa!Gaius Julius Caesar napísal:Peter Leopold: Si rodený slovák?
Kafé? Prídem na zmrzlinu, čo povieš.Nikuška napísal:Peťko neprídeš na kafé?
Vždy, keď som si vyberal dovolenku v Spojených Štátoch sa mi do rozmýšľania zapojilo aspoň jedno kanadské mesto. Takže uvažoval som aj o severnom susedovi Spojených Štátoch a určite sú aj v Kanade miesta, ktoré by som rád navštívil.G.Z.L napísal:Peťo Kanada ťa neláka? Toronto, Vancouver a iné veľkomestá..
Ťažko povedať. Každá krajina má niečo do seba, či už je v Amerike alebo Európe, nedokážem určiť, ktorá z nich je na tom lepšie, keďže sú to dve značne rozdielne destinácie.Mrdofúz napísal:Keby si mal zhodnotiť, kde je CELKOVO lepšie, bola by to Amerika (Texas, Arizona...) alebo Európa (Španielsko...). Mám na mysli dovolenky pochopiteľne.
Staré, dobré spomienky nie sú nikdy zlé na pripomenutie.. Vtedy to bol krásny výlet, nečakané udalosti, ktoré ti nemusím spomínať mu dodali to, prečo sa naň nedá zabudnúť.nucleon napísal: Petríček, kamarát môj, viem, že by som asi nemal, ale pamätáš sa na tie krásne chvíľky, ktoré sa spájajú s touto pesničkou
Bayern.Spammer napísal:Peťo tvoj favorit v Lige Majstrov?
1. Napádajú ma desiatky slov, ale prvé tri, čo ma v TOMTO MOMENTE napadli sú: teplo, púšť dobrodružstvoXezepusMECHA napísal:
MINI QUESTION TIME
From Xezepusko Impossibru MECHA (이 이름에 대한 번역이 없습니다)
for Peter Leopold Kyung (피터레오폴드켱)
Pozvanie do dnešného MQT neprijal nik iný, ako Xezoldpus Mecha-cha-cha! (môj ázijský strýčko s príťažlivým chrupom od Gucciho)
1. Napíš bez rozmýšľania 3 slová, ktoré ťa napadnú ako prvé, keď sa povie ... ARIZONA ...
2. Chcel som už otázky smerované k tvojej krásnej Hyu vynechať, lebo už ti musí liezť na nerf, tak snáď nevadí, že sa ešte pár základných vecí opýtam, strýčko Xezold bol je veľmo zvedavý a nedá pokoja. Nuž, tak tie najžiadanejšie informácie na jednom mieste
- Ako znie jej celé meno? (aj v Kórejčine )
- Odkiaľ pochádza?
- Koľko má v tomto momente rokov?
- Akú hudbu ľúbi počúvať?
- Farba vlasov?
- Kedy ste sa prvý krát stretli?
- Najobľúbenejšia príchuť zmzliny?
Odpovedaj len na čo chceš. Ďakujem
3. Znova spoveď, ale už o tebe.
- Najkrajšia krajina, kde si dovolenkoval? (ťažká otázka, ale skús )
- Najkrajšia krajina, ktorú si navštívil v rámci hokejového zájazdu?
- Keby si sa začal učiť jeden z ázijských jazykov, ktorý by to bol?
- Film, ktorý si si v poslednej dobe zamiloval?
- Seriál, ktorý sa ti momentálne páči najviac?
- Najobľúbenejší energetický nápoj?
- Na koľko % ľúbiš Hyu?
4. V minulom MQT bola položená otázka, či si už pomaličky šetríš na dovolenku. Keďže si povedal, že nám odpovieš až v ďalšom (tomto) MQT, tak sme ti, ako sme už avizovali, uniesli psa. ... za dnešnú odpoveď som ochotní tvojho sa prepustiť... (mimochodom miluje syrové krekry)
5. Akí sú rodičia od Kyungovcov? A skúšal si už hebkosť ich postele? (t.j. či si tam už prespal)
6. Kuala Lumpur alebo Peking?
7. "Ring of Fire" v podaní: Johnny Cash alebo Social Distortion
8. Americký futbal alebo rugby?
9. Kaktus alebo palma?
10. Emma Roberts alebo Emma Watson
Xezoldpus sa pýta... Is it possibru, že by Xezepusko (ten mladší a krajší) dostal sladký bozk od Hyun?
2. No, keď strýčko Xezold inak nedá, tak čo sa dá robiť, rád odpoviem.
- Ako znie jej celé meno? (aj v Kórejčine )
- Hyun-Jae Kyung, 현재켱 - Odkiaľ pochádza?
Seoul, KOR - Koľko má v tomto momente rokov?
V tomto momente 19 - Akú hudbu ľúbi počúvať?
Vždy to, na čo má práve chuť - Farba vlasov?
Hnedá - Kedy ste sa prvý krát stretli?
- 15.9.2012 - Najobľúbenejšia príchuť zmzliny?
V zmrzlinách nie je vôbec náročná, ochutnala už niekoľko príchutí a ku každej dodala: "Skvelá! Túto si ešte dám." Najobľúbenejšia je však jahodová.
3. Spoveď o mne? Ale toto už bude drahé, ja som tajnostkár.
- Najkrajšia krajina, kde si dovolenkoval? (ťažká otázka, ale skús )
Uhádol si, veľmi ťažká otázka. Ale aby bola moja odpoveď plnohodnotná, tak dám Texas. - Najkrajšia krajina, ktorú si navštívil v rámci hokejového zájazdu?
Určite Fínsko, je tam nádherne. - Keby si sa začal učiť jeden z ázijských jazykov, ktorý by to bol?
Už sa učím. a je veľmi ťažký, presne ako som čakal. - Film, ktorý si si v poslednej dobe zamiloval?
Po dlhej dobe som sa konečne dostal k filmu Divoký Django, ktorý sme si s Hyun okamžite obľúbili. Odporúčam všetkým, ktorí ho ešte nevideli alebo sa k nemu nevedia "dokopať" ako som sa nevedel ja. - Seriál, ktorý sa ti momentálne páči najviac?
Suits a dokument Zamrznutá planéta (opäť bude odporúčať... oba dva) - Najobľúbenejší energetický nápoj?
Červený býk - Na koľko % ľúbiš Hyu?
∞ %
4. Váš amaterizmus ma prekvapuje. Môj pes miluje cibuľové krekry, syrové neznáša, váš únos je vymyslený pán únosca! Ale ste mi sympatický, tak vám rád odpoviem (za tie syrové krekry)
Áno, na dovolenku sa poctivo šetrí, väčšinu peňazí, ktoré na cestovanie potrebujeme už máme, ale je to nákladná záležitosť, najmä kvôli drahým letenkám. Veľkou výhodou je ubytovanie, ktoré vybavila Hyun, takže to bude bezplatné, čo je skvelá vec. A oficiálne miesto pre tohtoročné dovolenkovanie, ktoré bude pre mňa po viacerých stránkach niečim úplne novým: Seoul, KOR
5. Sympatickí, milí ľudia. Najviac sa mi na nich páči ich dcéra. Hebkosť postele? Tak áno, skúšal, je hebká! Táto informácia je určite veľmi užitočná.
6. Ťažký výber, pekné mestá. Hm... Peking
7. Johnny C$sh
8. Rugby
9. Kaktus
10. Nemôžem vybrať obe?.. Ďakujem
Peťo odpovedá: Áno, pri tom mladšom je to possibru.
Už mi to nerobí problém, ale prvé odpisovanie, ešte v Texaskej téme bolo kondične mimoriadne náročné.Mrdofúz napísal:Autor tejto témy by sa mal tuším poponáhľať, pretože som si čítal pár strán dozadu a obdržal už ani neviem koľko rôznych otázok, vrátane tej mojej.
Ďakujem Robino.nucleon napísal:Držím palce pri nekonečnom odpisovaní Peter.
... ...
Aj tebe ďakujem. Veru, bolo toho dosť, ale opäť som to zvládol!XezepusMECHA napísal:SUPEEER! Po dlhej dobe je to opäť tu. Prajem veľa šťastia Leo, budeš mať toho dosť, no...nucleon napísal:DOBRÁ SPRÁVA VOSPOLOK... už čo nevidieť tu bude ďalšia mega - zbierka odpovedí od nášho cestovateľa Pietra!
Fúú.. Palce v poriadku, bolo toho skutočne veľa.XezepusMECHA napísal: Hádam ti nepopadajú prsty po vyše dvojmesačnej pauze...
Ale ako obvykle som odpisoval s radosťou, pri niektorých otázkach som sa bavil (v prípade Mini Question Time pri všetkých )
Už mi to odpisovanie aj chýbalo som rád, že je táto téma stále aktívna, cením si to.
Peter Leopold- Level 16 | Super-prispievateľ
Mesto : Dallas, TX 1934
Meno : Pietro Leopoldes
Dukáty : 402632
Takéto veci by som si s chuťou prečítala každé ráno...
MQT samozrejme najlepší opäť. tento bol naozaj najlepší.
MQT samozrejme najlepší opäť. tento bol naozaj najlepší.
Dukáty : 1978741
Frakcia : Užívateľka sa nenachádza v žiadnej frakcii
Najlepší prispievateľ : OCT 2024
Ja som si ho obľúbil už dávno a ten deň, keď som tú otázku písal som si ho fajn zahral a hneď som si (neviem prečo) na teba spomenul.Peter Leopold napísal:Občas si zahrám, v poslednej dobe som si basketbal veľmi obľúbil.Quadro'Ye napísal: Aký máš vzťah k basketbalu Peťo?
Pekná postupka.Peter Leopold napísal:S III. už dlhšiu dobu. A ochvíľu dúfam S IV.Quadro'Ye napísal:FrActraL: Trefné ešte aj s tanečnicou
Peťo aký máš mobil? Stále je to S II?
Dukáty : 275375
MINI QUESTION TIME bol perfektný.
Xezepus, podľa môjho názoru, spravil najlepšie otázky, aké kedy v MQT boli.
Xezepus, podľa môjho názoru, spravil najlepšie otázky, aké kedy v MQT boli.
Dukáty : 275375
neskutočne si ma zotrel s odpoveďou číslo 4
---
Ďakujem za zodpovedanie otázok, najmä #2 a #3
... a k tej #5: Je to veľmi užitočné, ver mi... ja som dobrý ujo.
stále sa smejem...Peter Leopold napísal:4. Váš amaterizmus ma prekvapuje. Môj pes miluje cibuľové krekry, syrové neznáša, váš únos je vymyslený pán únosca! Ale ste mi sympatický, tak vám rád odpoviem (za tie syrové krekry)XezepusMECHA napísal:
4. V minulom MQT bola položená otázka, či si už pomaličky šetríš na dovolenku. Keďže si povedal, že nám odpovieš až v ďalšom (tomto) MQT, tak sme ti, ako sme už avizovali, uniesli psa. ... za dnešnú odpoveď som ochotní tvojho sa prepustiť... (mimochodom miluje syrové krekry)
Áno, na dovolenku sa poctivo šetrí, väčšinu peňazí, ktoré na cestovanie potrebujeme už máme, ale je to nákladná záležitosť, najmä kvôli drahým letenkám. Veľkou výhodou je ubytovanie, ktoré vybavila Hyun, takže to bude bezplatné, čo je skvelá vec. A oficiálne miesto pre tohtoročné dovolenkovanie, ktoré bude pre mňa po viacerých stránkach niečim úplne novým: Seoul, KOR
---
Ďakujem za zodpovedanie otázok, najmä #2 a #3
... a k tej #5: Je to veľmi užitočné, ver mi... ja som dobrý ujo.
Veľká hromada odpovedí... a skvelých odpovedí.
Dobre sa tvoje odpovede čítajú, pekne píšeš a špeciálne by som sa chcel poďakovať XezepusoviMECHOVI za Mini Question Times, pretože to je niečo čisté, dokonalé.
Dobre sa tvoje odpovede čítajú, pekne píšeš a špeciálne by som sa chcel poďakovať XezepusoviMECHOVI za Mini Question Times, pretože to je niečo čisté, dokonalé.
FrActraL- Moderátor
Dukáty : 837637
Nie je začo... Či ešte MQT budú, sľúbiť neviem, ale len čakajte...
BTW: FrAc ty máš náhodou super rádio... robiehaš biznis
BTW: FrAc ty máš náhodou super rádio... robiehaš biznis
Aha fakt, to rádio.
No dobre, však urob ešte MQT, dobré to je, vždy ma to pobaví.
No dobre, však urob ešte MQT, dobré to je, vždy ma to pobaví.
FrActraL- Moderátor
Uvidím.
Maťkaaa, napíííš nááám Sme sa tu akosi stretli v tomto popolnočnom čase (po+polnočnom, nie popol+nočnom)
Maťkaaa, napíííš nááám Sme sa tu akosi stretli v tomto popolnočnom čase (po+polnočnom, nie popol+nočnom)
Tiež ma popol napadol, keď som si to prečítal, takže užitočná poznámka v ()
Ahoj Maťa.
Ahoj Maťa.
FrActraL- Moderátor
Peny- Level 24 | Legenda
Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj! ... ale... tak hádam nepôjdem spať, keď si tu ty... takú príležitosť si pokaziť, no...
Je tu Xezepus, musím dávať pozor. Ešte aby roztĺkol celé fórum.Peny napísal:Ahojte chalani, čo nespíte?
FrActraL- Moderátor
Ty si kokhút František!
X: Jé, tak to je milé
F: Jasne, chápem, ma to malo hneď napadnúť.
F: Jasne, chápem, ma to malo hneď napadnúť.
Rááád by som zaspal po tvojom boku... pravom. Alebo aj ľavom.
M: No vidíš. A nemôžem sa vyspať kvôli hulvátom ako je on.
FrActraL- Moderátor
Strana 26 z 41 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 41
Strana 26 z 41
Povolenie tohoto fóra: